Sayfa 38 / 130 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen kaç faulünü yedi. Ronaldo bezdi artık her maçta.

Bunun yanında Real Madridde çok beceriksiz adamlarda var. Şu oyunla Nuri bence rahat oynar. Hele Dortmunddaki gibi bir performans ortaya koyarsa. En sevindiğim nokta diğer oyuncuların kazmaca oynamaları ve Nuri ile Hamitin şansının artması. İlerki yıllarda Gökhan Töre'yide göreceğiz inşallah buralarda. O ayrı bi felaket zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid daha istekliydi ama Barcelona daha beceriliydi. Yanılmıyorsam Messi'nin ilk golünde Ronaldo Messi'yi takip ediyor, savunma yapıyordu. Benzema da gerektiğinde geri geldi defansına yardım etti vs. Ama Barcelona'nın stoperi gidiyor topuk pasıyla asist yapıyor. Genel manada kadro kıyaslaması yapıldığında Barcelona'da Valdes sırıtıyor, onun haricinde çok göze batan oyuncu yok ama Real Madrid'te Real Madrid seviyesinde olmayan oyucular var. Yine de ben bu sezon Real Madrid'in Barcelona'da daha başarılı olacağını düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dünya kupasında gol atamayan Dünya yıldızı Messi kazandırdı maçı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mourinho'nun öğrencileri ne de olsa, o yüzden yenilgi durumunda yaptıkları davranışları hoş görmek lazım. Örnekleri az değil ne de olsa. Viva Barca, Forza Messi.!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Messi Dünya Kupalarında oynayamıyor maalesef

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Mesutun olay ne ben göremedim karmaşada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ne yani Madrid Barca'yı biçsin hakemde izlesinmi ? Hatası yokmu vardır ama Madrid Barca'yı biçti resmen ona ne yapalım ? Marcelo'nun amacı belliymiş yani Fabregas'ın yağını kırmaya çalıştı doğruca
    Ben ondan bahsetmiyorum canım kardeşim.Dikkat ettiysen takımların birbirlerine yaptığı benzer pozisyonlarda hep Madrid'e kart çıktı. Marcelo'nun son dakikada yaptığı münferit bir olay ayrıca.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benzema'ya diyecek söz yok tam bir odun. Real'in acil forvet alması gerek Benzema'yla şampiyon olamazlar. Di Maria'nın da topu daha olumlu kullanmayı öğrenmesi gerek çok top eziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertem Şener'in Messi ile ilişkisi var sanırım.Milli maç değil bu nedir bu taraflılık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya ben Barca yandaşı olmama rağmen Ertem Şener'e uyuz oldum bu maç ya bu kadar da taraflı olunurmu.Kaka'yı 2 saniyede harcadı adam.Çok sinirlendim bu Ertem Şener'e bir an önce bıraksın spikerliği.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Değişen bir şey olmaz bence gene Barca alır gider. Real'in her maçta yaptığı şeyleri burada gene gördük. Mercelo daha ilk faulünde Messi'ye dalıyor ardından Fabregas'a dalıyor. Pepe desen adam futbol oynamıyor direk adam biçme ayakla yetmiyor ardından birde dirsek darbesi Mou zaten tam çapkın adam gidip kulağını çekiyor sanki 3 yaşındaki çocuk Messi insan değil uzaylı o gol ne öyle. Ronaldo gene berbattı. Mesut'tan inciler gene Türkçe olarak küfür

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ertem Şener hasta etti beni ya bu nedir arkadaş.Ntvspor'da da adını unuttum bir adam var oda aynı böyle kardeşim madem yanlı sunacaksınız çıkmayın şu maçları sunmaya yeminle maçtan soğutuyorlar.

Birde utanmadan gidip Higuen Beşiktaşla anılıyor demiş.Zaten bi onu getirmediğin kaldıydı.

Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok.Barca yine film bir oyunla maçı aldı.

Hakemin yanlı yönetiminede ne demeli her Barca maçında böyle yahu.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ertem Şener'in Messi ile ilişkisi var sanırım.Milli maç değil bu nedir bu taraflılık.
    Bi de maçın bi yerinde -tarafsız gözle yorum yapıyoruz- demişti.
    Yersek.
    Daha düzgün spikerler anlatsın şu maçları

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok arkadaş Pepe'yi görünce bizim Lugano Ergün Penbe gibi kalıyor yanında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertem Şener olayına katılıyorum daha Messi ikinci golü atmadan adam arap spikerler gibi başladı bağırmaya Higuen olayı zaten tam bomba ispanyol gazetecilerle konuştum gitmek istemiyor diyor

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Messi'nin de Xavi-İniesta'nın pasları ile coştuğunu onlar yokken bir hiç olduğunu gördük.Nerde Arjantin milli takımındaki Messi nerde burdaki Messi.Ronaldo her türlü Messi'den büyük futbolcu.Başkasının pasları ile geçinen futbolcu büyük futbolcu değildir bana göre.Barca 2 maçta da doğru dürüst top oynamadı ama kupa geldi ya Barca çok ballı ya başka bi sıkıntı var.O da muhtemelen hakemlerden ama neyseMourinho'ya öldüm gülmekten tip harika hareket ve mimikler öyle gece gece iyi güldürdü

Ertem Sener Realli heralade, Twitterde Mourinho>Pep diyor her, ama bu realli oldugunu söylemez tabiki, ben heralde dedim sadece Maca gelirsek ben Barca'liiyim, bir tek sey diyorum: Hala Madrid simdi Haha Madrid oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben ondan bahsetmiyorum canım kardeşim.Dikkat ettiysen takımların birbirlerine yaptığı benzer pozisyonlarda hep Madrid'e kart çıktı. Marcelo'nun son dakikada yaptığı münferit bir olay ayrıca.
    Zaten dediğim gibi hakemin hatası yokmudur elbet vardır bende dikkat ettim bir kaç pozisyonda dediğin gibi oldu.Neyse elin İspanya'sında olanlar için birbirimizle tartışmaya gerek yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kim ne derse desin, en kral spiker İlker Yasin

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Değişen bir şey olmaz bence gene Barca alır gider. Real'in her maçta yaptığı şeyleri burada gene gördük. Mercelo daha ilk faulünde Messi'ye dalıyor ardından Fabregas'a dalıyor. Pepe desen adam futbol oynamıyor direk adam biçme ayakla yetmiyor ardından birde dirsek darbesi Mou zaten tam çapkın adam gidip kulağını çekiyor sanki 3 yaşındaki çocuk Messi insan değil uzaylı o gol ne öyle. Ronaldo gene berbattı. Mesut'tan inciler gene Türkçe olarak küfür
    Abi birinden topu istiyosun, topu sana doğru değil, senden 5m uzağa doğru atıyo bilerek. Zaten 98000 kişi yuhluyo, onun gerilimi. Bi de böyle olunca, valla ben olsam daha fazlasını yaparım diyebilirim.
    Ki Barcelona'lılar da yeteri kadar faul yapıyolar, sert oluyolar da spiker " Pepe vitaminini aldı " diyerek, bizimde oraya yönelmemizi sağlıyo. Messi'nin bi pozisyonda bi adama çok feci diz geçirdiğini bi ben mi gördüm, spiker görmedi mi? Hiç yorum yapmadı bile.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Ertem Şener çileden çıkarttı beni yahu .Bari de Barcelona'yı tutuyorum de anlarız da bir de çıkmış tarafsızım diyorsun .

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Biz 1 istedik, o 2 attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    http://www.facebook.com/#!/permalink...0&id=703571639

Bende onu dedim maç ortasında sinir etti herif

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türk futbolunda hareket yok tartışacaksanız burdan tartışın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Valla artık ben bile hazmedemiyorum realin mağlubiyetini madridlileri düşünemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

artık messimi ronaldomu tartışması bi son bulmuştur
    tabiki arda turan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Abi birinden topu istiyosun, topu sana doğru değil, senden 5m uzağa doğru atıyo bilerek. Zaten 98000 kişi yuhluyo, onun gerilimi. Bi de böyle olunca, valla ben olsam daha fazlasını yaparım diyebilirim.
    Ki Barcelona'lılar da yeteri kadar faul yapıyolar, sert oluyolar da spiker " Pepe vitaminini aldı " diyerek, bizimde oraya yönelmemizi sağlıyo. Messi'nin bi pozisyonda bi adama çok feci diz geçirdiğini bi ben mi gördüm, spiker görmedi mi? Hiç yorum yapmadı bile.
    Valla ne yalan söyliyim ilk yarıyı izlemedim ikinci yarı baktım sadece maça ama gerçek şu ki Madrid hala aynı Madrid bana göre Barca karşısında bu odun adam Benzema vaken bunlardan hiç bir şey olmaz koy Higueni daha iyi. Ertem Şener Kaka'yı bitirdi bi yerden ardından Kaka taçın orada hareketi yaptı gene

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mesut özil: bağcılar çocuğuyum ben lan! ayar etmeyin adamı! bu kumpasın hesabını sormaya geliyorum

ula çıldırdım ya, televizyonu indirecektim. barcelona kadar antipatik ikinci bi şey varsa bugün o da ertem şener'dir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cristiano Ronaldo: Ketçap bitmiş ben ne yapabilirim ?

Sayfa 38 / 130 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon

Mesaj Yetkileri