Muradına erecektir o
Boşuna kaybettik bu adamı.Şuan o bölgede bana göre sıkıntı var.Yabancı sınırıda kalkmıştı hazır elimizde duracaktı.
Muradına erecektir o
Boşuna kaybettik bu adamı.Şuan o bölgede bana göre sıkıntı var.Yabancı sınırıda kalkmıştı hazır elimizde duracaktı.
Çok düz futbolcu Wolfsburg'a giderse kendi adına iyi iş yapmış olur.
Bayern Münih, Hamburg karşısında 13. dakikada Daniel van Buyten 17. dakikada Franck Ribery'nin golleriyle 2-0 önde.
Gökhan Töre yine 11'de başladı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Hoffenheim Augsburg deplasmanında 1-0 önde gol Ryan Babel.
Ribery attı Bayern 1-0 önde
eto'o bitmiş.
ben 16.dakikadaki golü yazdım biraz geç oldu sadece
eto'o bitmiş.
O da 2. goldü, ilk gol değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Doğrudur golü izledim ilk gol sandım ve yazdım![]()
eto'o bitmiş.
Maçı İzliyodum Munih 2 yi atınca dedim boşver maçın suyu çıktı![]()
Mainz Schalke karşısında ilk devreyi 2-0 önde kapadı.Çok güçlü başladılar lige.3te 3'e yakınlar.
Schalke come back'in babasını yapıyor şu an. 3-2.
Schalke 2-0'dan 2-3 öne geçti. Muazzam.
Çok güzel maç oluyor
2-4 aldı schalke son zamanlarda izlediğim en zevkli maçlardan biriydi.
Mainz-Schalke maçının ilk yarısını izledim sadece Mainz kaleyi göstermedi Schalke'ye.Nasıl kaybetmeyi başardılar ilginç.
Ah Schalke Ah,yatırdın güzelim kuponu...
Alman ekibiyle dört yıllık sözleşme imzalayan Rajkovic, bu sezon Chelsea'den Hamburg'a gelen beşinci futbolcu oldu.
![]()
Hamburg, Chelsea'den Slobodan Rajkovic'i dört yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.
22 yaşındaki savunmacı transferi hakkında "Daha yeni geldim ve büyük vaatler yapmayacağım ama takım için yüzde yüz performansımla oynayıp elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum." şeklinde konuştu.
Chelsea'de çalışma izni alamadığından dolayı forma giyememiş olan Rajkovic daha önceden PSV, Twente ve Vitesse'ye kiralanmıştı. Rajkovic Sırbistan Milli Takımı'nda yedi kez forma giydi.
Rajkovic böylece Michael Mancienne, Gökhan Töre, Jacopo Sala ve Jeffrey Bruma'dan sonra Sportif Direktör Frank Arnesen'in Chelsea'den HSV'ye getirdiği beşinci oyuncu oldu.
23 Ağustos 2011 10:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Yunan futbolcu Sotirios Kyrgiakos, Liverpool'dan Wolfsburg'a transfer oldu.
![]()
Yunan futbolcu Sotirios Kyrgiakos, gelecek sezon Wolfsburg’un başarısı için ter dökecek.
Liverpool, internet sitesinde verdiği haberde, Yunanistan milli takımının da formasını giyen savunma oyuncusunun Alman ekibiyle iki yıllık anlaşmaya imza attığını duyurdu.
Açıklamada, transfer ücretine dair bir bilgi verilmedi.
Allah Razı olsun Magath amca...
1-0 hamburg önde geçti sonra 1-2 köln öne geçti.Sonra Hamburg 3-2 yaptı en son köln 3-4 kazandı![]()
Mario Gomez 3 goL attı, Bayern depLasmanda kazandı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Borussia Dortmund'lı oyuncular Mario Goetze kırmızı kart gördüğü, Sebastian Hehl ise yan hakemi ittirdiği için 2'şer maç ceza aldı.
Sporx
İsveçli golcü Rasmus Jonsson Wolfsburg ile dört yıllık sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki futbolcu Helsinborg’da forma giyiyordu.
Eurosport
Barcelona'lı futbolcu Alexander Hleb 1.5 milyon avro karşılığında Wolfsburg'a transfer oldu.
eurosport
Hayirli olsun zamaninda iyi oyuncuydu ama sakatliktan bir turlu kurtulamadi..
bazı kaynaklarda kiralık olarak okudum. işin aslı nedir?
Bayern,Freiburg karşısında 6-0 önde.4 gol Mario Gomez'den.Geçen haftada 3 gol atmıştı.
Herta Berlin de 2-0 önde Borussia Dortmund karşısında.
Lewandowski attı farkı 1'e indirdi bakalım Dortmund kalan az sürede maça ortak olacak mı?