Sayfa 377 / 1204 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
11,281 ile 11,310 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lincooooln Lincoooooln !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Lincooooln Lincoooooln !
    Hacı Lincoln mü geliyo yoksa geliyosa hemen ilk uçakla gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapmayın yahu ne Lincoln'ü? Evet, Elano'dan daha çok katkı verdi oynadı mı tam oynuyordu ama ligdeki deplasmanlarda görmezdik kendisini, bazı maçlar tribe giriyor top almamak için elinden geleni yapardı, hele son zamanlar futbol hariç herşeye vermişti kafasını yokları oynuyordu. Son olarak da Bülent Korkmaz'a küfür etti ki bence gönderilme sebebi asıl buydu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Barış Özbek ve daha niceleri gibi "Galatasaraylı" olup saçma sapan oynayacağına disiplinsiz olsun süper oynasın razıyım.

Sizce ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayhan konusuna hiç girmeyelim bence birbirimize küfür etmediğimiz halde küfürden forumdan atılan ilk üyeler oluruz

Bende Ayhan Akman tarzı oyuncu yerine Lincoln'ü isterim ama ikisi de olmasa daha iyi olur.. Galatasaray gibi bir kulüp böyle oyunculara kalmamalı. Devre arasında 3-4 tane kaliteli oyuncuyla tekrar çıkışa geçebiliriz. Hiç değilse Türkiye Kupası'nı alıp UEFA'ya gideriz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zaten durum böyle olduğu için Lincolnü istiyoruz. Yoksa takım 4/4lük olsa lincolnden bizene. Dediğimiz şey "Ayhan , mustafa gibi adamların yerine lincoln olsa daha iyi."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu görüşe tamamen katılıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ibricic yeniden gündemde

Elano'yu satan, Misimovic'i de geri göndermeyi düşünen Galatasaray'ın Ibricic'i yeniden gündemine aldığı iddia edildi.

02 Aralık 2010 Perşembe - 09:08
    Sabah

Süper Lig'de 14 haftada 17 puan toplayabilen, lider Trabzonspor'dan 16 puan fark yiyerek 10. sırada kalan Galatasaray, ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde düğmeye bastı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Elano ile yollarını ayıran, Misimoviç'i de geri göndermesi gündemde olan sarı-kırmızılılar, Bosnalı yıldızın transferi sırasında ismi gündeme gelen Senijad İbriciç'i yeniden gündemine aldı.
    Bosna Hersek ve Hırvatistan pasaportları bulunan, Bosna Milli Takımı'nda oynayan 25 yaşındaki futbolcunun menajeri Andjelko Jurkic dün İstanbul'a gelip Adnan Sezgin ile buluştu.

Görüşmede Ağustos ayında alınamayan İbriciç'in G.Saray'a transferi masaya yatırıldı. NK Zagreb'de 4 sezon oynadıktan sonra 2008'de transfer olduğu Hajduk Split'te orta sahada oynamasına karşın 2.5 sezonda sadece ligde 34 gol atmıştı.

According to a report in ProSport, Premier League champions Chelsea are considering making a move for promising youngster Marius Alexe, currently under contract with Romanian titans Dinamo Bucharest.

The 20-year-old attacker is considered to be one of the most exciting youngsters around in European football and he's even been touted as 'the new Adrian Mutu' in his native country.

Alexe was in superb form in the 2009-10 season and his good performance apparently left a mark with the rest of Europe. Chelsea have scouted the attacker on several occasions and the Blues are reportedly impressed with the young attacker's potential.

The Romania under-21 star has an ongoing contract with Dinamo Bucharest and the White and Reds are reluctant to let go of their star attacker. However, Dinamo could be tempted to cash in on Alexe if an offer in the region of €5 million comes in.

22 Temmuz 2010 haberine göre Chelsea ilgilenmiş Marius Alexe ile.
    Kaynak: Goal.com

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chelsea böyle genç oyuncuları takibe alıyor özellikle son sezonlarda scout ekibi hep balkanlara çalışıyor sırp oyuncular falan alıyorlar Chelsea araştırmıştır sadece çok yetenekli olsaydı alırdı zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yehuuu ibricic le şampiyonuz abi kesin

Sonunda İbricic'i Türkiyede Göreceğiz Değilmi O da Bizi Görebilecek mi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Misimovic bu sezon Wolfsburg'da 1 mac oynadi ve Galatasaray'da da oynadi , bir oyuncu bir sezon boyunca en fazla 2 takimda oyniyabilir , o yuzden Misimovic sezon sonuna kadar hic bir yere gidemez onu aklinizdan cikarin

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Misimovic bu sezon Wolfsburg'da 1 mac oynadi ve Galatasaray'da da oynadi , bir oyuncu bir sezon boyunca en fazla 2 takimda oyniyabilir , o yuzden Misimovic sezon sonuna kadar hic bir yere gidemez onu aklinizdan cikarin
    Rusya'ya gidebilir. Ya da Wolfsburg'a dönebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-4 kaliteli isimler bu takım adam olur diyenler.. 3-4 kaliteli isimle bucaspor da adam olur bence o konuda kimsenin sıkıntısı olmasın (: Yalnızca o maddi durum kimsede yok, hele hele Galatasaray'da yok yani. O kadar kadro kalabalığının içinde, öyle bir temizlik yapmak gerekiyor ki, ve Türk oyuncu kalitesi de düştü onu yükseltmek de çok çok zor. Durum öyle kolay bir durum değil bence..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray'ın artık şu İbricic'i alması gerekiyor. Kendisini FM 2010'dan tanıyorum ve harikulade bir futbolcu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    yehuuu ibricic le şampiyonuz abi kesin
    Dalga geçiyorsun da mesajlarına bakıyorum Elano,Misimovic,İnsua gelirken çok umutluyuz,çok beklentiliyiz.Ama bir bakıyoruz hiç bir katkı yapamadan hepsi ayrılıyorlar.Ummadık taş baş yarar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Chelsea böyle genç oyuncuları takibe alıyor özellikle son sezonlarda scout ekibi hep balkanlara çalışıyor sırp oyuncular falan alıyorlar Chelsea araştırmıştır sadece çok yetenekli olsaydı alırdı zaten.
    Tabi ki canım, Chelsea'de önüne gelen oyuncuyu araştırıyor zaten. Onun için Marius Alexe'ye de şöyle geçerken bir bakalım demişlerdir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Dalga geçiyorsun da mesajlarına bakıyorum Elano,Misimovic,İnsua gelirken çok umutluyuz,çok beklentiliyiz.Ama bir bakıyoruz hiç bir katkı yapamadan hepsi ayrılıyorlar.Ummadık taş baş yarar
    evet abi geçiyorum ne yapim gerçekten sevinim mi ibricic mi kurtarcak yani bizi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

evet abi geçiyorum ne yapim gerçekten sevinim mi ibricic mi kurtarcak yani bizi ?
    Tamam sana da hak veriyorum da bunu Ayhan'a söylesen bir şey söylemem.İbricic bence çok kaliteli bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

ibricic'i istemiyorum ben şahsen. artık kulübün değil de futbolcuların menfaatlerini düşünüyorum. kendiine yazık etmesin tıpkı baros,elano,misimovic,neill,kewell,insua,cana gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Tamam sana da hak veriyorum da bunu Ayhan'a söylesen bir şey söylemem.İbricic bence çok kaliteli bir oyuncu.
    ölümüne kaliteli olsun sonuçta bize geldiğinde olcak şey belli ayhanla duvar pası yapcak m.sarp a ara pas atcak önce bunlar gitsin kaliteli yerliler alınsın ondan sonra bakılsın yabancılara.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ölümüne kaliteli olsun sonuçta bize geldiğinde olcak şey belli ayhanla duvar pası yapcak m.sarp a ara pas atcak önce bunlar gitsin kaliteli yerliler alınsın ondan sonra bakılsın yabancılara.
    İbriric alınsın,kim demiş ki onlar gitmeyecek diye.mustafa ne zamandır oynamıyor,ayhan'da kalıcı değildir.cana,ibriric,misimovic,selçuk inan gibi bir orta saha fena olmazdı.zor değil bunları yapmak.

Tribündergi de Enzo Maresca ile ilgilendigimiz yazildi cok önemli bi transfer olur alinirsa.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ibricic bizde bi Ilic etkisi yaratacakmış gibi geliyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Sanirim Hagi ara transferde Romanya'ya el aticak eger Misi gidecekse Ibricic gelmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ibrikçiyi,hamamcıyı hepsini alsınlar gönderilmesi gerekenler gitmedikçe artık maçlara gitsemde tiyatro izler gibi izliyorum galibiyet adına zerre kadar umudu olmadan maç izlemek insana acı veriyor ilk zamanlar ama artık alıştık
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

İbişten Haber Yok mu Hala

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gitmesi gerekenler gitmeden isterse Messi gelsin...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir ara Galatasaray kaybedince okula gitmediğim günler oluyordu.Derbilerde değil sadece atıyorum Konya ya kaybetsek bile.Şimdi ise hiçbirşey hissetmedim.Beşiktaş maçını kaybettikten sonra bile oldukça neşeli bir şekilde okula gidebildim İçimizdeki bu heyecanı öldürenler gitmediği sürece bu takımdan adam olmaz.Kim gelirse gelsin.

Mesaj Yetkileri