Bu ülkede tarafsız bir kuruluş aramak saçmalık olur kardeşim.Bunlarla idare edeceksin artık.Renksiz kimse yok.
Kenan Başaran'a bakıyorum da, twitter da zor oluyor biraz.
Olay tamamen takımların mücadelesine dönüşmüş durumda, zaten şike olsa bile arada kaynadı gitti.
hakim çok acaip yalnız.çok hazır cevap...
Kesinlikle öyle, herkes at gözlüğüyle baka olmuş, herkes duymak istediğini söylüyo.
bu arada buca avukatının söyledikleride dikkate değer...
Sadri Sener'in avukati: gabric'in puan alinmasi karsiliginda Ankaragucu'ne verilmesi talebi Sadri Sener'den degil Melih Gokcek'ten gelmistir
al sana teşvik nerde gökçek
şike davasıymış yürüyün gidin allah aşkına ya
Mecnur o. vekili; Sivas bucayi bucada 4-0 yendi.. Biraz kusuru kendinde arasin, bazi diger klupler gibi hakki olmayana saldirmasin!
Bazı ifadeler çok şairene, bazıları da fazla duygu sömürüsü. Net bir şekilde kendini ifade eden sayısı çok az.
Karar Pazartesi sabahi verilecek
3 Temmuz'da başladı 2 Temmuz'da bitiyor![]()
Hayret ! halbuki o kadar hukuki acıdan yoksun olarak devam ederken nasıl oldu da düşünmek için bekleme kararı aldılar. Oysa savcı beyimizın daha çapraz sorgular bitmeden mütaalayi sunma yeteneği vardı. Mahkeme heyeti yavaş çalışıyor, efendimız çarpabilir mazallah.
...
Zaten hafta sonu epey bir gorusmesi olur mahkeme baskaninin![]()
Alabilen Fenerbahce hissesi alsin![]()
ben baskanin serbest kalacagina ihtimal vermiyorum ama hayirlisi.. tr nin adaleti yerini bulmazsa Allah'in adaleti elbet birgün yerini bulur.
Tahliye var0.25 arti hisseler
![]()
Tahliye Talepleri Reddedildi.
SON DAKİKA! TAHLİYE TALEPLERİ REDDEDİLDİ!
Mahkeme, Futbolda Şike Davası'nın tutuklu sanıkları Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Olgun Peker ve Yusuf Turanlı'nın tahliye taleplerini reddetti.
Nihai karar pazartesi günü açıklanacak.
tahliyeyle ilgili nihai karar pazartesiymiş...
yani herhangi bir reddetme yok, erteleme var.
hala pişkin pişkin bunu yapabiliyorlar.
(/s)
Pazartesi son duruşma. Tahliye talebi de pazartesi görülecek.
TariboWest
2 temmuzda şaha kalkmış vaziyetteydik 3 temmuzda bizi bitirdiler.İnşallah yine 2 temmuzda şaha kalkıcaz !
durum artık cok net
hukumle tahliye olucak başkan
O iş yaş bence kurtuluşu yok bence başkanın
Bence tahliye falan olmayacak her duruşma tahliye bekliyorsunuz da sanmıyorum.
Adaletli bi karar olmayacağıda kesin
Güzel olmuş olmuş da Fenerbahçelilerin ne kadarının oyu bu bahsedilen? Yani ortada ciddi bir rakam var ki bu şekilde tehdit edilebilsin değil mi? E o zaman bazı tezler çürümüş olmuyor mu? Valla ben anlamadım. Atatürkçü, Cumhuriyetçi Fenerbahçe deniyor, hükümet cemaat Fenerbahçe düşmanı deniyor ama bakıyorsun Başbakanın teröristler ifadesinden sonra olduğu gibi hep tersini ortaya koyan, "size oy vermiştik ama artık vermeyeceğiz" tarzı pankartlar. Özür dilerim gene siyasete kaydım ama bu tarz tezatlıkları görünce dayanamıyorum napayım.
Ben herhangi bir ceza geleceğini beklemiyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Her ne kadar şakirt Fenerbahçelilerde olsa çok ciddi bi rakam kaybediceği oy bu taraftardan.Olay o yoksa kimse demiyo heralde biz oy vermessek akp hükümetten gider diye![]()