ben acım bariii konuyu ısteyen cevap yazarOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
ben acım bariii konuyu ısteyen cevap yazarOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
olabilir![]()
benimde yarın ing yazılım warOriginally Posted by benyaben
((
yaf keyifler harbiden gıcırmış gıcır gıcır!!!![]()
ing yazılısı kolay ben yalama oldum ing sınavı ola ola ver telefonunu cevapları mesaj olarak atayım![]()
önceden sölesene bea senderson
![]()
iyi geceler...emir kopya çekmek yok..dersine iyi çalış sınav kolay geçsin.![]()
gecenin bir yarısı ortalık gaspçı tecavüzcü hırsız ve katilden geçilmiyor siz siteyi başı boş bırakıyorsunuz ayıp denen bişi var yawneyse yarın pazartesi hepiniz uyuyonuz tabi
![]()
olurmu canım ben buradayım ne uyuması...
aman kardeş bende baktım kimse görünmüyor sakata geldik diye düşündüm.ben onbeş dakikaya kadar gideceğim.buralar gene sana emanet.saat 00:42 herhangi bir vukuat yokcümleten hayırlı geceler arkadaşlar.
eyvallah abicim sana hayırlı geceler...ben biraz daha buralardayım...
TüMeR_yAğıZ , Jesus_FB , ka-faa_1500 , gorkemyilmazkarasu , RoCCo_42 , ABOOO , totti10 , dinaMYt , darkes , FeYYaz1989 , crazy29 , emrecep , aresveklas , nebil , __Trex__ , Neron_FB , deli_kadir , mustangshelby , VIDOCQ_61 , rubirech , FmMomo , freestylee , ÇAKİ06 , demirhan1984 , gokceakin , Aslan41 , alkaweb , oguzboylu , kral_67 , egitimci03 , Vieri , karaoffline , hurmet , geben_geben , hezzo , EreN , eytanfb , nart_susruko , anelkaykut , fatmucu , hamzaozcan , yavuz_24 , teomancakir , gurcan6161 , AngelOfCurse
ahha bu kadar arkadaş online.yoklama tamam![]()
Sinan Engin'i izliyorum arkjadaşlar tv8 de artık çok sever oldum ben bu adamı![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
yine buralarda pek takılan yok...
herkese hayırlı geceler...
selamlarrr
bugün moralim süper hocamız 1 haftalık bi rapor almıs bu demek oluyorki 3 gün boyunca hic ders işlemicez bizde bunu degerlendirerek gittik halı saha macı yaptık harika bi performans sergiledigim macta sadece 1 gol yedim(tuttuklarımın yanında onu yemesem ayıp olurdu)ve 7-1 kazandık carsamba ve cuma günleride bütün gün ders yok cok mutluyummmm
![]()
yuh be nekop ne şanslısın yaw helal olsun.ama ben yarın dersaneye gitmek zorundayım maalesef napalım değer öss ve üniversite için dimi![]()
![]()
![]()
ee o kadar sansta olsun artık simdiden planlamayı yaptık carsamba havuza cuma belgrata gitmeyi planlıyoruz bugün biraz acele oldu o yüzden dogru düzgün bi plan yapamadık apar topar maca gittik![]()
bu gece cok sessiz buralar herkese iyi geceler
ben tekrar geldim
...nasılsınız inşaallah...
iyi geceler arkadaşlar
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız...
keyifler iyidir inşaallah...
günaydın Nart_susroko ...
Keyifler iyi yaw nasıl olsun..
Günaydın TSİ..
-
maymuncuk yeni rutben spr ya![]()
Eklendim mi acaba![]()
-
çok mutluyum avea nın bahar kampanyasından 10 kontör kazandım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Herkese merhaba
Ben Orjinal Fm 06 cdmi kaybettim evde çıldırıyorum.....
üzülme yenisini alırsın burdan
yaa benim sesim kısık yaa bilgi yarışması vardı tezahurat ederken çok bağırdım sesim iyice gitti
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2250 msj la googla değil yahooya eklenirsin wallaOriginally Posted by Maymuncuk
maymuncuk hayırlı uğurlu olsun bende yeni gördüm
heralde ilk sende oldu bu rütbe gerçi volkan abinin daha fazla ama o admin
burdan volkan abiye sesleniyorum yeni yıldızlar istiyoruuuuz kereme yıldız dayanmıyooor![]()
Ehaheah
Harbi ya bundan başka birşey var mı yıldız rengi mi değişir acaba
-