Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 379 / 422 İlkİlk ... 279329369377378379380381389 ... SonSon
11,341 ile 11,370 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    mynet'in çoğu haberi gibi bu da yalan çıkacak bence
    Çıkacak fazla olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    11

GitmezZ...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Ronaldo bana çok yardımcı oldu"

"Ronaldo bana çok yardımcı oldu"

Real Madrid'in Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, Cristiano Ronaldo ile çok iyi bir arkadaşlığı olduğunu ve Ronaldo'nun kendisine her zaman çok yardım ettiğini söyledi.

Real Madrid'de ilk sezonunu geçiren Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan bir röportajda, ''Asist yapmaktan gol atmak kadar keyif alıyorum'' dedi.
    Bu sezon şimdiye kadar 9 gol atan ve 12 gol asisti veren Özil, ''Gerek gol atmak gerekse attırmak beni memnun ediyor. Bir takım arkadaşımın gol atmasına yardımcı olmak beni mutlu ediyor'' diye konuştu.
    Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile birlikte oynamaktan zevk duyduğunu belirten Özil, ''Cristiano ve benim çok iyi bir ilişkimiz var. Madrid'e geldiğimden beri bana çok yardım etti ve bana karşı çok iyi. Mükemmel biri. Cristiano takımın kilit oyuncularından biri. Çok gol attı ve takımın kazanması için tüm enerjisini veriyor. Onun yanında oynamaktan memnunum'' ifadesini kullandı.
    Almanya Milli Takımı'ndan da arkadaşı olan Sami Khedira'nın Real Madrid'te olmasının kendisine büyük kolaylık sağladığını vurgulayan Özil, ''Çoğu zamanımızı birlikte geçiriyoruz ve onunla aynı takımda olmaktan kendimi şanslı hissediyorum. Bana büyük desteği oldu'' dedi.
    Mesut, ayrıca, haftasonu deplasmanda oynayacakları Espanyol maçının ''çok zor olacağını'' dikkati çekerek, ''Çok zor bir rakip olmasına rağmen tek düşüncemiz 3 puan almak. Çok büyük oyunculardan oluşan bir takımımız var. Bu yüzden en iyisini yaparsak maçı kazanırız'' diye konuştu.

NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

başlığa girmeden önce tahmin ettim bunu mesut'un dediğini.

ronaldo'ya çok yükleniyorlar.

ona iyi davranmak lazım realitenin gerektirdiği icapta. bu adam sanılanın aksine bir adam.

http://www.rerererarara.net/sozluk.p...aldo/%23404577

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Benitez'in gitmesiyle herkes rahatladı

Serie A ekiplerinden Inter'in orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, takımın Benitez'sis daha iyi bir durumda olduğunu ifade etti.

Inter Milan'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, teknik direktör Rafael Benitez'in görevinden alınmasıyla herkesin rahat ettiğini söyledi.
    Sneijder, AD Sportwereld'e yaptığı açıklamada, Benitez'in görevinden alınmasının ardından hem kendisinin hem de takım arkadaşlarının daha rahat hissettiğini, takımın Benitez'siz daha iyi olduğunu belirtti.
    Yeni teknik direktör Leonardo'nun daha iyi iş çıkarttığını ifade eden futbolcu, takımdaki herkesin yeni hocalarıyla daha mutlu olduğunu kaydetti.

Sneijder'i eleştirmek için demiyorum, bir oyuncusu eski hocası hakkında böyle diyorsa yazık o hocanın haline beVay Benito efendi vay.Adelante'de devam bundan sonra.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Valencia'yı Joaquin uçurdu

Milli futbolcu Mehmet Topal’ın takımı Valencia, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta Atletico Madrid’i deplasmanda 2-1 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Joaquin kaydetti.

