Sayfa 378 / 464 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428 ... SonSon
11,311 ile 11,340 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Güya galatasaraylı ama tamamen gs düşmanı olan Hıncal Uluç'un bilmem kaç yılındaki yazısını okuyup buna inanmakta nedir sevgili arkadaşlar? Çıkarsın bizim başkanda Fenerbahçe'ye salladığı bir yazıyı okusun bu mudur? Buna mı inanacağız yani? Yapmayın gözünü seveyim.
    Aziz Yıldırım'ın son çırpınışları.Elinden geleni yapıyor kimi yanıma çeksem kârdır diyor.O yüzden tuhaf karşılamıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Olaylardan bağımsız ama,

12 Mayıs günü, Polis yanımdaki çocuğu coplarken "Al bakalım Azizin Çocuğu" lafı hala içimde oturdu kaldı benim.. Çevik kuvvet gözümde o kadar itibarsız ki benim gözümde..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Madem Başbakana şükran sunuyor eee bu saydıklarını kim yapıyor bu Fenere karşı.Bizim önümüzü kapatıyorlar,geleceğe dönük yapacaklarımızı engellemek istediler.biz şu mahkemede yargılanmamız lazımken bunu örgüt davası yapıp şurda yargılıyorlar vs vs kim yapıyor bunu ? Siyasi hangi siyasiler bunlar ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başkan yakında bir operasyon daha var dedi.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o degil galatasarayida isin icine katmak istiyor bizide kirlendirmek istiyor ama asla.

Tribundergi : Aziz Yildirim: "Sahislarla kulup ayrilamaz. Sike yaptiysam Fenerbahce icin yaptim."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Güzel Yurdum'un güzel insanı,

Normal bir ülkede Başbakan dahil biç bir milletvekilinin Mahkeme üzerinde baskısı ve ya söz sahibi olması gibi bi durum olmaz.. Sanıyorum ki bunu siz de unuttunuz da böyle yorumlar yapıyosunuz..

Türkiye'nin geldiği nokta bu işte..

Bu arada son dakika "Seneye Avrupaya gitmiyoruz" dedi Aziz Yıldırım.

Ama hemen sevinmeyin, kamp için gitmiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post

Bu arada son dakika "Seneye Avrupaya gitmiyoruz" dedi Aziz Yıldırım.
    Bakın işte, başkan söyledi, suçluyuz o nedenle avrupaya gitmiyoruz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim anladigim yargiyi ya Galatasaray yada Trabzonspor yonetiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yildirim daha once istifa edicem dedi etmedi.Cas davasi namus davasi dendi geri cekildi.Bu havuzdan cikiyoruz tehdidi bunlara benzer mi acaba?Aziz Yildirim bu hersey beklenir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yalnız Sadri Şener ve Nevzat Sakar'a helal olsun.Başbakan tehdit etmeler,halkı galeyana getirmeler,yargıyı kullanmalar herşeyi yapacak güçleri varmış.2 topçuyu elde tutamadı ama bu adamlar neyse orasıda eksik kalsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın konuşmasının amacına ulaştığı belli oldu bu konuya girip şöyle bir sayfayı indirince. Azıcık izleyen bizden aydınlatılma isteyen başta adminimiz Disco olmak üzere umarım öğrenmek istediklerini öğrenmişlerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yargıtay cezayı onarsa bakalım Aziz Yıldırım diye birisi kalacak mı ortada?
    Birde şu havuzdan çekilme tehdidi yargıtay cezayı bozana kadar.Yani çıkıpta diyemiyor bundan sonra havuzda olmuyacağız diye.

Aziz Yıldırım'ın 1976 yılındaki Hıncal Uluç'un yazısıyla ve Denizli maçı için amigonun mektupuyla bir şeyler kastetmesi fail bir durum oldu.
    Bizim amigolar Sebahattin reis,ikizler felanda mektup yazsa Aysal'a.

Yargıtay ne zaman karar verecek bilen var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

her zamanki gibi çarpıtarak yazmışlar
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aziz Yıldırım : biz şerefsiz değiliz, biz şike yapmadık.
    Ya yaptığın ispatlanırsa yani cezan onanırsa?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cezanın onanması bişeyi değiştirmez.Ben mahkemelere güvenmiyorum.Fenerbahçe'lilerin vicdanında masumdur.Diğer herkes görmek istediği gibi görüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Cezanın onanması bişeyi değiştirmez.Ben mahkemelere güvenmiyorum.Fenerbahçe'lilerin vicdanında masumdur.Diğer herkes görmek istediği gibi görüyor.
    Belki de siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuzdur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

adam kendine mi güvenecek mahkemenin verdiği karara mı ?

....

hep söyledim yine aynı şeyi söylüyorum: Diğer kulüplerin Aziz Yıldırım gibi bir başkanları olmadığı için sürekli belaltı vurmaları normaldir.

3 Temmuz Türk Futboluna denge getirmek için yapılmış bir darbedir ve tabii Aziz Yıldırım'dan kurtulmak istenilmiştir ama Fenerbahçe taraftarı bu oyuna gelmemiştir. Siz istediğiniz gibi düşünün...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    adam kendine mi güvenecek mahkemenin verdiği karara mı ?

