Sayfa 379 / 492 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
11,341 ile 11,370 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Servet var taş gibi versin 20-25 € anlaşalım

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Servet var taş gibi versin 20-25 € anlaşalım

katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende katılıyorum nasılsa para bol bir tek Servet'e gelince mi para veremeyecekler
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

CR7 ManU'dayken burun kıvıranlar, şimdi o gitti ManU güçsüz diyorlar. İlginç.. Ferguson başkadır, kraldır. Bu sene ManU'nun şampiyon olamama ihtimali tabii ki var, ama L'pool'un şampiyon olma ihtimali %10 falan bence, o da iyi ihtimal..

Nesil
    2006
    Yer
    -

1-Liverpool
    2-Chelsea
    3-Man Utd
    4-Arsenal
    5-Man City

TuNdRaLoWeR Misafir

Lider Manchester United olur, gerisi kendi arasında yarışır bence

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Wolwes adamım Milijas'ı almış. Merakla takip edeceğim Wolwes'ı. Onun dışında Premier Lig bu sene dikkatimi çekmiyor pek.
    I'm back...

sakary Ali Misafir

Liverpool alsın artık şampiyonluğu.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    1-Chelsea
    2-Man Utd
    3-Liverpool
    4-Manchester City
    5-Arsenal

Arsenal'dan kendi taraftarıda bişey beklemiyor..Man Utd'yu her ne kadar eleştirselerde hala Liverpool'dan daha iyi takıma sahipler..Liverpool'da bu yıl yine Voronin'i sık sık göreceğiz..Sıradan oyuncu oldukça fazla Anfiled'da..Man City'nin ise yapabileceği en iyi şeyin Şaimpiyonlar Ligine kalmak oldugunu düşünüyorum..
    Katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid'e giden İspanyol yıldızı Xabi Alonso'nun yerini doldurmakta gecikmeyen Liverpool; daha önce anlaşmaya vardığı İtalyan orta saha oyuncusu Alberto Aquilani'yle 5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada, daha önce anlaşmaya varılan İtalyan ekibi AS Roma'nın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Alberto Aquilani'nin sağlık kontrolünden geçtikten sonra 5 yıllık sözleşmeye imza attığı ifade edildi. Transferin mali boyutuna ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken İngiliz medyasında çıkan haberlerde Liverpool'a bu transferin maliyetinin 20 milyon pounda (yaklaşık 45 milyon TL) mal olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan ve Mayıs ayında da ayak bileğinden ameliyat olan Aquilani'nin sağlık durumu hakkında da bilgi veren Liverpool Kulübü, Aquilani'nin ameliyat sonrası rehabilitasyon sürecinin devam ettiğini ve İtalyan futbolcunun 4 ila 8 hafta sonra tam olarak hazır olacağını bildirdi.

Ajansspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool önemli bir transfeere imza attı ...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

adamlar xabi nin yerine anında adam aldılar . iyi transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel transfer yapmış everton
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liverpool'a baya yararı dokunacaktır
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aynı Xabi Alonso gibi bir oyuncu. O da canı sıkıldımı uzaktan yoklar kaleyi.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Thumbs down Rosicky'in varsa derdin var

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky, 18 aylık sakatlık döneminin ardından yeniden sakatlandı.

Arsenal Kulübü'nün internet sitesinde yer alan habere göre, dizindeki sakatlık nedeniyle 18 aydır yeşil sahalardan uzak olan Rosicky, sezon öncesi oynadığı 3 hazırlık maçından sonra yeniden sakatlandı.
    Sezonun açılış maçlarını kaçıracak Rosicky'nin, 6 hafta forma giyemeyeceği açıklandı.

Kaynak: Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Linderoth'umuz var bizimde ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet hiç bir farkı yok
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Tottenham'dan Young'a 24.5 Milyon Avro

Tottenham, Aston Villa'nın yıldızını kadrosuna katabilmek için çılgın bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Tottenham Hotspurs, Aston Villa'nın yıldızı Ashley Young'ı transfer edebilmek için 24.5 milyon avroyu gözden çıkardı.

Harry Redknapp'ın uzun süredir peşinde olduğu yıldız futbolcu için, Tottenham'ın daha önce yaptığı 21 milyon avroluk teklif reddedilmişti.

Sneijder gelirse olacak bu iş

News of the World'de yer alan habere göre, Young için fiyat arttıran Tottenham, Aston Villa'nın Real Madridli Wesley Sneijder ile ilgilenmesiyle bu transferi gerçekleştirmek için daha da cesaretlendi.

Aston Villa, Sneijder'i transfer edebilirse, Ashley Young'ı gözden çıkartabileceği iddia ediliyor.

Villa Menajeri Martin O'Neill, daha önce yaptığı açıklamada Young'ın satılık olmadığını belirtmişti. Ancak O'Neill'ın aynı bölgede görev yapan Stewart Downing'i transfer ederek, bu oyuncunun alternatifini hazıradığı belirtiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Terry: "United'ın Kupa Kazanmasını Görmekten Bıktım"

‘JT’ Chelsea’nin kupasız geçen yıllarında United’ın kaldırdığı kupaları hazmedemiyor.

Chelsea ve Manchester United’ın “2009 Community Shield” Kupası’nda karşılaşacağı maç öncesi Chelsea’nin yıldız ismi Sir Alex Ferguson’un öğrencilerine bir ders vermek istiyor.

News of the World’un haberine göre “United’ın kupa kazanmasını görmekten sıkıldım. Ben hırslı bir oyuncuyum ve bu durum beni kahrediyor. Chelsea ile ben de kupalar kaldırmak istiyorum” diyen Terry, başarıya olan açlığını dile getirdi.

Mourinho yönetiminde şampiyonluk yolunda başabaş mücadele edebilecek bir takım haline gelen Chelsea, geçtiğimiz sezon United ve Liverpool arasında geçen şampiyonluk yarışında ağırlığını sezonun hiçbir döneminde hissettirememişti.

Iniesta’nın son dakika golüyle Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’ya elenip finali de kaçıran Chelsea’de John Terry, “Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyorum. Yemin ediyorum çok istiyorum. Ancak Premier Lig’deki Şampiyonluk çok daha önemli. Üç yıldır şampiyon olamıyoruz ve bizim bulunmak istediğimiz nokta burası değil”diye konuştu.

Yaz boyu adı Manchester City ile anılan ancak Chelsea’de kalmayı tercih eden Terry, bugün Wembley’de şampiyon United ile Federasyon Kupası sahibi Chelsea arasında oynanacak olan “Community Shield Kupası” maçında sahadaki yerini alacak.

Sezona iyi bir galibiyetle ‘merhaba’ demek istediklerini de sözlerine ekleyen Terry, “Community Shield’ı kazanmak mükemmel olacaktır. Herşeyin başı ya da sonu değil ancak Manchester United’ı yenmek istiyoruz” diyerek Kırmızı Şeytanlara adeta meydan okudu.

goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Owen Milli Takıma Alınmadı

Michael Owen İngiltere'nin Hollanda ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna çağrılmadı.

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabi Capello, Hollanda ile oynayacakları hazırlık maçının kadrosunu açıkladı; kadroda Michael Owen da Peter Crouch da yer almadı.

Manchester United formasıyla oynadığı hazırlık maçlarında attığı gollerle eski formuna yaklaşan Owen'ın milli takıma yeniden çağrılma beklentileri şimdilik boşa çıkmış gibi gözüküyor.

23 kişilik kadrosuna Wayne Rooney, Emile Heskey, Charlton Cole ve Jermain Defoe'yi çağıran Capello, Tottenham'a transfer olan Crouch'u da aynı Owen gibi Hollanda ile oynanacak maçın kadrosunda düşünmedi.

Capello'nun 23 kişilik kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:

Kaleci: Ben Foster (Manchester United), Robert Green (West Ham United), Paul Robinson (Blackburn Rovers)

Defans: Wayne Bridge (Manchester City), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Liverpool), Joleon Lescott (Everton), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham United)

Orta Saha: Gareth Barry (Manchester City), David Beckham (LA Galaxy), Michael Carrick (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Aston Villa), Theo Walcott (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Ashley Young (Aston Villa)

Forvet: Carlton Cole (West Ham United), Jermain Defoe(Tottenham Hotspur), Emile Heskey (Aston Villa), Wayne Rooney (Manchester United)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hiç şaşırmadım açıkçası. İsmi var diye illa alınacak mı milli takıma? Ne zamandır alınmıyodu ManU. ya gidince imtiyaz mı tanınacak?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha durun canım. Vazgeçilmezi olucak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Capello Heskey'de ne buluyor anlamiyorum adam kac yasina geldi birak emekli olsun niye israr ediyorsun onu oynatmakta

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Heskey 31 yaşında mı emekli olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

forvet konusunda sıkıntı çekerler gibime geliyor
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bence şaşılacak bir durum yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olur olur inşallah Terry. Çalışın biraz daha. Daha çok Manu seramonisi izlersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Chelsea Premier Lig'de görebileceği 2 şampiyonluğu Mourinho ile gördü.Artık sadece uzaktan bakmakla yetinecekler.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

abartmayin görende chelsea'yi west ham united felan sanacak

Mesaj Yetkileri