Sayfa 38 / 80 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

beyler bence gs okanı boşa almış takım içinde huzursuzluk çıkacak şimdi görün bak

yonetımı cogu taraftar sucluo ben dahıll.alınmasını bende ıstemzdım...ama lındı artık yapcak bısey yok...formayı yenıden hak edebılırse oynar.oynamazsa uzulmem acıkcası...ama oynadıgı zamnda kımseden ayırt etmeden aynı tezahuratı ona da yaparım...
    ayrıca; 'yuhalıcam'diyen arkadaşş...tv de her kez yuhalıo.gel bıde tayfanın yanında yap...!!!

Post GenÇ Yetenek

NEDEN BÖYLE ADAMLAR ALIRLAR HİÇ ANLAMAM????

bu adamı bu takıma geri getiren zihniyete yazıklar olsun bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum umarım başarılı olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Camia yı bölecek transfer yapılmamalıydı, kötü oldu okan işi...

umarım eskısınden katy kat ıyı oynar.ben dahıl elestırenlere en ıyı cevabı verır...

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by lazyboy7
    umarım eskısınden katy kat ıyı oynar.ben dahıl elestırenlere en ıyı cevabı verır...
    ANLAŞAMADIGIMIZ NOKTA BU İŞTE.İSTERSE OKAN HEM GOL KRALI HEMDE ASIST KRALI OLSUN.BEN YINEDE BU ADAMI ISTEMEMEYE DEVAM EDICEM.CUNKU BU NOKTADA BEN OKANIN FUTBOLCULUGUNA DEGIL ONUN KISILIGINE BAKIYORUM

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ben onu bunu bilmemde ben onun attığı golden sonra bile O. Buruk Sevineceğim...
    Nası iştir anlamıyorum önce küfret, inönüde pankartlar aç, ondan sonra gel bağrına bas, yok yaaa...

bu adam gol atar ve biz maç alırsak ben gerçekten sevinmem. türkiyeye geldikten sonra yaptığı açıklamaları unutmadık daha

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Arkadaşlar kin tutmakla bir yere varamayız, lütfen...

Yaptıkları hoş değildi ama artık takım için ter dökecek...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

takıma geldikten sonra tabiiki takım için ter dökecek, Gerets açıklıyor bu transfer yönetimin diyor adam resmen istemiyor, hangi akla hizmet bi transferki bu...

Post Song'un Vatandaşı

Takımımıza uzun yıllar hizmet eder inşallah.....

Arrow Yakında biraz sabır

Ülkerle yapılan anlaşmayla 7 milyon doları kasaya atan cimbom transferde imzaya yakın...

Tolga ve Okan'dan sonra Maniche de Galatasaray'da

Cimbom'da transfer şov başladı. Sarı-kırmızılılar, Tolga Seyhan ve Okan Buruk'tan sonra Portekiz Milli Takımı'nın süper yıldızı Maniche'nin transferini de bitirdiler. G.Saray, geçen sezon Porto'dan Dinamo Moskova'ya 16 milyon euro'ya transfer olan Maniche ile her konuda anlaşma sağladı.

Radyospor.com'un haberine göre geçen sezon ortasında Chelsea'ye
    giden ancak burada yeteri kadar forma şansı bulamayan Maniche'nin önümüzdeki birkaç gün içinde Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Maniche, 29 yaşında ve orta alanda tam bir maestro gibi görev yapıyor.

Gelmeye hazır

Sarı-kırmızılılar, yıldızla 1.8 milyon euro'ya anlaşırken, Real ile masaya oturmak için Maniche'yi bekliyor.

Galatasaray, yabancı transferini bitirmek için görüşmelerini sıklaştırdı. Ön liberoya mutlaka bir yabancı oyuncu almak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Gravesen ve Maniche'nin üzerinde yoğunlaşırken, Cimbom'un bir ay önce Danimarkalı oyuncu ile ön protokol imzaladığı belirlendi. Tecrübeli oyuncunun, yapılan anlaşma gereği Galatasaray'dan yıllık 1.8 milyon
    euro alacağı öğrenildi.

SVAEBECK DE DOĞRULADI
    Sarı kırmızılıların, tüm görüşmeleri Real'in eski menajeri Butragueno ile yaptığı ve Maniche'nin transferi gerçekleşmemesi halinde yeni menajer Mijatovic ile de masaya oturacağı ifade edildi. Danimarkalı yıldızın, menajeri Svaebeck de anlaşmayı doğrularken, transferin sonuçlandırılması için Cimbom'u beklediklerini bildirdi.

