Sayfa 38 / 439 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kesinlikle. Onlara gore CL'de gruplara kalalim bir de 0 cekmeyelim yetecektir muhtemelen. UEFA'ya kalsak da bence cikamayiz yine gruplardan. 1. torba girdigimizde cikamadik, simdi mi cikacagiz
    İşte yönetimde bu zihniyet olduktan sonra 10 sene Türkiye'de şampiyon olsunlar kime ne. Biraz vizyonu genişletmek lazım. Artık başarı sadece Türkiye sınırları içerisinde düşünülmemeli.

Dogru dedigin ne yazik ki. Zaten benim dediklerim kendi dusuncelerim, yonetimin benim, senin gibi dusunme ihtimali yok. Ama su kesin ki, sol taraf daha iyi isleyecek bu sezon. Ibo [yeryuzunde en sevdigim oyuncudur] kendini gelistirmesi gerektigini 30 yasinda farketti ve ortalar yapmaya basladi. 33 yasinda su an ve normalde sadece yurumeye kullandigi sag ayagiyla orta bile acabiliyor.
    İbrahim gerçekten benimde çok sevdiğim bir oyuncu ve gerçekten kendini çok fazla geliştiriyor. Umarım bu sezonda iyi performans sergiler ve artık yavaş yavaş toplar eşyalarını.

Zor oyle birsey. Yoksa Yozgatli, Delgado, Rico, Tello.. Bunlar nereye sigacak Anca 3-6-1 oynamamiz lazim. Serdar sagbek oynar oynarsa. Hazirlik maclarinda oyle oynadi.
    Bir kere Rico ve Delgado'dan biri mutlaka yedek kalacak. Yoksa zor. Sağda Yozgatlı Solda Tello ortada Cisse ve Serdar önlerinde Rico veya Delgado bence Beşiktaş için şimdiki kadro yapısıyla çok ideal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir.Biz gideni değil, giden bizi kaybetmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Morientes ve Kuranyi transferlerinden istediği sonucu alamayan Galatasaray gözünü Blackburn Rovers'ın Güney Afrikalı yıldızı Benni McCarthy dikti

Lig Tv'nin haberine göre Tugay Kerimoğlu ile takım arkadaşı olan McCarthy için transfer girişimlerinde bulunmaya hazırlanan Galatasaray'ın önündeki en büyük engelin McCarthy'nin yüksek bonservis bedeli olduğu bildirildi.

Takımıyla 2010'a kadar sözleşmesi olduğu belirtilen McCarthy için bonservis bedelinde indirime gidilememesi halinde sarı kırmızılıların bu futbolcuyu kiralama formülüne gideceği öne sürüldü.
    Benni McCarthy geçen yıl attığı 18 golle Chelsea'nin yıldızı Didier Drogba'nın ardından Premier Lig'de en çok gol atan futbolcu olmuştu.

Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

macharty ile ilgilenen büyük bikaç takım var diye duymuştum yanılmıyorsam..ayrıca bonservis bedeli bizi kesebilir..bence transferi daha mantıklı olacak isimler üzerinde durmalıyız

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

McCarthy çok iyi oyuncu.Alınırsa faydalı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Necatiyi ne yapcak Fenerbahçe.Yerli golcüye ihtiyaç yok alınırsa yabancı alınır

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    McCarthy çok iyi oyuncu.Alınırsa faydalı olur
    öylede kardeş zor bir transfer
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ligler başlıyacak elimizi çabuk tutmamız gerek şu işi bitirsek çok iyi olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Kaptanımız Alex
    26 Temmuz 2007 Perşembe

Bugün, akşam antrenmanı öncesi Samandıra'da biraraya gelen takımımız ve teknik kadro, Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza'nın Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımı kaptanlığına getirilmesine karar verdi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Alex kaptanlık yapmaktan mutluluk duyacağını ve "Takıma yeni katılan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.
    Profesyonel Futbol Takımımızın ikinci kaptanı ise Semih Şentürk seçildi.

10. Default

Chelsea almaya calisti alamadi Bennie'yi biz nasil alalim?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Chelsea napsın kardeş Benni Maccarthy'İ ???

