Sayfa 375 / 436 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425 ... SonSon
11,221 ile 11,250 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ortalıkta çakallar dolaşırken kocayan kurdun meskenine sahip çıkması çok normal. bu bir reaksiyondur. gönül isterdi ki başkan çekilip ali koç'u desteklesin. ali koç'un gönlü yok demek ki.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sorun da bence burada. O mesken o kastettiğin kocayan kurdun değil, onu seçen üyelerin. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye ne zarar verdiyse hep bu düşüncesi, "burası benim çiftliğim" zihniyeti yüzünden oldu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu bir yöntemdir ve yalnızca aziz yıldırım'a değil, şartlara da bağlıdır. kaldı ki merkeziyetçi yönetim tarzının verdiği zararlar ve sağladığı yararlar tartışılır. hatta aziz yıldırım'ın verdiği zararlar da tartışılır. ama mehmet ali aydınlar'ın yapmaya kalktığı şeyler fenerbahçelilik çerçevesinden tartışılamaz. mehmet ali aydınlar varken aziz yıldırım bırakamaz. yok öyle yağma.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer o meskeni üyeler düşünüyorlarsa aralarında organize olup bir adam gibi aday çıkarırlar başa geçirirler. Demekki çoğu hala AY'ı başarılı buluyor ki 15 senedir onu seçiyorlar. Bu senede seçerlerse bize her şey müstehaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu bir yöntemden ziyade çürümüş bir zihniyettir ve yarardan çok zarar verir. Fenerbahçe başkanı, adı ne olursa olsun kendisini taraftarın ve genel kurulun üstünde göremez, görmemelidir. Yıldırım'ın tarzı millet olarak aşina olduğumuz bir tarz. Ve ses çıkmıyor maalesef bu yüzden. Cumhuriyet 90. yaşına girse de hala "padişahım çok yaşa" zihniyeti silinemedi.

@SAİT71; başarılı buldukları için değil de kişisel ilişkileri, pazarlıkları, menfaatları doğrultusunda seçiyorlar bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu bir yöntemden ziyade çürümüş bir zihniyettir ve yarardan çok zarar verir. Fenerbahçe başkanı, adı ne olursa olsun kendisini taraftarın ve genel kurulun üstünde göremez, görmemelidir. Yıldırım'ın tarzı millet olarak aşina olduğumuz bir tarz. Ve ses çıkmıyor maalesef bu yüzden. Cumhuriyet 90. yaşına girse de hala "padişahım çok yaşa" zihniyeti silinemedi.

@SAİT71; başarılı buldukları için değil de kişisel ilişkileri, pazarlıkları, menfaatları doğrultusunda seçiyorlar bence.
    hocam yönetim modellerini tartışmaya kadar gidecek bu mesele olaydan kopmayalım.

söz konusu aziz yıldırım'ın takıma verdiği zararsa liste çok büyük olur zaten. ancak bir tarafta düşman kaleyi zapt etmek için pusuda beklerken komutanın kale harap durumda olsa bile mevzisini terketmeyeceği aşikar ve normal. ben bundan bahsediyorum. yoksa tartışılır her insan.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir tek kurul değil ki taraftar bile bu adam için ikiye bölünüyor. Zarar verdiği aşikar ama halen istiyorlar anlamıyorum ben bunu.

Sözüm geneledir.Bir tane de adam gibi aday çıkmıyor, ilginç valla.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Ne olursa olsun sadece şunu söylemek istiyorum.. ''106'' yıllık tarihin koskoca çınarın adına leke süren bir adamı hala nasıl başkan istiyorlar bunu anlayamıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kiralık giden gençlerimize baktım biraz. Recep Niyaz Buca'da az biraz yedekten girerek forma şansı buluyor da, Beykan Şimşek Karabük'te oynatılmıyor bile. Bir kere kupa maçında oynatılmış, onda da hattrick yapmış zaten. Anlamadığım şey oynamayacaklarsa niye gönderdik, veya oynatmayacaklarsa genç adamı niye kiralık alırlar? Adamlar mis gibi ailelerinin yanında, Kuyt'la Sow'la idman yaparlardı en azından takımda kalsalardı.

Berk Elitez ve Gökay İravul 2.lig topçusu olmuşlar bile.

Bir tek Ertuğrul Kayseri'de direk oynatılıyor ve de form tutuyor. O da zaten Kayseri'ye satın alma opsiyonuyla verilmiş Hasan Ali'ye karşılık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Kiralık giden gençlerimize baktım biraz. Recep Niyaz Buca'da az biraz yedekten girerek forma şansı buluyor da, Beykan Şimşek Karabük'te oynatılmıyor bile. Bir kere kupa maçında oynatılmış, onda da hattrick yapmış zaten. Anlamadığım şey oynamayacaklarsa niye gönderdik, veya oynatmayacaklarsa genç adamı niye kiralık alırlar? Adamlar mis gibi ailelerinin yanında, Kuyt'la Sow'la idman yaparlardı en azından takımda kalsalardı.

Berk Elitez ve Gökay İravul 2.lig topçusu olmuşlar bile.

