Sayfa 379 / 447 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429 ... SonSon
11,341 ile 11,370 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Artık ligden düşmeyi bekliyorum. Bu iş üzerimize kaldıysa kimle şike yaptıysak hepsi açıklansın. Ben kiminle ne şekilde şike yaptığımızı bilmek istiyorum. Bana delillerini sunsunlar. Niye ortada belgesi varken iş bu kadar uzuyor. AÇıklasınlar kim kimle bu haltı yemiş hangi futbolcu hangi kulüp hangi başkan hangi çaycı şikeye bulaşmış hepsini men et takımları bir alt lige düşür bizde rahatlayalım herkesde rahatlasın önümüze bakalım. Bekliyorum artık bunu. CAS şike dediyse TFF'nin düşürmesi lazım. Düşürmezse adidir, haindir, art niyetlidir.

İki sene Avrupa'da yok Fenerbahçe bu sırada yeni başkanla beraber düzgün bir yapılanmaya gidilmeli. Sil baştan bir ekip kurulmalı ve söylüyorum Ersun Yanal'la bu iş gitmez.

Küme düşürme olacağını zannetmiyorum olmamalı da. Maksimum verilebilecek ceza gelecek seneye - puanla başlamak. Zaten Avrupa'ya gidemeyecek bir Fenerbahçe'ye de bu pek koymaz, yine ilk 4'te olur Fenerbahçe.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Nasıl MAA'yı istiyorsunuz anlamıyorum. Ceza verilmesi gerekiyordu ama veremedi boşu boşuna kadromuz dağıldı, Şampiyonlar Ligi'ne katılmamıza izin verilmedi, maddi açıdan iki büklüm olduk. Ceza verilse bunlar yine olacaktı ama boşu boşuna 1 sene hakkımız yendi. Şimdi siz bu pısırık adam gelsin başkan olsun diyorsunuz.
    Yalnız eğer Fenerbahçe onun dediği gibi puan düşme cezasını kabul etseydi şimdi Avrupa'ya gidiyordu. Olay bu kadar basit aslında. Aziz Yıldırım istemedi ve olaylar buraya sürüklendi. Yani o aslında ceza verilmesi gerektiğini düşünüyordu ve istiyordu. Düşük cezalar vererek durumu kurtaracktı fenre adına ama yaptırmadılar adam da istifa etti zaten...

Haa beni ilgilendirmiyor orası ayrı konu. Diğer adaylar falan bilmem. Ancak Mehmet Ali Aydınlar'ın herhangi bir suçu varmış gibi gözükmüyor. Yanlış yargılamana yapmayın yani.
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Küme düşürme olacağını zannetmiyorum olmamalı da. Maksimum verilebilecek ceza gelecek seneye - puanla başlamak. Zaten Avrupa'ya gidemeyecek bir Fenerbahçe'ye de bu pek koymaz, yine ilk 4'te olur Fenerbahçe.
    Eksi puan cezası seneye verilirse gayet de koyar çünkü seneye ŞL'ye katılmak için lig mücadelesi vereceğiz. Bu sezon verilirse koymazdı.

Kaldı ki ben ceza falan verilebileceğini sanmıyorum

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Eksi puan cezası seneye verilirse gayet de koyar çünkü seneye ŞL'ye katılmak için lig mücadelesi vereceğiz. Bu sezon verilirse koymazdı.

Kaldı ki ben ceza falan verilebileceğini sanmıyorum
    UEFA TFF'yi ceza verme konusunda zorlayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu iş küme düşürmeden temizlenemez. Şikeye en ufak bir şekilde karışmış olan takım küme düşürülmelidir. Etinden sütünden faydalanayım diye ligde tutmak adiliktir.

Sırf Aziz Yıldırım'a Tepki Olsun Diye Yıldırım'ın Kulüpten Kovduğu Sadettin Saran'ın Başkan Olmasını İsterim Ama...

Kendisinden Başka Kimseye Faydası Olmayan, O Kadar Şirket ve Holding'i Olan Adamın Memleketinde Bir Tane Bile Girişimi Olmayan Sadettin Saran'ın Fenerbahçe'ye Hiçbir Katkısı Olamaz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Küme düşeceksek düşelim, UEFA daha ceza verecekse versin ama Allah aşkına şunu bu sezon halledin artık.

2 sezondur, bugün yedik bugün yiyeceğiz derken her sezon umutla başlayıp sezon içi performans ve üzerine cezalar ile futboldan soğutuyorlar adamı.

Fenerbahçe'nin durumu bir yana bu cezalar ile daha da uzaklaşıyoruz futboldan, artık başkan da gitsin ve yeni bir sayfa açalım.

Bu sene küme düşelim ne bileyim UEFA 2-3 sene daha eklesin ama her şey bu sezon içinde halledilsin artık. Ben bu sezondan bir şey beklemiyorum artık, olursa olur olmaz ise de sorun yok.

Çünkü olursa da bu olaylar hatırlanıp övülecek, olmazsa da bu olaylar öne atılıp yırtılıcak. Seneye artık rahatız diyerek başlayalım şu gözünü sevdiğimin ligine.

Şampiyonluğu Avrupa için değil de taraftarın gönlünü almak için kazanmak isteyen ''kararlı'' oyuncular ile başlayalım.

Nerede duracağını bilen ve Fenerbahçe'nin yararını düşünen bir başkan ile başlayalım. Çok şey mi istiyoruz anlamıyorum ki ben..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Yalnız eğer Fenerbahçe onun dediği gibi puan düşme cezasını kabul etseydi şimdi Avrupa'ya gidiyordu. Olay bu kadar basit aslında. Aziz Yıldırım istemedi ve olaylar buraya sürüklendi. Yani o aslında ceza verilmesi gerektiğini düşünüyordu ve istiyordu. Düşük cezalar vererek durumu kurtaracktı fenre adına ama yaptırmadılar adam da istifa etti zaten...

Haa beni ilgilendirmiyor orası ayrı konu. Diğer adaylar falan bilmem. Ancak Mehmet Ali Aydınlar'ın herhangi bir suçu varmış gibi gözükmüyor. Yanlış yargılamana yapmayın yani.
    Yalnız anlaşamadığımız nokta şu: adam şike yapmadım diyor, neden puan silme cezasını kabul etsin ?
    Burada MAA'nın başkan olup olmayacağını konuşmak bile yersiz. Sadece onun hayali olarak kalır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yalnız anlaşamadığımız nokta şu: adam şike yapmadım diyor, neden puan silme cezasını kabul etsin ?
    Burada MAA'nın başkan olup olmayacağını konuşmak bile yersiz. Sadece onun hayali olarak kalır.
    Biz zaten bugüne kadar destek verdik , demesin kabul etmesin diye ama bu süreçten sonra gelen yalanlar Başkan'a desteği azalttı , kalkıp Avrupa'ya gidicez dediler gidemedik , demeseydin zaten kabullenirdik , bunun üstüne çıkıp emin şekilde açıklama yapmaları çok şey götürdü taraftardan.

Gönüllerden geçen en büyük isim Ali Koç tabiki ancak ben Saadettin Saran'ın çok profesyonel bi kulüp oluşturabileceği kanısındayım , Saran , Hakan Bilal Kutlalp ikilisi , yönetim seçimlerinin seyrini değiştirir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Taraftar artık o kadar bıktı ki yapmadıysak bile herşeyi kabul edip bir an önce cezamızı çekip önümüzü görmek istiyor. Olay budur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post

işte saçmalık burada değil mi neden bizim kabulümüze bırakılıyor. varsa suç verin puan düşme cezasını

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sow ve Meireles ayrılmak istiyormuş. Meireles defolsun ama Sow'un gitmesi çok koyar. Krasic gitti, Kadlec te gönderilecekmiş ama şu Cristian hala takımda . Bu adamlarla birlikte Yobo ve Selçuk ta gitmeli ve gençlerle yeni yapılanmaya gidilmeli. Artık Alper ve Salih'in banko oynaması gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

takımı kupalar başarılar kazanılan maçlar yıldız oyuncular için sevmedik evet.

ama bu yönetimin yaptıkları yanlışlar o kadar fazla oldu ki benim içimdeki futbol aşkını söktüler, kazıdılar.
    o kadar para harcanıp bu kadar kötü top oynanması bu kadar kötü kadro planlaması, uefa cas sürecinin bu kadar kötü yönetilmesi beni bezdirdi.
    benim gibi milyon tane insan var inanıyorum.

yarın sivas maçı için heycanlanan var mı içinizde ? veyahut da bu sezon için herhangi bir beklenti, heycan ?

bu havanın değişmesi için aziz yıldırımın kesinlikle tasfiye olması şart. giderken kimseyi işaret etmemeli.

hür bir kongre ile seçim olmalı. mehmet ali aydınların seçilme ihtimali % 1 bile değil zaten.

saaddetin saran eğer hukuken engel olmaz ise karşısına da ali koç çıkmazsa başkanlığı alır.

bence çok şık bir isim, avrupalı havası var, karizması yüksek, futbolu biliyor, bağlantıları çok güçlü, mafyavari işleri yok, Fenerbahçeye yakışacak bir başkan olur. hakan bilal kutlualp de geri dönerse iyi bir yapılanma ile taraftar ancak heycanlanır

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sadettin Saran'ın Avrupa'da da ciddi bir popülaritesi ve saygınlığı var. Lobiside sağlamdır...

[YOUTUBE="0L9-Ej7C-Yg"]afaf[/YOUTUBE]
    Last edited by SAİT71 : 31.Ağustos.2013 at 15:20

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

[YOUTUBE="hihrgmkLku0"]saf[/YOUTUBE]

Bu adamı bitirenlere yazıklar olsun. Holmen ile birlikte takımı şahlandıracak tek isimdi. Yine yazmış golünü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

Bu adamı bitirenlere yazıklar olsun. Holmen ile birlikte takımı şahlandıracak tek isimdi. Yine yazmış golünü.
    Konuya bu golü eklemek için girmiştim. Gole hayran kaldığımdan, herkesin izlemesi gerektiğini düşündüm; ama sen benden hızlı davranmışsın.

O nasıl bir goldür ya!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Paok,taraftarıda severse,seneye bir yerden bulur parayı basıp alır Stoch'u

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

recall from loan seçeneği aktif mi acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

5M satis opsiyonu koymamiz kotu oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gidecekler listesinde sırada Sow var.

Yönetim görüşecekmiş Sow ile twitter olayını Aziz Yıldırım pek sever bu sebeple adam satmayı, muhtemelen yolcu. Gitmesi kendisi açısından daha iyi olur.

Hem sol tarafta çürümez, hem de kariyerini 2 sezon Avrupa cezası olan bir takımda sürdürmemiş olur..

Webo için Sow'u harcadılar ya ben bir şey demiyorum artık. Stoch da aynı şekilde sebepsizce gitti adam sezona en hazır olarak başlayacak oyuncumuzu sattık.

Yönetime planlama açısından kocaman bir teşekkür ederim.

Sivasspor maçındaki pres ve istek beni tek umutlandıran konu oldu. Holmen - Alves ve Alper iyi transferler, Emenike aslında çok iyi olacak bir transferdi ama adamı meğer kanat olarak almışız

En azından çalım özelliği var buna da şükür.

Taktiksel olarak gelen batırıyor, giden batırıyor. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum tek istediğim şey şuan bir an önce yeni başkanın seçilmesi, ben şampiyonluğu falan da geçtim.
    Yeni başkan adam gibi birisi olsun da bu sezon da varsın güme gitsin. Kurtulalım artık Aziz Yıldırım'dan..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

Stoch orada oynanan futbol seviyesinin cok cok üstünde gerçekten. Gol olağanüstü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muazzam bir gol. Opsiyonlumu sattı Fenerbahçe?
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    5M € hem de

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Evet. 5 Milyon Euro.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben Stoch geldiğinden beri diyorum bu adam çok yetenekli diye. Tam sevdiğim tip futbolcu. Ama Fener'de niyeyse oynayamadı bir türlü.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aykut Kocaman'ın kendine has egoları vardı. O da ayrı bir davaydı zaten.. Oynatmadı adamı. İnşallah Stoch Fenerbahçe'de kalmayı tercih eder. Tek seçenek bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ordan şut attığı için oynayamıyordu fenerbahçe'de. Become a legend oynamayı seviyor sanırım stoch. Bu yüzden de üst düzey hiç bir ligde oynayamayacak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ordan şut attığı için oynayamıyordu fenerbahçe'de. Become a legend oynamayı seviyor sanırım stoch. Bu yüzden de üst düzey hiç bir ligde oynayamayacak.
    Ronaldo da oynayamaz o zaman. Adamın bir maçta ortalama uzaktan 20 şutu var çoğu tribunden toplanıyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Stoch hiç bi zaman büyük takım topçusu olamaz. Yunan liginde de çözsünler onu görürüz. Tek marifeti sağa çekip vurmak. Geçen sezon ona yeterince fırsat verildi kaç tane golü var ? Golü geçtim kaç tane olumlu hareketi vardı ? Sonra Aykut Kocaman'ın egosu Aykut Kocaman'ın kıskançlığı vs. Bu senede Ersun Yanal'ın egosundan dolayı gönderildi heralde. Adama bak bi o iyi ama bütün hocalar egolu...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri