Sayfa 3793 / 4326 İlkİlk ... 27933293369337433783379137923793379437953803384338934293 ... SonSon
113,761 ile 113,790 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    valla şu son sürümde böyle saçmalıklar özellikle var. ben 2 sene fm 10 oynadıktan sonra-sınavdan dolayı 1 sene es geçtim- bu yaz fm11'e ancak başlayabildim ve maç motoru kesinlikle fm10'dan daha kötü.

bir de şu başta dediğin fikstür saçmalığı bana hep oluyor. bir kere de üst üste gelmesin zor maçlar, daha 4 sezon oynayabildim oyunda ancak dördünde de ingilizlerin 5 büyüğünün en az 3'yle üst üste maçım oluyor.
    Fikstür saçmalığından bahsetmişken Galatasaray'ı ne zaman alsam Avrupa Kupalarında ilk 16 veya çeyrek finale çıkmışsam 3 gün arayla hem Avrupa maçı hem derbi maçı oynuyorum.Şöyle ki dışarıda Barcelona ile sonra Kadıköy'de Fenerbahçe ile ardından Beşiktaş ile içeride sonra içeride Barcelona ile ardından Trabzon ile oynamışlığım vardır.Bu sene oynamayacağım bir daha ki senede LYS var.Bu son oyunum gibi bir şey.

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Fikstür saçmalığından bahsetmişken Galatasaray'ı ne zaman alsam Avrupa Kupalarında ilk 16 veya çeyrek finale çıkmışsam 3 gün arayla hem Avrupa maçı hem derbi maçı oynuyorum.Şöyle ki dışarıda Barcelona ile sonra Kadıköy'de Fenerbahçe ile ardından Beşiktaş ile içeride sonra içeride Barcelona ile ardından Trabzon ile oynamışlığım vardır.Bu sene oynamayacağım bir daha ki senede LYS var.Bu son oyunum gibi bir şey.
    evet aynı çok çok sık oluyor avrupada juventusla yapıyorum iki maçın arasına chelsea giriyor sonrasına da man city e kardeşim bu adamlar da at değil kaldıramıyorlar tempoyu mecburen ligi feda ediyorum

valla bende senin gibi düşünüyordum sınav ile bırakırım diye ama sınav dönemi oyun daha çok sardı beni ama sınavdan sonra sıkıldım. 1 sene uzak kalmama rağmen ne futbola ne oyuna eskisi gibi ısınabildim, en çok oynamayı planladığım dönemi boş geçiyorum. 2012'yi çok büyük bi yenilik olmazsa yüklemem bırakırım bende.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sınav dönemleri benimde çok sıkı çalıştığım söylenemez aslında .Ama son sınfta oynamam herhalde.Zaten istesemde oynayamam zaten okulumuz sıkı bir okul.Okul sınavı, dershane sınavı, okula git, dershaneye git yazarken bile yoruluyor insan.Bu rahat geçirdiğim son tatil anlaşılan .

Sınav dönemleri benimde çok sıkı çalıştığım söylenemez aslında .Ama son sınfta oynamam herhalde.Zaten istesemde oynayamam zaten okulumuz sıkı bir okul.Okul sınavı, dershane sınavı, okula git, dershaneye git yazarken bile yoruluyor insan.Bu rahat geçirdiğim son tatil anlaşılan .
    ya 12 iken ben çok oynayamamıştım ama mezunken dibine vurdum oyunun

12. sınıfta oynamak cidden zor. kendim için söyleyim sabah 7,30'da ders için evden çıkıyorum yol 1 saat 8,30'da ders başlıyo. 4'te ders bitiyor 5'te dersane var yol yine bi saat yürüme manyağı olduğumdan öyle yoksa daha kısa sürer küçük şehir sonuçta ama

neyse 5'te dersaneye gidiyorum 7,30 gibi çıkıyorum 8,30'da evdeyim yemek falan bi de o yorgunluk hatta bi de ders çalışman lazım sıkıyosa fm oyna onun üzerine imkansız hafta sonu zaten ders çalışmaya gidiyo hafta içi düzgün çalışılmadığı için

ama mezunken 3 gün tatilim vardı 3 günde 1,5 - 2 sezon bitiriyodum hafta içi de 1 - 2 saat ders sonra ful fm yoksa çekilmez mezun öğrenci hayatı hele de internetin yoksa benim gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Ağustos ortası-Eylül başı tamamen bilgisayar dönemini kapatırım herhalde. Okul-Dershane-Kulüp idmanları zaten başımı yeterince meşgul edecek. Aileme kalsa basketbola ara ver diyor ama bu sene verirsem profesyonel oyuncu olma ihtimalim 0 bence. Zaten en önemli senem antrenörüm yüzünden resmen yendi. Ona rağmen beni isteyen eli yüzü düzgün 1-2 kulüp çıkıyor. Bu senemi de kendim heba edersem biterim resmen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim Allah'tan İstanbul'da olmama rağmen trafik sorunum yok.Metrobüs, metro ve tramvay ile okul dershane ve ev arasında gidip geliyorum.İnşaallah ilk senede kazanırımda istediğim yeri 1 sene kayıp yaşamam .

ben yaşadım 1 sene kayıp çok pişmanım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tekrardan buralardayız.

