Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 38 / 45 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    City kim ya köy takımı Yenersin bak göre hemde 4-2 gbi skorlarla
    Edit: inş gaz vermişimdir
    City şuan kendi paçasını krutarmakla uğraşıyor bizimle eşleşebilmesi için madridi içerde gol yemeden 3 farkla mağlup etmesi gerekecek

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    City şuan kendi paçasını krutarmakla uğraşıyor bizimle eşleşebilmesi için madridi içerde gol yemeden 3 farkla mağlup etmesi gerekecek
    Ligde maç yapmıycanmı cityle

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ben spoileri görmemişim orda caldirola da gayet iyiymiş profili

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

hareket yok bugün

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Ligde maç yapmıycanmı cityle
    Sahura kadar sezonu bitirmeyi planlıyorum ligi bitirdik. yani kafamızda bitirdik (:
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ben spoileri görmemişim orda caldirola da gayet iyiymiş profili
    Kurt Zouma olaydı daha iyiydi ):
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    hareket yok bugün
    Olmaz olur mu sahura kadar şampiyonlar ligi özel lig maçlarını asistana oynatmaya başladım hızlı bir şekilde ilerliyoruz sadece şampiyonar ligi maçlarında sahaya inecem
    Last edited by Juan Diaz : 29.Temmuz.2013 at 00:15

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Oynadığım tema ile beraber en dikkat çekici özellik maç günü maça girmeden asistana bırakmak için sonucu göster adlı bölüm var.. oraya tıkladığımızda alttaki resimde olduğu gibi sekme açılıyor ona göre oyun planı seçebiliyorsunuz. ben genelde asistana güvenip o an kendisi yönetsin isterim özel bir plan seçmem. Bu gece bu özelliği oldukça çok kullanacağız. Ligde şampiyon olamayacağımızı anladıktan sonra maçları asistana bırakıp hızlı bir şekilde avrupa maçımızı oynayacaz. Artık önümüzdeki sezon daha bilinçli şekilde en azından yaptığımız htaları tekrarlamayarak Citye engel olmak istiyoruz. Öncelikle bu özelliği belirteyim sonra vay efendim nasıl bu kadar hızlı ilerledik oyunda demeyelim (: Maç günü rakibe göre formasyonu taktiği oyuncularımı seçer sahaya sürerim ondan sonrası asistana kalmış (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu açıklamayı yaptıktan sonra şuan oyunda geldiğim nokta şampiyonalr liginde porto rövanş maçı. Ondan önce sonuçları girelim. Capital cupta finalde kendim oynadım tottenhama karşı hiç bir varlık gösteremedik. Maçtan önce tottenham menejeri hakkında bu maçı alacaklarını düşünüyorlarsa hayal görüyorlar gibi sert bir demeç verdik sonra herifler gaza geldi top yüzü göstermediler yani siz siz olun menejeri kötülemeden oyuncularınıza gaz verin sadece (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlk maçı 3-0 almanın büyük avantajı var rakibe mucize gerekiyor dedik ama kalecimiz romero bikaç hafta önce sakatlanmıştı. yedek kalecimiz Kean kiraladık elimizde tek kaleci vardı..Kaleciler pek sakatlanmıyor bu devreyi idare ederiz dedik ama çok pis gümledik. ligde son maçta oynatmadık ama Porto rövanşında sahaya sürecez. rakibe mucize lazım derken sakata bindik. Allah utandırmasın inş..Topa sahip olup ayağa paslarla zaman eritmeye bakacaz. Bu arada yeni transferim sağ bek Clynede 1 bucuk ay gümledi..Elimde Cl için tek sağ bek kaldı Trappieri listeye vermedik. Clyne ve Juliao var..Juliaoda ceza yer yada sakatlanırsa hepten gümleyecez..Bu sezon sakatlıklar bela oldu başımıza ):

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Eleme Turu 2.Maç

Spoiler: ISTATISTIK 

Müthiş bir oyunun ardından adımızı çeyrek finale yazdırıyoruz. İlk maçtan aslında garantilemiş gibiydik ama kalecimiz Romero bizi endişelendirmişti. Şükür ki bi askilik olmadan atlattık maçı. Şimdi rakibimizi bekliyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kaleci olayı olmaz olmaz tamda sıkıntıya düştüğün zaman olur Bir yerde okumuştum, daha önceki serilerden birinde bir arkadaşımızın tüm kalecileri sakat,cezalı yada kadro dışı olunca oyun otomatik olarak bir kaleci vermiş. Hani şu rengi açık gri olan oyunculardan. Kalecinin bütün özellikleri 15-16 ve daha iyi olunca teklif vermek istemiş ama ne yazık ki unutmuş. Maçtan sonrada kaleci toz olmuş

Ekleme: Portoyu iyi elemişsin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Rakibimiz son italya şampiyonu Roma..gitti güzelim soşho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kaleci olayı olmaz olmaz tamda sıkıntıya düştüğün zaman olur Bir yerde okumuştum, daha önceki serilerden birinde bir arkadaşımızın tüm kalecileri sakat,cezalı yada kadro dışı olunca oyun otomatik olarak bir kaleci vermiş. Hani şu rengi açık gri olan oyunculardan. Kalecinin bütün özellikleri 15-16 ve daha iyi olunca teklif vermek istemiş ama ne yazık ki unutmuş. Maçtan sonrada kaleci toz olmuş

Ekleme: Portoyu iyi elemişsin
    Bizede de var bi gri kaleci ama ben daha iyi dururum kadroya almıyorum en kötü oyunculardan birini kaleye koyarım diye umarım Romero bi daha skatlanmaz herifi iğne miğne oynattık valla..Normalde iğneyi pek kullanmazdım ama işe yarıyormuş bu sezon ciddi ciddi bela oldu sakatlıklar..Portonun fişi daha ilk maçta çekmiştik. Ama bu italyanlar bi acayip taktikle oynuyor zamanında orda da kariyer yapmıştım yakinen tanırım o ligin takımlarınıda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dediğim gibi ligi bıraktım iyice bu gece sezonu bitirelim istiyorum. Avrupada nereye kadar gidebilirsek artık önümüzdeki sezon çok daha iddialı oluruz ligde
    ..Asistanımızda fena işler çıkarmıyor aslında..Fa cupta yedekleri sürdürttüm tottenhamda bela oldu bu sezon sürekli tokatladı bizi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maça giriyoruz ama şu yedeklere bir bakın Kadroda bildirmediklerimiz neysede ceza ve sakatlıkları görünce içim yanıyor ya..yedek klübesinde 4 forvet oturacak 1 gri kaleci resmen imkansızlıklarla mücadele ediyoruz bu sezon

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ilk 11 leri görünce oldukça defansif bir kurgu ile çıktığımız görülüyor. Fakat defanstan rakip savunma arkasına uzun toplarla kanatlardan sarkmayı hedefliyoruz. Zamanında San Marino ile italyada da oldukça zevkli maçlarımız ve değişik bir tecrübemiz olmuştu. Dolayısıyla birçok italyan takımı bu dizilimle mücadele ediyor ve ilacı 3 stoper kullanıyorlarsa kanatları kullanmak..Umarım başarılı oluruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Romayı Nerondan sonra bir de biz yaktık Taktik müthiş işledi forvetlerde gününde olunca yarı final kapısını ardına kadar araladık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Rakipte bende yine aynı dizlimle sahaya çıkıyoruz.

Bir gün adın yazılacak altın harflerle JUAN DİAZ diye işte o gün bu gün Crystal kızlarıyla el ele hep birlikte şampiyonlar şampiyonu olmaya...

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

az daha hızlı ol lan döverim seni yoksa !!!!!!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kaybetsekde tur bizim YARI FİNALDEYİZ !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Bir gün adın yazılacak altın harflerle JUAN DİAZ diye işte o gün bu gün Crystal kızlarıyla el ele hep birlikte şampiyonlar şampiyonu olmaya...
    Ağzın bal yesin (:
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    az daha hızlı ol lan döverim seni yoksa !!!!!!!
    Ligde bu sezonda şampiyonluk treni kaçtı ilk 4 de garanti gibi olunca assitana veriyorum ligde oyuncuları formasyonu taktiği verip sürüyorumsahaya daha ne kadar hızlı olalım birader Avrupa maçlarında da takımla beraber sahaya iniyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Rakip ispanyol devi Real Madrid...Aslında iyi oldu be elenisek eleniriz yapacak bişi yok madrid gibi takımlarla finalde oynamak daha büyük handikap en azından çift maçlı olunca ilk maça göre bişiler yapabilriz önlem alırız ne bilim 0-0a kitler uzatmalar penaltılar ama finalde ipinucunu kacırırsak kötü olur..hem finale çıkıp kaybetmek daha kötü koyar elenirsek burda elenelim

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

lig olmadı ama şl gelcek gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

ŞL gelir.Madrid'i iyi analiz et.Roma'yı elemen de güzel olmuş.Ciro var çok sağlam adamdır orada

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    lig olmadı ama şl gelcek gibi
    İspanyaya gidiyoruz. Gazamız mübarek olsun (: işimiz kolay değil hatta hiç kolay değil ama elimizden geleni yapacağız. Madrid turu geçmeye yakın taraf ama kolay geçemeyecek gençlere inanıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    ŞL gelir.Madrid'i iyi analiz et.Roma'yı elemen de güzel olmuş.Ciro var çok sağlam adamdır orada
    Cl gelirde nasıl gelir o kadar kolay mı Karşımızda cityi elemiş bir takım var ve adı MADRİD (: analizlik bişi yok herifler hapur hupu üstümüze gelecek 4-2-4 gibi bir formasyonları var hey yavrum Ronaldo kalecimizi sakatlamasa bari

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dizilişleri bu şekilde kalelerinde muhtemelen Casillas oynar-Subotic-Luis Suarez-Mesut-benzema-Aumabeyang-Di maria-Kagawa gibi isimler mevcut

Son düzenlemeleri yaptık aklımızda önlemleri düşündük şimdi sahaya çıkma vakti..Umarım güzel bir mücadele sergileriz

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

O kupa buraya gelecek !!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Doumbia ile 2-3 kez karşı karşıya kaçırdık 1 topumuz direkten döndü.. Ne biz Casillası geçebildik ne de top girmek istedi. Geçen sene liverpoola karşısında 2 farklı mağlup olup turu döndürmüştük fakat bu sefer rakip Real Madird olması bir kenara golsüz dönüyoruz evimize Olsun be çocuklar sizin mücadeleniz yeter..

Sayfa 38 / 45 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon

Mesaj Yetkileri