Sayfa 377 / 436 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427 ... SonSon
11,281 ile 11,310 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Maa nefretinin nedenini biri detaylıca açıklayabilir mi?

O adam 3 temmuz günü istifa etseydi bugün net başkan seçilirdi ama adam bildiğin fenerbahçeyi suçlu olduğunu bildiği için aklamaya çalıştı aziz yıldırım hala suçsuzuz diyip inkar ediyor ama cezalar ortada çok ilginç
    Aklamaya çalışmadı, yönetime suçu kabul et, puan silelim kupayı sizden alalım dedi. Hepsini yazmıyorum, bu yeterli, yaptıkları komple facia. Ayrıca listesinde Beşiktaşlı var. Cemaatin desteği ile aday oldu ve listesi de o yönde. Aynı Murat Aksu'nun istenmemesi gibi tepki oyları geldi Aziz Yıldırım'a. MHP'lidir Aziz Yıldırım.

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Başkanı olabilecek en son kişidir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Dün TV'de Fenerbahçe şampiyon olsun diye play-off getirdik dedi.

Sadece bu söz yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Dün TV'de Fenerbahçe şampiyon olsun diye play-off getirdik dedi.

Sadece bu söz yeter.
    Öyle bir şey demedi yahu neden çarpıtıyorsunuz?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Öyle bir şey demedi yahu neden çarpıtıyorsunuz?
    Fenerbahçe'nin 10 puanı vardı play-off'u getirdik fark 5'e düştü son maça kaldı. Play-off bu yüzden geldi dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bence bu fenerbahçenin aleyhine olmadı sonuçta son maça taşıdılar şanslarını az kalsın şampiyon olacaklardı bundan rahatsız olması gerekn galatasaray tarafı olmalı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aklamaya çalışmadı, yönetime suçu kabul et, puan silelim kupayı alalım dedi. Ayrıca listesinde Beşiktaşlı var. Cemaatin desteği ile aday oldu. Aynı Murat Aksu'nun istenmemesi gibi tepki oyları geldi Aziz Yıldırım'a. MHP'lidir Aziz Yıldırım.
    Ama açıklamalarında oyuncuların hakkıdır diyordu daha dün maa ve o gün bunlar yapılsa fenerbahçe daha iyi durumda olurdu ve aziz yıldırımın yaptırdığım dediği ülker arena ÜLKER adından nerenin olduğu anlaşılıyor nasıl yapıldığı da belli şunu anlamadım bir de fenerbahçede aziz yıldırıma rakip olabilicek 1kişi bile yok mu ve aziz yıldırım ben camianın görünün kısmıyım arkada ne pislikler var dedi bu da gayet mide bulandırıcı bir açıklama

Nesil
    2006

bence bu fenerbahçenin aleyhine olmadı sonuçta son maça taşıdılar şanslarını az kalsın şampiyon olacaklardı bundan rahatsız olması gerekn galatasaray tarafı olmalı
    Öyle şey mi olur? Ben kulübümün şike yapmadığını kabul ederken bundan rahatsız olmamak. Bunu vicdanım kabul etmez.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ama açıklamalarında oyuncuların hakkıdır diyordu daha dün maa ve o gün bunlar yapılsa fenerbahçe daha iyi durumda olurdu ve aziz yıldırımın yaptırdığım dediği ülker arena ÜLKER adından nerenin olduğu anlaşılıyor nasıl yapıldığı da belli şunu anlamadım bir de fenerbahçede aziz yıldırıma rakip olabilicek 1kişi bile yok mu ve aziz yıldırım ben camianın görünün kısmıyım arkada ne pislikler var dedi bu da gayet mide bulandırıcı bir açıklama
    Boş laf bunlar. Daha iyi durumda olunamaz. Anlayamıyorsunuz, açıklamaya da uğraşmayacağım.

Ülker'in cemaat ile yakından uzaktan alakası yoktur. Aksine cemaat ile ciddi problemleri var. İyi araştırın. Cemaatin yönettiği basın organları Ülker reklamı vermez.

Fenerbahçe'nin yapmadığı bir suç iddiasını kabul ettirmeye çalışan Fenerbahçe'li olamaz.

2 gün önce 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası analarının ak sütü gibi helal diyen Mehmet Ali Aydınlar, 2010-11 sezonunda şike yapmamış olmasına %1 bile ihtimal yok diye Fenerbahçe'yi ŞL'ne göndermemişti.

Daha ötesi berisi yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Boş laf bunlar. Daha iyi durumda olunamaz. Anlayamıyorsunuz, açıklamaya da uğraşmayacağım.

Ülker'in cemaat ile yakından uzaktan alakası yoktur. Aksine cemaat ile ciddi problemleri var. İyi araştırın.

