Sayfa 38 / 40 İlkİlk ... 283637383940 SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1197 sonuç

Konu: FM 2012 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2006

Böyle bir beraberlik performansı görmedim sarkı kırmızlı ekipten, tek galibiyetlerinide bana karşı dakika 90da frikik golü ile aldılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Böyle bir beraberlik performansı görmedim sarkı kırmızlı ekipten, tek galibiyetlerinide bana karşı dakika 90da frikik golü ile aldılar.

Beşiktaş'ın performansı da fena değilmiş.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Beşiktaş'ın performansı da fena değilmiş.
    Birde 29. haftada ligi gör ilk üçü, Bursa, Manisa ve Belediye.

[YOUTUBE="_UPuS7JJS3s"]Kontra gol nasıl yenir, videolu anlatım[/YOUTUBE]

Kelimelerle ifade edilemeyecek saçmalıkta bir gol yediğim için video ile paylaşmayı uygun gördüm...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    [YOUTUBE="_UPuS7JJS3s"]Kontra gol nasıl yenir, videolu anlatım[/YOUTUBE]

Kelimelerle ifade edilemeyecek saçmalıkta bir gol yediğim için video ile paylaşmayı uygun gördüm...
    Hahahahaha Kone n'apmış öyle
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006

Oyun hayatımda hiç böyle bir tablo yaşamadım. Avrupa Kupaları derken ligi boşladık. Kondisyon sorunu ve sakatlıklarda çıkınca play-off'a bile giremedik.

Oyun hayatımda hiç böyle bir tablo yaşamadım. Avrupa Kupaları derken ligi boşladık. Kondisyon sorunu ve sakatlıklarda çıkınca play-off'a bile giremedik.

Oyunu zorlaştıracaz diye böyle şeyler olmasın işte.BJK,FB,GS ilk 5'te yer alır kesinlikle.Araya da bir ya da 2 takım girer Trabzonspor veya Bursa gibi.Gerisi arkalara dizilir.Oyunda da böyle olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fenerle ilk sezon 5. olmak oldukca zor olsa gerek

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    fenerle ilk sezon 5. olmak oldukca zor olsa gerek
    Fikstrümü atsam şok geçrirsin yenilgi yok, editorde oynayıp takımı Avrupa'ya gönderdim, birde üst üste maçlar gelmesi bu duruma getirdi. Ben ilk sezon transferide yasaklıyorum. O nedenle pekde verimli olmuyor. Ama ilk defa başıma geldi. 33. haftada 5. düştüm normalde hep ilk 3de idim. Son hafta ise Es Es , Ordu'ya yenilmeyince puan kaybettim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fikstrümü atsam şok geçrirsin yenilgi yok, editorde oynayıp takımı Avrupa'ya gönderdim, birde üst üste maçlar gelmesi bu duruma getirdi. Ben ilk sezon transferide yasaklıyorum. O nedenle pekde verimli olmuyor. Ama ilk defa başıma geldi. 33. haftada 5. düştüm normalde hep ilk 3de idim. Son hafta ise Es Es , Ordu'ya yenilmeyince puan kaybettim.
    İlginç tablo gerçekten. Avrupa'da neler yaptın peki ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    İlginç tablo gerçekten. Avrupa'da neler yaptın peki ?

Bu gruptan çıktım. Sonra ki tur ne yazık ki R.Madrid ile eşleştim. Sonuç ilk maç 1-1 kendi evimde, deplasmanda ise 4-0 kaybettim.

Gerçi bir üst tura Basel ve Partizan gibi ekipler çıkarken, hiç bir Hollanda takımı Şubat ayını göremedi. Çok değişik bir sezon yaşadım fmde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu gruptan çıktım. Sonra ki tur ne yazık ki R.Madrid ile eşleştim. Sonuç ilk maç 1-1 kendi evimde, deplasmanda ise 4-0 kaybettim.

Gerçi bir üst tura Basel ve Partizan gibi ekipler çıkarken, hiç bir Hollanda takımı Şubat ayını göremedi. Çok değişik bir sezon yaşadım fmde.
    Zorlu bir gruptan çıkmayı başarmışsın ancak şanssız bir eşleme ile elenmişsin maalesef. Bu sezon senin için ilginç bir deneyim olmuştur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Benim deplasmanda 2-0 zar zor yendigim Steaua Bükres'i Arsenal kendi evinde 10-0 yenmisti.. Kadiköy'e gelince dagildi adamlar 7-0 Emenike ile Sow costu Tabi diger oyuncularin hakkini yememek lazim takimdaki pas organizasyonu mükemmeldi. SL ve Ligde su an nagmalup yoluma devam ediyorum.

buda macin linki merak eden olursa diye
    http://uploaded.net/file/51qx6abj

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Daha önce konusu açılmıştı hatırlıyorum ama bulamadım;

Biliyorsunuz penaltı kazandığınızda o ana kadar 2 gol atan bir oyuncunuz varsa penaltıcınız olsun olmasın o kullanıyor penaltıyı. Hattrick yapması için bir tür jest yani.

Dün bir maçımda böyle bir durum yaşadım. Ancak baktım penaltıyı kullanmak için 2 gol atan oyuncum değil, asıl penaltıcım geliyor topun başına. Daha o an anladım kaçacağını. Bugüne kadar bu tür durumlarda hep 2 gol atmış oyuncum varsa onlar kullandı, penaltı kullanma özelliği 1 olan bir oyuncu bile olsa ve hepsi de gol oldu.

Yapımcılar diğeri kullansa ve kaçırsa kıyameti koparacağımızı biliyorlar, böyle bir önlem almışlar demek ki.

maç 0 0 gidiyor ve bi anda skor tabelasında 1-1 yazıyor gol yok maçta. Daha sonra ben gol atıyorum hala 1-1 yazıyor. Maç bitiyor ve skor tabelasında goller yazıyor. Karşılıklı golleri atan oyuncuların gollerine bakıyorum onlar atmamış başkası atmış. Dakikalar farklı ben önce atmış gözüküyorum maça girdiğimde onların golü geliyor önce sonra benim golüm geliyor. Bunu biri bana açıklasın bu nasıl bi olaydır ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serkankeyvan View Post
    maç 0 0 gidiyor ve bi anda skor tabelasında 1-1 yazıyor gol yok maçta. Daha sonra ben gol atıyorum hala 1-1 yazıyor. Maç bitiyor ve skor tabelasında goller yazıyor. Karşılıklı golleri atan oyuncuların gollerine bakıyorum onlar atmamış başkası atmış. Dakikalar farklı ben önce atmış gözüküyorum maça girdiğimde onların golü geliyor önce sonra benim golüm geliyor. Bunu biri bana açıklasın bu nasıl bi olaydır ?
    Fatal error 404 not found.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

2011/2012 sezonunda Bordeaux (2014'te ve 2016'da tekrar tekrar yükselip geri düştüler)
    2017/2018 sezonunda Lazio, Aston Villa, Socheaux, Montpellier

küme düştüler. Anlamadım gitti valla nasıl oluyor da özellikle Lazio küme düşüyor :/

Quote Originally Posted by playeray View Post
    2011/2012 sezonunda Bordeaux (2014'te ve 2016'da tekrar tekrar yükselip geri düştüler)

küme düştüler. Anlamadım gitti valla nasıl oluyor da özellikle Lazio küme düşüyor :/
    montpellier benim de bazı kariyerlerimde düştü. wolfsburg'un da düştüğünü gördüm. hatta lecce kariyerimde roma düşmüştü. resimde koymuştum hatta buraya

Nesil
    2006

O liglerde rekabet çok üst düzeyde, benim oyunumda ilk sezon Parma şampiyon, Napoli ikinci oldu. Seninki kabul edilebilinir bir durum.