Geçtiğimiz hafta Hercules’i mağlup eden Mehmet Topal’ın takımı Valencia, La Liga’nın 23. haftasında Atletico Madrid’e konuk oldu.
    Milli futbolcu Mehmet Toplan’ın 90 dakika forma giyediği maçın ilk dakikalarında yediği golle 1-0 yenik duruma düşen Valencia, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçı Joaquin Rodriguez’in kaydettiği gollerle 2-1 kazandı. Valencia bu galibiyetle puanını 47’ye çıkartırken, Atletico Madrid’de 30 puanda kaldı.
    Karşılaşmaya çok hızlı giren Atletico Madrid, henüz 3. dakikada Antonio Reyes’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başlayan Valencia, 41. dakikada Joaquin’in rakip fileleri havalandırmasıyla skora 1-1 eşitlik getirdi.
    İlk yarıda başka gol olmazken, takımlar soyunma odasına da 1-1’lik eşitlikle gitti.
    İkinci yarının ilk bölümünde iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen mücadelenin 86. dakikasında Valencia’da birkez daha sahneye çıkan Joaquin, ikinci kez David de Gea’yı mağlup ederek takımını 2-1 öne geçirdi.
    Atletico Madrid’de Diego Godin 90. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken, karşılaşmada başka gol olmadı ve Valencia sahadan 2-1 galip ayrıldı.

NtvSpor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demek ki Barcelona'da puan kaybedebiliyormuş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay anasını Barcelona'da puan kaybediyormuş.iyi oldu bu iyi.En azından lige birazda olsun heyecan kattı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖLmeden Barça nın puan kaybettiğini gördük ya tamamdır artık. Gam yemeyiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Barça'nın rakipleri az oyuna asılsa, koşsa, mücadele etse deplasmanlarda Barça aslında puan kaybedebilir ama gelene geçen 3-4 atıyorlar nası oluyorsa. Dün mesela Sporting gayet iyi mücadele etti. Kaleci zamanlama hatasından gol yedi. Yoksa kazanabilirdi bile Sporting. Bu akşamda Madrid Espanyol'u geçerse puan farkı azalır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Barça'nın rakipleri az oyuna asılsa, koşsa, mücadele etse deplasmanlarda Barça aslında puan kaybedebilir ama gelene geçen 3-4 atıyorlar nası oluyorsa. Dün mesela Sporting gayet iyi mücadele etti. Kaleci zamanlama hatasından gol yedi. Yoksa kazanabilirdi bile Sporting. Bu akşamda Madrid Espanyol'u geçerse puan farkı azalır.
    Aynen katılıyorum Tolga. Barcelona ile oynayan takımlar özellikle de Nou Camp'ta nede olsa yenileceğiz deyip seriyorlar ve doğal olarakta 4-5 yiyip dönüyorlar. Fakat ellerinden geleni yapsalar,sonuna kadar mücadele etseler,dünde gördük ki Barcelona'da puan alınamayacak bir takım değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dk2 Casillas kırmızı kart gördü. Real Madrid 10 kişi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Marcelo attı işte budur. 10 kişi ne olursa olsun bu maçı almalıyız.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Golden önce açtım maçı merak ettim dakika 2'de Casillas gibi bir kaleci kırmızı kart görmeyi nasıl becerdi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Golden önce açtım maçı merak ettim dakika 2'de Casillas gibi bir kaleci kırmızı kart görmeyi nasıl becerdi?
    Callejon karşı karşıya kaldı ceza sahası dışında Casillas ayağını uzattı Callejon'da kendini çok iyi bıraktı yere. Bence o kadarlık bir müdahale yoktu ama Callejon çok iyi gösterdi.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Callejon karşı karşıya kaldı ceza sahası dışında Casillas ayağını uzattı Callejon'da kendini çok iyi bıraktı yere. Bence o kadarlık bir müdahale yoktu ama Callejon çok iyi gösterdi.
    Allahtan ceza sahası içinde olmamış

Real 2'yi bulamazsa maçın son anları sıkıntılı geçer.İkinci yarı zevkli geçer.Espanyol'da gol için oynuyor.Bakalım neler olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor,Real'in hücum hattına dinamizm katmış.Ancak bu maç çok gol kaçırdı.Higuain olsa affetmezdi bunları...

Ercan Taner maç keyfinin içine ediyor, anladık kardeşim sevmiyorsun Real Madrid'i, o zaman sunma bu takımın maçlarını, sempatizanları da sinir etme.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Adebayor bir atsa rahatlatacaktı bizi ama diken üstübde maç izledik

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Mourinho epey havaya girmiştir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default İlle de De Rossi

İlle de De Rossi

Real Madrid, Roma'nın başarılı orta saha oyuncusu Daniele De Rossi'yi yeni sezonda kadrosuna katmak istiyor.

Her transfer sezonuna yaptığı flaş transflerlere damga vuran Real Madrid, yeni sezonda kadrosuna katmak istediği yıldızı buldu. Roma'nın başarılı orta saha oyuncusu Daniele De Rossi'yi transfer etmek isteyen eflatun-beyazlılar, 35 milyon euroyu gözden çıkarttı.
    Cadena SER'in haberine göre 2011-2012 sezonunda Jose Mourinho, orta sahasını Xabi Alonso - De Rossi ikilisinden oluşturmak istiyor.
    27 yaşındaki İtalyan oyuncuyu transfer etmekte kararlı olan Real Madrid'in, transfer çalışmalarına şimdiden başladığı ifade edildi.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bnede onu Real'de görmeyi çok isterim.Takıma büyük katkı saülayacağına inanıyorum...

Fm kariyerlerimde alırım onu hep Real'e

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid'de yeterince ön libero olmadığından gerekli bir transfer.

İllede Roman Olsun Havası Olmuş Konu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

inşallah alamaz, taş yerinde ağır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mourinho evinde başka!

Levante'yi sahasında 2-0 mağlup eden Real Madrid'de teknik diröktör Jose Mourinho'nun sahasında yenilmezliği 9 yıldır sürüyor.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 24. haftasında sahasında oynadığı maçta Levante'yi 2-0 yenen Real Madrid şampiyonluk yarışından kopmazken, teknik direktör Jose Mourinho son 9 yılda evinde oynadığı lig maçlarında yenilmeme rekoru kırdı.
    Son olarak 23.02.2002 yılında Porto'yu çalıştırdığı dönemde, Beira Mar'a 3-2 yenilen Mourinho, geçen 9 yılda Porto'dan sonra çalıştırdığı Chelsea, İnter ve şimdi de Real Madrid ile lig maçlarında evinde yenilgi almadı. Teknik direktörlüğünü yaptığı takımlar, sahasında oynadıkları toplam 148 maçta 123 galibiyet ve 25 beraberlik aldı.
    Portekizli teknik adam, rekor ile ilgili İspanyol basınının yönelttiği sorulara, "Benim için hiçbir önemi olmayan bir istatistik" cevabını verdi. "Rekor kırmak için hiçbir şey yapmıyorum" diyen Mourinho, "Eğer maçın son 15 dakikasına girildiğinde berabereysek, beraberliği korumaya çalışmıyorum. Maçı kazanmaya çalışıyorum, bir rekor için endişelenmeye değil. Rekorun anlamı yok, sadece evimizde kazandığımız puanlar bize şampiyonluğu getiriyor ve önemli olan da bu" şeklinde konuştu.
    Mourinho, 23.02.2002 tarihinde Porto'nun Beira Mar'a yenildiği maç için ise "9 kişi kalmıştık ve evimizde kazanmak istiyorduk. Ben beraberliğe oynamadım, risk aldım ve yenildik. Bu kadar" dedi.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Mourinho genç yeteğini buldu

Mourinho genç yeteğini buldu

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Everton'un 19 yaşındaki savunma oyuncusu Jack Rodwell'i yakın markaja aldı.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, yeni sezonun kadrosunu şimdiden şekillendirmekte kararlı.. Son olarak Everton'un 19 yaşındaki yıldızı Jack Rodwell, Portekizli teknik adamın transfer listesine girmeyi başardı. Genç savunma oyuncusu hakkında danışmanlarından sürekli bilgi alan Mourinho, sezon sonunda İngiliz oyuncu için teklif yapmaya hazırlanıyor.
    Ancak Rodwell'i isteyen tek kulüp Real Madrid değil. İddialara göre Manchester United, İngiltere U-21 oyuncusu için 18 milyon euroluk bir teklif yaptı bile.
    Haberde, 2009 U-21 Dünya Şampiyonası'ndan beri adından sıkça söz ettiren Rodwell'i en yüksek fiyata satmak isteyen Everton'un, sezon sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşmayı düşünmediği vurgulandı.

NtvSpor

İyi Adam FMde Güzel Profile Ulaşıyordu En Azından

2 Yıllık Karşılaştırma

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Abi zaten yanlış hatırlamıyorsam Rodwell'in PA'sı -10'du galiba FM'de...

Mesaj Yetkileri