Valla hiç bir şey duymadım bu konuyla ilgili
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi karar ..Mehmet Aurelio kaptanlık teklifini kabul etmediğine göre en uygun isim Alexdi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TartışmaLarınızı okudum.İkinizde güzeL yorumLar yazmışsınız bende bi kaç bişey ekLeyeyim

ALi tandoğandan sağ açık feLan oLmaz.GençLerde sağ açık oynadı tamam ama iyi orta yapabiLme dışında ne topLa o kadar iyi gidebiLiyor ne adam eksiLtmesi çok iyi Form tutmuş bir yozgatLı ki Form tutmuş haLi ve İstikrarLı oLursa MiLLi takımda da banko oynar.O yüzden aLiye gerek biLe yok bence. Anca aLternatif oLabiLir sakatLık ceza vs durumLarda.Sağ bekte ise bu yıL mecburiyetten Toraman oynayacak.Bence bu böLgede Serdar oynasa bir kaç maç sonra performansını katLayarak oynar ve Ön Libero deniLen mevkii de gösterdiği performansı tekrar gösterebiLir.Toramanın orda oLması sağ hat hücumLarımızda biraz sıkıntı yaşanması demek oLsada aynı şekiLde ters orantıda savunmada artı demek oLucak.

DeLgado ve Rico için basa basa ikiside geçen yıL taktik kurbanı oLduLar dedim.Bu yıL şimdi ikiside istedikLeri mevkii de değişmeLi oynayacakLar ve ben özeLLikLe deLgado nun bu rahatLık ve sezon öncesi formu iLe patLayacağını düşünüyorum.Rico ise kaLitesi ve tecrübesi iLe yine bu takıma çok şeyLer katabiLir.

Avrupa için ise bu kadro iLe ŞL ye kaLırız ama en kötü ihtimaLLe Uefa vizesi aLıp yoLa devam ederiz.Kadroda bir istikrar oLmadığı içinde bu yıL fazLa iLeriLere gidemeyiz.Ama eğer bu kadro ve sistem oturur ve geLecek yıLLarda bunLar muhafaza ediLip üstüne ekLenerek devam ediLirse işte o zaman Avrupada başarı geLir.Bu bütün takımLarımız için aynı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

haber çıkabilir kardeş ama pizzaro-shevchenko-drogba-kalou-robben gibi adamlar varken napsın???
    I'm back...

gelen isim yerini hakeden birirsi olacaktır ama çabuk olması bence takıma ısınması ve UEFA kupasına kadar formunu yükseltmesi için çok önemli

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

10 numara Alex'e veriledi mi?
    (/s)

Roberto Carlos olsa daha iyi olurdu

bence semihe verilmeliydi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türkçe bilen biri olsa daha iyi olurdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

rico veya degado yerine serdar yedek kalabilir 4-3-2-1 gibi

alex çok az türkçe biliyor galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar Selman abi söyleyene kadar hangimiz odemwingie ile ilgilimz oldugunu biliyordu ??? hiçbirimiz...yani kimsenin bilmedigi bi isimde olabilr

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Türkçe bilen biri olsa daha iyi olurdu.
    Alex Türkce biliyor Tuncay ve Semih'le sürekli Türkce konustugunu söylemisti..

24. Default

http://www.ntvspor.net/Pages/13144.ASP

Heheh, yok Legro falan.

Ilahi yonetim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçeli Kerim Zengin'i kiraladı
    Turkcell Süper Lig’in yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçeli Kerim Zengin ile sezon sonuna dek kiralık olarak anlaşma yaptı.
    Lacivert-turunculu kulübün futbol şubesi sorumlusu Kamil Dizar, genç oyuncuyu Fenerbahçe’den 1 sezonluk kiraladıklarını vurgulayarak, bu transferle sağ kanattaki eksikliği giderdiklerini söyledi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Gençlerbirliği, Diyarbakırsporlu Burhan ile 4 yıllığına anlaştı
    Gençlerbirliği, Diyarbakırspor’un 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Burhan Eşer ile 4 yıllığına anlaşma sağladı.
    Gençlerbirliği’nin, Burhan Eşer’e karşılık Diyarbakırspor’a 1 futbolcu ve 600 bin dolar para vereceği öğrenildi. Burhan Eşer’in, yarın Avusturya kampını tamamlayarak Ankara’ya dönecek olan kırmızı-siyahlı ekibin Ankara’daki tesislerine gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    http://www.ntvspor.net/Pages/13144.ASP

Heheh, yok Legro falan.

Ilahi yonetim.
    Geçmiş olsun Beşiktaşlı dostlarım...
    Ama Cole'den sonra alıştık zaten ha,boşverin...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan Gönül'ün Alınmasından sonra Kerim'in kiralık gitmesini bekliyordum yönetim çok iyi karar vermiş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

üzüldüm valla iyi bir oyuncuydu keşke gelseydi
    I'm back...

29. Default

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ALi tandoğandan sağ açık feLan oLmaz.GençLerde sağ açık oynadı tamam ama iyi orta yapabiLme dışında ne topLa o kadar iyi gidebiLiyor ne adam eksiLtmesi çok iyi Form tutmuş bir yozgatLı ki Form tutmuş haLi ve İstikrarLı oLursa MiLLi takımda da banko oynar.O yüzden aLiye gerek biLe yok bence. Anca aLternatif oLabiLir sakatLık ceza vs durumLarda.Sağ bekte ise bu yıL mecburiyetten Toraman oynayacak.Bence bu böLgede Serdar oynasa bir kaç maç sonra performansını katLayarak oynar ve Ön Libero deniLen mevkii de gösterdiği performansı tekrar gösterebiLir.Toramanın orda oLması sağ hat hücumLarımızda biraz sıkıntı yaşanması demek oLsada aynı şekiLde ters orantıda savunmada artı demek oLucak.
    Bunda anlasamayiz, ben tamamen farkli dusunuyorum.

DeLgado ve Rico için basa basa ikiside geçen yıL taktik kurbanı oLduLar dedim.Bu yıL şimdi ikiside istedikLeri mevkii de değişmeLi oynayacakLar ve ben özeLLikLe deLgado nun bu rahatLık ve sezon öncesi formu iLe patLayacağını düşünüyorum.Rico ise kaLitesi ve tecrübesi iLe yine bu takıma çok şeyLer katabiLir.
    Bence bir arada oynayabilirler. Rico tam bir forvet arkasi adami degil. Zira topu alip ceza alanina sokulan, gordugu yerde vuran, dikine oynayan bir adam degil. Hatta Rico'yu sevmeme ragmen cok kizmisimdir gordugu yerde vurmuyor diye, adam illa pas derdinde. Delgado ise forvet arkasi oynayacak turde. Bence Delgado forvet arkasi, Rico da onun arkasinda orta sahanin gobeginde oynayabilir. Rico saga sola acar oyunu, hucumu yonlendirir. 4-3-2-1. 3'lunun ortasinda Rico. 2'liden biri Delgado biri I.Akin/Burak. Veya 4-4-1-1 falan.

Bir de soyle bir ihtimal var. Rico ve Delgado, ikisi birden forvet arkasi oynar. O da 4-3-2-1 oluyor. Bu seneki cok iyi oynadigimiz ama sanssizlikla & hakemle yenildigimiz Bukres maci gibi.

Avrupa için ise bu kadro iLe ŞL ye kaLırız ama en kötü ihtimaLLe Uefa vizesi aLıp yoLa devam ederiz.Kadroda bir istikrar oLmadığı içinde bu yıL fazLa iLeriLere gidemeyiz.Ama eğer bu kadro ve sistem oturur ve geLecek yıLLarda bunLar muhafaza ediLip üstüne ekLenerek devam ediLirse işte o zaman Avrupada başarı geLir.Bu bütün takımLarımız için aynı.
    Su dedigin olsun, sukrederim ben. Yani en kotu ihtimal dedigin sey, 3 senedir yapamadigimiz sey, zira gruplardan 3. olup UEFA'ya akanlar, direk UEFA'daki gruplarin 2. leriyle oynuyorlar. Biz de 3 senedir cikamiyoruz o 5li gruplardan.

Ne diyelim hayirlisi.

Mesaj Yetkileri