Bir tek Ertuğrul Kayseri'de direk oynatılıyor ve de form tutuyor. O da zaten Kayseri'ye satın alma opsiyonuyla verilmiş Hasan Ali'ye karşılık.
    saydiklarin demekki yeterince çalismiyor olabilirmi ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    saydiklarin demekki yeterince çalismiyor olabilirmi ?
    Bu saydiklarimin hepsi Umit milli takim oyuncusu. Hic biri yeterince calismiyorsa ulkede futbolu lagvedelim zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada devre arası kadroyu şekillendirmemiz lazım. Bu başkanlık seçimleri karışıklar falan inşallah etkilemez transferleri. Sağlam isimler alıp işe yaramayanları artık postalama vakti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben onların arasından Gökay'dan umutluyum.Bir kaç maça denk geldim cidden yetenekli bir oyuncu.2.ligde oynaması onun için baya negatif bir şey,canlı olarakta gördüm kendisini,fiziksel olarak çok eksikleri var,onları kapatırsa çok başarılı bir orta saha oyuncusu olabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ali Koç müthiş konuştu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Şimdi de Aziz Yıldırım.

MAA yerine Aziz başkanı defalarca tercih ederim. Yürüyedur başkan.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan olmasını geçtim listesinin kulube girmesi tam bir son olur Aziz Yıldırım'ı da istemiyorum ama yapacak birşey yok MAA'dan iyidir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bir şey demiyorum.

Herkes buraya çıkar sallar ama önemli olan yürekten söylemek. MAA'da da yok o yürek ve ne yazık ki Yıldırımda da.

Bir tane aday çıkaramıyor koskoca Fenerbahçe (!)

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

MAA, Fenerbahçe başkanı olacak en son kişidir.
    Oyların %90 üzeri Aziz Yıldırım'ın olacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Geç olsa da başladık kirli seçim söylemlerine. Fazla vakit kalmadı gerçi ama marım tüm adaylar eteklerindeki taşları dökerler ve bu söylemleri daha da çirkinleştirirler, bel altı vururlar. Herkesin nasıl birisi olduğu dökülsün ortaya. 2 gün sonra yine "büyük başkan" diye bağırılır ama en azından 1-2 kişi daha görsün bu çirkin insanların asıl derdinin Fenerbahçe olmadığını.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nasıl bir kulüpse başkan adayları, şuanki istenmeyen başkandan bile daha istenmiyor. Yok böyle bir olay.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Nasıl bir kulüpse başkan adayları, şuanki istenmeyen başkandan bile daha istenmiyor. Yok böyle bir olay.
    Doğru söze ne hacet..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dilediğim tek şey 2 tarafın da bu süreçte kirli çamaşırlarını ortaya çıkarması, çıkarsınlar ki bu insanlara koşulsuz şartsız destek verenlerin, Fenerbahçe'yi nasıl kullandıklarına şahit olsunlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

baransu ve tayfası kuduruyor ahahahahahah.

http://spor.haber7.com/fenerbahce/ha...rbahce-iddiasi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki ciddi başkan adayının en büyük argümanı 3 temmuz. Birisi sen bu lekeyi camiaya bulaştırdın diyor, ötekisi de biz bir şey yapmadık senin yüzünden maddi manevi zarar gördük diyor. Yıllardır oluşan ortama da bakılırsa kim daha inandırıcıysa o kazanır, şu andaki görüntü açık ara Aziz Yıldırım şeklinde.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Aydınlar geleceğine Aziz Yıldırım devam etsin !

Aydınlar,taraftarı en hassas yerden vurmaya çalışıyor "Alex ile"

Nesil
    2013
    Yer
    09

aziz yıldırımın bu kulüpte işi yok hele ali koçla uğur dündarın hiç yok. Birşeyler olsada Mehmet Ali Aydınlar başkan olabilse, kurtarın şu takımı aziz ve tayfasından.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kötü şöhret oylamasının yapılması kadar saçma bir şey yok Kötü şöhret olmasa niye bu oylama yapılsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Kötü şöhret oylamasının yapılması kadar saçma bir şey yok Kötü şöhret olmasa niye bu oylama yapılsın
    kongre üyesi dava açmış tüzük gereği oylama yapılıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir gram merak etmiyorum ya seçilecek kişiyi. Ne de olsa hepsi aynı kafada, aynı yapıda ve aynı şekilde zarar veriyolar.

''Hll spr dvm'' demekten başka bir şey gelmiyor elden. Bir an önce seçilsede bitse keşke her yerde gündem bu olay ben görmek istemedikçe karşıma çıkıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mevcut 2 güçlü aday içinde en zayıf halka(ileride başkan olması önlenebilecek) olan Aydınlar olduğu için onun kazanmasını istemek mantıklı geliyor. Ama geçtiğimiz malum süreçte yaşattıkları ve ülkede egemen malum güç ile bağlantısı nedeniyle oolmaz diyorum. Her seçimde alt edilmesi neredeyse imkansızlaşan Yıldırım'ın tekrar başkan olmasını hiç istemiyorum. Ama geçtiğimiz malum süreçte Aydınlar'ın yaşattıkları nedeniyle seçilmesini istemek mantıklı geliyor. Yine ama geçtğimiz sürecin baş aktörü Yıldırım olduğu için onu da istemiyorum. Hani bir değnek vardır ya iki uçlu hep bahsedilen, ondan daha beter durum.

Mesaj Yetkileri