Sayfa 375 / 476 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
11,221 ile 11,250 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

özlenen kadro kuruldu resmen tek eksik defansif ortasaha oynayacak bir adam. birde o bölgeye bir adam alırsak (bikac mevkide oynayabilen) süper olur şampiyonluk yolunda bizde varız diyebiliriz. gs sampiyon olsa bile feda sezonunda bu kadar düşük maliyetle son haftaya kadar sampiyonluk kovalayıp ikinci olsak bile üzülmem.
    yönetim ne kadar iyi oldugunu kanıtladı resmen artık söz bizde o stad dolmalı artık ya pahalı demek bahane gibi geliyor bana..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    özlenen kadro kuruldu resmen tek eksik defansif ortasaha oynayacak bir adam. birde o bölgeye bir adam alırsak (bikac mevkide oynayabilen) süper olur şampiyonluk yolunda bizde varız diyebiliriz. gs sampiyon olsa bile feda sezonunda bu kadar düşük maliyetle son haftaya kadar sampiyonluk kovalayıp ikinci olsak bile üzülmem.
    yönetim ne kadar iyi oldugunu kanıtladı resmen artık söz bizde o stad dolmalı artık ya pahalı demek bahane gibi geliyor bana..
    Holmen geliyor sezon sonu ortasahaya
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Holmen geliyor sezon sonu ortasahaya
    Holmen, defansif değil Görkem. Veysel veya Serdar ve Aykut Demir alınırsa, önümüzdeki sezon için bile transfere gerek kalmayacak bence. Çünkü eksiklerimiz, defansif orta saha, sağ bek ve stoper. 2 oyuncuyla 3 mevkiyi halletmiş olacağız.

Bu arada sezon sonu için Holmen ve Özerle birlikte bonservisi olmayan Sinan Bolat'ı da kaçırmamalıyız. Böylece, Cenk'i 1 sezon kiraya vererek hem daha çok tecrübelenmesini hem de hatalarını en aza indirmesini sağlayabiliriz. Ertesi sene de, sözleşmesi biten McGregor'u yollayarak Cenk-Sinan ikilisiyle kaleyi sağlama almış oluruz. Kontenjan sıkıntısı da bir nebze hallolmuş olur böylece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle demek istedim yani, Holmen gelince MC'de oynar, Necip ise DMC mevkisine geçer. Bana kalırsa fena olmaz ama tabi Veysel'de güzel bir hamle olur. Ah bir de şu Serdar Kurtuluş gelirse varya seneye bekle bizi süper lig ve Avrupa
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şöyle demek istedim yani, Holmen gelince MC'de oynar, Necip ise DMC mevkisine geçer. Bana kalırsa fena olmaz ama tabi Veysel'de güzel bir hamle olur. Ah bir de şu Serdar Kurtuluş gelirse varya seneye bekle bizi süper lig ve Avrupa
    Necip DMC oynayabilecek bir futbolcu değil bence. Dikkat edersen, defansif yönü eksik ve zaten bu yüzden, defansif bir orta saha futbolcusunun yokluğunun sıkıntısını çekiyoruz. Veli de, bu işi yapabilecek seviyede değil. Bize, İ.Toraman gibi kesici bir isim lazım; ama oranın futbolcusu olabilecek birisi, devşirme değil yani. Mesela, Giunti ya da Aurelio tarzında.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Necip DMC oynayabilecek bir futbolcu değil bence. Dikkat edersen, defansif yönü eksik ve zaten bu yüzden, defansif bir orta saha futbolcusunun yokluğunun sıkıntısını çekiyoruz. Veli de, bu işi yapabilecek seviyede değil. Bize, İ.Toraman gibi kesici bir isim lazım; ama oranın futbolcusu olabilecek birisi, devşirme değil yani. Mesela, Giunti ya da Aurelio tarzında.
    Necip biraz Selcuk İnan'ın gençliğini hatırlatıyor bana. O biraz parladığı Manisa dönemleri özellikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

kesinlikle guinti tarzında bi adam bize ilac olur hem top kesecek hemde iyi top dagıtımı yapacak bir adam süper olur. birde stoper ve bek oynayacak bir adamla seneye sampiyonlugun en büyük adayı oluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle bi adam gelirse zaten Guinti gibi unutulmaz olur Yıllardır oranın eksiğini çekiyoruz çünkü. O gittikten sonra bir daha bulamadık alternatifini. Aslında Cisse'yi ben çok beğeniyordum. Çoğu kişi yeterli bulmuyordu ama çok iyi top yapıyordu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beşiktaş görüp görebileceği en iyi forveti aldı. Tabi 2 yıl önceki gibiyse. Benim Fenerbahçe'de gördüğüm açık ara en iyi forvetti. İlk fırsatta İnönü'de izlemek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

http://www.ligtv.com.tr/haber/niang-istanbulda-2

Beşiktaş'ın yeni transferi Mamadou Niang İstanbul'a geldi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Öte yandan Julien Escude'ye Zaragoza talipmiş

Zaragoza'ya Allah kolaylık versin; önce Bienvenu sonra da Escude.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Öte yandan Julien Escude'ye Zaragoza talipmiş

Zaragoza'ya Allah kolaylık versin; önce Bienvenu sonra da Escude.
    Ne bonservis istiyorum ne de alacaklarını almasını. Karşılıklı fesh etsinler, gitsin ve kurtulalım. Yabancı sayısı da 8'e düşer böylece ve tribünde gereksiz yere bir yabancı bulundurmayız.

Niang transferi çok iyi oldu. Ben Almeida'nın yedek kalacağına pek ihtimal vermiyorum. 9 gol 7 asistle oynayan bir adamı kesmek bana mantıklı gelmiyor. Almeida-Niang ikilisi olarak düşünüyorum, çift forvet oynayabiliriz.
    Serdar Kurtuluş için de alacaklarına karşılık bonservisini almasını bekliyormuşuz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Niang guzel transfer oldu tabi eger eskisi gibi oynarsa. Vallaha insallah gider Escude yarim senelik maasindan kurtuluruz. Mehmet Akyuz'e talip yokmu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

niangın forması çıksa iyi oynar güzel transfer

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Niang sol açikda oynuyabiliyor yani iyi transfer "bence"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Niang 2-3 aydır top oynamıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serdar Kurtuluş için beklemedeyiz sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

feda denilen bir sezonda bjk en iyi kadrolardan birini olusturdu. yabancilar arasinda bu niye var denecek hickimse yok eger ki escude de gonderildiyse. yerliler ise nerdeyse tamami potansiyeli olan gencler. niangin da gelmesiyle sampiyonluk iddasi epey artti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sezer Öztürk için Fenerbahçe yönetim parayı az buluyormuş ama bu geceye kadar anlaşılır diye tahmin ediyorum.

Serdar Kurtuluş bonservisini istemiş Antep'ten alacaklarına karşılık. Eğer alırsa akşam saatlerinde Beşiktaş'a imza atacakmış.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sezer Öztürk için Fenerbahçe yönetim parayı az buluyormuş ama bu geceye kadar anlaşılır diye tahmin ediyorum.

Serdar Kurtuluş bonservisini istemiş Antep'ten alacaklarına karşılık. Eğer alırsa akşam saatlerinde Beşiktaş'a imza atacakmış.
    Ikisinide aliriz diye dusunuyorum Hilbert geldi Serdar gitti Serdar gelsin Hilbert gitsin

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Niangin ayaginda ezilmeler varmis ama her futbolcuda olabilecek ezilmelermis.Ins. sorun olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Herhalde bu kadar çok sakatlıklardan çekerken tutup ta sakat birisini almazlar iş görsün diye.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Almeidanın karsı karsıya atamadıklarını Niang atsa otomatikmen şampiyonuz bakalım birde bu kadar üstdüzey transferlerin maliyeri 2.5Mn euro edıyormus ıste tranferlerin kalitesi, işte yönetim helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bugün niang oynayacakmı bilen var mı, eskisi gibi sırtına 2 3 kişiyi takıp giden adamı izlemek istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bugün niang oynayacakmı bilen var mı eskisi gibi sırtına 2 3 kişiyi takıp giden adamı izlemek istiyorum

Oynaması imkansız gözüküyor antremansız %99 oynatılmaz tribünden izler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu akşam sanırım tribünde olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kasim ayindan beri oynamiyormus sanirim bugun oynamasi beklenmezdi.Serdar ve Sezer hakkinda son karar nedir Sezer olmiyacak sanirim

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Kasim ayindan beri oynamiyormus sanirim bugun oynamasi beklenmezdi.Serdar ve Sezer hakkinda son karar nedir Sezer olmiyacak sanirim
    Transfer sezonu kapandi galiba.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gokhan Suzen gibi birdahaki sefere aliriz sanirim.

Mesaj Yetkileri