İşte Beşiktaş’ın 23, 24 ve 25. hafta programı:
(23.hafta) 30/01/2012 Kayserispor-Beşiktaş
(24.hafta) 02/02/2012 Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu
(25.hafta) 05/02/2012 Fenerbahçe-Beşiktaş
6 günde 3 maç. O da güzelmiş!
federasyon sıyırmış.
braga maçı ne zaman?
(/s)
14 ve 23 Şubat'da Uefa maçlarımız da var.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bizimde böyle fikstür...22'si Eskişehir-25'i Ankaragücü-28'i Bursaspor...Ama Beşiktaş'ın durumu daha başka...Braga maçları da yakına denk geliyor kötü açıkcası...
bu zamana kadar gelen en kötü tff yönetimi, bunda mutabıkız.
takımlar arasında eşitsizlik var sürekli.
(/s)
Yahu bu federasyon geldiğinden beri ne yaptı? Diğer saçmalıklarını sayamayacağım ama en azından şunu diyim, sen bir takımın fikstürünü ayarlayamıyorsan nasıl bir federasyonsun? Sinirlenmemek kızmamak elde değil.
FM Gazetesi
Bu oyuncular robot değil heralde. 6 günde 3 maç nedir yahu ? Hayır en azından şu Kayseri maçı Cumartesi-Pazar yapılamaz mıydı ? Te Allahım ya rabbim ya.
Hazır 7 gün etmişken araya bir de TR Kupası maçı koysalar bari![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kayseri maçının Pazartesi olması tamamen saçmalık. Fener Pazar oyunuyor. Perşembe Fener'le biz oynuyoruz. Bizim de en kötü ihtimal Pazar oynamamız lazım. Hem daha az dinlenmiş çıkıyoruz derbiye, hem de derbi sonrasındaki fikstür feci durumda. Hiç mi fikstürü ellerine alıp arkadaş biz ne yapmışız demiyorlar.
Sizin yanlışınız var. Derbi öncesi son maçlar aşağıdaki gibi. Ayrıca sorun derbi maç öncesi ise Fenerbahçe daha dezavantajlı. Samsun'dan İstanbul'a gelecek. Beşiktaş İstanbul'da zaten.
02.02.2012 18:00 SAMSUNSPOR - FENERBAHÇE A.Ş.
02.02.2012 20:30 BEŞİKTAŞ A.Ş. - MERSİN İDMAN YURDU
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Benim anlamadağım aynı güne 3 büyük maç aynı saate 2 büyük maç konulabiliyorken niye bu sıkışıklık.
eto'o bitmiş.
Carvalhal'in sevinci pahalıya patladı!
Beşiktaş'ın Gaziantepspor'a attığı 3. gol sonrası oyuncularının sevincine ortak olmak için yedek kulübesinden futbolcularının yanına koşan Portekizli teknik adamın, sağ arka adalesinde yırtık oluştuğu öğrenildi.
26 Ocak 2012 Perşembe - 15:22
DHA
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada Siyah-beyazlı takımın attığı 3. gol sonrası oyuncularının sevincine ortak olmak için yedek kulübesinden futbolcularının yanına koşan Carvalhal'ın, sağ arka adalesinde yırtık oluştuğu öğrenildi
Fi Yapı İnönü Stadı'nda 24 Ocak Salı günü oynanan Beşiktaş-Gaziantepspor maçında Siyah Beyazlı takım, 90 artı 6. dakikada Egemen'in attığı gol ile 3-2 galip ayrılmıştı. Müsabakada 2 kez geriye düşen Beşiktaş, uzatma dakikalarında attığı gol ile 3 puanı kazanırken, futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşamıştı. Egemen'in attığı gol sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal da yedek kulübesinde bulunduğu yerden ani bir hareketle koşmaya başlamış ve yaklaşık 100 metrelik mesafeyi koşarak oyuncularının sevincine ortak olmuştu. Türk futbolunda çok fazla şahit olmadığımız bu gol sevinci maçın ardından büyük yankı uyandırmıştı. Türk ve Portekiz basınında Carvalhal'ın bu sevinci üzerine birçok yorumlar yapılmıştı. Hatta Portekiz basınında Carcalhal'ın yaptığı bu gol sevincinin ülkenin en ünlü teknik adamı Jose Mourinho'nun geçmiş yıllarda yaptığı gol sevinçlerini andırdığı hatırlatılmıştı.
CARVALHAL'IN YAPTIĞI BU KOŞUDA SAĞ ARKA ADELESİNDE YIRTIK OLUŞTUĞU ÖĞRENİLDİ
Maçın ardından soyunma odasına giden Carlos Carvalhal'ın tatsız bir olay yaşadığı öğrenildi. Golün ardından ani bir hareketle koşmaya başlayan Portekizli teknik adamın soyunma odasında sağ arka adalesinde ağrı hissettiği ve yapılan kontrolü sonrası adalesinde yırtık meydana geldiği öğrenildi.
Carvalhal'ın 100 metrelik deparı sonrası sağ arka adalesinden yaşadığı sakatlığın tedavisine başlandığı belirtilirken, dün özel işleri için ülkesine giden Portekizli teknik adamın İstanbul'a döndükten sonra kontrolden geçirileceği kaydedildi.
Evet ben kaçırmışım. İki de bir maç mı olur ya? Haftalar birbirine karıştı.![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sezon başlarındaydı sanırım haftanın 7 gecesi maç vardı, haftaların karışması çok normal bu ortamda, biri bitmeden diğeri başlıyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
"Aradığımız 10 numara Braga'da oynuyor. Hugo Viana, herkesin istediği pası verecek gerçek bir yıldız. Onunla oynamak sizi rahatlatır"
RECORD'A SÖYLEDi
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile oynanacak maçlar öncesi rakibi değerlendirirken, Sporting'den eski takım arkadaşı 28 yaşındaki Hugo Viana'ya övgüler yağdırdı.
Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş yönetime "Aradığınız 10 numara Braga'da forma giyiyor, onu mutlaka alın" mesajı veren Portekizli yıldız, Record gazetesine yaptığı açıklamada, "Tabii ki onu benim takımımda görmek isterdim" yorumunu yaptı.
YENi GÖZDE OLUR
Quaresma, Beşiktaş'ın uzun zamandır bir 10 numara arayışında olduğunu ifade ederek, "Viana'yı herkesten iyi tanıyorum. O beni iyi bilir, ben de onu iyi biliyorum. Viana ile oynamak inanın çok kolaydır. Hugo, herkesin istediği pası verecek yeteneğe sahiptir, sadece istiyor olması yeter. Onunla oynarken söylemenize gerek yok, o sizi görmese de bunu hissedersiniz. Beşiktaş formasını giydiğinde, tribünlerin yeni gözdesi olacaktır."
MİLLİYET
FM Gazetesi
hugo viana'yi cok eskilerden valencia'dan hatirliyorum o zaman pek iyi topcu degildi pisme cagindaydi cok gec parladi besiktasin 10 numaraya ihtiyaci oldugunu sanmiyorum fernandes varken gerek yok.
Braga'nın da özellikle bizle oynayacakken en önemli oyuncularından birini bize bırakacağını pek sanmıyorum.
Ali Eren Beşerler Sportif Direktör olarak çok yakın zamanda kulübe katılacak diyorlar.
besiktas ortasahayi ne yapacak bence almeida,edu"yu yollasinlar edu gitcek zaten saglam bir forvet alsinlar.
Bize transfer olarak en gerekli bölge başkanlık. Kimi alırsak alalım umrum dışı, Y.D. o koltukta olduğu sürece.