Olaylardan bağımsız ama,
12 Mayıs günü, Polis yanımdaki çocuğu coplarken "Al bakalım Azizin Çocuğu" lafı hala içimde oturdu kaldı benim.. Çevik kuvvet gözümde o kadar itibarsız ki benim gözümde..
Madem Başbakana şükran sunuyor eee bu saydıklarını kim yapıyor bu Fenere karşı.Bizim önümüzü kapatıyorlar,geleceğe dönük yapacaklarımızı engellemek istediler.biz şu mahkemede yargılanmamız lazımken bunu örgüt davası yapıp şurda yargılıyorlar vs vs kim yapıyor bunu ? Siyasi hangi siyasiler bunlar ?
Başkan yakında bir operasyon daha var dedi.
TariboWest
o degil galatasarayida isin icine katmak istiyor bizide kirlendirmek istiyor ama asla.
Tribundergi : Aziz Yildirim: "Sahislarla kulup ayrilamaz. Sike yaptiysam Fenerbahce icin yaptim."
Güzel Yurdum'un güzel insanı,
Normal bir ülkede Başbakan dahil biç bir milletvekilinin Mahkeme üzerinde baskısı ve ya söz sahibi olması gibi bi durum olmaz.. Sanıyorum ki bunu siz de unuttunuz da böyle yorumlar yapıyosunuz..
Türkiye'nin geldiği nokta bu işte..
Bu arada son dakika "Seneye Avrupaya gitmiyoruz" dedi Aziz Yıldırım.
Ama hemen sevinmeyin, kamp için gitmiyoruz
Benim anladigim yargiyi ya Galatasaray yada Trabzonspor yonetiyor![]()
Aziz Yildirim daha once istifa edicem dedi etmedi.Cas davasi namus davasi dendi geri cekildi.Bu havuzdan cikiyoruz tehdidi bunlara benzer mi acaba?Aziz Yildirim bu hersey beklenir.
Yalnız Sadri Şener ve Nevzat Sakar'a helal olsun.Başbakan tehdit etmeler,halkı galeyana getirmeler,yargıyı kullanmalar herşeyi yapacak güçleri varmış.2 topçuyu elde tutamadı ama bu adamlar neyse orasıda eksik kalsın.
Aziz Yıldırım'ın konuşmasının amacına ulaştığı belli oldu bu konuya girip şöyle bir sayfayı indirince. Azıcık izleyen bizden aydınlatılma isteyen başta adminimiz Disco olmak üzere umarım öğrenmek istediklerini öğrenmişlerdir.
Yargıtay cezayı onarsa bakalım Aziz Yıldırım diye birisi kalacak mı ortada?
Birde şu havuzdan çekilme tehdidi yargıtay cezayı bozana kadar.Yani çıkıpta diyemiyor bundan sonra havuzda olmuyacağız diye.
Aziz Yıldırım'ın 1976 yılındaki Hıncal Uluç'un yazısıyla ve Denizli maçı için amigonun mektupuyla bir şeyler kastetmesi fail bir durum oldu.
Bizim amigolar Sebahattin reis,ikizler felanda mektup yazsa Aysal'a.
Yargıtay ne zaman karar verecek bilen var mı?
her zamanki gibi çarpıtarak yazmışlar![]()
(/s)
Ya yaptığın ispatlanırsa yani cezan onanırsa?Aziz Yıldırım : biz şerefsiz değiliz, biz şike yapmadık.
Football is simple,but Football Manager is not
adam kendine mi güvenecek mahkemenin verdiği karara mı ?
....
hep söyledim yine aynı şeyi söylüyorum: Diğer kulüplerin Aziz Yıldırım gibi bir başkanları olmadığı için sürekli belaltı vurmaları normaldir.
3 Temmuz Türk Futboluna denge getirmek için yapılmış bir darbedir ve tabii Aziz Yıldırım'dan kurtulmak istenilmiştir ama Fenerbahçe taraftarı bu oyuna gelmemiştir. Siz istediğiniz gibi düşünün...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım'ın olayı milli mücadele temasına sürüklemesi durumu epikleştirmiyor, gülünçleştiriyor. Efsanevi sözler öyle milyonlarca olmaz, İslam Çupi söyler, Lefter söyler, Ali Sami Yen söyler, Metin söyler.. Yapmasın, yeşil dev Hulk değil takım, Fenerbahçe..
Ne Galatasaray'mış be, peh..
Türk futbolunda büyük soruşturma.
Merdivenler, Galatasaray - Denizlispor, Song, Fatih Terim, Strum Graz.
Havuzdan çıkabileceğini sanmıyorum. Cas davası ne olmuş, onu göremedim, belki gözümden kaçtı. Konuşmaları okurken bir titredim, depremden herhalde.
12 numaranın da arkasındakiler belli olmuş.
Sivassporlu çocuk kim ismi "adı bende kalsın" mı ?
Geçen sene ligten, bu sene havuzdan çekiliyoruz. Sonuç, Cas davası geri çekildi.
Havuzdan çıkarsanız maçlarınız ntvsporda olur herhalde, 2. kanalınız nasıl olsa.
Fenerbahçe Divan Kurulunda Galatasaray'ın konuşulması, birileri büyüklük diyordu dimi ?
Yine titreme geldi..
Last edited by Nedvedmania : 28.Temmuz.2012 at 20:55 Reason: Silinen mesajdan alıntı
Fenerbahçe, Kuva-yı Milliye'dir. Bir ruhtur. Bizi sadece tarih yargılayacak.
Bu sözün üstüne yorumda yapmam, çıkın havuzdan benim param sadece kulübüme gitsin... Diğer takımlar umrumda bile değil.
Valla bizim takım pek titreticek durumda değil eskiden öyleydik bundan 2011 senesine kadar elimizden alındı bu sıra galatasarayda ama onların elinden alıncağını sanmıyorum.
Arkadaşlar tartışırken karşıdaki kişiyi küçük düşürücü ifadeler kullanmayın. Bir anlık sinirle üyeliğinizden olmayın.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved