Abi şimdi açıkcası Rizeli olmama rağmen son bi kaç yıldır böyle çay tiriyakisi oldum. Bi saatten sonra artık farklı etkiler yapıyor. Mesela demli çay uyku kaçırır sinir yapar benim aksine uykum gelir rahatlarım. Artık çay bende nasıl bi bağışıklık yaptıysa yada içtikten sonra içerde ne etkisi yapıyosa bende anlamadım vallaha
Yok yok ben anladım çayın içinde madde var
Bende diyorum heralde çayı topladıda rahatladı bu kadar yok arkadaş adam 1 bardak çay içiyor bu kadar rahatlıyor
Vay vay
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hemen yazsana bak araya kaynak yaptım
Ya ne bileyim hatlar karıştı ama ben toparlamıştım sen bozdun sonra
Ya abi ne bileyim 1. sürgü desem yine karışacaktı ortalık gerçi doğrudur biraz kapalı bi cümle olmuş ama sende haklısın
Günaydın.
Şu videoda;
http://www.facebook.com/video/video....59468&comments
Arka planda bir müzik çalıyor. Biraz sesi açarsanız şarkıyı fark edeceksiniz. Tanıdık geliyor o şarkı ama bilen varmı acaba ? Özellike 3.20'den sonra ve 3.45'de baya duyuluyor müzik.
Ankarada deprem mi oldu yada sadece ben mi hissettim
eto'o bitmiş.
Bugün dersanenin geleneksel yıl sonu balosu var bizde gidip bi senenin acısını çıkarıcaz inşAllah (: Bide şimdi bu balo doğum günüme denk gelince ayrı bi güzel oldu doğum gününüde aradan çıkartırım (: (:
Oh ne güzel Faruk.
2010-2011 Eğitim öğretim yılı benim için bitmiştir. Daha okula gitmiyorum. Sınıfıda geçtiğim tescillendikten sonra güzel bir tatil yapacam. Müthiş derecede yıprandım bu sene.
amma uzun zaman oldu buraya yazmayalı ne muhabetler dönerdi hey gidi hey...
http://www.youtube.com/watch?v=7iK6WR4JQf8
Havalar baya ısındı.
Last edited by BaFraLı : 07.Haziran.2011 at 21:28
Finaller yaklaşıyor, sıkıntı ve stres artıyor. Bir de 2 hafta içinde tez yazıp teslim etmek gerekiyor finallerimden 2 hafta sonra Nişan'ım var.
Çok sıkıntılı ve yoğun günler beni bekliyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hayatımdaki en güzel doğum günüydu bu heralde. Tüm senenin stresini attım nerdeyse o derece eğlendim oynadım falan gerçekten güzeldi. Birde arkadaşlar jest yapmış müzisyen sahnede doğum günümü kutladı insanlar hep bir ağızdan falan iyiki doğdun söylenmesi gerçekten insanı çok mutlu ediyor. Unutamadığım bir gün olacak bu yaş günü (:
ve an itibariyle yazılılar biter,tatil başlar. Oh bee
Bizimde sınavlar dün bitti. Artık şu notları girselerde rahat bir nefes alsak. İkinci yazılıların büyük çoğunluğu açıklanmadı. Diken üstündeyim 2 gündür.
Last edited by BaFraLı : 08.Haziran.2011 at 15:14
Son sınavımda açıklansa ona göre gidip uçak biletimi alsam.
Bitmez tükenmez aşkımız
Kalbimizle geliyoruz
Haydi artık Seydi Hoca
DC olsun geçiyoruz
Son dersimizde açıklandığına göre bende o dersten geçtiğime göre artık bileti almak lazım
Günaydın.
Şu seneyide hayırlısıyla bir atlatabilseydik iyiydi . Din dersimin ortalaması 41 geliyor. Hayatımda hiç din dersinden kalmamıştım ama ilk olabilir. Umarım öğretmen geçirir. Adam da haklı tabi. 40 - 42 aldım yazılılardan. Geçirmiyorum derse olay biter hiç bişeyde diyemessin.
Evdekiler ayrı baskı yapıyo okul ayrı bir bunaltıyor arkadaş bir derdimizi doğru dürüst anlatamıyoruz kimseye. Fena bir stres var üzerimde. Karnede sınıfı geçti yazsın diyecem anneme babama az beni salın. Lise 3 te sınıfta kaldım hayatım da kaydı zaten. Herşey okul ders mi arkadaş ya.
Uludağ üni ömrümü yedin
Benim içinde okul dün bitti.Geçtim sınıfı galiba
Google'ın Les Paul olayı süper olmuş çalıp duruyorum
Daha dün annemizin: AA - TT - YY - T - RR - DD - SS - A -TT-RR-DD-S TT-RR-DD-S AA - TT - YY - T - RR - DD - SS - A
Ümit besen nikah masası için d k j k j k j h j j h j j j h j h j h g h h g h h h g h g h g f g g f g f f f f f f d j j g f d -
Godfather'ı calmak isteyenlere : DHKJHKHJHFGD DHKJHKHJHFDS SDFJ SDFH ASGFDGFFDDYH
H-H-J-K-L-K-J-K-H-G-F-F-G-H-J-H-G-H-F-D Fenerin 100. yıl marşı