Sayfa 38 / 43 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oyun elbette duzelecektir. Bursa sezonu ne zaman acmis ? Biz ne zaman actik + 1 hafta icinde 10 tane oyuncu geldi.

Daha yeni gelenler butun arkadaslarinin isimlerini bile bilmiyordur, saha icinde neler yaptiklarini ogrenmek zaman alacaktir.

Benim tek sikintili oldugum nokta hocanin on yargisi.
    Last edited by Bordo61Mavi : 16.Ağustos.2014 at 15:25

Belkalem kötü ama Medjani çok iyi. Ben Medjani'ye kefilim.

Galadan Görüntüler

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ibrahim Haciosmanoglu yine milletvekilli Faruk Ozaka lafi cakti, hatta gol bile atti diyebiliriz. Ibrahim baskan bu mucadelesini surdursun ben herzaman yanindayim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İbrahim Hacıosmanoğlu'da bir kere gülsün yahu, olmadı smile kullansın yani bu kadarda mahkeme duvarı gibi gezilmez az sempatik olsun.

Pardon Ben Bir Şey mi Kaçırdım ?

Senol Güneş Niye Açılışta ? Futbol Direktörü Falan mı Oldu ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İbrahim Hacıosmanoğlu'da bir kere gülsün yahu, olmadı smile kullansın yani bu kadarda mahkeme duvarı gibi gezilmez az sempatik olsun.

Senol Gunes Bursasporun teknik direktoru, bizde Bursa ile hazirlik maci yaptik.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Pardon Ben Bir Şey mi Kaçırdım ?

Senol Güneş Niye Açılışta ? Futbol Direktörü Falan mı Oldu ?
    Şenol Güneş açılışa falan çıkmadı. Bursaspor takımı ve hocası anons edildi. Şenol Hoca'nın o anda sahaya çıkması lazımdı. Ancak taraftarlardan sevgi gösterisi göreceğinden yine çıkmadı. Bilerek maçın başlamasına 1 dakikadan az bir süre kala çıktı. O kadar geç çıkmasına rağmen taraftarlar büyük bir sevgi seliyle hocayı karşıladı. Hoca da ufaktan onları selamladı o kadar. Maç sonunda hocaya sordular geç çıkmasının nedenini. Hoca da büyük bir açılış şöleni vardı, ben çıkarsam büyük bir sevgi seli olacağını biliyordum, ambiansı bozmak istemedim, son anda çıkmama rağmen çok büyük bir sevgi seli vardı, çok iyi karşılandım gibi sözler söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hoca söylemlerinde haklı olsada 'Bir ara bırakıp gitmeyi düşümdüm.' diyorsa bi sıkıntı var ortada demektir. Burda olmak istemiyorsan git abi sezon başlamadan, sende yorulma bizde bütün sezon ızdırap yaşamayalım. Elle tutulur bir kadro var elinde. Türkiye standardında sağlam bir kadro oluştu. Bu saatten sonra iş sana kalıyor. Bu gün eldeki kadroya göre 11'i hazır olması lazım haftaya UEFA maçı var ama hazırlık maçında Bosingwa falan orta saha oynuyordu hala deneme yaparsak biz Rostov elini kolunu sallayarak eler bizi.

Benim Lig için 11'im bu ama ufak tefek değişiklikler olabilir.

------------------Onur------------------
    Bosingwa--Mustafa--Belkalem-----İshak
    ------------------Medinjani------------------
    ------------Özer---------------Mehmet-----
    Yusuf-------------------------------Constant
    ----------------Cardozo----------------------

Aslında Cardozo tek forvet oynamaz ama takımdaki mevcut orta saha oyuncuları 2 kişi kalırsa sıkıntı olur. Orta alanı kalabalık tutayım 2 forvet oynayayım dersende kanat kullanmayacaksın. O zamanda bu şekilde bir 11 kurabilirz ama beklerin iyi çalışması lazım.

