Böyle bir beraberlik performansı görmedim sarkı kırmızlı ekipten, tek galibiyetlerinide bana karşı dakika 90da frikik golü ile aldılar.
![]()
Böyle bir beraberlik performansı görmedim sarkı kırmızlı ekipten, tek galibiyetlerinide bana karşı dakika 90da frikik golü ile aldılar.
![]()
[YOUTUBE="_UPuS7JJS3s"]Kontra gol nasıl yenir, videolu anlatım[/YOUTUBE]
Kelimelerle ifade edilemeyecek saçmalıkta bir gol yediğim için video ile paylaşmayı uygun gördüm...![]()
Oyun hayatımda hiç böyle bir tablo yaşamadım. Avrupa Kupaları derken ligi boşladık. Kondisyon sorunu ve sakatlıklarda çıkınca play-off'a bile giremedik.
![]()
fenerle ilk sezon 5. olmak oldukca zor olsa gerek![]()
Fikstrümü atsam şok geçrirsin yenilgi yok, editorde oynayıp takımı Avrupa'ya gönderdim, birde üst üste maçlar gelmesi bu duruma getirdi. Ben ilk sezon transferide yasaklıyorum. O nedenle pekde verimli olmuyor. Ama ilk defa başıma geldi. 33. haftada 5. düştüm normalde hep ilk 3de idim. Son hafta ise Es Es , Ordu'ya yenilmeyince puan kaybettim.
![]()
Bu gruptan çıktım. Sonra ki tur ne yazık ki R.Madrid ile eşleştim. Sonuç ilk maç 1-1 kendi evimde, deplasmanda ise 4-0 kaybettim.
Gerçi bir üst tura Basel ve Partizan gibi ekipler çıkarken, hiç bir Hollanda takımı Şubat ayını göremedi. Çok değişik bir sezon yaşadım fmde.
Benim deplasmanda 2-0 zar zor yendigim Steaua Bükres'i Arsenal kendi evinde 10-0 yenmisti.. Kadiköy'e gelince dagildi adamlar 7-0 Emenike ile Sow costuTabi diger oyuncularin hakkini yememek lazim takimdaki pas organizasyonu mükemmeldi. SL ve Ligde su an nagmalup yoluma devam ediyorum.
buda macin linki merak eden olursa diye
http://uploaded.net/file/51qx6abj
Daha önce konusu açılmıştı hatırlıyorum ama bulamadım;
Biliyorsunuz penaltı kazandığınızda o ana kadar 2 gol atan bir oyuncunuz varsa penaltıcınız olsun olmasın o kullanıyor penaltıyı. Hattrick yapması için bir tür jest yani.
Dün bir maçımda böyle bir durum yaşadım. Ancak baktım penaltıyı kullanmak için 2 gol atan oyuncum değil, asıl penaltıcım geliyor topun başına. Daha o an anladım kaçacağını. Bugüne kadar bu tür durumlarda hep 2 gol atmış oyuncum varsa onlar kullandı, penaltı kullanma özelliği 1 olan bir oyuncu bile olsa ve hepsi de gol oldu.
Yapımcılar diğeri kullansa ve kaçırsa kıyameti koparacağımızı biliyorlar, böyle bir önlem almışlar demek ki.
maç 0 0 gidiyor ve bi anda skor tabelasında 1-1 yazıyor gol yok maçta. Daha sonra ben gol atıyorum hala 1-1 yazıyor. Maç bitiyor ve skor tabelasında goller yazıyor. Karşılıklı golleri atan oyuncuların gollerine bakıyorum onlar atmamış başkası atmış. Dakikalar farklı ben önce atmış gözüküyorum maça girdiğimde onların golü geliyor önce sonra benim golüm geliyor. Bunu biri bana açıklasın bu nasıl bi olaydır ?
2011/2012 sezonunda Bordeaux (2014'te ve 2016'da tekrar tekrar yükselip geri düştüler)
2017/2018 sezonunda Lazio, Aston Villa, Socheaux, Montpellier
küme düştüler. Anlamadım gitti valla nasıl oluyor da özellikle Lazio küme düşüyor :/
O liglerde rekabet çok üst düzeyde, benim oyunumda ilk sezon Parma şampiyon, Napoli ikinci oldu. Seninki kabul edilebilinir bir durum.
Özellikle Fransa için çok mantıklı, Nantes şampiyon olduktan bir sezon sonra ligden düştü. İspanya'da Celta Vigo Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadığı yıl ligden düştü. Büyük liglerde böyle süprizler görülebiliniyor.
Türkiye'de Altay ile Bursa düşmez dediler, düştüler.
Sochaux niye düşmesin ki, reel'de düşüyorlardı önceki sene zor kurtarmışlardı.
Bi senesinde gerçekte Nantes birinci lige cıkmış ilk sezonunda sampiyon olmuştu. Hocası real sociedad'a gitmişti (nihat varken) Nantes,ertesi sezon kumeden zor yırttı bi sonraki sezon da düştü.
Bu arada sociedad'da o sezon 2.olmuştu yanlş hatırlamıyorsam samp liginde de gs a gelmişti.Ertesi sezon onlar da altlarda bitirmişlerdi.
İlginç olarak nitelendirilir mi bilmiyorum ama burada paylaşayım dedim.
Çok kariyer yaptım, çok taktik hazırladım takım kadrolarına özel, ama böyle bir başarıyı ilk kez yakaladım. Juventus ile ilk sezonda üst üste 2 deplasman maçında 8er gol attım. Parma'yı 8-2 , Milan'ı 8-0 yendik .
Maçları izlemek isteyenler için link.
http://s2.dosya.tc/server19/oGhdVF/Juve.rar.html
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
taktik degistirdigim an gol yiyom bunu biri acıklasın
Az önce teknik ekip tavsiyelerinde Gerd Müller, Cristiano Ronaldo'nun frikik çekmemesi gerektiğini Toni Kroos isminin daha uygun olacağını söylemiş. Çıldırmak üzereyim arkadaş bu kadar saçma bir sistem mi olur.
Sl ceyrek finalinde fenerbAhce olarak besiktas ile eslestim cepten giriyorum okul acilin a ss koyarim
Slye turkiye 3 takimla katiliyor ve enteresan bi sekilde uc takimimida gruplara kalmis
Bide metin tumer diye bi cocuk cikti![]()