Fbtv'yi aradım Yalanlama bekliyoruz diye.Neden yeni forvet'imizin haberini yalanlayalım dediler.
Fbtv'yi aradım Yalanlama bekliyoruz diye.Neden yeni forvet'imizin haberini yalanlayalım dediler.
Oynadığı takımlar:
2002-06 Heerenveen 88 maç 25 gol
2006-08 M.City 55 maç 8 gol
2008- Celtic 16 maç 5 gol
Türkiye'de gol falan atamaz bu adam.
Heerenveen'de 88 maçta 25 gol attıysa Bu adamdan golcü falan olmaz2002-06 Heerenveen 88 maç 25 gol![]()
Alacaklarını sanmıyorum.Daily Record o yörenin Fotomaç'ına denk![]()
Bu istatiskleri gördükten sonra Samaras haber inş. yalandır![]()
Haber kaynağı kolpa zaten.Bizim mynetspor ligtv falanda o gazetedeki yazıyı sanki öğrenildi falan gibi ele geçirmişler
Daily RecordAlacaksa bu sefer iyi bir pivot santrafor alacaktır Fenerbahçe.O yüzden konuşmalar uzun sürüyor.
Daily Record Gazetesi'nin İnternet sitesinde yer alan haberde Fenerbahçe'nin Samaras'ı istediği iddia edildi.
Manchester City tarafından sezon ortasında Celtic'e göderilen Samaras, İskoç ekibiyle çıktığı 16 maçta 6 gole imza atarak takımının son hafta gelen şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Sitenin haberinde Emre Belözoğlu'nu alarak büyük sürpriz yapan Fenerbahçe'nin Villarreal forması giyen Nihat Kahveci transferinden sonuç alamaması halinde Samaras'ın işini bitirmek istediği de vurgulandı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, şampiyonluğun ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırılmasından sonra güçlü bir takım oluşturmak için kolları sıvadığı da ifade edilen haberde, Samaras'ın Manchester City'e dönmek istemediği ve Celtic'te kalmak istediği ancak kiralık sözleşmeden sonra Samaras'ı satın alma opsiyonu bulunan Celtic'in de Samaras'ın Euro 2008'de göstereceği performansa göre satabileceği savunuldu.
23 yaşındaki başarılı futbolcu 16 yaşında Hollanda'da başladığı futbol kariyerinde yıldızını Heerenveen takımıyla parlattı. Yaklaşık 6 yıl oynadığı Hollanda ekibinde 88 maçta 25 gol kaydeden Samaras, 2006 yılında Manchester City'e transfer oldu ve İngiliz ekibiyle 55 maçta 8 gole imza attı. Geçtiğimiz sezonun ortalarına doğru İngiliz ekibi tarafından Celtic'e kiralanan Samaras, 16 maçta 6 gol kaydederek takımının şampiyonluğuna katkı sağlamıştı. Son Avrupa Şampiyonu Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Samaras, Euro 2008'de takımının en önemli kozları arasında yer alıyor.
Zico Fener'i Sildi !
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Arthur Zico'nun sarı lacivertli kulüple arasındaki ipler kopmak üzere!..
Birçok takımdan teklif alan Brezilyalı teknik adamın, resmi internet sitesindeki Türkiye haritası ve Fenerbahçe amblemini kaldırması "Zico Fenerbahçe ve Türkiye'yi sildi mi?" sorularını akıllara getirdi!..
Arthur Zico'nun www.ziconarede.com adlı internet sitesinin girişinde bulunan Fenerbahçe amblemi ve Türkiye haritasının yerine yeşil bir zemin üzerinde sadece kendi fotoğrafı yer alıyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL / BORA EĞRİÇAYIR
İŞTE ZICO'NUN İNTERNET SİTESİNİN YENİ GİRİŞ SAYFASI...
![]()
Artık böyle isimleri yalanlama gereği bile duymuyoruz.Hakikaten Hollanda'da bu kadar az gol attıysa gelmesine gerek yok.
scolariyi bekliors![]()
Zico kalsa keşke yaa
Fenerbahçe Zico'yu sildi![]()
Kendisi bilir.Bize yararı oldu ama gitmek isteyeni zorla tutmayız.Güle güle Zico
Samaras olamaz gelmesinZico kalsın...
Yonetim Zico ile devam etmek istiyor. Zicodan da net bir aciklama gelmese de Fenerbahce'de kalmak isteyecegini dusunuyorum. Zira Fenerbahce'de kalmasi hem istikrar acisindan hem de kariyeri acisindan kendine yarar getirecektir ve O da bunun bilincindedir.
