Lincooooln Lincoooooln !
Lincooooln Lincoooooln !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yapmayın yahu ne Lincoln'ü? Evet, Elano'dan daha çok katkı verdi oynadı mı tam oynuyordu ama ligdeki deplasmanlarda görmezdik kendisini, bazı maçlar tribe giriyor top almamak için elinden geleni yapardı, hele son zamanlar futbol hariç herşeye vermişti kafasını yokları oynuyordu. Son olarak da Bülent Korkmaz'a küfür etti ki bence gönderilme sebebi asıl buydu..
Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Barış Özbek ve daha niceleri gibi "Galatasaraylı" olup saçma sapan oynayacağına disiplinsiz olsun süper oynasın razıyım.
Sizce ?
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ayhan konusuna hiç girmeyelim bence birbirimize küfür etmediğimiz halde küfürden forumdan atılan ilk üyeler oluruz
Bende Ayhan Akman tarzı oyuncu yerine Lincoln'ü isterim ama ikisi de olmasa daha iyi olur.. Galatasaray gibi bir kulüp böyle oyunculara kalmamalı. Devre arasında 3-4 tane kaliteli oyuncuyla tekrar çıkışa geçebiliriz. Hiç değilse Türkiye Kupası'nı alıp UEFA'ya gideriz..
Zaten durum böyle olduğu için Lincolnü istiyoruz. Yoksa takım 4/4lük olsa lincolnden bizene. Dediğimiz şey "Ayhan , mustafa gibi adamların yerine lincoln olsa daha iyi."
Bu görüşe tamamen katılıyorum..
Ibricic yeniden gündemde
Elano'yu satan, Misimovic'i de geri göndermeyi düşünen Galatasaray'ın Ibricic'i yeniden gündemine aldığı iddia edildi.
02 Aralık 2010 Perşembe - 09:08
Sabah
Süper Lig'de 14 haftada 17 puan toplayabilen, lider Trabzonspor'dan 16 puan fark yiyerek 10. sırada kalan Galatasaray, ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde düğmeye bastı.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Elano ile yollarını ayıran, Misimoviç'i de geri göndermesi gündemde olan sarı-kırmızılılar, Bosnalı yıldızın transferi sırasında ismi gündeme gelen Senijad İbriciç'i yeniden gündemine aldı.
Bosna Hersek ve Hırvatistan pasaportları bulunan, Bosna Milli Takımı'nda oynayan 25 yaşındaki futbolcunun menajeri Andjelko Jurkic dün İstanbul'a gelip Adnan Sezgin ile buluştu.
Görüşmede Ağustos ayında alınamayan İbriciç'in G.Saray'a transferi masaya yatırıldı. NK Zagreb'de 4 sezon oynadıktan sonra 2008'de transfer olduğu Hajduk Split'te orta sahada oynamasına karşın 2.5 sezonda sadece ligde 34 gol atmıştı.
According to a report in ProSport, Premier League champions Chelsea are considering making a move for promising youngster Marius Alexe, currently under contract with Romanian titans Dinamo Bucharest.
The 20-year-old attacker is considered to be one of the most exciting youngsters around in European football and he's even been touted as 'the new Adrian Mutu' in his native country.
Alexe was in superb form in the 2009-10 season and his good performance apparently left a mark with the rest of Europe. Chelsea have scouted the attacker on several occasions and the Blues are reportedly impressed with the young attacker's potential.
The Romania under-21 star has an ongoing contract with Dinamo Bucharest and the White and Reds are reluctant to let go of their star attacker. However, Dinamo could be tempted to cash in on Alexe if an offer in the region of €5 million comes in.
22 Temmuz 2010 haberine göre Chelsea ilgilenmiş Marius Alexe ile.
Kaynak: Goal.com
Chelsea böyle genç oyuncuları takibe alıyor özellikle son sezonlarda scout ekibi hep balkanlara çalışıyor sırp oyuncular falan alıyorlar Chelsea araştırmıştır sadece çok yetenekli olsaydı alırdı zaten.
yehuuu ibricic le şampiyonuz abi kesin
Sonunda İbricic'i Türkiyede Göreceğiz DeğilmiO da Bizi Görebilecek mi
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Misimovic bu sezon Wolfsburg'da 1 mac oynadi ve Galatasaray'da da oynadi , bir oyuncu bir sezon boyunca en fazla 2 takimda oyniyabilir , o yuzden Misimovic sezon sonuna kadar hic bir yere gidemez onu aklinizdan cikarin
3-4 kaliteli isimler bu takım adam olur diyenler.. 3-4 kaliteli isimle bucaspor da adam olur bence o konuda kimsenin sıkıntısı olmasın (: Yalnızca o maddi durum kimsede yok, hele hele Galatasaray'da yok yani. O kadar kadro kalabalığının içinde, öyle bir temizlik yapmak gerekiyor ki, ve Türk oyuncu kalitesi de düştü onu yükseltmek de çok çok zor. Durum öyle kolay bir durum değil bence..
Galatasaray'ın artık şu İbricic'i alması gerekiyor. Kendisini FM 2010'dan tanıyorum ve harikulade bir futbolcu.
ibricic'i istemiyorum ben şahsen. artık kulübün değil de futbolcuların menfaatlerini düşünüyorum. kendiine yazık etmesin tıpkı baros,elano,misimovic,neill,kewell,insua,cana gibi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Tribündergi de Enzo Maresca ile ilgilendigimiz yazildi cok önemli bi transfer olur alinirsa.
Ibricic bizde bi Ilic etkisi yaratacakmış gibi geliyor
Screw you guys, I'm goin' home
Sanirim Hagi ara transferde Romanya'ya el aticak eger Misi gidecekse Ibricic gelmeli.
ibrikçiyi,hamamcıyı hepsini alsınlargönderilmesi gerekenler gitmedikçe artık maçlara gitsemde tiyatro izler gibi izliyorum
galibiyet adına zerre kadar umudu olmadan maç izlemek insana acı veriyor ilk zamanlar ama artık alıştık
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İbişten Haber Yok mu Hala![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Gitmesi gerekenler gitmeden isterse Messi gelsin...![]()
Bir ara Galatasaray kaybedince okula gitmediğim günler oluyordu.Derbilerde değil sadece atıyorum Konya ya kaybetsek bile.Şimdi ise hiçbirşey hissetmedim.Beşiktaş maçını kaybettikten sonra bile oldukça neşeli bir şekilde okula gidebildim İçimizdeki bu heyecanı öldürenler gitmediği sürece bu takımdan adam olmaz.Kim gelirse gelsin.