Barış Aksen güzel konustu.Siyasilere dokundurdugu icin birinin zoruna gitti orda bagırmaya basladı kimin tayfasından oldugu pek mechul olmasa gerek.
Barış Aksen güzel konustu.Siyasilere dokundurdugu icin birinin zoruna gitti orda bagırmaya basladı kimin tayfasından oldugu pek mechul olmasa gerek.
Aziz Yıldırım muhteşem giydiriyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Konuşmacıların hepsini dinledim, Süreç beklediğim gibi oldu. Tüm hukuk alanlarında haksız çıkan ve ceza alan Fenerbahçe'nin yönetimine taraftardan gelen eleştirileri ve yükselen muhalefeti kesmenin bir yolu vardı ; Olağanüstü Kongre. Bu, bir rulet gibiydi. Sağlam bir başkan adayı çıksa süreç zora girecek aksi halde hem geçen zamanın vermiş olduğu etki hem de Aziz Yıldırım'ın tek numarası olan "hitabet" yaşananların üstünü kapatacaktı. Ne umduk ne bulduk tarzında bir kongre işte.
Konuşmaların özeti şuydu. "Mevcut adaylardan kim gelirse gelsin karanlık günlere devam"
...
Bizim yüzümüz ne zaman güldü ki ?
Alex vaadini kim verecek diye merak ediyordum MAA çaktı dün lafı ama kendisini Aziz Yıldırım varken Maradona bile kurtaramaz maalesef.
Aziz Yıldırım ne yapar eder alır o başkanlığı. Alsın bakalım içerden çökmeye devam.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Adam Fenerbahçenin içine işlemiş adamlarıyla tabiki gene başkan olacak, birsürü şakşakçı var. Bu tip adamların ortak özellikleri bu zaten birşeyi elde edince iliğine kadar kendine bağımlı yapmak iyi öğrenmiş bu işi aziz. Neyse seninde sonun gelecek elbet, bu laf olsun torba dolsun seçimi.
Maa'nın listesi cidden çok iyi habertürk de şu anda aziz yıldırımın listesi belli değil ehrhalde ama eskisi kadar güçlü olma ihtimali yok maa gelirse baya başarılı olacak gibi ama inşallah fenerbahçe istikrarı seçerse aziz yıldırım bu kulübü bataklığa sürükler net(herhalde borçlar net değil ve borçlara varlıklar eklenerek azaltırılıyormuş..)
Gerçek ya da hayal Aziz Yıldırım şunu yapacağım, bunu yapacağım diyor ama Aydınlar somut projeler koyamıyor ortaya gördüğüm kadarıyla. Kulübün avrupanın en iyi beş kulübünden biri yapacağım diyor ama nasıl? 45 milyon sözü vardı, nedense şu son günlerde o sözden bahseden yok.
Aydınlar gelirse aldığımız iki yıllık cezanın bir yılı zaten çekilmişti diyerek bir şekilde seneye avrupaya gideceğimizi düşünüyorum. Öyle hissediyorum diyeyim, çünkü muhtemelen UEFA Aziz Yıldırım'ı ömür boyu futboldan men edecek, o zaman yine seçim olması muhtemel ama Aydınlar seçilirse, bakın kulüp kendisi gereken değişikliği yaptı diyerek, o dönemde pazarlıklar yaptığı, Fenerbahçe'ye hançeri beraber sokmayı planladığı UEFA'daki isimlerle görüşüp, ilişkileri sebebiyle seneye avrupaya gideriz.
Yoksa hem Yargıtay hem de UEFA kişiler hakkındaki kararı yaza açıklar ve sezon sonunda bir kongre daha görürüz.
"YÜCE ATATÜRK"
Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu'yu listesine almış, Murat Özaydınlı'yı da alsaydı sıkıntı kalmazdı, ikisi nasılsa sürekli onla bunla uğraşırdı Aziz Yıldırım'ı rahatlatırlardı ama Mahmut Uslu da bu görevi başarıyla yapacaktır.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben de Serkan abi gibi düşünüyorum; MAA olsa avrupa cezası kalkar. ama sadece MAA'ya has bir durum değil. Aziz Yıldırım olmadığı takdirde kim olursa olsun o ceza kalkardı.
Aziz Yıldırım, Ali Koç'tan söz almıştır kesin, ceza almam durumda sen geçeceksin diye. Öyle bir duruma gelirsek artık Ali Koç olsun bir zahmet. Yine olmazsa zaten ondan sonra taraftar onu ister mi, pek sanmıyorum.
MAA'nın başkan olması Fenerbahçe'ye yapılacak en büyük ihanet olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Beşiktaş yönetimi değişti de; ceza kalktı mı? Hatta ceza geldi bile. Yönetim değişmesi ile alakası yok bu işlerin. Dünya'da bile sayılı olan bir iş adamı Ali Koç bile UEFA'da lobi yapıp ceza kaldıramıyorsa boşuna ümitlenmeyin.
Fenerbahçe o dönemde avrupaya alınmamıştı ama, Beşiktaş gidip oynadı, şimdi Fenerbahçe aldığı cezayı ya erteletmek ya da diğer verilen yerine saydırmak isteyecektir. Sezon sonuna doğru bu gelişmeleri duymaya başlarız, şimdilik kişilere açıklanacak ceza ve gerekçeli karar bekleniyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Denizlili amigo ali Galatasaraya iftiralar ile saldırsın diye satın aldıkları tetikciyi bugun ki kongreye çagirmislar hayat çook garip![]()
"3 Temmuz Hesaplaşması" jargonunu iyi kullandı Aziz Yıldırım. Peki 3 Temmuz'un hesabını vermesi gereken tek kişi Mehmet Ali Aydınlar mı ? Sanırım hak ve hukuk aramak için gittikleri 7. yerden de (Cas) haksız çıkan bir yönetimin hesap vermesi için alınan bir Olağanüstü Genel Kuruldu. Ama paşamız hesap veren değil hesap kesen oldu.
Bir gün şu Türkiye'de mevki sahibi bir insanın, evet altına çizerek söylüyorum ; Mevki sahibi bir insanın yaptığı bir hatadan dolayı, ister haklı olsun ister haksız, kendi üzerinden yönettiği veya içinde bulunduğu kurumu gölgeleyecek işlere bulaşmasından dolayı, onuru ve şerefiyle istifa ettiğini ne zaman görecez ? Herhalde bunu görmeden, gözümüz açık gidecez. Çünkü bu ülkede herkes haklı.
...
On bine yakın kişi katılmış seçime, bakalım Aydınlar 4 bin oy bekliyordu, alabilecek mi? Sandıklar aynı anda açılıp sayılıyor, sonucu öğrenmek uzun sürmeyecektir.
"YÜCE ATATÜRK"
beklendiği gibi aziz yıldırım maa'yı eziyor
4000 oy alamazsam artık bu işlerden çekilirim gibi bir açıklaması olmuş sanırım, 4000 de alamayacak gibi duruyor Aydınlar.
3 Temmuz'u bir kenara bırakırsak, dün Aziz Yıldırım yine daha fazla icraattan bahsetti, Aydınlar'ın somut projesini göremedik, bu da iyi hazırlanmadığını gösteriyor açıkçası. Dün Aziz Yıldırım 3 temmuz olayına gelene kadar pek çok şeyden bahsetti, konuşmasının sonunda oraya göndermede bulundu.
Aydınlar Aziz Yıldırım'ı tebrik edip salondan ayrılacak sanırım, medyanın ağzının sularını akıtarak beklediği kavgalı ortamı yaratmadıkları için de teşekkür ediyorum iki isme de.
"YÜCE ATATÜRK"
MAA'yı tebrik etmek. Büyük cesaret yaptıklarının ardından başkan adayı olmak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 2 dk
Aziz Yıldırım kendisini tebriğe gelen Hamdi Akın'a "Hem 2010-11'de Trabzon için çalışıyorsun; hem de utanmadan karşımda aday oluyorsun" dedi
Fenerbahçe için hayırlı uğurlu olsun.
FM Gazetesi
Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aziz Yıldırım tek başına aday olduğu seçimde aldığından da daha fazla oy aldı.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Simdi diger kongre 1.5 yıl sonra mı ?
Uefa'nın kişilere vereceği veya Yargıtay kararları bu süreç içinde açıklanırsa 1.5 seneden az, Aksi halde olağan kongre dönemi 1.5 sene sonra. Umarım bu 1.5 sene içinde Uefa ve Yargıtay kararlarını verir de artık yeni bir dönemle beraber kaostan uzak oluruz. Belirsizlik sadece aleyhimize.
...
MAA nefreti yüzünden sevmedigimiz başkanın kazanmasına sevindik Uefa yakın zamanda men eder umarım ve yerine Ali Koç geçer.
Fenerbahçe bu gün cemaati sandığa gömdü.
Sırf bu yüzden Aziz Yıldırım diyordum. İyi ki de demişim.
Maa nefretinin nedenini biri detaylıca açıklayabilir mi?
O adam 3 temmuz günü istifa etseydi bugün net başkan seçilirdi ama adam bildiğin fenerbahçeyi suçlu olduğunu bildiği için aklamaya çalıştı aziz yıldırım hala suçsuzuz diyip inkar ediyor ama cezalar ortada çok ilginç