....

hep söyledim yine aynı şeyi söylüyorum: Diğer kulüplerin Aziz Yıldırım gibi bir başkanları olmadığı için sürekli belaltı vurmaları normaldir.

3 Temmuz Türk Futboluna denge getirmek için yapılmış bir darbedir ve tabii Aziz Yıldırım'dan kurtulmak istenilmiştir ama Fenerbahçe taraftarı bu oyuna gelmemiştir. Siz istediğiniz gibi düşünün...
    Yalan söylüyor da olabilir Muhammed. Bunu da gözardı etmemek lazım. Babamın oğlu olsa bile %100 inanmam sözüne.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yalan söylüyor da olabilir Muhammed. Bunu da gözardı etmemek lazım. Babamın oğlu olsa bile %100 inanmam sözüne.
    bu senin benim için böyle olabilir ama adamın kendi vicdanında böyledir. o yüzden o adam çıkıp şike yaptım diyene kadar o söze dayanarak o adama şerefsiz denemez.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım'ın olayı milli mücadele temasına sürüklemesi durumu epikleştirmiyor, gülünçleştiriyor. Efsanevi sözler öyle milyonlarca olmaz, İslam Çupi söyler, Lefter söyler, Ali Sami Yen söyler, Metin söyler.. Yapmasın, yeşil dev Hulk değil takım, Fenerbahçe..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Aziz Yıldırım'ın olayı milli mücadele temasına sürüklemesi durumu epikleştirmiyor, gülünçleştiriyor. Efsanevi sözler öyle milyonlarca olmaz, İslam Çupi söyler, Lefter söyler, Ali Sami Yen söyler, Metin söyler.. Yapmasın, yeşil dev Hulk değil takım, Fenerbahçe..
    50 yıl sonra Aziz Yıldırım'ı çocuklarımıza anlatacagımıza emin olabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne Galatasaray'mış be, peh..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türk futbolunda büyük soruşturma.

Merdivenler, Galatasaray - Denizlispor, Song, Fatih Terim, Strum Graz.

Havuzdan çıkabileceğini sanmıyorum. Cas davası ne olmuş, onu göremedim, belki gözümden kaçtı. Konuşmaları okurken bir titredim, depremden herhalde.

12 numaranın da arkasındakiler belli olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Türk futbolunda büyük soruşturma.

Merdivenler, Galatasaray - Denizlispor, Song, Fatih Terim, Strum Graz.

Havuzdan çıkabileceğini sanmıyorum. Cas davası ne olmuş, onu göremedim, belki gözümden kaçtı. Konuşmaları okurken bir titredim, depremden herhalde.
    merak etme fenerbahçenin adını duyunca titreyeceğiniz günler uzak değil

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sivassporlu çocuk kim ismi "adı bende kalsın" mı ?

Geçen sene ligten, bu sene havuzdan çekiliyoruz. Sonuç, Cas davası geri çekildi.

Havuzdan çıkarsanız maçlarınız ntvsporda olur herhalde, 2. kanalınız nasıl olsa.

Fenerbahçe Divan Kurulunda Galatasaray'ın konuşulması, birileri büyüklük diyordu dimi ?

Yine titreme geldi..
    Last edited by Nedvedmania : 28.Temmuz.2012 at 20:55 Reason: Silinen mesajdan alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sivassporlu çocuk kim ismi "adı bende kalsın" mı ?

Geçen sene ligten, bu sene havuzdan çekiliyoruz. Sonuç, Cas davası geri çekildi.

Havuzdan çıkarsanız maçlarınız ntvsporda olur herhalde, 2. kanalınız nasıl olsa.

Fenerbahçe Divan Kurulunda Galatasaray'ın konuşulması, birileri büyüklük diyordu dimi ?

Yine titreme geldi..
    Sivasspor'luya çocuk demedi Trabzonspor'lu eski futbolcuya dedi çocuk açıklamayayım diye.

Fenerbahçe divan kurulunda çok konu konuşuldu Aziz Yıldırım 1 saat konuşma yaptı. Kendi kendini sürecin parçası yapan kulüpler hakkında da konuştu Aziz Yıldırım bunda sorun ne ?

Nesil
    2006

Fenerbahçe, Kuva-yı Milliye'dir. Bir ruhtur. Bizi sadece tarih yargılayacak.

Bu sözün üstüne yorumda yapmam, çıkın havuzdan benim param sadece kulübüme gitsin... Diğer takımlar umrumda bile değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe, Kuva-yı Milliye'dir. Bir ruhtur. Bizi sadece tarih yargılayacak.

Bu sözün üstüne yorumda yapmam, çıkın havuzdan benim param sadece kulübüme gitsin... Diğer takımlar umrumda bile değil.
    Ligden çekilecez,cas davasını çekmeyeceğiz vs söylemlerde söylendi ama çok geçmeden hepsi yutuldu.Buda sadece kuru gürültüden ibaret bir söylem.Sizinde bu kuru gürültüyle gaza gelip bunları söylemenize lüzum yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Valla bizim takım pek titreticek durumda değil eskiden öyleydik bundan 2011 senesine kadar elimizden alındı bu sıra galatasarayda ama onların elinden alıncağını sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar tartışırken karşıdaki kişiyi küçük düşürücü ifadeler kullanmayın. Bir anlık sinirle üyeliğinizden olmayın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri