Şampiyonluk geliyor hocam böyle devam et yeter ki![]()
Şampiyonluk geliyor hocam böyle devam et yeter ki![]()
Galatasarayı bir yenemedik.
Sende Ocak dönemine girmişsin hocam. Fikstürün ne alemde senin çok sıkışık mı yoksa ortalama derecede iyi mi. Bana sağolsun oyun aralık sonunda ve ocak sonunda 2 defa 14 günde 6 maç vermişti baya sıkıntı olmuştu. Sende de varmı o kadar yoğunluk.
Kasımpaşadaki Garcia senin oyunda da fırtınalar gibi esiyor galiba. Bende de son 3 yıldır Gol krallığına oynuyor kendisi.
Bu sayfada kendi evindeki bazı maçların toprak saha bazı maçların çim sahada oynnmış. 1 hafta arayla bu nasıl oluyor ?
Herşey iyi gidiyor . Ligde iyiyiz ,Kupada aynı şekilde,Avrupa ligi kolay kura . .Ama maç temposu çok yoğun fixtur çok yoğun aynı geçen seneki beşiktaş gibi çok zordu ..
Başarılar . .
3 maç üst üste bir takımla maç yapmak kadar sıkıcı birşey yokya
Bu yıl kadron çok derin ve geniş değil galiba. Benim de avrupadaki ilk yılım öyleydi sıkıntı yaratıyordu. Yeni sezona girerken iyi kötü 2 tane farklı 11 çıkaracak şekilde kadro kurdum sırf o kupa lig avrupa fikstürlerinin çok sıkışık bir şekilde verilmesinden ötürü. 28 kişilik kadro kullanıyorum şu anda. Sana da sezon sonu iyi kötü öyle bir kadro tavsiye ederim
Sion maçına daha ne kadar kaldı. Kurayı paylaştığından beri heyecanla bekliyorum valla.
Ligdeki kayıplar biraz kötü olmuş ama puansal anlamda yakınsın sorun çıkmaz bence.
İyice uzaklaşıyoruz 1.ligden![]()