12 Numara akıl körü yemin ediyorum akıl körü !
12 Numara akıl körü yemin ediyorum akıl körü !
ligtv'leri iptal edebiliriz gönül rahatlığıyla beyler. nasıl olsa şampiyon olsak bile bi anlamı yok.
Aziz Yıldırım'dan istifa etmesini bekleyenler:
[YOUTUBE="_MzEPX7Fuus"]Aziz İstifa...[/YOUTUBE]
Önce tur şansımız %51 denildi hezimete uğradık. Sonra CAS davası %80 lehimize sonuçlandı diye açıklama yapıldı şimdide defedildik. 2 yıl toparlanmamız için güzel bir süre. Şimdiden teknik heyet+yönetim ve bir çok futbolcu ile yollar ayrılmalı. Bu takımda ciddi bir revizyon olmalı yoksa sonumuz cidden çok karanlık.
Bu saate kadar bir an olsun bu işi düşünmeyen adam verilen 2 - 3 ceza ile mi istifa edecek ?
Güldürmeyin beni, siz Aziz Yıldırım'ın böyle bir hata yapacağına inanıyor musunuz ?
Bırakırsa kendisi adına imaj olarak (çok önemli imajı var ya paşamın) bir zedelenme olacağı için ve suçu bir nevi kabul etmiş durumuna düşeceği için asla böyle bir şey yapmaz.
Aziz Yıldırım zor gününde Fenerbahçe'yi yalnız bırakır mı hiç![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şimdide İsviçre Federal mahkemesindeyiz. Bir süre daha götürür böylelikle...
Yalnız şimdi şöyle bir ortam oluştu ki tam Ersun Yanallık. Hedefe yönelik bir takım oluşturuldu ama geriye lig ve kupa kaldı. Şu önümüzdeki iki yılda genç oyunculara şans tanıyacak, yeni bir jenerasyon oluşturacak yerli tek adam Ersun Yanal. Kendini geri plana atacak yönetimle, kendi kuracağı ekiple Ersun Yanal Fenerbahçe'ye çok şey kazandırır. Selçuk, Burak ve Egemen'li kadro Şenol Güneş'in değil, Ersun Yanal'ın kurduğu kadroydu. Bana göre Galatasaray'ın 2000 yılındaki jenerasyonundan sonra en iyi jenerasyon o kadroydu yerli oyuncu bakımından. Yönetim bazında ne tür değişiklikler olur bilemem ama bir an önce Ersun Yanal'ın üzerindeki baskıyı atmak için hocanın sözleşmesini 3 yıla çıkartmak çok doğru bir iş olur. Hoca yönünden Fenerbahçe ne çekiyorsa hep bu yapılan bir yıllık anlaşma yüzünden çekiyor. Tamamen saçmalık oyuncuya bunu anlatamazsın. Ersun Yanal'ın oyuncu havuzu geniştir istedikleri yapılırsa ileride gidince bile arkasında sağlam bir kadro bırakır. Tabi şu anki mevcut kadroda otuzu geçsin, otuzuna demir atmış oyuncularla yolları ayırıp kadroyu boşaltmak yapılacak en öncelikli iş olsa gerek. Takımın yaş ortalaması epey bir aşağı çekilmeli. İşin özü Fenerbahçe artık hazır zihniyetten vazgeçip daha planlı, programlı bir şekilde bir sistem inşa etmeli. Artık dünyanın en iyi takımları bile belli bir düzene yoğunlaşıyor. Tesisleşme yönünden çok iyi olduğu için Fenerbahçe bunu yapabilecek en uygun takımdır Türkiye'de. Süreçle ilgili kısım artık taraftara kalmış bir şey. Taraftar yeri geldiğinde hesabı keser burada kalmaz. Bu bizim içinde geçerli. Bu takımlar 100 yılı aşkın takımlar öyle kolay kolay yaşandı bitti diye atılmaz.
fenerbahcenin yapcagi tek sey tum yabancilari yollucaklar emenike-sow-haric yoksa buyuk bir maddi kriz fenerbahçeyi bekliyor bu 2 yil boyunca... genç oyunculara yonelmeleri sart takim ruhunu tekrar yakalamak sart hoca olarakda kendi camialariyla ozdelesmis birini getirmeleri hayirlisi olur...
