Niang hayırlı olsun. Sportif direktörün açıklamasını okudum, son maçına çıkacağını söylemiş. Dassier'in Ben Arfa ile ilgili yaptığı açıklamanın yanında Niang ile ilgili söylemi basının uydurması, resmi sitede öyle bir şey yok.
Niang'ı takımda tutmak için çok uğraştı Marsilya ama oyuncu bize gelmek istedi. Ben Niang'ın transfer olduktan sonra FBTV'ye vereceği röportajı çok merak ediyorum, acaba ne diyecek transfer süreci hakkında, yani ne oldu da bu kadar çok gelmek istedi? Para çok önemli faktör ama her düşündüğümüz isme para öneriyoruz, ciddi paralar, ancak Niang'ın takım kaptanıyken hem de gol kralıyken transfer olmak istemesi bize sevindirici bir şey.
Asamoah Gyan'ın gelmemesine ayrı bir sevindim zaten Niang transferiyle.
Orta sahanın göbeğine de Fransa'dan bulsunlar fizik gücü güçlü birini. Dia ve Niang Fransa liginden ve doğru seçimler, ön liberoya da bu tarz bir futbolcu bulabilirler diye düşünüyorum, umarım Aykut Kocaman böyle bir hamle yapar.
Göbeğe yerli oyuncu da düşünülebilir. Manisaspor'dan Yiğit İncedemir biçilmiş kaftan bu mevki için, umarım onu düşünürler.