Ronalda ve tercume icin de Edu![]()
Ronalda ve tercume icin de Edu![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
TunCay super (ingilizce klavye oldugu icin C gozukuo)![]()
Ronaldo,Tuncay..Aygün bilgisayar başındayken gözüne güneş mi geliyoki gözlük takmışın?(bkz:Avatar)
Bilgisayarın enerjisi gözünü çarpıyo belli..![]()
Röportajlar
Spiker:Öncelikle hoşgeldin Ronaldo.
Ronaldo:Hoşbulduk.
Spiker:Fenerbahçe'ye transferin hakkında biraz bilgi verir misin ? Yani neden geldin Fenerbahçe'ye ?
Ronaldo:Aslında ben futbol için değilde başka şey için geldim Türkiye'ye.Bu yüzden kabul ettim teklifi
Spiker:Neden geldin pekii ?
Ronaldo:Türkiye'nin kızları için geldim.Baktım kızlar çok güzel hemen atlayıp uçağa geldim
Spiker:Öhö.Öhö.Çok ileri gitmeyelimbu arada son günlerde Tuncay Şanlı'yla aranızda tartışmalar yaşandığı söyleniyor doğru mu ?
Ronaldo:Tartışma demeyelimde artistlenme diyebiliriz.TunÇay kendini birşey zannedip benim gibi birisine laf atıyor.Yakında kesecem biletini.
Spiker:TunÇay değil Tuncay..
Ronaldo:Biz ona çay diyoruz.Yakında çaydanlık olur.
Spiker:Son haftalardaki formunuzu başta Tuncay olmak üzere diğer futbolculardan daha iyi mi buluyorsunuz ?
Ronaldo:Tabiikide.Her maç 2 gol,3 gol atıyorum.Ben atmaktan bıktım onlar yemekten bıkmadı
Spiker:Sizin hakkınızda çok şişman,koşamaz vs..gibi laflar söyleniyor.Bu konu hakkında neler demek istiyorsunuz ?
Ronaldo:Şimcik söyle oluyor.Ben şişman değilim.İri kemikliyimGöbeğim olması ise Bira'dan kaynaklanıyor.Bu göbek bira göbeğidir.
İstesem koşarımda kendimi yormak istemiyorum
Top zaten bana geldiğinde her attığım gol oluyor.
Spiker:Pekii..Son olarak T.D.'ünüz Aygün Hagi hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Ronaldo:Çok iyi bir menajer.Biraz sapık ama neyseBana en sevdiği numaralı formayı vermeye çalıştı ama kabul etmedim
![]()
Spiker:Bizimle röportaj yaptığın için teşekkürler..
Spiker:Merhaba Tuncay.
Tuncay:Merhaba..
Spiker:Fenerbahçe'de iyi işler çıkartıyorsun.Avrupa'ya gitme gibi bir amacın var mı ?
Tuncay:Şuan yok ama ilerde olabilir.
Spiker:Yeni iki büyük transfer hakkında neler düşünüyorsun ?
Tuncay:Maxi Lopez çok iyi bir transfer takıma çok yararlı olur.
Spiker:Pekii Ronaldo ?
Tuncay:Roniş'i geç ben futbolcudan saymıyorum onu
Spiker:Aranızdaki sürtüşmeler hakkında neler demek istiyorsun ?
Tuncay:2-3 gol attı diye artistlendiğini herkes bilir.Birisinin ona dur demesi gerekiyor.
Spiker:O da sizin için artistleniyor dedi.
Tuncay:Kim artist bunu halk biliyor zaten.Bu arada Roniş'le aynı mevkiide oynadığım için kendimden utanç duyuyorum
Spiker:Neden Roniş diyorsunuz ?
Tuncay:Bana TunÇay dediği için..
Spiker:Anlaşılan bu kavga daha uzun sürecek.Son haftalardaki formunu Ronaldo'dan üstün buluyor musun ?
Tuncay:Tabiikide.Biz 9 kişi koşalım.O dursun forvette gelen topa vursun gol olsun oh ne güzelBen hem koşuyorum hem atıyorum.
Spiker:Pekii son olarak Aygün Hagi hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Tuncay:Bunları şimdi herkesin arasında söyleyemem sonra konuşalım
Spiker:Neden ?
Tuncay:Çünkü bu konular 18+
Spiker:Hmm.Anladım pekiiBizimle röportaj yaptığın için teşekkürler.
Güzel ama eski formundan uzaklaşmışsın Aygün.![]()
Güzel Aygün![]()
Çok güzel özellikle Tuncay'ınki![]()
Aferim sana Aygün.Güzel olmuş
.
Bugün mutlka maç isteriz![]()
Bu kariyer ne ara başladı yav?![]()
Olabilir Aygün![]()
Tamam tamam kızmaTakip edelim yeniden
![]()
Bekliyoruz Aygün![]()
Aygün heralde en zor gruba düştü 50 kere girip girip çıkıyo ki kolay gruba düşsün diye...![]()
Herkes bilir zaten Maxi Lopez'in yakışıklılığını.Sonradan bende fotoğrafa dikkatli bakınca o an o hayvana benzediğini anladım.Bu kariyerde tartışmalar bitmez.
YooEn kolay grup diyebiliriz.Zaten oyuna gir çık hiç birşey değiştirmiyo yine aynı gruplar geliyo ve gruplar
Kolay bir gruba düştüm.İnter'in ardından 2.çıkacağımız düşünüyorum.Ama hiç belli olmaz.
Yanlis anlasilma olmasin ben maxi lopez in fotografta cirkin ciktigini soyledim sadece yoksa artis gibi adamdi dediydim zaten.
Ben senin yerinde olsam tuncay i satarim ronaldo ya da disiplin cezasi veririm. Boyle olu mu . cik cik cik cik.
Biraz maxi lopez den ornek alsinlar canim. Cik topunu oyna ya ronis neymis caydanlik neymis.
Cok guzeldi aygun devamini ve basarilarini bekliyoz.
Kadronla bu gruptan çıkarsın Aygün.Ayrıca Beşiktaş daha zor bir gruba düşmüş.
Grubun kolaymış Aygün.Beşiktaş da uefaya gider bence.
çıkarsın Aygün
Grub gzl gelmiş Aygün çıkarsın bence...
çıkarsın heralde......
Başarılar Aygün
Şampiyonlar Liginde Kolay bir Gruba Düşmüşsün 2. ile çıkarsın gruptan..
Aygün çıkamassan dansöz kıyafeti giyhatırladın demi
![]()
Çıkamazsam bikini giyeyim
Dermişim..![]()