Fenerbahçe'nin yapmadığı bir suç iddiasını kabul ettirmeye çalışan Fenerbahçe'li olamaz.

2 gün önce 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası analarının ak sütü gibi helal diyen Mehmet Ali Aydınlar, 2010-11 sezonunda şike yapmamış olmasına %1 bile ihtimal yok diye Fenerbahçe'yi ŞL'ne göndermemişti.

Daha ötesi berisi yok.
    Tamam Maa 2yüzlülük yaptığı açıklamalarından belli

Ve fenerbahçe o dönem denilenler yapılsa en azından ceza almış olacaktı yani hatasını kabullenmiş olacaktı bir nevi adı temizlenecekti hala o olaylar gündemde olmayacaktı şu anda juvenin milanın yaptıkları konuşulmuyorsa bundan dolayıdır

Ülker konusunu da araştıracağım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ve fenerbahçe o dönem denilenler yapılsa en azından ceza almış olacaktı yani hatasını kabullenmiş olacaktı bir nevi adı temizlenecekti hala o olaylar gündemde olmayacaktı şu anda juvenin milanın yaptıkları konuşulmuyorsa bundan dolayıdır

İmza atıp ceza almak kabul etmek demek. Fenerbahçe yapmadığı bir suç iddiasını kabul edemez. Daha fazla bunu tartışmak istemiyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Neden anlamak istemiyorsunuz hala ? O denilenleri neden yapsın Fenerbahçe ? Suçsuz biri neden ben suçluyum az ceza verin der ki hiç ceza almaması gerekirken. Ortada bi hata yok ki kabullenilsin.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006

Bu arada Aziz Yıldırım'ın konuşması aslında her şeyi açıklıyor. Aziz Yıldırım'ın başkanlığı zaten düşecek. Sonra Ali Koç gelecek sadece bu seçim hesaplaşmaydı dedi ve kazandı.

http://www.youtube.com/watch?v=_gWqIAeotX8

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben bu takım için hapishane de yaptım da son derece gereksiz bir söz kendi hatalarından dolayı yattı kulüpten kimse bizim için hapishanede yatar mısın demedi ki adama...

Sonra her dalda şampiyon olacağız da inandırıcı mı bilmiyorum en son 3 sene üst üste şampiyonluk avrupa ilk 10 filan deniliyordu ki bunları yapmak için planlı olmak lazım ama türkiyede bu derece planlı bir ya da iki yönetim vardır

Nesil
    2006

Ben bu takım için hapishane de yaptım da son derece gereksiz bir söz kendi hatalarından dolayı yattı kulüpten kimse bizim için hapishanede yatar mısın demedi ki adama...

Sonra her dalda şampiyon olacağız da inandırıcı mı bilmiyorum en son 3 sene üst üste şampiyonluk avrupa ilk 10 filan deniliyordu ki bunları yapmak için planlı olmak lazım ama türkiyede bu derece planlı bir ya da iki yönetim vardır
    Siyasete yakın olduğum için çok yazamıyorum. Fenerbahçe her dalda şampiyon olmuş bir kulüptür bir sezon içinde tekrar olur. Kadın Voleybol dışında her dalda favori görüyorum.

Cemaat- AKP arasında ikilem vardır. İkisi ayrı kurumlardır.

Aziz Yıldırım geldiğinden beri Kadıköy'de Atatürk resmi vardır ve indirilmemiştir. Bu bile bir gösteriştir. He diyeceksiniz kardeşim hem AKPye oy verip hem Atatürk'ü sevemez miyim? Tabii ki sevilir neden sevilmesin. Ama sizce bu sevgiden mi oradadır.

Kulüp başkanlığı demek her hafta bakan ve başbakan ile 90 dakika beraber olmaktır. Bunu hiçbir kurum sağlayamaz. O yüzden sevilir. Doğal olarak her siyasi grup kendi kişini görmek ister o koltuklarda.

Ben kesinlikle şike olayının siyasi bir müdahale olduğunu düşünüyorum. Bu ülke gezici ve diğerleri olarak ikiye ayrılmıştır Fenerbahçe şuan gezicidir herkesin gözünde. Bu gün de dediğim gibi sandıkta ortaya çıktı.
    Last edited by Universal : 04.Kasım.2013 at 13:56

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence en büyük sorun bu başkanlık makamı kullanılıyor ve sporla siyaset ayrılamıyor bu ülkede

Atatürk fotoğrafı da her statta olmalı bence olmaması kötü

Şike konusunda farklı düşünüyoruz saygı duyarım

Son olarak Aziz Yıldırım hakkında olumsuz karar çıkarsa Ali Koç'un başkan olmasına ailesinin izin vereceğine inanmıyorum

