Değiştirme, değiştirme anLasınLar senin ne oLduğunu![]()
Değiştirme, değiştirme anLasınLar senin ne oLduğunu![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Faroe Adaları ve Ukrayna maçları öncesi yeni kadroyu açıkladım, kadroya ilk defa dahil olan 7 oyuncu var. Bunlardan 5 tanesi yabancı uyruklu.
Mehmet Topuz ve Arda Turan’ı da kadrodan çıkardım.
Faroe Adaları maçında yabancı oyuncularımız çoştu. Mota 2 gol attı, Benega ve Oliva da ilk maçlarında golle tanıştılar. Maçı 5-2 kazandık;
Son maçında Gürcistan’ı 8-2 yenen Ukrayna’yı deplasman 2-1 ile geçerek 3’te 3 yapmış oluyoruz. 1-0 gerideyken oyuna soktuğum 22 yaşındaki Bremen oyuncusu, Türkiye’nin yeni yıldızı Göksel Öztürk ilk milli maçında 2 gol atarak bize 3 puanı getiren oyuncu oluyor. Bu ekiple Dünya Kupası hayal değil.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Maşallah Serkan abi.Her zamanki gibi süpersin.Dünya Kupası'nı getir bize![]()
bu ne böyle yabanci karmasi gibi![]()
Bu arada en pahali Türki oyuncu kim?
Serkan abi golü atan oyuncularımız hep yabancıBiraz daha Türkleştirirsen kadromuzu çok güzel olacak süper sonuçlar almışsın tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Abi çok süper gidiyorsun başarılarda kadroda türk kalmamış
Abi her oyuncunun profilini koysan biz tanımıyoruz valla dediklerini![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Abi yabancı oyuncuları milli takıma almak için gerekli kriterler nelerdir?Mesela kedni ülkesinin 21 yaş altı takımında veya daha küçük yaşlarda milli forma giymiş oyuncular çağırılabiliyor mu?![]()
Hayret ii gidiyor Serkan Abi![]()
yeni takımında başarılar türk yabancı farketmez hak edeni oynat derim ben
İnşallah bakalım hedefimiz o.
Ben yabancılaştırıyorum yahu, daha alabileceğim 2-3 oyuncu var. Sonuçta başarı Türkiye'nin.
Niye ki, onlar da bir Türk vatandaşı.
23 kişilik Dünya Kupası kadrosunu açıkladığımda koyarım, şimdilik gerek yok.
Eğer oyuncu çifte vatandaşlığa sahipse ve hangi ülkeyi tercih edeceğini belirtmemişse ve hiç A milli takımda oynamamışsa milli takıma alınabilir. 21 yaş altı milli takımda oynamış olması sorun değil, sonradan başka ülke vatandaşı olursa yeni ülkesi adına da oynayabilir.
Teşekkürler, şimdilik hakedeni oynatıyorum, ben profesyonelim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla abi abartmissin su yabanci isini bence.Isim olarak sadece Türk milli takimi,kadro yabancilarla dolu.Yani o basarilar Türk oyuncularla alinsaydi daha iyi olurdu.![]()
Sonuçta Dünya Şampiyonu Türkiye yazacak, daha ne olsun?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bencede Türkiye aLacak O oyuncuLarın üLkesi deiL ya
Banega ve Musacchio milli takımlarında oynamamışlar mı?Oynayıp TÜRL olanlarıda alabilion mu?
2 hazırlık maçından farklı skorlarla ayrıldık. Moldova’yı 4-0’la, İsrail’i 5-3’le geçtik. Mümkün olduğunca değişik oyuncuları oynatıp, durumlarını görmek istedim.
Elemelerde ise kazanmaya devam ediyoruz. Belarus maçında gol sesi çıkmadı. Evimizde kazanamayacağımızı hiç beklemiyordum. İsveç ve Gürcistan’ı ise yendik ve 6 maç sonunda 16 puanla lider durumdayız.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi ii gidiyosun Hırvatistan GaLibiyeti ii oLmuş![]()
![]()
![]()
süpersin her dakika daha heycanlı oluyor kariyer...
ya vallaha süpper ve fevkaladenenin fevkiinde bi kariyer 1 de senden bi ricam olacak şu kariyerin save dosyasını bizimle paylaşırmısın
bence artık karriyer bölümüne profesyonel menajer nasıl olunur diye ders vermeye başla![]()
![]()
Sağolun arkadaşlar. Oyunu da vaktim olduğunda upload eder paylaşırım.
Daha dur Abdullah, başıma neler gelecek bilmiyoruz, yolumuz uzun. Bu sezonu takımsız geçirdim, Fenerbahçe yine şampiyon oldu ama Şampiyonlar Ligi'nde bence çıkabileceği gruptan 4 puan toplayarak çıkamadı ve son sırada grubu bitirdi.
Şimdi kendime takım bakıyorum, Dünya Şampiyonasına katılmayı büyük ölçüde garantiledik, şimdi tekrar kulüp takımı ile başarılar yakalamakta.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrik ederim Serkan abi takımımız muhteşem gidiyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Abi sen naaptın yav hala kulüp başarısı diyorsun yavOynatmadığın takım kalmamış bari Giresunsporu Şampiyonlar Ligine taşı ne dersin abi
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ankaraspor'a git yaaBaskent ekibi ile sampiyon ol
![]()
Abi önemli olan Türk milli takımının başarısı al yabancıları uyma bunlaraBaşta da söyledim başarı için her yol mübahtır.
![]()
Getafe'ye git![]()
Aslında Serie B'den bir takım istiyordum ama olmadı. Bir dönemler yılda 5 milyon dolar kazanan ben şimdi 275 bin dolara imza atıyorum.
Konyaspor'u tekrar Süper Lig'e taşımak hedefimiz, genç oyunculardan kurulu geleceğin takımını oluşturmaya geldim.
Kadro bu şekilde, 21 milyon dolarlık da bir transfer bütçesi var. Ligde tek maç yapmışlar ve berabere bitmiş o maçta.
"YÜCE ATATÜRK"