Ersun Yanal'ın iyi bir jenerasyon bırakması için bana göre bu kadronun ciddi revizyona ihtiyacı var. Yaş ortalaması çok yüksek. Gelecek vadeden 1-2 oyuncumuz var ve oynatılmıyor. Bu sene kadroyu gereksiz yere çok şişirdik. Artı bonservislere gerekli gereksiz para harcadık. Bana göre Baroni, Yobo, Krasic, Kadlec, Meireles yollanmalı. Bunlara 2 yıl boyunca hiç ama hiç gerek yok. Ligde iyi ya da kötü sonuca taraftar kendini hazırlamış durumda. Baroni ile oynasak ne olacak oynamasak ne olacak. Yerine zaten Holmen gibi bir adam var yabancı olarak. Artı olarak Türkiye'de oynamamız sebebiyle Salih gibi genç oyunculara daha çok şans tanınmalı. Olası bir ülke içinde ceza durumunda finansımız iyice kötüye gidecek. Bunu düşünerek kadrodaki oyuncu sayımız 24'e felan düşürülmeli. Bunu yapabilmek içinde en başta yukarıda saydığım adamları göndermek lazım. Selçuk Şahin'i de bu listeye katabiliriz. Hiç bir katkısı yok bu kulübe. 3-5 kuruş bile değerlidir bu saatten sonra. Düştüğümüz durum budur. Bu takımdan hiç bir artı bir şey beklemiyorum.
Lyon forumlarında Krasic'in transfer haberleri bayadır tartışılıyor. İnşallah olur. İyi bir oyuncu Krasic ancak bizle birlikte 2 yıldır oynatılmıyor. Bana göre ilk aldığımızdan itibaren bu adam yüklensek çok feci bir kanat oyuncusu elde etmiş olabilirdik. Ancak 2-3 maçta bu adam neden hazır değil, dökülüyor diye ipini çektik. Zaten alırken 1 yıl oynatılmadığını bilerek aldık. Sneijder'e çok benziyor aslında. Sabredilmesi lazımdı...
http://forum.olweb.fr/showthread.php...E7e)&p=7764186
Last edited by SAİT71 : 29.Ağustos.2013 at 03:23
Mevcut kadrodan bir kaç yabancı ile yolların ayrılacağını düşünüyorum. Bunlar benim tahminime göre ;
Raul Meireles
Moussa Sow
Yobo
Umarım Meireles gider ancak Sow gitmek isterse kötü olur, takımda kesinlikle kalması gereken oyunculardan kariyerini düşünüp gitmek isterse alıcı da çok olacaktır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ersun Yanal konusunu ben de düşündüm cezayı ilk duyduğumda. Eğer yönetim giderse ve yeni gelen yönetim ersun hocayı kovmazsa takım için faydalı olabilir.Mevcut kadroyu kendisinin isteyerek bu şekilde oynattığını düşünmüyorum,başkanın zoru olabilir.
şimdi bu mevzu sebebiyle kadrodaki şişkinlik bir kaç yabancının gitmesiyle azalacaktır,o da istediğine daha yakın bir takım yapabilir bu sayede.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
12 numara dediğin adamlar Aziz Yıldırım'dan maaşlı kendine ofis kuran elemanlar. Nasıl Genç FB Aziz Yıldırım tarafından kurulup beslendiyse, bu grup da özellikle Genç FB'nin karşısında Aziz Yıldırım tarafından beslenip, suni destek yaratıyor. Bugün Fenerbahçe küme düşsün ama Aziz Yıldırım'a ceza gelmesin "Yarabbi Şükür" diyecek adamlar onlar. Para insana neler yaptırmıyor ki ?
...
Fenerbahce'nin gucuyle ayakta duruyor A.Y. İstifa ettiği anda içeriden çıkamaz bir daha.
Eğer gerçekten FB'yi düşünseydi bu adam daha en başta istifa ederdi o zaman klüp kurtulurdu.
Çünkü birilerinin bu adamla büyük derdi var ve onu FB üzerinden vurmaya devam edecekler bırakmadıgı surece.
kongreye gidiliyor ama tekrar aday olacağı da söyleniyor.
hala neyin derdinde...
(/s)
Aziz Yıldırım istifa etmemeliydi. İstifa etse şikeden kolayca ceza yiyebilirdik. Gelecek yönetim -kim olursa olsun- hükümet baskısıyla şikeyi ve puan silme cezasını kabul edecekti. Şikeyi ben yapmadım ki Aziz yapmış diyerek çevirmeye çalışacaktı. Gelecek hiçbir yönetim bunun altından kalkamazdı. Sadece Aziz Yıldırım. o da kendi suçlandığı için bu kadar götürebildi. Ki hükümetin milletvekillerinin, belediye başkanlarının sürekli yaptıkları açıklamalar bunu destekliyor. 2 kelimelerinden biri 'Aziz istifa'.
Aynı şekilde başbakan geçen gün Trabzonda 'Fenerbahçeliyim ama Fenerbahçeye değil size geldim' diyor. Spor bakanı 2010-2011 şampiyonu kim sorusuna bilmiyorum diyerek cevap veriyor. bu bakanın oğlu şikeci fener, kupayı alacağız vs tweetler atıyor. İnce ince çalışan bakanları da var zaten. ee hiçbir mitingi es geçmeyen bir Trabzonspor başkanı da varken bu kupa bizde kalmaz. alırlar yakında. hele ki; Aziz Yıldırım giderse ve yeni gelen yönetimin ilk icraatı kupayı vermek olur. bu yeni gelecekler Aziz Yıldırım'a muhalif isimlerden olursa kupa verme işini de seve seve yaparlar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başkan bıraktı
Nihat Özdemir olursa Aziz Yıldırım olmayacakmış da olmazsa aday olabilirmiş..
Sentugo.
Muhalefeti şimdi görmek istiyorum. Çıkıp aday olsunlar o kadar sallayacaklarına. Özellikle MAA ve Ali Şen'in aday olmasını istiyorum.
...
Ali KOÇ tek aday olur belkı SARAN çıkar karşısına
Ali Koç ve ferit şahenk olur aday gibime geliyor.
Kongre padişahımızın (!) doğum günü olan 2 Kasım'da olacakmış. Nihat Özdemir,Ferit Şahenk, Ali Koç, Mehmet Ali Aydınlar ve Saadettin Saran adaylığını koyması beklenilen kişiler. Ben Ali Koç'un gelmesini uzun zamandır istiyorum, kardeşi de ''Başkanlığa adaylığını koyarsa destekleriz'' demişti.
Aziz Yıldırım'ın arası Ali Koç ile iyiydi belki ondan dolayı Ali Koç olabilir. Ancak siyasi işler nedeniyle pek istekli olmayabilirde...
Aziz Yildirimla ters dusenlere firsat bakalim kim baskanligi ondan alabilecek.
Arkadaş şu ligde de ne ceza verilecekse verilsede kapansa gitse şu saçmalık... 2 sezon Avrupa'da oynamayız 2 sene sonra da birde ligde ceza verirler iyice çorba ederler. En iyisi bir an önce 2 kulvardada cezamızı çekmek. Haklı ya da haksız olmak artık anlamsız. Öyle ya da böyle 2-3 sene geçti ve sonuç yok hala. İyisi mi cezanı çekince artık kafan rahat olur önünde engel kalmaz.