Sayfa 378 / 896 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
11,311 ile 11,340 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Niang hayırlı olsun. Sportif direktörün açıklamasını okudum, son maçına çıkacağını söylemiş. Dassier'in Ben Arfa ile ilgili yaptığı açıklamanın yanında Niang ile ilgili söylemi basının uydurması, resmi sitede öyle bir şey yok.

Niang'ı takımda tutmak için çok uğraştı Marsilya ama oyuncu bize gelmek istedi. Ben Niang'ın transfer olduktan sonra FBTV'ye vereceği röportajı çok merak ediyorum, acaba ne diyecek transfer süreci hakkında, yani ne oldu da bu kadar çok gelmek istedi? Para çok önemli faktör ama her düşündüğümüz isme para öneriyoruz, ciddi paralar, ancak Niang'ın takım kaptanıyken hem de gol kralıyken transfer olmak istemesi bize sevindirici bir şey.

Asamoah Gyan'ın gelmemesine ayrı bir sevindim zaten Niang transferiyle.

Orta sahanın göbeğine de Fransa'dan bulsunlar fizik gücü güçlü birini. Dia ve Niang Fransa liginden ve doğru seçimler, ön liberoya da bu tarz bir futbolcu bulabilirler diye düşünüyorum, umarım Aykut Kocaman böyle bir hamle yapar.

Göbeğe yerli oyuncu da düşünülebilir. Manisaspor'dan Yiğit İncedemir biçilmiş kaftan bu mevki için, umarım onu düşünürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı şey değil Turgut Abi. Bu adama teklif yapıldı yılda 4-4.5 € civarında ve kabul etmedi. Olan bir olay var elimizde

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben de öyle düşünüyorum fenerbahçe niang transferi ile bence hem iyi bir oyuncu transfer etmiştir hemde Gyan'a verecek oldugu abartılı bonservis elinde kar kalmıştır diye düşünüyorum. Ki Niang Gyandan bence 3 gömlek üstün bir oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Öncelikle Bilica takımdan gitmeyecek büyük ihtimalle Aykut Hoca ayağa kafa sokan adam bulmak zor dedi Bilica için

Kadrodaki yabancılar > Santos - Bilica - Lugano - Christian - Stoch - Dia - Alex - Güiza - Deivid - Niang

10 Yabancımız var eldeki kadroya göre oluşturlacak kadroda Aykut Hoca'nın bence yapmak istediği kadro şu türden bir kadro olacaktır.

---------------Volkan--------------------------

Santos---Lugano-Bilica----Gökhan Gönül

-----------Emre----Mehmet Topuz--------

--------Stoch----------Özer----------Dia----

-----------------Niang----------------

Yukarıdaki 11'de 6 yabancı var.Belki Alex-Özer değişimi olabilir bu seferde Bilica-İlhan değişimi olacakdır.Başka türlü çıkar yolu yok çünkü hocanın

Güiza Deivid Christian'ın 11 oynama imkanı yok değil hiç yok.Bilica'nın yerine Gallas eğer düşünnülseydi o zaman Alex bu takımdan tamamen kesilirdi ve belkide yeni sistem Alexsiz başlardı.

Bu Kadro bana göree bu sezon izleyeceğimiz kadro 2 değişiklik olur diye düşünütorum.

Alex-Özer Bilica-İlhan..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Niang => Günü kurtarır.