-------------------Onur--------------------
    Bosingwa--Mustafa----Belkalem----İshak
    ----------------------Medinjani------------------
    ------------Özer-------------------Constant---
    ----------------------Mehmet--------------------
    ---------Cardozo----------------Gökhan-------

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunculara bir lafım yok. Sistem çok kötü. Hocanın bir oyun planı açıkçası yok. Yerleştirmeye çalıştığı bir sistem falan yok. Oyuncuları da tanımıyor, bilmiyor. Zaten bu yüzden stoper transferleri yapıldığı çok belli. Bir sistem, oyun anlayışı falan görünmüyor. Kimse ne yapacağını bilmiyor halı saha takımı gibi duruyorlar. Dizilişin çok etkisi var bunda. Saçmasapan bir diziliş ki kimse düzgün mevkiisinde oynamıyor. Bence hayal kırıklığı olacak. Umarım yanılırım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Halilodzic ile Malouda kavga etmiş diyorlar.

Yerel basından çıktı bu kavga işi. Doğru olma ihtimali yüksek. Hatta Vahid Hoca, Malouda'nın yakasına yapışmış, Malouda'nın tişörtü yırtılmış diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mehmet KARAGÖZ ‏@mehmetkaragoz61 59 Sek. bilgi: vahid hoca ile malouda tartışmış. Hoca maloudanin yakasına yapışmış bu arada maloudanin tişörtü yırtılmış.

cCc Vahid reis cCc

Kulübümüzün Profesyonel futbolcusu Florent Malouda disiplinsiz davranışları nedeniyle, Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic tarafından kadro dışı bırakılmıştır.

Malouda’nın durumu ile ilgili açıklama yapan Genel Menajerimiz Serhat Altıncı “ Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic, oyuncumuz Florent Malouda’yı disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakmıştır. Teknik direktörümüzün vereceği rapor sonrasında yönetim kurulumuz Florent Malouda ile ilgili kararını verecektir.” ifadelerini kullandı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yönetim gerçekten çok mu aramış bu Halilhodzic'i?

Maç öncesi açıklamalarda bulunmuş ama boşa okumayın ben size özetleyeyim ''Çok farklı olurdu.'' bu laftan başka bir şey söylememiş zaten.

Özer sakatlanmamış olsa, tam kadro elime önceden ulaşşa, takım önde bassa ohoo hocam istersen Uefa direk galip saysın sizi?

O olsa, bu olsa diye teknik adamlık olmaz. Takıma önde bas demiş, takım üzerine baskı yemiş.

Bir de ben şuna takıldım, kariyerimde ilk defa bu kadar kısa sürede bu kadar çok sıkıntıyla karşı karşıya kaldım demiş. Önceden yönettiği takım Real Madrid, Barcelona mıydı bu adamın?

Her verdiği komutu yapıyorlar mıydı? İlginç ve bana göre tamamen balon birisi bakalım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çok aşırı kibirli bir adam. Bu toplum hele ki Trabzon gibi muhafazakar toplum böyle tavırları olan birini kabul edemezler. Sezon sonunu bulmadan hoca gider. İHO da gider.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Thumbs down

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Özer Hurmacı 6 ila 8 hafta sakatlıktan dolayı takımdan ayrı kalacağı acıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rostov maçındaki oyun gayet iyiydi. Ideal 11 i bulmuş gibi hoca.

Onur
    bosingwa belkalem Mustafa İshak
    Medjani
    Fatih Mehmet Constant Yusuf
    Cardozo

Oldukça alternatifli ve iyi bir kadro.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Kulüp Doktorumuz Hakan Bozdoğan: "Bosingwa yaklaşık 3 hafta takımla çalışmayacak. Kevin Constant, Rostov maçında yok!"

Hep iyi oyuncularımız sakatlanıyor.

4 ideal oyuncumuz sakat. (Constant, Bosingwa, Özer, Bourceanu)

Fenerbahçe yöneticileri 2010-2011 sezonunda şike yapmışlardır. Fenerbahçe yöneticileri, Trabzonspor’un hakkını şike yaparak gasp etmişlerdir.

Futbol Federasyonumuz; şikeyi cezalandırmamak için her türlü usulsüz ve etik dışı uygulamayı yapmıştır. Federasyon, şikeyi yok edemese de, şikenin cezasını ve ahlakı yok etme amacına ulaşmıştır. UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Temyiz Kurulu ve CAS’a göre Fenerbahçe şike suçlusudur. Federasyonumuz, CAS kararını uygulamamakta ve UEFA Statüsü’nden doğan üyelik yükümlülüğünü ihlal etmektedir.