Kaynak : Fotomaç olduğundan fazla gaza gelmenizi tavsiye etmem

Ben gs'nin şampiyonlar ligi için ülkerle yapılan anlaşmanın parasıyla ikisinden birini alacağınan inanıyorum...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Default "Gravesen veya Maniche'yi alacağız"

Hollanda Kampı'nda bir haftayı geride bırakan Galatasaray'da, Teknik Direktör Erik Gerets bir basın toplantısı düzenledi. Sarı - kırmızılı takımı takip eden medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Gerets, kampın çok yararlı geçtiğini belirterek, "Biz burada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir taraftan da transferler gerçekleşiyor. İki yeni transferimiz var. Ayrıca, Dünya Kupası'nda oynayan oyuncularımız takıma katıldılar. Bir de ön liberoda düşündüğümüz oyuncu gelirse, o zaman kadromuz oluşacak. Transferde öncelikli arzumuz ön libero. Bu mevkiye alacağımız oyuncunun tecrübeli olması gerekiyor. Üç kulvarda yarışacağız ve yeni transfer edeceğimiz oyuncunun tecrübe ve kabiliyetinden faydalanmak istiyoruz. Marek Heinz'in kontratı var ve mukavelesine saygılıyız" dedi.

Belçikalı çalıştırıcı, Dünya Kupası'nda milli takımlarda yer alan Galatasaraylı futbolcuların maçlarda fazla şans bulumamaları hakkında sorulan soruya ise şöyle cevap verdi: "Öncelikle bu oyuncularımız kendi ülke takımları kadrolarında yer aldılar. Bu da demektir ki kaliteli futbolcular. Orada fazla şans bulamamaları, kulüplerinde daha fazla performans ortaya koyarak, gelecekte milli takımlarında daha fazla forma giyme imkanı sağlayacaktır. Onların bu hırsı ve motivasyonu bizim için avantaj olacaktır."

"TOLGA'NIN GELİŞİYLE BİRLİKTE DEFANSIN ORTASINDA REKABET DAHA DA ARTACAKTIR"

Tücrübeli teknik adam Okan Buruk ve Tolga Seyhan'ın transferleriyle ilgili olarak, "Öncelikle Tolga'nın gelişiyle birlikte defansın ortasında rekabet daha da artacaktır. İyi bir oyuncu. Bu transferden çok memnunuz. Okan'ın transferi daha çok yönetimin transferidir. Okan hakkında Erdal Keser'den bilgi aldım" diye konuştu.

Ze Roberto ile ilgilenmediklerini açıklayan Eric Gerets, "Ze Roberto hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Gravesen ve Maniche düşündüğümüz oyuncular. Burada bir sıralama yok. Yönetim de bu oyunculardan birini almaya çalışıyor. Yönetimle devamlı irtibat halindeyiz ve gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu Mehmet Güven'in performansından çok memmun olduğunu dile getiren Gerets, "Mehmet Güven'den memnunuz. Ancak, başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere birçok kulvarda yarışta olacağız. Bu görevi Mehmet de üstlenebilir. Sadece onun olması riskli olabilir. Bizim ön libero mevkinde tecrübeli bir oyuncuya da ihtiyacımız var" diyerek sözlerini tamamladı.

kaynak: superspor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw kaç gundur bu transfer soylentisi var inş.alırsınız da bu konuşmalar boşa gitmezz

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

klasık galatasaray transfer politikası.2 ay taraftarı surundurur sonra gıder saıdou tarzında bi adam alır.aha burayada yazıyorum,bu senede gıdıp konyaspordan veya ankaragucunden bi yabancı alırlarsa hıc şaşırmam.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla ikiside çok iyi oyuncu hangisi daha az maliyetliyse onu alalım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Okan'a karşı imza kampanyası

Okan Buruk transferine karşı olan bazı üyelerin, olağanüstü genel kurul için imza toplayacakları ögrenildi....

Galatasaray'ın bu sezon yaptığı ilk transfer olan Okan Buruk'la ilgili tartışmalar bitmeyecek gibi... Beş yıl önce sarı-kırmızılı kulüpten olaylı biçimde ayrılan ve Inter'e transfer olan Okan'ın dönüşü camianın bir kısmının tepkisini çekmişti. Bu doğrultuda düşünen genel kurul üyelerinin imza toplamaya başladıkları öğrenildi. Bu transferi onaylamayan ve Okan'ın, Galatasaray değerlerine uygun hareket etmediğini savunan üyelerin amacı; olağanüstü genel kurulu toplamak ve yönetime tepkiyi dile getirmek. Galatasaray tüzüğüne göre üyelerin

beşte birinin imzası toplanırsa genel kurul yapılabiliyor. Camiada Okan konusundaki polemiğin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