Nesil
    2006

Bence en büyük sorun bu başkanlık makamı kullanılıyor ve sporla siyaset ayrılamıyor bu ülkede

Atatürk fotoğrafı da her statta olmalı bence olmaması kötü

Şike konusunda farklı düşünüyoruz saygı duyarım

Son olarak Aziz Yıldırım hakkında olumsuz karar çıkarsa Ali Koç'un başkan olmasına ailesinin izin vereceğine inanmıyorum
    Ali Koç'un gönlünde orası yatıyor. Bana göre yedekte bekliyor gibi tabii zaman ne gösterir belli olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yazıklar olsun Fenerbahçe divan kuruluna. Bu kadar kişilere bağımlılarmış demek ki. Kulübü düşünüp, güvenilen ismi bu tür olaylara karışmamış bir aday çıkarıp seçemediler. Hepsi Aziz Yıldırım'ın maşasıymış. Kulübü zerre düşünen yok. Herkes birilerinin piyonu ve intikam peşinde koşuyorlar. Bu saatten sonra normal olayları konuşmayız. Avrupa kupalarına daha hasret kalırız. Ligde rakiplerin şampiyonluklarını izleriz.

Önceki bir seçiminde 3 yıl üst üste şampiyon olacağız dedi, üst üste 2. kez Gs'nin şampiyonluğunu gördük. Bu senede olurlarsa üçleriz. Her sene ŞL'ne katılan bir takım sözü verdi 4-5 senedir gruplarda yokuz. Yazıklar olsun böyle işe.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yazıklar olsun Fenerbahçe divan kuruluna. Bu kadar kişilere bağımlılarmış demek ki. Kulübü düşünüp, güvenilen ismi bu tür olaylara karışmamış bir aday çıkarıp seçemediler. Hepsi Aziz Yıldırım'ın maşasıymış. Kulübü zerre düşünen yok. Herkes birilerinin piyonu ve intikam peşinde koşuyorlar. Bu saatten sonra normal olayları konuşmayız. Avrupa kupalarına daha hasret kalırız. Ligde rakiplerin şampiyonluklarını izleriz.

Önceki bir seçiminde 3 yıl üst üste şampiyon olacağız dedi, üst üste 2. kez Gs'nin şampiyonluğunu gördük. Bu senede olurlarsa üçleriz.
    Her sene ŞL'ne katılan bir takım sözü verdi 4-5 senedir gruplarda yokuz. Yazıklar olsun böyle işe.
    Geneline katılıyorum da kalın yaptığım yere katılamıcam. İlk sene trabzona tek kale tabirininin abartı olmadan oynanan bir karşılaşma sonucu son maçta kaçan şampiyonluk 2. sene şampiyon olan bir Fenerbahçe ve ardından mağlum süreç. Yani o dediğini yapabilirdi, engellendi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Recep Tayyip Erdoğan açık açık tehdit etti Fenerbahçe'yi televizyondan. FENERBANK ve AVM projesini engelleyeceğini söyledi.

Hâlâ şike davası gerçek zannedin siz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Recep Tayyip Erdoğan açık açık tehdit etti Fenerbahçe'yi televizyondan. FENERBANK ve AVM projesini engelleyeceğini söyledi.

Okumak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet 500 M Euro borcun varken nasıl banka açıyorsun gibi saçma sapan şeyler zırvaladı. Sonuçta Tayyip Erdoğan, mantıklı bir şey söyleyemez.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Evet 500 M Euro borcun varken nasıl banka açıyorsun gibi saçma sapan şeyler zırvaladı. Sonuçta Tayyip Erdoğan, mantıklı bir şey söyleyemez.
    Yapabiliyorsa yapar onu ilgilendirmez borcu.Ayrıca Ali Agaoglu yada baska zengin biri burayı alıp bunu yapacagız derken hiç zoruna gitmiyor basbakanın ama Aziz Yıldırım böyle böyle projelerimiz var diyince çok zoruna gitmis.Yalaka olmak gerekiyor basbakanın aferinini almak icin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla Türkiye Cumhuriyeti hükümdarı demişse doğrudur. Kimse karşı duramaz bu sözler üzerine. AY bence bu vaatlerden vazgeçsin. AVM falan hükümdarımız hiç sevmez böyle şeyleri. Bence liman, yat, gemicik üzerine bir proje yürütseydi destek olunabilirdi. Hükümdarımız ve şehzademizin hobileri arasında o konular...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım yapabilir, Fenerbahçe Spor Kulübü yapamaz. Başbakan'ın dediği bu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hayır, böyle bir zorunluluk yok. Geçen yıl son kanun değişikliğine kadar A.Ş. olabilmek için ortak gerekiyordu. Yani bireysel şirket kurmak mümkün değildi.

Bankaları holdingler yönetir, kişiler değil. Fenerbahçe Spor Kulübü isterse banka kurabilir, teknik olarak hiç bir engel yok. Nakit gereksinimler borç alınarak da elde edilebilir. Körükörüne eleştirmekten vazgeçin. Bugün bana, yarın sana. Görmemek için bilerek gözünü kapatmak ancak tamamen göremiyor isen hiç bir şey farkettirmez.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    09

Redrum gayet güzel özetlemiş zaten, destekliyorum, siyaset yapmanın gereği yok.

Gene birsürü vaadlerle ve tek yapabildiği şey olan hitabıyla Fenerbahçelileri kandırdı. Hala nasıl inanabiliyor ve destekleyebiliyorsunuz bu adamı şaşıyorum renktaşlar. Bu adam Fenerbahçeyi 5 yıl ileri götürdüyse 10 yıl geriye sürükledi sırf kendi menfaatleri için, bu adamın başta olması beni harap ediyor. Fenerbahçe tarihi böyle rezil bir başkan bir daha göremez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Redrum gayet güzel özetlemiş zaten, destekliyorum, siyaset yapmanın gereği yok.

Gene birsürü vaadlerle ve tek yapabildiği şey olan hitabıyla Fenerbahçelileri kandırdı. Hala nasıl inanabiliyor ve destekleyebiliyorsunuz bu adamı şaşıyorum renktaşlar. Bu adam Fenerbahçeyi 5 yıl ileri götürdüyse 10 yıl geriye sürükledi sırf kendi menfaatleri için, bu adamın başta olması beni harap ediyor. Fenerbahçe tarihi böyle rezil bir başkan bir daha göremez.
    olay adamı desteklemek değilki maa geleceğine aziz gelsin gelen gideni aratmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım bir anonim şirket açsın yapsın. Fenerbahçe Spor Kulübü A.Ş. Bu kadar borç içinde kanunen banka açabiliyorsa, kimse sonradan bu banka yüzünden mağdur olmayacaksa (daha doğrusu batan banka için asıl devlete mali külfet olmayacaksa) bir Tayyip Erdoğan kararnamesi ile bunu engelleyemez zaten. Siyaset yapmak için bahane arıyorsunuz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım bir anonim şirket açsın yapsın. Fenerbahçe Spor Kulübü A.Ş. Bu kadar borç içinde kanunen banka açabiliyorsa, kimse sonradan bu banka yüzünden mağdur olmayacaksa (daha doğrusu batan banka için asıl devlete mali külfet olmayacaksa) bir Tayyip Erdoğan kararnamesi ile bunu engelleyemez zaten. Siyaset yapmak için bahane arıyorsunuz.
    Şirket kurarken hazırlamam gereken anaparayı hangi kredi ile alacağımın hesabını kimse soramaz. Fenerbahçe'yi kötülemek için bahane arıyorsunuz.

Daha fazla üstelememenizi tavsiye ederim. Çünkü gittikçe batıyorsunuz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de diyorum ki, Fenerbahçe A. Ş. 500 M borcu varken, uygulamada 2009 2010larda Bddk tarafından gerekli sermaye olarak 400-500 M TL belirlenmişken ekstradan bu parayı elinde bulundurabiliyorsa yapsın zaten. Ortada bir engel yok. Tayyip Erdoğan engelliyor cümlesi siyasettir. Tayyip Erdoğan engellemiyor cümlesi Fenerbahçe'yi kötülemek değildir. Size yeni ve temiz başkanınızla başarılar diliyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben de diyorum ki, Fenerbahçe A. Ş. 500 M borcu varken, uygulamada 2009 2010larda Bddk tarafından gerekli sermaye olarak 400-500 M TL belirlenmişken ekstradan bu parayı elinde bulundurabiliyorsa yapsın zaten. Ortada bir engel yok. Tayyip Erdoğan engelliyor cümlesi siyasettir. Tayyip Erdoğan engellemiyor cümlesi Fenerbahçe'yi kötülemek değildir. Size yeni ve temiz başkanınızla başarılar diliyorum.
    Hâlâ kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kendi ağzınız ile söylediniz, engel yokken RTE bu konuda Fenerbahçe banka kuramaz, AVM yapamaz diyemez ama dedi. Salt çoğunluğa sahip oldukları için 1 gecede kanunları değiştirebilirler, daha önce yaptılar da zaten. Siyaset spora bulaşmışken siyaset yapıyorsunuz diyemezsiniz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri