Tüm dünyada 14. en iyi kulübüz
Tüm dünyada en zengin 9. kulübüz.
Uğur Can Tottenham'da. 28.5 milyon euro + %50 gelecekten net pay olmak üzere sattık kendisin. En iyi teklif bu kulüpten geldi...
![]()
Tüm dünyada 14. en iyi kulübüz
Tüm dünyada en zengin 9. kulübüz.
Uğur Can Tottenham'da. 28.5 milyon euro + %50 gelecekten net pay olmak üzere sattık kendisin. En iyi teklif bu kulüpten geldi...
![]()
Sentugo.
Gelmişiz 7 sezona. Kazanmadığımız başarı yok, taraftar her maç stadı tamamen dolduruyor ama sattığımız kombine sayısı ve fiyatları değişmiyorOyun zekası geliştirilmeli derken bunlardan bashediyoruz işte. Allah'tan seney Bursaspor'un sattığı kombine sayısı 20000 falan olacak da gelecek senelerde de 20000 üstü kombie satmış sayılacağız...
![]()
Sentugo.
oynamadan ikinci kaptan olmuşuz![]()
2018-2019 Sezonu Transfer Dönemi
GİDENLER
Arkadaşlar üşenmedim saydım, Tam 73 oyuncu ile yollarımız bir şekilde ayrılmış.
Bunlardan 13 tanesi serbest kalan dandik oyuncular.
Bu da demek oluyor ki tam 60 kişiyi ya satmışız ya da kiralık göndermişiz.
Kiralık gönderdiğimiz oyunculardan 11 tanesinden aylık ücret istememişiz ve ilk 11 oynasınlar diye yollamışız.
Böylece elimizde tam 49 oyuncu kalır buraya paylaşmak için![]()
Bu sayı da biraz fazla geldi banaOnun yerine bir görsel hazırladım. Sattığım oyuncuları kırmızı bir ovalin içine koydum ve miktarı belirttim. Yine aynı şekilde kiraladığım oyunculardan aldığım aylık geliri de turuncu kutulara aldım. Görseli dörde böldüm ve tarihler saat yönünde ilerliyor... Bu görselde eksik kalan şey gelecekten pay alıp almadığım.
Gelecekten pay aldığım transferlerde eğer madde aktif hale geliyorsa genelde o tazminatı kabul ediyorum zaten. Yoksa çoğu oyuncu başka bir takıma transfer olmuyor. Eğe bu oyuncu genç bir oyuncu ise Uğur Can Montero* gibi o zaman zaten paylaşıyorum. Oyun içinde başka bir takıma satılırsa zaten paylaşacağım. Henüz öyle bir durum olmadı ama
Bu sefer 215,8 milyon euro luk toplam satışımız oldu. Geen sene 180 li bir rakam satabilmiştik. Her sene arttırdığımız satış gelirimizi bu sene de arttırdık diyebilirimHatta sanırım her sene 30 milyonluk bir artış olabiliyor
Kiraladıklarımız arasında henüz tanıtmadığım oyuncular da var. Gelenleri de ekleyeceğim bugün yarın. Profilleri, sözleşmeleri ve neden alındıkları ile ilgili yorumu bir arada bulunduran görselleri hazırlamaya başladım.
Sentugo.
vay bee![]()
Bu sene hedefim en zengin 7. kulüp olmak
aynen aynen. Bu sene senin oyuncunun sakatlığı geçti gibi. 11 ay sakatlanmıştı geçti herhalde. Bakalım nasıl oynayacaksın.
Hİç sorma hem ucuza gitti hem de yerine adam bulamadık![]()
Bildiğin dndik bir sağ bek ile oynayacağız bu sene
![]()
Sentugo.
Maşallah sen bu işi biliyorsun hocam![]()
Hocam sağ bekini vermeseydin keşke. İstatistiği görünce ucuza gitmiş gibi geldi vallaha![]()
Durum böyle olunca Türkiye Süper Kupası'nı bir kez daha aldık
Hazır paylaşıyorken bir de Şampiyonlar ligi grubumuzu da paylaşayım....
![]()
Sentugo.
Formayı verirsen oynarız hoca![]()
GELENLER
GENÇ TÜRKLER
![]()
Sentugo.
Mecvut durum şöyle; Lütfen görseli büyütüp okuyunuz...
![]()
Last edited by sentugo : 30.Ağustos.2013 at 22:34
Sentugo.
Bu regenler bir harika.![]()
Ne kaleci çıkarttın be arkadaş![]()
Hele bu kaleciyi ilk çıktığı gün gördümNazilli belediyespor da çıktı. Yok satmıyorlar. Ben de dedim ki eninde sonunda bir fırsat gelecek. Hem orada oynasın kendini geliştirsin
![]()
Adamı almadan bedavaya kiraya verdim gibi oldu
Özetlersem,
Hazırlık maçlarını asistan düzeniyor benim ve bu sefer o yönetti. Arkadaş tüm maçlarımı kaybettimBöyle birşeyi de ilk defa görüyorum.
Transferlerden sonra lige odaklandık. Ligteki tüm maçları artık ölümüz bile alıyor.
Avrupada Barca bize şeklini yaptı![]()
Enes uzun süreli sakatlığının ardından takımla beraber koşulara başladı... Ancak özelliklerinde büyük düşüşler gözlemdi. Onun haricinde kendisiyle 5 yıllık yeni kontrat imzaladık. Bizden senelik 1.1 milyon euro alıyordu ve sözleşmesi 2020 yılında bitecekti. Mevcut oyun yılının 2018-2019 sezonu olduğunu hatırlarsak, bu senenin sonunda tek senelik sözleşmesi kalacaktı. Bu durumda büyük ihtimalle oyuncuyu elimizden kaçıracaktık. 2 sene kala sözleşme yeniledik ve oyuncuya orla da olsa yıllık 1.7 milyon maaşı kabul ettirebildik(Epey bonuslar vedik kendisine). Şu anda kulüpteki en çok maaş alan oyuncu oldu kendisiAslında bu çok önemli. 7. sezonda ciddi bir takımın bir oyuncuya verdiği en çok maaş 1.7 milyon olması çok iyi. Enes 4-5 ay sahalardan uzak kalmasına, hazırlık maçlarında bile oynamamasına rağmen takımın en değerli oyuncusuydu kendisi 16 milyon euro ile.. Henüz 21 yaşında garibim
Kaç yıldır oynuyoruz hala yaşlanamadı
Ben kendisini forvette görmekten bıktım o oynamaktan bıkmadı
İlk uzun süreli sakatlığında ise forma şansını çok iyi değerlendiren bir isim vardı.
Dediğim gibi bu sezon 4-5 oyuncuyu geliştirmeye çalışıyorum. Rehberde de belirttiğim gibi bu biraz zor. Herkese eşit önemi gösteremiyorum ancak henüz öne çıkan birisi olmadı performansıyla.. Yani as kadroda oynayan oyuncuyu kesecek bir kişiyi gömedim. Hepsinin potansiyeli çok yüksek tabii. Geliştikçe onlara devretmek lazım. Aşırı gelişim gösteren oyuncular olursa onları buraya eklerim toplu bir şekilde.
Bu arada Kaan Kılıçarslan aşırı iyi bir performans gösteriyor. Bu sene Şampiyonlar Ligini daha rahat alabileceğimi düşünüyorum. 40 milyona okuttuğumuz Wesley Said bizde 4 senede ilk 11 oynamasına rağmen toplam 49 gol atmış. Geçen bir maçta Kaan'ın Bursaspor adına attığı 50. gol yazısını gördüm. Yani çoktan Said'in performansını aştı. Henüz geçen sene ilk 11 oynamaya başlamıştı oysaki...
MAÇLAR
![]()
Sentugo.
Partizan maçından sonra şu şarkıyı sana armağan etmek istiyorum
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=4yVebsKnwyg"]Elleri Görelim[/YOUTUBE]
Oooohh yeaahh babyy![]()
![]()
Özetiyorum;
Grupta Partizan'a 2. maçta yenildik. Bu tüm dengeleri bozacak derken son maçta Barcaladığımız için 12 puanla grupta lider olarak olarak çıktık.
Liverpool ve HSV takımlarından resmi teklif aldık, reddettik.
Ronaldo Hala Altın Ayakkabı'yı almak istiyor![]()
![]()
Maçta kırmızı gördü bir de atar yapıyor bana
![]()
Sentugo.
Adam 60 tane oyuncu satıyor ben bir tane Semih Şentürk'ü satamıyorumhakikaten çok büyük iş başarıyorsun üstad
![]()
Offf bee maçlarda yardırmışım beeeBu arada hazırlıkları görünce ne bu dedim neyseki sayemde toparlamışız
![]()
Sentugo / Alper TAKTİĞİNE TAPIYORUM
bu senede alırız şl yi![]()
Sentugo.
Kariyerin çok güzel üşenmedim baştan başlıyarak hepsini okudum.Regen için kullnadığın bir püf nokta varmı anlatabilirmisin.
Şimdi baştan aşağıya okuduysanız regen için kullandığım formülü görmüşsünüzdür.
Regen için kullanılan formül derken;
Potansiyelli regen oyuncuları bulmak mı ?
Altyapıdan çıkartmak mı ?
Hali hazırda potansiyeline ulaşmış kaliteli regenleri bulmak mı ?
Hangisi ?
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1342
Rehberler bölümünden hepsine cevap var.
Sentugo.
Sentugo.
Barça zorlu gelmişArsenal efsane olmuş Ronaldo'da öyle
![]()