ŞİKE DÜZENİ VE DESTEKÇİLERİ

Türk futbol sisteminin tek hedefi şike yapanlara ceza verilmesini engellemek ve masum olanı mağdur etmektir. Bu sistemsel çabanın farklı sacayakları mevcuttur.

Futbol Federasyonu başkan ve yönetimi, özenle (!) atanmıştır. Başkanlığını yaptığı kulübü finansal olarak iflas ettiren ve UEFA turnuvalarına gidememesine neden olan bir şahıs, kulübündeki başarıları (!) nedeniyle ülke futbolunu yönetmektedir.

30 ay önce, sezon sonu konuşacağını söyleyenlerin, neden sustukları ve kendilerine hangi imkânların sunulduğu sorgulanmıştır. Sorgulanacaktır.

Basın etiğini bir kenara bırakarak, hukuksuzluğa ve ahlaksızlığa destek verenler de camiamızca tanınmaktadır. Lig TV ve diğer medya organları; şike yapanları baştacı etmekte, fakat “şike” kelimesine tahammül dahi edememektedir.

KULÜBÜMÜZÜN BAŞVURUSU

Şikeden sorumlu olan Fenerbahçe ve diğer kulüpler hala küme düşürülmemişlerdir. Süper Lig’de bulunmaması gereken kulüpler, gayrimeşru kazançlar elde etmektedirler. Şike yapan şahıslar halen yönetici, futbolcu ve teknik direktör olarak faaliyet göstermektedirler. Bu nedenle, Trabzonspor Kulübü, konu hakkındaki endişe ve taleplerini içeren bir yazıyı dün UEFA ve FIFA ile paylaşmıştır.

Trabzonspor, kökleri Trabzon’da olan, dalları dünyayı kucaklayan bir çınardır.

Trabzonspor popüler olanı değil, doğru olanı yapmakla mükelleftir.

Trabzonspor maddi menfaatleri değil, ahlaklı olanı savunmakla mükelleftir.

Trabzonspor bu yolda bedel ödemiştir, daha fazlasını ödemeye de hazırdır.

Resmi Site

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=16244#Icerik

13:44 - Edit: Telefondan kopyaladığım için yazım yanlışları vardı. Bilgisiyara geçince düzelttim.
    Last edited by Falcao9 : 30.Ağustos.2014 at 14:45

Sagli sollu yuklenmisler valla. Yalansiz bir yazi. Özellikle 30 ay once...li bölüm bizi baya bir ilgilendiriyor.

Trabzonspor'un resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamayı Sporx önce yayınladı, sonra kaldırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gercekten Fatih Terim niye sustu ? Niye konusmadi o sezon sonu

Resmi sitemizden yapılan açıklamaya bugün Fatih Terim'den cevap geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Eee ne demis goremedim hic bir yerde

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Eee ne demis goremedim hic bir yerde
    İşte A Milli Takım kadrosu!
    2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı aday kadrosu belli oldu.

A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Danimarka'la hazırlık ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım 'ın deplasmanda Danimarka'yla hazırlık ve İzlanda'yla oynayacağı maçlarının aday kadrosu Milli Takımlar resmi twitter hesabından açıklandı.

Teknik Direktör Fatih Terim'in kadroda Volkan Demirel'e yer vermemesi dikkat çekti. Volkan Demirel, Süper Kupa'da Galatasaray ile oynanan maçın ardından 3 maç ceza almıştı. Tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu ise Milli takıma yeniden çağrıldı.

İşte o isimler:

Onur Kıvrak, Volkan Babacan, Mert Günok, İsmail Köybaşı, Caner Erkin, Ersan Gülüm, Hakan Balta
    Ömer Toprak, Semih Kaya, Gökhan Gönül, Tarık Çamdal, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Olcay Şahan, Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek, Ahmet İlhan Özek, Olcan Adın

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Milli takım aday kadrosunu açıklayarak gereken açıklamayı yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O zaten belliydi benim icin surpiz olmadi.

Bizim yararimiza oldu , milli mac arasinda takimin uyum surecine katki yapar

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

O zaten belliydi benim icin surpiz olmadi.

Bizim yararimiza oldu , milli mac arasinda takimin uyum surecine katki yapar
    Evet, uyum açısından iyi oldu. Cardozo'da milli takım hocasından izin istemiş. Takıma alışmam lazım, beni çağırma demiş.

Sayfa 38 / 43 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon

Mesaj Yetkileri