Zeytinburnu çok karışmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vayy ultraslanerdem abimiz burdalarmış saygılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

. Nasılsın Serhat

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Uzun zaman sonra selam kafe Erdem abi seni burada görmek çok güzel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Pazar günü daha büyük olay çıkacakmış Zeytinburnu'nda.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Allah korusun ya. Bunu biz duyduysak herkes duymuştur, gerekli önlem alınır umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zeytinburnu'nda neler oluyor vallahi dünya'dan haberim yok. Açıklayacak var mı?

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Zeytinburnu'nda neler oluyor vallahi dünya'dan haberim yok. Açıklayacak var mı?
    özelden yazıyorum daha önce attıklarımız silinmiş yasak sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Twitterden bilgilendirirsen hoş olur Furkan.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Twitterden bilgilendirirsen hoş olur Furkan.
    Sana da ben ileteyim hacıyeva

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

selam beyler iyi geceler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu okul varken derslerden başım ağrıyordu şimdi ise bilgisayardan.1 hafta erken yatıp erken kalkıp kendimi bilgisayar telefon vb şeylerden uzak tutup ramazan ayına kadar adam akıllı dinlenmek istiyorum.1 hafta boyunca önerebileceğiniz bir faaliyet var mı?Bu arada kitap falan olmazsa güzel olur.Çok okuyunca acayip derecede başım ağrıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu okul varken derslerden başım ağrıyordu şimdi ise bilgisayardan.1 hafta erken yatıp erken kalkıp kendimi bilgisayar telefon vb şeylerden uzak tutup ramazan ayına kadar adam akıllı dinlenmek istiyorum.1 hafta boyunca önerebileceğiniz bir faaliyet var mı?Bu arada kitap falan olmazsa güzel olur.Çok okuyunca acayip derecede başım ağrıyor.
    Yaptığın herhangi bir sportif faaliyet var mı ya da sanatsal vs?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Böyle durumlar arada banada oluyor.

Yaptığım şeyler ise şu şekilde ..

Öncelikle kendi evimden uzaklaşırım ve arkadaşlarımda kalmaya başlarım (:

Arkadaşlarla kalınca zaten herşey peşi sıra geliyor.Gelmese bile yaratıyorsun.

Eğer arkadaşlarınla kalma imkanın varsa 3-4 günün güzel geçebilir şu tablo ile.

* Sabah en kıyağından bi kahvaltı sofrası özene bözene hazırlamak şartıyla ,

* Öğlen üstü deniz kum güneş 3 lüsünden faydalanmak

* Akşama doğru eve gelip duş dinlenme vs vs

* Ve gecenin ilerleyen saatlerinde kız arkadaşının haricinde başka bir bayanı yanına alarak gece klubü , eğlence mekanları vs vs

Zaten 2.gün bilgisayarı özlerin şaka tabiyki böyle yapabileceğin bi ortam varsa 3-4 gün idealdir
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    * Ve gecenin ilerleyen saatlerinde kız arkadaşının haricinde başka bir bayanı yanına alarak gece klubü , eğlence mekanları vs vs
    Yere bakan yürek yakan Turgut abim benim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Akraba ziyaretlerine gitmeyi,onların gelmesini vs. hiç sevmem ama geceyi 165 TL hasılatla kapayınca insanın sevesi geliyor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yalnız yenmez o para Aygün
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

bi kız bul onla takıl ama biraz tuzlu olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben valla öyle sıkılınca kendimi kitaba ve şınav-mekiğe filan veriyorum. Ha bir de pota bulursam gider sabah akşam şut atarım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Yalnız yenmez o para Aygün
    Ama öyle daha tatlı abi

Ben valla öyle sıkılınca kendimi kitaba ve şınav-mekiğe filan veriyorum. Ha bir de pota bulursam gider sabah akşam şut atarım
    ya yalnızken kendinizi eğlendirmeyin sakın yoksa asosyal olursunuz benden demesi yalnız başına mutlu olan insanlar genelde asosyalleşiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    ya yalnızken kendinizi eğlendirmeyin sakın yoksa asosyal olursunuz benden demesi yalnız başına mutlu olan insanlar genelde asosyalleşiyor.
    Valla maalesef istemediğim kadar sosyalim

Valla maalesef istemediğim kadar sosyalim
    e o zaman sorun yok sosyal adam sıkılmaz

ha fazla aktiviteden sıkılmanın nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilirim orası ayrı ama

Mesaj Yetkileri