Sayfa 38 / 578 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sezer bence de çok iyi ama Beşiktaş hayatta bırakmaz Semih Kaya bu sene iyi bir performans sergilemiş, 4. stoperimiz o olur bence. Servet-Transfer-Gökhan-Semih 4lüsü olur.
    Doğru,ben baktığımda Çaykur Rize'de gözüküyordu da Beşiktaş'tan kiralıkmış.Beşiktaş'ta da ne stoperler var be.Furkan Şeker de onların oyuncusu.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Fatih Terim bir sürpriz yapıp Semih-Transfer olarak defans 2'lisini kurabilir eğer yaz döneminde Semih'i beğenirse.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın şu 2 nesili çok sağlam gerçekten de. Orhan Gülle de onlardan çıkmaydı.

Hatırlar mısınız, bir hazırlık maçı yapmıştık seneler önce Borussia Möchengladbach'la sadece PAF Takım oynamıştı. Rüya gibi oynamışlardı, çok zevk almıştım. Oğuz Sabankay, Özgürcan filan döktürmüştü. O adamlardan birini bile kullanamadık ya ona yanarım ben. Hele Oğuz'da bence çok büyük cevher vardı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2011-2012 SEZONU GALATASARAY FORMALARI - SON TAHMİNİ ÇİZİMLER #1

Bilgi kirliliği almış başını gidiyor. Biz kendi kaynaklarımız dışında aldığımız duyumları yazmıyoruz buraya. Kirlilikten arındırmaya çalışıyoruz. Son aldığımız duyumları sizlerle paylaşalım. Yalnız bu son parti 2 bölüm olacak. Çünkü çok yeni bir gelişme var formalarımız hakkında. Hani pislik olsun diye söylemiyor değiliz, Recep Çınar'ın 1-2 yerden teyit alması lazım. O sebeple 2. parti yarın, en kötü ertesi gün gelecek. Şimdilik sadece kesinleşen parçalı-sarı-siyah formadan bahsedeceğiz. Beyaz formada bir değişiklik söz konusu olabilir.

PARÇALI FORMA

Forma nihayet tam parçalı. Nike son 40 yılımızı baz alarak güzel bir araştırma yapmış. Herhalde sonunda özlediğimiz formamıza kavuşacağız. Kaliteli detaylar ve forma içi yazılar mevcut.

SARI FORMA

Sade, Brezilya forması gibi omuzlarda kırmızı şeritler var. Fontlar siyah olacak formada.

SİYAH FORMA

Bu formanın birkaç versiyonu hazırlanmıştı, son olarak yukarıdakinde karar kılındı diye bir duyum aldık. Dostum Uğur Cem Demir bize bu istihbaratı sağlayan kişidir. Kol altı kırmızı olan düz siyah gövdeli forma rafa kaldırılmış, yerine Design In Sport'un daha Şubat ayında çizdiği Milli Takım stili ortadan kırmızı bant geçen siyah formada, ya da benzerinde karar kılınmış. Design In Sport'a bu konuda hiçbir şekilde danışılmamış tabi ! Bir ihtimal de Design In Sport'un tasarladığı tarz değil, Brezilya 2011-2012 formalarındaki tarz, ortadan geçen bant olabilir. Her 2 durumda da ortadan geçen kırmızı bir bant söz konusu.

AYRICA;

- Formaların kombinasyonlarını bilmiyoruz. Yani üst renklerini biliyoruz fakat şort ve çorapları hala muamma. Artık sürpriz olacak hepimize. Umarız en idealleri ve doğruları olur.

- Formalar ülkeye getirildi, burada belli başlı reklam ve font basımları başlandı. Bundan sonra formaların değişmesi gibi bir durum söz konusu değil. Yok yönetim beğenmemiş, yok başkasını seçmişler falan olmaz bu saatten sonra.

- Tanıtım tarihi 5 ile 15 Temmuz arasında. Recep Çınar'ın yeni edindiği bilgiye göre Eylül'ü de bulabilirmiş, bana pek olası gelmedi tabi. Artık tarih 15 Temmuz'u geçtiğinde bakarız Eylül meselesine.

- Armalar ve yıldızlar dikiş olacak. Nihayet.

- En kaliteli kumaşlar ile üretildiler. Hollanda Nike fabrikasında Arsenal, Man U, Celtic vb... takımların formaları ile yan yana yapıldılar.

- Armanın etrafında yapraklar olabilir. Ali Sami Bey'in 125. doğumyılı anısına olabilir. Yoksa saçma yaprak konması falan. (Not: Resimdeki arma tahminidir) Bu bilgi kesin değildir, biz yapraklı çizdik ancak kesin değildir.

- Çizimlerdeki kalıplar Nike'ın kendi kalıplarıdır. Uydurma kalıplar değildir, ancak tahminidir. Hangi formanın hangi kalıp ile yapıldığını bilmemiz çok zor.

- Son olarak merak ettikleriniz varsa yorum kısmında bize sorabilirsiniz. Aynı soruların tekrar tekrar soulmaması için de yorum kısmını da önceden okumanızı rica ederim. Ben cevaplamaktan zevk duyarım ancak siz vaktinizi yazarak harcamayın.

Geçen sene formalarımızı 4 ay öncesinden 4'te 4 yaparak bilmiştik. Bu sene fena sakladılar, zaten geç de belli oldu. Umarım yanılmayız, yanılsak da kredimiz vardır azıcık diye düşünüyorum.

Ayrıca formalar çıktıktan sonra belli durumlara göre hem yapraklı arma, hem de siyah formanın tasarımının Design In Sport ile olan bağlantısını da yazacağız. Önce ama bir çıksın formalar. Baştan atıp tutmayalım.

Sevgili Okan'a ve istihbarat şefimiz Recep'e tekrar teşekkür ederim. Ben bizi uzun zamandır takip eden dostlara saygımdan paylaştığımız foto veya çizimlerin üzerine nal gibi blog adını koymuyorum (gerçi koyana da asla bir lafım yok, malum aşırmayı çok seviyoruz), sevmiyorum. Bunun karşılığını genelde gazetelerde çalıntı haber olarak alıyorum ancak gazeteleri bir kenara atarsak siz sevgili dostlar için bu haberdeki görsellere yine link koymuyorum. Sevgili tasarımcımız Okan'a biraz olsun saygınız varsa Kaynaksız kullanmamanızı rica ederim.

2. Parti Recep Çınar'dan yarın veya ertesi gün gelecek. Dediğimiz gibi beyaz formada bir değişiklik olabilir, başka bir forma var gibi gözüküyor ufukta.

http://galatasarayformalari.blogspot.com/

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Her zaman siyah formaları sevmişimdir. Bu sene yeni forma almayı planlıyorum Nike ' ın gelmesi ile birlikte ve bu siyah forma gayet alınabilecek düzeyde
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Üstteki tasarımlardan sadece parçalı güzel olmuş. Diğerkinler yetersiz gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Siyah forma güzel olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bütün formaları beğendim. 2008-2009'daki formalardan sonra eli yüzü düzgün tasarımlı forma gördük nihayet. Sarı'nın fontları kırmızı olsa süper olurdu, neden siyah yapıyorlar anlamadım. Parçalıyı kesin alacağım ama diğer 3 formadan da en beğendiğim 1 tanesini ekstradan alabilirim. Drogba-Kallström de gelirse 3 forma alacağım zaten sözüm var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sarı formayı almayı düşünüyordum uzun zamandır hala da fikrim o yönde.Diğer tasarımlardan biri çok çok güzel olursa fikrim değişebilir tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sarı formayı ben de alacağım yüksek ihtimalle ama parçalı hakikatten tam parçalı olursa onu asla almamazlık etmem. En son tam parçalıya en yakın formamız 2008-2009'daki parçalıydı.

Bkz:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yaprakların anlamı nedir?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali Sami Bey'in 125. doğumyılı anısına olabilir. diyor haberde... olmayabilirmişte
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Ali Sami Yen'in dogumunun 125. yilinin anisina diyorlar. Bakalim olacak mi, bence Ali Sami Yen'in anisina birseyler yapilmasi dogru ama sadece bununla sinirli kalmamali.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fatih Terim'den Bomba Gibi Açıklamalar

Galatasaray'ın başına büyük bir iddia ile geçen Faith Terim yeni dönem ile ilgili bomba açıklamalar yaptı.

“Florya yol geçen hanına dönmüş. Kaybedecek 1 saatim bile yok. Toparlamak zaman alacak. Bu yüzden çalışma odama yatak koydum. Altyapı kötü yönetilmiş. Otorite eksik. Hepsi rayına girecek”

Spor yazarı Gökmen Özdenak, Galatasaray'ın efsane hocası Fatih Terim'e Florya Metin Oktay Tesisleri’nde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fatih Terim kendisine tesislerde 2 odalı bir çalışma alanı yapmış. Yatağında yanına getirmiş.Odaya girdiğimde zaten ilk dikkatimi yatağı çekti. Kendisine "Yatağını da Florya'ya atmışın" dedim. Gülmeye başladı. Arkasından şunları söyledi: "Göki işimiz çok zor. Burada otorite filan kalmamış. Geldiğimde Florya yol geçen hanı gibiydi. Burayı toparlamak biraz zaman alacak. 24 saat kalmalıyım. Hızlı hareket etmeliyiz. Bir saat kaybedecek lüksümüz yok." Bu arada Terim’in Florya’ya randevu sistemini getireceğini öğrendim. Yani artık elini kolunu sallayan tesislere girip futbolcularla kafasına göre görüşemeyecek.

Sadece benim ağaçlarım büyümüş

Florya'ya uzun zamandan sonra ilk geldiğinde sadece kendisinin diktiği ağaçların büyüdüğünü ve geliştiğini gören Terimince bir imada bulunmadan da edemedi. Tecrübeli hoca "Bu ağaçları zor günlerde bize oksijen kaynağı olsun diye diktik. İyi ki dikmişim" diyerek işlerinin ne kadar zor olduğunu dile getiriyordu. Sohbette alt yapıya da değinen tecrübeli hoca, konuyla ilgili ilginç ifadeler kullandı. Terim, "Alt yapıya önem veriyorum. Bizim dönemizde alt yapı mükemmel bir haldeydi. Şu anki durumuna baktığımızda buranın kötü yönetildiğini ve otoritenin yok olduğunu gördüm. Bizim dönemimizde psikologlar, çocukların sosyal ve ruhsal gelişmelerinde özgüven kazanmalarında önemli faydalar sağlamışlardı. Çocukların başına uzman ve iş bilen insanları getirmediğiniz taktirde alt yapıya gerek kalmaz. Bu büyük uğraşın karşılığını almak gerekiyor" diyerek alt yapının önemine dikkat çekti.

Gidecek ve kalacakları belirliyor

Çalışmalarıyla da ilgili bilgiler veren Terim takım içinde revizyona gideceğini belli etti. Fatih hoca, "Şu an da yeni transferler ve gidecek oyuncuları tespit etmek için yoğunlaştık. Ancak alt yapıyla da ilgili düşüncelerimiz var. Hangi oyuncu A Takım’da oynayacak kapasitede... İşte bunları araştırıyoruz” dedi. Bu sohbet bittiğin de Terim'i geçmişten çok farklı gördüm. Bir düşünürün bu sözleri aklıma geldi. "Akıllı adam kendi aklını kullanır, daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır." Ekibinin üzerindeki etkisi ve arkadaşlarının Terim'in gözlerine bakarak gösterdikleri saygı dikkatimden kaçmadı. Liderliğinden hiçbir şey kaybetmemişti.

TÜRK FUTBOLUNUN DEVRİME İHTİYACI VAR

Fatih hoca ilginiç bir tespitte bulundu. Gerçekten Terim’in söyledikleri düşündürücüydü. Fatih hoca ilginç bir tespitte bulunarak “Almanya’da üç milyon Türk var. Yetiştirilen Türk oyuncu sayısına bakın oldukça fazla görünüyor. Bir de 75 milyonluk Türkiye’de transfer döneminde yaşanan Türk oyuncu sıkıntısına bakın. Türk futbolunun genel bir devrime ihtiyacı var” dedi.

haber365.com

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Evinde Mustafa Sarp, Ayhan'la beraber oturuyorlar,televizyon izliyorlar. Karşılarında Barış Özbek, Trabzon forması giymiş, yöneticilerle şakalaşıyor,milyon eurolara imza atıyor.Bunu gören Mustafa ile Ayhan benim de bir talibim olsa, ben de milyon eurolara imza atsam Sadri Başkan bizi niye almıyorsun, bizde onda olan ne yok diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Evinde Mustafa Sarp, Ayhan'la beraber oturuyorlar,televizyon izliyorlar. Karşılarında Barış Özbek, Trabzon forması giymiş, yöneticilerle şakalaşıyor,milyon eurolara imza atıyor.Bunu gören Mustafa ile Ayhan benim de bir talibim olsa, ben de milyon eurolara imza atsam Sadri Başkan bizi niye almıyorsun, bizde onda olan ne yok diyor.
    Harika olmuş,bravo
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Mükemmel...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hahaha
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adnan Polat bir konuştu, pir konuştu

10 Haziran 2011 13:04 | NTV Spor
    Adnan Polat sessizliğini bozdu. Akşam Gazetesi’ne röportaj veren Galatasaray Eski Başkanı, olay yaratacak açıklamalar yaptı. Kendisinin ardından göreve gelen Ünal Aysal ve yönetim kurulunda gruplaşmalar olduğunu iddia eden Polat, şu ana kadar yapılan transferleri de yetersiz buldu. Polat, duayenlerden İnan Kıraç ve Kıraç'ı destekleyenleri de eleştirmekten geri kalmadı.

Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, Akşam Gazetesi’ne olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Polat, görevinin sona ermesinde pay sahibi olduğu iddia edilen duayenlerden İnan Kıraç'tan, Mehmet Helvacı'ya, yeni yönetimden ezeli rakip Fenerbahçe'ye kadar herkesi topa tuttu.
    Kendisinden sonra göreve gelen Ünal Aysal'ın yönetim kurulunda gruplaşmalar olduğunu ve o yönetimin ömrünün uzun olmayacağını iddia eden Polat, "Yeni yönetimde tam 3 ayrı grup bulunuyor. Bunlar İnan Kıraç, Faruk Süren ve Adnan Öztürk grupları. Bu yönetimin uzun vadeli olmacağını düşünmüyorum. 3-4 ay içinde her şey değişebilir, Ünal aysal kaçabilir" diye konuştu.
    Diana Taurasi ve Selçuk İnan transferlerini kendisinin yaptığını savunan Polat, her şeye karşın yine Ünal Aysal'a gerektiği zaman yardımcı olacağının da altını çizdi.
    Adnan Polat, duayenlerden İnan Kıraç ve onu destekleyen bir grubun da, Türk Telekom Arena'nın açılışı sonrasında yaşananların, kendisini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile karşı karşıya getirdiğini savundu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2011-2012 SEZONU GALATASARAY FORMALARI - SON TAHMİNİ ÇİZİMLER #2

Dün Recep Çınar'ın kaynağından aldığımız son dakika haberi doğrultusunda beyaz formayı yazmayı rafa kaldırmıştık. Çünkü başka bir formanın varlığından bahsedildi bize. Hadi saklamayalım, çubuklu forma olabileceği söylendi. Ancak Recep bugün bu duyumu bir kez daha teyit ettirdi ve bir değişiklik söz konusu değil. Beyaz forma gelecek sezonki 4. formamız. Üzerinde Nike'ın son 2 sezonda kullanmaya pek alıştığı tırtıklı desenler olacak. Tam olarak o desenlerin nasıl olduğunu bilmiyoruz. Biz tahmini olarak bu şekilde olacağını düşündük.

Recep'in teyit ettirdiği bir haber de formaların Eylül'de satışa çıkacak olması. Geçtiğimiz haftalarda formalar ülkeye getirildi ve font-reklam vs... basım işlemleri başladı demiştik. Hollanda'dan Türkiye'ye 2 tane tır gelmiş ve bir tırın içinde antrenman ürünleri, diğer tırda da formalar varmış. Ancak bu gelen 2 tır sadece futbolcular ve teknik ekibe ekipman sağlayacakmış. Kısacası evet lig başlayacak ve biz yeni sezon formalarımızı takımımız üzerinde göreceğiz. Hatta 5-15 Temmuz belki tanıtımı da yapılacak (ya da yapılmaz), ancak satış Eylül başında olacakmış. Bu hamlenin sebebini bilmiyorum ancak Nike Hollanda'nın aldığı bir kararmış ve buradaki Nike Store'lar da epey tepkililermiş.

Bir yeni haber de Siyah forma ile ilgili. Dün yayınladığımız çizimdeki kadar kalın bir bant yok önünde. Alınan bilgiye göre brezilya formasının hemen hemen aynısı olacakmış. Bant şekli, kalınlığı vs...

- Sanıyorum formaların logolarının kenarında yapraklar olmayacak. Ancak dikiş yıldız-logo bilgisi hala geçerli. Düşük bir ihtimal yaprak da olabilir. Artık çok üzerinde durmayın.

Evet son haberler bunlar. Yeni sezon formaları sızana veya tanıtılana kadar kapsamlı bir yazı gelmez sanıyorum. Ufak ufak yeni bilgiler ile tanıtıma kadar gideriz. Çizim için tekrar Okan'a, istihbarat için de Recep'e çok teşekkür ederim. Kaynaksız kullanmazsanız seviniriz.

kaynak: Galatasaray Formaları
    Last edited by Revolution : 12.Haziran.2011 at 11:31

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FONT VE REKLAMLAR HAKKINDA

Gelen soruların çoğu font ve sırt reklamı ile alakalı. Ufak bir bilgilendirme yapalım.

Yeni fontumuzun nasıl olacağını bilmiyoruz. Yani yazı karakteri nasıl olur, bunu bilmek çok zor. Ancak sarı formanın font basımı sırasında ufak bir kısmı görülmüş. Sarı formada siyah bir font ve onu çevreleyen kırmızı ince çerçevesi varmış. Diğer formalarımızda da bu şekilde olacaktır. Yani ana bir renk ve onu çevreleyen formaya uyan bir başka renk. Parçalı formada ya siyah, ya da beyaz bir font olacaktır ve siyaha beyaz, beyaza da siyah çerçeve çekilir. Siyah formanın bana kalırsa sarı çerçeveli kırmızı bir fontu olur, ya da tersi. Beyazın da aynı şekilde.

Tabi bunları sadece sarı formadan yola çıkarak tahmin ediyorum. Dediğim gibi şeklini bilmiyoruz. Ancak çerçeveli güzel bir font olacaktır.

Sırt reklamları TFF kuralları gereği bu sene altta yer alacak. Yani isimler yine eskisi gibi üstte yazılacak. Ülker ile devam ediyoruz. Reklamsız satılma gibi bir durum söz konusu olmaz. Önceki senelerde nasılsa öyle gider.

kaynak: galatasarayformalari.blogspot.com

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fatih Terim'in Galatasaray'ı Inter karşısına çıkacak.

Önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları'nda yer almayacak olan Sarı-Kırmızılı takım, sezon açılış maçında Inter ile karşılaşacak.

Türk Telekom Arena'da görkemli bir açılış töreni yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi, 24 Temmuz'daki sezon açılış töreni için Inter kulübüne yaptığı çağrıdan olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Böylece Fatih Terim'in yeni takımı ünlü İtalyan ekibi karşısında sezon öncesi ilk önemli sınavını verecek.

sporbucks.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=FfJ3sIryDLw

Elmander'in bu sezon attığı harika gol. Premier League'de yılın en iyi 2. golü seçildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=FfJ3sIryDLw

Elmander'in bu sezon attığı harika gol. Premier League'de yılın en iyi 2. golü seçildi.
    Ben Elmander'in bir tane bile normal golünü izlemedim, ne zaman Elmander'in bir golüne rastlamış olsam, harika goller

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakikatten feci gol.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnter değil de Milan gelseydi kaçırmazdım o maçı

Elmander de fena atmış (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de bu golü atması imkansız çünkü rakipler orda durmaz öyle, direk tekme tokat girişirler, Elmander yere düşer sonra hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görür.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Türkiye'de bu golü atması imkansız çünkü rakipler orda durmaz öyle, direk tekme tokat girişirler, Elmander yere düşer sonra hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görür.
    Türkiye Ligi için çıt kırıldım adam alınacağına kuvvetli adam daha iyidir. Başarılı olacak gibi duruyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Futbol Takımı Sezonu Açıyor

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2011-12 sezonu hazırlıklarına 27 Haziran 2011 Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yaparak başlayacak.

Galatasaray, yurtdışı kamp programının ilk bölümü için 2 Temmuz Cumartesi günü Avusturya'nın Wörgl kenti yakınlarında olacak.

12 Temmuz Salı günü İstanbul'a dönecek takımımızın yurtdışı yaz kampının ikinci etabı ise Almanya'da yapılacak.

Her iki kamp döneminde de yapılacak hazırlık maçlarının tarihleri, ilerleyen günlerde resmî sitemizden ve Galatasaray TV'den açıklanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Elmander ligde başarılı olur. nokta
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri