Evet senin bana saçma gelen DEİVİD'in de ayağı kırılır inşallah demen.
Evet senin bana saçma gelen DEİVİD'in de ayağı kırılır inşallah demen.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gago düşüncelerin çok yanlış
Aygününde dediği gibi ya senin ayağın kırılsa
bugün dünyadan futbol bölümünde kötü haberler var
dyere geçmiş olsun
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Tamam beyler uzatmayalım..
Bencede en doğru kararı vermiş.Son zamanlarda yaşadığı sakatlıklar onu çok yıpratmış olmalı.Yoksa bir kaç sene daha oynayabilirdi.
So what?
Saike
Dyer için çok kötü olmuş gerçekten.Bir futbolcunun geçirebileceği en büyük sakatlık.Allah hiç bir futbolcuya böyle bir talihsizlik nasip etmesin.
Fenerbahçe'li bazı arkadaşlarda bu hastalık var.Sevmedikleri oyuncular hakkında böyle beddua etmeleri bilindik bir hareket.Aynı hareket Rüştü Beşiktaş'a transfer olduğundada yapılmıştı.![]()
So what?
Saike
Sakin olun arkadaşlar , Kendinize olmasını istemediğiniz şeyleri başkası için umut etmeyin.
Konudan sapıp kişisel tartışmaya girmekten kaçının , konu devam etsin kimse kimseyi kırmasın durduk yere ceza puanı almasın.
Biz deivid taraftarı deiliz
senin[gago] o lafında sadece tüylerim diken diken oldu
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Tuncay, Deivid, Rüştü ..
Bunların suçu neydi acaba?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Uzatmaya gerek yok diyorum hala yazyorsunuz derdiniz varsa buyrun msndeyim sabaha kadar tartışalım
Tv8'de spiker birşeyi anlayamadı adamın ayağı kırıldı besbelli sakatlık galiba ciddi diyor...İçim burkuldu kırıldığı sahneyi görünce...
I'm back...
Hadi yaa.Transfer bitti demek![]()
So what?
Saike
Middlesbrough Fletcher´in Peşinde
Tuncay Şanlı´yı da kadrosunda barındıran Premier Lig ekibi Middlesbrough, M.United´da oynayan Darren Fletcher´ı renklerine bağlamak için harekete geçti.
Transfer sezonunun bitimine az bir süre kala, M´Boro´nun United’da oynayan İskoç futbolcu Darren Fletcher´ın peşine düştüğü belirtildi.
Nani, Anderson ve Owen Hargreaves gibi oyuncuların gelişinden sonra takımında yeteri kadar forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu United formasıyla altı yılda 93 maça çıktı.
29.08.2007 - 08: 33:23 | Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
So what?
Saike
Satmaz bence Alex Ferguson ama iyi bir teklif verilse belli olmaz...
Hargreaves Anderson gibi ortada oynayabilecek oyunculşar aldılar satmasa bile kiralık gönderebilir
İrlanda olması sayesinde o takımda durduğuna inandığım bir oyuncu.Gereksiz bir transfer.
Dyerin ayagı 2. kez kırıldı...
Bazıları adam ölmüş gibi konuşmuş.Alt tarafı aktif futbolu bıraktı yahu.
Tuncay konusunda eleştirilerinizde haklısınız(hepiniz) gerçekten. Ama yine de birşeyler yapmaya çabalıyor.
iyi futbolcuydu, dogru zamanda bitirmis bence
Çok içten söylüyorum.Tuncay Premier ligde gidecek en yanlış takıma gitti.M'Boro bence bu sene son yerlerde yer alacak.Düşer mi bilmem ama. Tuncay Fb'yi çok arayacak.Keşke daha güçlü bir takıma gitseydi.
arkadaslar birinci olucak diyosunuz ama bence biraz fazla abartiyosunuz. cunku takim tamamen genclerden kurulu tecrubesizler o bakimdan ilk uce girecegine inaniyorum 1. lik zor