Sayfa 38 / 38 İlkİlk ... 28363738
1,111 ile 1,140 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Hybrid View

Umuyorum ki Hollanda maçında takımı savunan sıvacı arkadaşlar bu maçtanda büyük zevk almıştır..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Berbat bir zeminde, grubunda 1 puanı olan Lüksemburg ile oynayarak neyin hazırlığını yaptık acaba? Çok faydalı (!) bir hazırlık maçı oldu. Brezilya'ya para verip yenildiniz dedikleri için sanırım aynını yaşamamak böyle bir maç icat ettiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hollanda maçının anlam kazanabilmesi için bu Hollanda'yı içerde yenmek lazım. Ben yine ona ihtimal veremiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu arada Volkan'ın o sözleri söylediğini nereden biliyorsunuz ? şıracının şahidi bozacı
    Last edited by di canio : 28.Mayıs.2012 at 01:00 Reason: Silinen mesajdan alıntı kaldırıldı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by benbenim View Post

bu arada Volkan'ın o sözleri söylediğini nereden biliyorsunuz ? şıracının şahidi bozacı
    istisnalar kaideyi bozmazda , ben soyledi demedim volkan boyle boyle soylemiste demedim konuyu uzaktan takip ediyorum zaten volkan eger bunu solediyse saldirmalari normal dedim.
    Last edited by meddah : 28.Mayıs.2012 at 01:18

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    istisnalar kaideyi bozmazda , ben soyledi demedim volkan eger bunu solediyse saldirmalari normal dedim.
    Bunu söylemeden öncesi diyoruz.

Sayfa 38 / 38 İlkİlk ... 28363738

Mesaj Yetkileri