Özellikle Fransa için çok mantıklı, Nantes şampiyon olduktan bir sezon sonra ligden düştü. İspanya'da Celta Vigo Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadığı yıl ligden düştü. Büyük liglerde böyle süprizler görülebiliniyor.

Türkiye'de Altay ile Bursa düşmez dediler, düştüler.

Sochaux niye düşmesin ki, reel'de düşüyorlardı önceki sene zor kurtarmışlardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Sochaux niye düşmesin ki, reel'de düşüyorlardı önceki sene zor kurtarmışlardı.
    Sezon 2017/2018. 2015/2016 sezonunda ligi üçüncü bitirdiler.

Sezon 2017/2018. 2015/2016 sezonunda ligi üçüncü bitirdiler.
    Olabilir böyle şeyler.Bir yıl çıkış yapıp diğer sezon batan çok takım oluyor.Hem reelde hem oyunda.O yüzden bana normal geldi.

En önemli oyuncularını satıp bu duruma da düşmüş olabilirler, ona da bakabilirsin.

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Olabilir böyle şeyler.Bir yıl çıkış yapıp diğer sezon batan çok takım oluyor.Hem reelde hem oyunda.O yüzden bana normal geldi.

En önemli oyuncularını satıp bu duruma da düşmüş olabilirler, ona da bakabilirsin.
    Bi senesinde gerçekte Nantes birinci lige cıkmış ilk sezonunda sampiyon olmuştu. Hocası real sociedad'a gitmişti (nihat varken) Nantes,ertesi sezon kumeden zor yırttı bi sonraki sezon da düştü.

Bu arada sociedad'da o sezon 2.olmuştu yanlş hatırlamıyorsam samp liginde de gs a gelmişti.Ertesi sezon onlar da altlarda bitirmişlerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İlginç olarak nitelendirilir mi bilmiyorum ama burada paylaşayım dedim.

Çok kariyer yaptım, çok taktik hazırladım takım kadrolarına özel, ama böyle bir başarıyı ilk kez yakaladım. Juventus ile ilk sezonda üst üste 2 deplasman maçında 8er gol attım. Parma'yı 8-2 , Milan'ı 8-0 yendik .

Maçları izlemek isteyenler için link.

http://s2.dosya.tc/server19/oGhdVF/Juve.rar.html
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

taktik degistirdigim an gol yiyom bunu biri acıklasın

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    taktik degistirdigim an gol yiyom bunu biri acıklasın
    Oyunun bag'ı gibi bir şey o.Taktik yapmak için oyunun tamamen durmasını bekle yoksa %80 ya yiyorsun ya küçük bi ihtimal atıyorsun.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Az önce teknik ekip tavsiyelerinde Gerd Müller, Cristiano Ronaldo'nun frikik çekmemesi gerektiğini Toni Kroos isminin daha uygun olacağını söylemiş. Çıldırmak üzereyim arkadaş bu kadar saçma bir sistem mi olur.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Az önce teknik ekip tavsiyelerinde Gerd Müller, Cristiano Ronaldo'nun frikik çekmemesi gerektiğini Toni Kroos isminin daha uygun olacağını söylemiş. Çıldırmak üzereyim arkadaş bu kadar saçma bir sistem mi olur.
    Ben hiçbir zaman dinlemiyorum; sadece hangi yöne çalışmaları gerektiklerinde eğer benim içinde uygun ise evet diyorum.

Birde bunlara bakarken sağ üst tarafda takımı ve oyuncuyu ne kadar tandığına dair bir seviye göstergesi var onada bakmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sl ceyrek finalinde fenerbAhce olarak besiktas ile eslestim cepten giriyorum okul acilin a ss koyarim
    Slye turkiye 3 takimla katiliyor ve enteresan bi sekilde uc takimimida gruplara kalmis
    Bide metin tumer diye bi cocuk cikti

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Bide metin tumer diye bi cocuk cikti
    Bende Burak Yılmaz çıktı

Sayfa 38 / 40 İlkİlk ... 283637383940 SonSon

Mesaj Yetkileri