'JÜBİLEM BURADA'
    Dün Hollanda kampına katılan Okan ise, "Taraftar tepkisi abartılıyor. Beni sadece bir grup protesto etti. Ben de özür diledim. Geri döndüğüm için mutluyum. Eski arkadaşlarımı görünce duygulandım. Futbolu G.Saray forması altında bırakmak istiyorum" dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

maniche diyorum başa birşey demiyorum.

bu arada tolgada alındıgına gore aslında tomas da gonderılse heınz da gıdecegıne gore toplam 3 kısılık yabancı kontenjanı acılıyo.bu durumda gravesenle manıche bırlıkte alınıp 2 lıbero bıle oynayabılır galatasaray

tolga kiralandı seneye yok bi önce 1 yabancı alalımda sonra 2-3 ü düşünürüz... bu okan denen kişiliğinde takım katılması sonucu gerets in yaptığı açıklamaya sevşndşm bu adamı nadiren oynatır belkide hiç oynatmaz

yaw ben ugur yıldırımın takımında huzursuz oldugu antrenorle atıstıgını okudum acaba dogrulugu varmıdır gelse ne gusel olur ama kaynak olarak pasfotamac yazıyodu onun ıcın sormak ıstedım

uğur yıldırımı almaz bizim yönetim anca okan falan toplar onlar

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

valla kaynak faullü ama belli de olmaz hani...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

aslında uguru alabilirsiniz cünkü adam zaten fanatik gsli...

Tomas Gravesen bugün bitebilir
    Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için büyük çaba sarfettiği Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Gravesen'de sona yaklaşıldı. Yıldız futbolcuyla ilgili gerekli tüm girişimlerde bulunduklarını belirten Özhan Canaydın bu transferle bizzat ilgileniyor. Tomas Gravesen için bugün Real Madrid'le son defa görüşecek olan sarı-kırmızılı yönetim, astronomik bir bonservis bedeli istenmemesi durumunda en kısa zamanda Gravesen'e imza attıracak.

GERETS ÇOK İSTİYOR

Real Madrid'in yeni başkanı Calderon'un Danimarkalı futbolcu konusundaki düşüncesi net değil. Ancak mor-beyazlıların yeni teknik direktörü Fabio Capello'nun Gravesen'i önümüzdeki yılın kadrosunda düşünmediği biliniyor. Öte yandan Teknik Direktör Erik Gerets, dün yaptığı basın toplantısında en önemli eksiklerinin tecrübeli bir önlibero olduğunu söylemiş ve Gravesen ile Maniche'den birini takımda görmek istediğini belirtmişti. Maniche pahalı gelince tek hedef olarak Gravesen kaldı.

13.07.2006

Kaynak : Sabah

Bende gazetede okudum inanmak istiyorum ama geçen seneki gibi Pires olayınada dönmesini istemiyorum.. Umarım olur. Böylece 2+1 transfer bombası patlatmış oluruz

Manuel Lucero iddiası!..
    Şili basını, Galatasaray'ın Şili'nin Coquimbo Unido takımında oynayan Lucero'yu transfer ettidiği iddia etti

Galatasaray'ın, Şilili futbolcu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiği iddia edildi. Şili'nin Prensa Futbol Gazetesi'nin dünkü haberinde, Galatasaray'ın, Şili'nin Coquimbo Unido takımında forma giyen forvet oyuncusu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiğini iddia etti. Lucero'nun menajerleri Miguel Bauza ve Victor Milanese Comisso'nun, gazeteye yaptıkları açıklamada, Arjantinli futbolcunun bugün veya yarın İstanbul'a giderek, resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. 21 yaşındaki futbolcunun, 1 milyon Dolar'a malolduğu ifade edildi.

ewet arkadaslar kaynak dha kım bılır bu dogrumu hergun bırı bakalım ne olcak

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by deli_kadir
    Manuel Lucero iddiası!..
    Galatasaray'ın, Şilili futbolcu Juan Manuel Lucero'yu .......

Arjantinli futbolcunun bugün veya yarın İstanbul'a giderek, resmi sözleşmeyi
    bu adam nereli ya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ben dedim sabredelim diye aha bakın daha iyi olacak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Okan bir GALATASARAY lıdır.Her zaman sevmişimdir.BJK deykende seviyordum şimdide seviyorum.Ama futbolda duygusallığa yer yok arkadaşlar.Zamanında size sevinçleri yaşatanları unutmayın.2000 deki Okan neyse 2006 dakide odur benim gözümde.Sonuçta ekmek parası kazanıyor bu işten.parayı basana gider.

Ayrıca Gravesen bugün bitebilir.Adnan Sezgin öle dedi TV8 deki haber bülteninde.

Sayfa 38 / 80 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon

Mesaj Yetkileri