Kurumsal Ağırlamayı geiştirebiliyor muyuz
Ceza sahası dışından vurulan şutların alayı gol.
yeni konu açmak istemedim burdan sorayım;
iyi rakip talimatları (pres, markaj vs) veren personel neye göre belirleniyor ? taktiksel bilgi seviyesi, savunma antrenörlüğü, ülke/oyuncu bilgi seviyesi, antrenörlük tipi... çoğu değişkeni denedim net bi sonuç alamadım.
bazıları çok ama amaçsız talimat veriyor.
kariyerin ilerleyen yıllarında bu işi yaptıracak çalışan bulmak daha zor oluyor, mevkiye göre ayarlayınca da ters tepebiliyor. illa uğraşmak gerekiyor tek tek
Aynen öyle hocam sorma bende Roland Koch emekli olduktan sonra taktiksel bilgi birikimi motivasyonu vs. yüksek bir asistan getirdim. Tek falsosu disiplin seviyesinin düşük olması. Rakip talimatı olarak her maçta rakibin en az 8 oyuncusuna sert top kapma veriyor, 3-5 adama sıkı markaj veriyor. Barcelona ile CL maçına çıkıyorum yine aynı talimatlar, evimde Erciyesle oynuyorum yine aynı talimatlar. Ben de antrenörden tavsiye almaya başladım yakacak yoksa takımı herkese sert top kapmayla maça mı çıkılır kasap misali![]()
rakip 2 kişi fazla oynuyor...
adamlar bildiğiniz direklerle ve benim kaleci ile duvar pası yapıyorlar... pes ettim artık..
Bir güncelleme daha gelir mi acaba diye bekliyorum. Gelir mi sizce ?
malatyAdana!
daha 5 tane güncelleme çıkar adam gibi oynanana kadar bu oyunu. yoksa crash dump' lar ile, saçma sapan maç motoru ile, esik gedik antrenman ve taktikler ile idare etmekten öte gidemeyiz.
Şu alman milli takımı ve fake isimler için çözüm bilen varmı ?
Mons'un yamasında Türkçe çevirilerim de var ama düzeltme yayınlamam lazım. Mons, Türkçe karakter seti yok diyecek yine. O yüzden düzeltmesi için ona üstelemeyeceğim.
FM2015 Real Names and German National Team Fix File v1.1 for FM15.1.14 [08/11/2014]
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Oyunu beta versiyonundayken satın almıştım fakat işlerimin yoğunluğundan dolayı yeni yeni oynamaya başladım. Açıkçası benim en çok canımı sıkan durum, bir oyuncunun mutsuzluğunun tüm takıma yansıması durumu oldu. Bu durum, hatırladığım kadarıyla 2009'lu serilerde de vardı ve o zamanda bu özelliği sevmezdim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Her maçta gol oluyor. Savunmalar çaresiz kalıyor.
tek sıkıntım topa hakim olma yüzdemin düşük olması. maçları kazansam da rakip benden daha fazla topa sahip oluyor. bayern gibi güçlü bir takımla oynamama rağmen bir türlü yüzdemi arttıramadım. 30 şut çektiğim maçta yine rakip benden daha çok topa sahip oluyor. taktiği ne yaptıysam bu düzelmedi. bunun dışında kaleciler çok kötü. neuer gibi bir kaleci bile çok kötü goller yiyor. ortalama kaleciler kim bilir neler yer. savunmayı ve kalecileri düzeltmeleri gerekiyor. onun dışında oyun güzel.
Eğer yeni update ile bozmazlarsa bikaç ufak değişiklikle çok iyi bi maç motorumuz olabilir..
-maç içi sakatlanmaların biraz düşürülmesi lazım
-oyuncuların ve özellikle kalecilerin tepkileri iyileştirilmeli. oyuncum topa 5 rakip 20 metrede iken topu veriyorum. çünkü zamanında koşmuyor. kaleciler de topu daha iyi çelmeli ve 2. hamleyi daha iyi yapabilmeli. ve dönen toplarda savunma izlememeli..
-pas sayıları çok fazla.. 700küsür isabetli pas yapabiliyorum. Rakipler de kaliteli kalitesiz fark etmeden çok iyi paslaşıyor. bunun biraz düşürülmesi lazım.
-karşı karşıya çok pozisyon kaçıyor bunu dengelemek için uzaktan fazla gol oluyor.
Arkadaşlar birşey soracağım
ben oyunda 7. sezonumu oynamama rağmen leaderboard'da kendi adımı göremiyorum ? bunun sebebi nedir ?
mac motorunda en belirgin farkettigim abukluk serbest vuruslardan donen toplara rakip takimdan birinin gelip vurup gol yapmasi.bazen onundeki topa vurmuyor rakip oyuncu arkadan gelip tamamliyor.cok sinir bozucu bi durum.
15.1.4" de gol atmakta sıkıntı çekmiyorum ama en zayıf rakibin forveti bile canavarlaşıyor. Hayır, savunmacılarımın özellikleri de iyi, geriye yaslanıyorum, olmuyor, adam markajı veriyorum, olmuyor, beklerin görevini savunma yapıyorum, olmuyor. Ne yaptımsa her maçta gol yeme sıkıntısına çare bulamadım.
Tavsiye verirseniz sevinirim.
o dönen toplar çok büyük sıkıntı gerçekten.
bi keresinde seken top kalecinin arkasında kaldı, kaleci topa gitmek yerine ilerde sanki penaltı atılacakmış gibi hareketler yapmaya başladı
bazı oyuncuarın oyun tercihlerinde ''topa falso verir'' özelliği var.
ben antrenman kısmına baktım göremedim. nasıl kazandırıyoruz bu özelliği oyuncuya ?
steam : aytekin79
Tam hatırlayamıyorum şu anda öyle de olabilir
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
steam : aytekin79
Gözlemci Raporlarındaki bu siyah belirgin olmayan yıldızın anlamı nedir.?
En fazla çıkabileceği potansiyel mi oluyor?