Gyan => Kendini kurtarır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Aynı şey değil Turgut Abi. Bu adama teklif yapıldı yılda 4-4.5 € civarında ve kabul etmedi. Olan bir olay var elimizde
    Yani Adnan Polat 15 milyonu kabul etti ve Fenerbahçe'nin Arda ile görüşmesine izin verdi diyorsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Niang günü kurtarmaz Niang uyum sağlarsa Fenerbahçe'nin 3 senesini kurtarır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emin ol, o teklif kabul edilmiş olsa Arda şu an Fenerbahçe forması giyiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yani Adnan Polat 15 milyonu kabul etti ve Fenerbahçe'nin Arda ile görüşmesine izin verdi diyorsun.
    Hayır böyle birşey olmadı direkt Arda'ya dolaylı yollardan bu miktar teklif edildi buna adım gibi eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayır böyle birşey olmadı direkt Arda'ya dolaylı yollardan bu miktar teklif edildi buna adım gibi eminim.
    O zaman Galatasaray Fenerbahçe'yi şikayet edebilirdi, bu FIFA tarafından kesinlikle yasaklanmış bir durum. Kulübün haberi olmadan oyuncu ile görüşemezsin, direk ya da dolaylı. Aziz Yıldırım'ın dediği şu, 15 milyon teklif ediyorum, kabul edip izin veriyorsanız Arda ile görüşeyim, kesin anlaşırım. Galatasaray kabul etseydi görürdük, kabul etmediğine göre, diğer söylenenleri kusura bakma senle alakalı değil, ben ciddiye almam, sen bilgileri direk Arda'dan ya da yakın çevresinden alıyor olsan da.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kaan peki buna dair bir kanıtın varmı ? Geçen sene çok döndü bu muhabbetler 1-2 haftayı aldı neredeyse o yüzden teklif yokdu ortada Ama teklif için Gs başkanına yol yapımı vardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söyle nerden eminsin bizde bilelim , bende adım gibi eminim g.gönül'e Arda'ya teklif edildiğinden çok daha fazla teklif edildi , ve gitmedi , kaynaklarım çok sağlam .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Niang sezon öncesi kampına katılmadı, alışması zaman alacak. Zaten 2 sene üst düzey oynayabilecek bir oyuncu için ciddi bir handikap ama alışınca çok etkili olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Gökhan Gönül'e birşey söylemiyorum. Kaynağım Arda Turan'ın kendisidir. Bana görüşmenin aramızda kalmasını söylemişti ama ben lafı geçince buraya söylemekte bir sakınca görmedim..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Niang günü kurtarmaz Niang uyum sağlarsa Fenerbahçe'nin 3 senesini kurtarır
    Aynen öyle. PHV etkisi yaratmasını bekliyorum Niang'dan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

pvh gibi frikik atamaz ama ceza sahasında aldığı 10 topun 7 tanesini gol yapabilecek bir oyuncu niang.

umarım şansı yaver gider.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O zaman Arda profesyonel değil, böyle bir teklif olduğunu kulübüne bildirmesi gerekirdi, bildirmediyse, gelip burada Arda yine söylese, kusura bakmasın, Arda ile alakalı değil, ben yine ciddiye almam. Ali ya da Veli olabilir bu, isimler önemli değil.

Ve Şemsi'nin uyarısını hatırlatmakta fayda var, şimdi o basit, zaten gitmezdi, para versen gider tartışması başlayıp, Fenerbahçe - Galatasaray kavgası çıkmasın.

Fenerbahçe geçen sene teklif yaptı, bu sene gündemde Arda yok, o nedenle konuşup, boşuna gerilmeye de gerek yok, gündemki isimlerle devam edelim konuşmaya.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gol Kralı olmuş geçen sene, bence almayalım..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Fransada son 3 sezondur ligdeki gol ortalaması 20 Niangın.
    Burdan çıkarmam gereken sonuç nedir Coşkun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fransa Ligi'nden gelen oyuncular ligimize çok çabuk adapte oluyorlar liglerin çok benzer olması sebebiyle. Niang'ın Fransa'dan daha çok gol atarak gol kralı olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Fransada son 3 sezondur ligdeki gol ortalaması 20 Niangın.
    Tek sezonluk parlama olmadığını anlayabiliriz. Tek sezonluk parlamaların başımıza açtıkları ortada.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben resmi açıklamayı bekliyorum. Henüz resmi bir açıklama yok..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    En kötü ihtimal bir özür mesajı gelir olur biter yani.Pekde sıkıntı yok ama bu kadar Adamların Başkanıda açıklama yapmışken özür mesajının yarım sayfadan uzun olması gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Gyan'ı alırsak kazık yersiniz diyordun.Umutlu olman lazım.

Niang bu gece açıklanır...

Baros etkisi yaratır mı göreceğiz, normal şartlarda yaratması lazım ama bu sistemle devam etmeye kalkarsak Niang da hayal kırıklığı yaratır. Anelka, Güiza, Kezman gibi Niang'ın da sonunun kötü olmaması için sistem de değişmeli, Alex'ten vazgeçilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros'tan daha etkili olacağını düşünüyorum. Belki Baros Niang'dan daha iyi bir golcü ama Niang'ın sakatlık gibi bir sorunu yok. Sistem Niang'ın iyi oynayabileceği şekilde olursa gol kralı olur rahat..

Niang'ı Galatasaray'a koysak kesin gol kralı olur derdim, ama bizde biraz zor, hayal kırıklığı olabilir. Sebebi de futbolculuğundan değil, sistemden.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gyan'ı alırsak kazık yersiniz diyordun.Umutlu olman lazım.

Niang bu gece açıklanır...
    Evet bence Fenerbahçe çok büyük bir yanlıştan döndü.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sisteme fazla takılmamak gerek; Güiza yakaladıklarının yarısını atmış olsaydı şuan ligin gol kralıydı ve büyük ihtimalle şampiyon olmuştuk. Gerek Kezman gerekse Güiza rakibi teke tek yakaladıklarında dahi etkili olamamış oyuncular. Hava hakimiyetleri sınırlı, fizik olarak pek iyi oldukları söylenemez, bizde oynadıkları dönemde bitiriciliklerinin de iyi olduğu söylenemez. En önemli özellikleri pres yapmaları ve Güiza'nın rakibin arkasına iyi sızması. Ama biz doğal olarak daha fazlasını bekliyorduk. Niang ise bu oyuncularla kıyasladığımızda komple bir golcü. Rakibi teke tek yakaladığında yardım beklemek zorunda değil, rakibi geçmek için yeterli beceri ve hıza sahip. Hava toplarında etkisiz değil, bitiriciliği fena değil. Bence çok başarılı olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Niang'ı herhangi bir Fenerbahçe kadrosunda Güiza Kezman gibi oyuncularla kıyaslamak yanlış olur.Senelerdir sıkıntısını çektiğimiz konu aslında şu '' Forvet oyuncularımız güçlü kuvvetli ve adam geçen forvetler değildiler '' Ama Niang bu özelliklerin tümünü taşıyor.Hem güçlü hem kuvvetli hemde adam geçebiliyor.Güiza koşuyordu Kezman pres yapıyordu fakat bir savunmacı ile birebir kaldığında asla adam geçemiyorlardı.Benim futbolda '' Zenci '' oyunculara karşı yaklaşımım çok farklı.Hani ne olursa olsun Allah vergisi bir mücadeleci yapıları oyunu bırakmayan hırsları ve kuvvetleri var ve bencede bizim için şuan en ideal forvet tipi ismi geçtim '' Zenci '' forvet tipi.

Bi kere kanatlardan akın akın gelecek 2 tane oyuncumuz var Stoch ve Dia gibi bu iki oyuncu Türkiyedeki şuanda en hızlı kanat oyuncuları arasında heralde ilk 2 de gelir.Hem topla birlikte hızlılar hemde topsuz hızlılar.Orta saha'da takımı yavaşlatan tek oyuncu '' Alex '' gözüküyor olası bir Alex kurtuluşu sağlandığında forvete daha çabuk gideriz ve Ninag birçok pozisyona girer.Kanatlar arı gibi işlerken orta alanda ağır kalmamız lazım bunun içinde Alex'in yedeğe çekilmesi lazım.

Niang bana göre şuan alınabilecek en iyi forvet adaylarından birisiydi bizim takım için.Umarım resmiyetede dökerler bu işi.Gyan veya Niang ikisinden biri tam istediğim forvet tipi o yüzden Niang geldiği takdirde çok çok ümitliyim.

Mesaj Yetkileri