Bayern Munih köpeğin olsun senin hemen iptal et![]()
Rudy en eski oyunculardandı özliyeceğiz.Denizli maçı çok iyi kupa çok iyi tebrikler abi.
Maçlar güzel sakatlıklar ise çok kötü olmuş.ŞL'de gruptan çıkabiliriz bence![]()
ŞL'de biraz sıkıntı yaşıyoruz gibi ama toparlarız bence![]()
Ligde iyiyiz hocam![]()
Lyon zaten oyunun bug'larından biri abi, dert etme. Lisandro'dan çektiğimin %10'unu Messi'den, Ronaldo'dan çekmedim ben. Transferler hakikaten kusursuz olmuş ama senin de dediğin gibi çok fazla yığılma olmuş abi. Maaş, bonservis, oyuncuların ıvırı zıvırı; sürekli oynama istekleri derken bu sezon iyice oyundan soğuyabileceğini düşünüyorum. Umarım böyle olmaz. Avrupa'da kupa görmeden İzmir'den gitmeni istemiyoruz.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Ligde gümbür gümbürüz de ŞL'de sıkıntı nedir abi ?
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
ŞL liginde yara alsakta ligde iyiz.
Kardeşim Bug ne demek ?Avrupada kupa görmeden bırakmıycam merak etmeyin
Sıkıntı Herifler çok iyiBide alternatifi az olan bölgelerde yaşanan iki ciddi sakatlık. Keşke Rudy i saymasaydım
Sağol Kardeşim..
Ligde Göztepe maçı dışında iyiyiz.Ezeli rakibi yensek daha iyi olurdu.ŞL'de ise halen gruptan çıkma şansımız devam ediyor bence![]()
Bug rakip veya maç farketmeden, oynadığı maçların %99'unu kazanan takıma ya da %99'unda aşırı başarılı olan oyuncuya deniyor abiLigde gidişat güzel. Bu sezon Süper Lig kupalarını 3'e çıkarırız diye düşünüyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Lig iyide ŞL...
En azında UEFA garanti hocam birde öyle bakmak lazım Lyon'u yenemezsek olmaz Valencia alır kesin o maçı...
Bu oyunu pek sevmeyen '' Ne anlıyorsunuz abi şu oyundan?'' diye serzenişte bulunan çok yakın bir dostuma dün akşam bu kariyerden belli kesitler gösterdim. Peşine oyunun cd'sini istedi benden. Çok çok başarılı bir kariyer. Uefa'da en kötü ihtimal olarak final bekliyoruz![]()
Maçlar genel olarak güzel.UEFA'da başarı istiyoruz bu sene![]()
Hayırlısı buymuş demek ki abi UEFA'yı alırız bu sene inşallah![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.