Bu haberin bir ipucu olacagini sanmiyorum. Ayrica bizim yuce medyamiz bu sitenin domainini nasil ziconerede.com olarak yansitmamis...Sasirdim dogrusu![]()
Ya Fenerbahçe neden yalvarıyor Zico'ya. Biz Zico'ya muhtaç değiliz. Zico'nun yaptığını 10 tane hoca yapar hatta yapamadığı şampiyonluğu bile yapacak hocalar var onlar ile anlaşalım neden elin adamına yalvarıp duruyoruz..
Samaras gibi 10 tane oyuncu var. Öyle oyuncu alacaklarsa hiç almasınlar zaten Kezman yeter. Bize dünya çapın da bir oyuncu gerekir..
Beyler samaras'ı kaç kere izlediniz yahu? Yoksa benim izlediğim samaras bu samaras deilmi? Hani uzun saçlı genç çocuk? Bu adamı direk santrofor oynatmıyolar ki genelde yoksa daha fazla atacaktır diye düşünüyorum ama müthiş oynuyo bu çocuk.. inşallah fenere gelmez![]()
Acaba bizim İspanya Fatihlerinden bir haber yok mu yahu.1 gün oldu.
Bence şu ana kadar gelmediklerine göre pazarlık yapıyorlar.Yani Villareal'in satma niyeti var.Tabi Nihat Türkiye'ye dönermi o ayrı hesap.
Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe'ye transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor!..
Milli futbolcuyu sarı lacivertli renklere katmak için İspanya'da bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım, İspanyol kulübüne ne önerdiler?
Villarreal Yönetimi, Fenerbahçe'nin önerdiği rakama ne yanıt verdi?
Nihat, Fernerbahçe'ye gidecek mi?
Transferin perde arkasında neler yaşanıyor?
BU SORULARIN YANITLARI SAAT 18.30'DA MARATON.COM.TR'DE OLACAK... BİZDEN AYRILMAYIN...
MARATON.COM.TR ÖZEL
Ya Nihat gelmeyeceğini daha dün açıkladı.Villarreal satsa ne olur.Adam Avrupa'Da devam edeceğim,Türkiye'ye dönmeyeceğim diyor işte...
Geçtiğimiz günlerde yabancı forvet başta olmak üzere transfer araştırmaları için İspanya’ya uçan Fenerbahçeli yöneticilerden sarı-lacivertli taraftarları sevindirecek bir haber geldi.
Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu’nun Nihat Kahveci’nin kulübü Villarreal’le bonservis konusunda hemen hemen anlaştıkları ve Fenerbahçe’nin önerdiği rakamın 16 Milyon EURO’yu bulduğu iddia edildi.
Villarreal yönetiminin bu fiyata şimdilik olumlu yaklaştığı ancak teknik direktör Manuel Pellegrini’nin onayı alınmadan bu transfere izin verilmeyeceği de gelen haberler arasında.
Fenerbahçe Yönetimi, FIFA kurallarından dolayı kulübüyle tam olarak anlaşmadan Nihat’a ulaşmış ve teklifini sunmuş değil. Bu yüzden Nihat’ın bu transfere nasıl bir cevap vereceği bilinmiyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Emre'de diyordu ne oldu..
Ama bencede bu yil gelmez, ama 1-2 yilin icinde geri döner.
Nihat ile anlaşmak Villarreal ile anlaşmaktan çok daha zor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Villareal her şeyden önce bir takım ve gereken ücret ödendiğinde her oyuncusunu satabilir onun için onlarla anlaşmak Nihatla anlaşmaktan 1000 kat daha kolay.Geleceğini düşünmüyorum hatta onun yerine kendimi koyup düşündüğümde gelmesini istemiyorum ama yanılır yunulur gelirsede bomba olur![]()
Beyler bel ki Aziz Yıldırım Emre Bel. nu felan devreye sokup transferi yapabilir. Bu saatten sonra artık herşey mümkün Fb adına![]()
Fenerbahçe’nin Milli yıldız Nihat Kahveci ile ilgili bu akşam Villarreal yönetimi ile bir ara geldiği ve bonservis konusunda büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi.
Nihat’ın ise daha önce Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum açıklamasından sonra bugün gelişen bu olaylardan sonra Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ve Fenerbahçe’nin yıllık 3.7 milyon Euro teklif etmesinin de büyük bir payı olduğu edindiğimiz bilgiler arasında.
MARATON.COM.TR/ ÖZEL
Maraton Fotomac ın TV versiyonu resmen.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bonservis bedelinin 20 milyon euro oldugu soylenıyordu fener verebılecek mı bu parayı??