Sene sonunda görürsün Aygüncüm.![]()
Bu Sene Ya Liverpool Şampiyon Olur Yada Chelsea
http://www.guardian.co.uk/football/b...view-liverpool
Sadece biz değil İngiliz medyasıda Liverpool'un şampiyon olacağını düşünüyor.![]()
Ronaldo gitti, artık küçük takımlar karsısında kolay galibiyet alamaz Manu. Büyük takımları zaten yenemiyorlar kolay kolay, gecen sezon 2 mactada almıştık boylarının ölçüsünü. Chelsea ile cekişiriz.
City'i unutmayinen büyük favori bence onlar.
Şampiyonluk tahminlerinizi ve genel takım/lig değerlendirmenizi bu başlıkta yapabilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=78059
1.ManU
2.Chelsea
3.Liverpool
4.Manchester City
5.Arsenal
Sıralama böyle olur diye düşünüyorum.City daha iyi bir konumda da olabilir.
1-Liverpool
2-Chelsea
3-Manchester City
4-Man.Utd
5-Arsenal
Olur Bence
1. Liverpool
2. Manchester United
3. Chelsea
4. Arsenal
5. Everton
6. Manchester City
1-Liverpool
2-Arsenal
3-United
4-Chelsea
5-City
[SIGPIC][/SIGPIC]
1.Chelsea
2.Man Utd
3.Liverpool
4.Manchester City
5.Arsenal
1-manchester city
2-chelsea
3-manu
4-liverpool
5-arsenal
1-Chelsea
2-Man Utd
3-Liverpool
4-Manchester City
5-Arsenal
Arsenal'dan kendi taraftarıda bişey beklemiyor..Man Utd'yu her ne kadar eleştirselerde hala Liverpool'dan daha iyi takıma sahipler..Liverpool'da bu yıl yine Voronin'i sık sık göreceğiz..Sıradan oyuncu oldukça fazla Anfiled'da..Man City'nin ise yapabileceği en iyi şeyin Şaimpiyonlar Ligine kalmak oldugunu düşünüyorum..
1-Man Utd
2-Liverpool
3-Chelsea
4-Man City
5-Everton
herkes sıralama yapmış yahu bi yorum yazan yok
1-Liverpool
2-Chelsea
3-Man Utd
4-Man City
5-Arsenal
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Fildişi Sahilli forvet oyuncusu Didier Drogba, sözleşmesini 3 yıl uzattı.
Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Drogba ile 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalandı. Son günlerde adı Inter ile anılan 31 yaşındaki futbolcu, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, ''Chelsea formasını 3 yıl daha giyecek olmaktan mutluluk duyuyorum. Burada kalıyorum, çünkü amacım, takımımla Premier Lig şampiyonluğunu kazanıp, daha çok kupa kaldırmak. Bu yüzden Chelsea ile sözleşmemi uzattım'' dedi.
Ancak asıl hedefinin, Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak olduğunu vurgulayan Drogba, ''Bu sezon bunu başaracağımıza kuşkum yok'' ifadesini kullandı.
Olympique Marsilya'dan Chelsea'ye 2004 yılında katılan Drogba, 216 kez giydiği mavi-beyaz formayla 5 sezonda toplam 94 gol kaydetti. Chelsea ile 2 kez Premier Lig şampiyonluğunu tadan deneyimli futbolcu, 2'şer kez de Federasyon ve Lig kupalarının kulüp müzesine gönderilmesine katkı sağladı.
Mükemmel bir futbolcu....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Şampiyon ManU, gerisi önemli değil.
City Menajeri, sezonun başlayacağı 15 Ağustos'a kadar bir savunma oyuncusu daha transfer etmek istediklerini belirtti.
Manchester City Menajeri Mark Hughes, takımının hazırlık maçlarında aldığı kötü sonuçları kafasına takmıyor.
Bu maçların oyunculara tecrübe kazandırdığına inanan Hughes, Premier League başladığında takım olarak sezona hazır olacaklarını düşünüyor.
Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Hughes, "Takıma birçok oyuncu katıldı. Şu an için hepsinde de yeni başlayacak sezonun heyecanı var. Lig başladığında her şey çok daha farklı olacak" ifadelerinde bulundu.
Tecrübeli teknik adam, "Şu an için takımımın geldiği seviyeden memnunum. Her hazırlık maçında daha da iyiye gittiğimizi gösterdik. Dün akşam oynadığımız maçtaki performansımızdan oldukça memnun kaldım. 7-8 gün sonra tam olarak hazır hale geleceğiz" diye konuştu.
Tevez'in durumu
Banyoda kayarak sakatlanan Tevez'in bugün takımla antrenmana çıkmasından ötürü mutlu olan menajer, "Bu sabah takımlara antrenmanlara katıldı. Nasıl olduğunu yarın göreceğiz. O'na maçın bir bölümünde şans vermek istiyorum, ama eğer tam olarak hazır değilse Tevez'i riske etmek istemem" diye konuşan Hughes, "Bu arada Arjantin Milli Takımına da teşekkür ederiz. Carlos'un durumuna anlayış gösterip milli takıma çağırmadılar" diyerek Güney Amerika temsilcisine olan minnetini dile getirdi.
Bir savunma oyuncusu daha
Son olarak bir savunma oyuncusu daha istediğini sözlerine ekleyen Hughes, "Bildiğiniz gibi bir çok oyuncuya teklif götürdük fakat olumlu yanıtlar alamadık. Herhangi bir gelişme yok, ama bir savunma oyuncusu daha transfer etmek istiyoruz. Kolo Toure kalitesinde bir oyuncu daha bulursak, bu bölgedeki sıkıntıyı aşmış oluruz" diyerek konuşmasına son verdi.
Goal
Ne Liverpool'mus be , günahım kadar sevmem...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İşine bak Förgi..O takımda Gerrard olduğu sürece senin rakibindir.
o değilde bahsedilen lig premier lig bu ligde küme düşmeye oynayan takım bile her zaman senin rakibindir öyle bir çelme takar ki takımına yersin sonra lafını.
liverpool efsanesi olan gerrardın ilerde kariyerine bakılınca premier lig şampiyonluğununda görülmesi lazım bu yüzden inş kazanırlar ama favorim manchester city nedense![]()