Ben bahane anlamam meaj atmasaydın o zamn
Bir adamı elinde tutamamış yazık o regen gönderilir mi oyunu kapat daha iyi![]()
Ben bahane anlamam meaj atmasaydın o zamn
Bir adamı elinde tutamamış yazık o regen gönderilir mi oyunu kapat daha iyi![]()
Mesajı attıkdan sonra bahaneler ortaya çıktı kanka ben napim
Kontrata oturmadı bende anlamadım niye öyle bişe yaptı ama ondan daha iyi regenlerimizde mevcut![]()
Türkiye Kupasında Yarı Finale Kalıyoruz ..
Samsunspor : 0 Fenerbahçe : 1
Bir türlü hakkımızı alamadık maçta , bir çok pozisyona girdik ama golü bulamadık.Rakibimiz ise geldi bir korner organizasyonu sonucu golü buldu ve maçtan galip ayrıldı.
![]()
Fenerbahçe : 0 Samsunspor : 4
İlk maçta hakkımızı alamamıza rağmen İstanbulda rakibimiz karşısında saldırarak oynadık ve iyi de pozisyonlar yakaladık.Turgut Doğan Şahin sahneye çıktı ve turu getirdi.
![]()
Yazık lan kadıköyde o kadar atılır mı![]()
Fazlasını da atardık da bakma işte bir ara baktım yeter artık diye beste yapılmış bizde bıradık![]()
![]()
Şu Orhan nasıl oyuncu kanka?
Orhan Gülle bende rotasyon amaçlı ama seneye 11'e monte edebilirim , Tsl için ideal (:
Regen iyiymiş sonuçlar güzel yıl 2026 Şampiyonlar ligi finali Samsunspor vs Güngören Bld.Bekliyoruz Turgut hocam ..
Maşallah Allah nazarlardan saklasın reis (:
Uefa Avrupa Ligin'de bir üst tura çıkıyoruz ..
Psv : 3 Samsunspor : 2
Maçta her ne kadar bir anda geriye düşsek de sonrasında baskımızı arttırdık ve 2.maç öncesi tur için avantajlı skoru elde ettik.Samsun'da elememe gibi bir durum söz konusu bile olamaz.
Samsunspor : 4 Psv : 0
İlk maçın intikamını 2.maçta çok rahat bir şekilde aldık ve 4 gollü bir galibiyet ile turu geçmeye hak kazandık.Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan tarafdık kısacası hakkımızı aldık.
![]()
Fatih manyağın tekiymiş (:
Uefa Avrupa Ligi Bir Üst Turdaki Rakibimiz :
Portekiz'in Porto Takımı oldu ..
Porto deplasmanında şov var şov .. İlk 40 dakika 3-0 üstünlüğümüzle geçidl !!
Büyük bir avantaj yakalıyoruz ve ilk maçtan galip ayrılıyoruz ss birazdan ..
Süper Lig 27.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu ..
Ligde istediğimiz yerdeyiz ama yine puan farkı istediğimiz gibi değil.Bunu bu sene pek önemsemeyeceğim aslında.Şuan da Avrupa'da yarı final oynama gibi bir imkanımız varken ligde son haftalarda da şampiyonluğu elde etsek olur hiç sıkıntı değil.Kalan maçlarda zorlu olarak zaten birtek Fenerbahçe maçımız var o yüzden şampiyonluk yine bizim olacakdır.
![]()
Uefa Kupası Çeyrek Finaldeki Rakibimiz ..
Şampiyonlar Ligin'de gruplardan Uefa Kupasına geldikten sonra sırasıyla ; Psv ve Porto ile eşleştik önce Psv'ye ders verdik ve ezici bir üstünlüğümüz ile eledik sonrasında ise Porto'ya uzun süre unutamayacağı bir süpriz yaptık ve eledik.Şimdi ise kura şansı ilk defa bizden yana oldu ve rahat bir kura çektik.Artık Yarı Final bize çok yakın !!
Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmeleri ..
Son senelerdir finallerin ve şampiyonların abonmanı olduğumuz Türkiye Kupasın'da yine dişe diş bir kura çekiyoruz ve Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş ile eşleşiyoruz.Ama olsun bu eşleşmeler iyi oluyor erken final olarak oynuyoruz ne güzel çeyrek final ve yarı final maçlarını.Kazanırsak kupa yine bizim olacakdır diye umuroyum.