Sayfa 38 / 483 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Küme düşme ihtimali 3 gündür konuşuluyor . Şike varsa küme düşürülecektir , bu da bir şike soruşturması olduğu için bu ihtimal konuşulur.
    Ben Bucali arkadasin cumlesine istinaden yazmistim onu. Kume dusen olursa biz cikalim diye fikir belirtmis. Yargilama sonucu gerekirse tabii ki kume dusurme de gundeme gelebilir, aksi yonde bisey demedim, sadece temennimi belirttim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Ben sadece savcının kararına inanırım. Herkes hakkında çok sağlam delil var diyordu basın ama o kişiler serbest kaldı. Bu işin sonunda olacaklar 1-2 güne belli olacak zaten.
    Bende savcıya inanırım tabi ki öbürküler sadece bir iddia. Fakat soruşturmanın şike ile ilgili oldugunu hatırlatmaya çalıştım . O kadar yazılıp çizildi şike ile ilgili diye. 1-2 kişinin konuşması ile şike ile ilgili olmadığını iddia edenlerde var.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Arkadaşlar yine yazıyorum her şeyi bir yana bırakın.. Sadece şunu dileyin.. "Insallah her hangi bi delil vardır" yoksa malumunuz bu hökümet bir çok kişiyi " içeri atalım delil varsa yargılarık" mantığıyla hareket ediyor. Deliller netlesene kadar, veyahutta her hangi baska bir delil didik didik aranıp bulununcaya kadar bu dava böyle devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sosyal ağlar günümüzün bir gerçeği ama herkesin kendi yorumlarını paylaşmasını rica ediyorum.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Geçen akşam spor programı izliyordum. Bir spor yazarının söylediği yoruma bende katıldım. Fenerbahçe taraftarı takımının peşinde olacağına şahısların peşinden gidiyor diyordu. Bir gün geriye dönüp baktıklarında Fenerbahçe diye birşeyin kalmayacağını görecekler dedi.
    Fenerbahçe taraftarları şu anda suçsuz olduğunu düşündüğünü başkanına destek olmaktadır.Şu anda yapılması gereken budur.He suçlu olur,şikeden hüküm giyer.Birşey yaptıysak en ağır şekilde cezamızı çekeriz ve camia bu pisliği yapanları en kısa sürede temizler.Ondan sonra gereken tepkimizi ortaya koyarız siz merak etmeyin.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

28 kişi daha adliyeye sevk edildi.Emenike,sezer,şekip,mecnun,bülent de adliyeye sevk edilenler arasında

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Aralarında Sezer Öztürk, Emenike, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Bülent Uygun, Mecnun Odyakmaz'ın da bulunduğu 26 kişi adliyeye sevk edildi. / sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Medyada bi şeyler çıktı ama anlamadığım medyanın dediklerinin hepsi mi yalan? Medayda fotoraflar filan çıktı direk ilk baştan beri dolu kişinin ismi verildi. Sonra bi anda durum tamamen değişti. Bazı cümleleri farklı anlamlarda kullandıkları söylendi, aziz yıldırımın kendisini takip eden aracı farkettiği hemen talimat verdiği ama polislerin bunu telefon konuşmalarından duyup hemen plakayı düşürdüğü söylendi. Şimdi de hiç sorgusu alınmadığı ve anjiyo olduğu için 72 saat dinlenmek zorunda olduğu ve tutukluluk süresi biteceğinden bu nedenle serbest kalacağı söyleniyor. Bu tür iddalar varken bir klüp başkanını gözaltına almak bu kadar mı kolay Elinde bir şey varsa alırsın. Yoksa hiiiç bunları açmayacaksın millete çamur atmıcaksın. Ne hale geldi Türkiye'miz...
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Aralarında Sezer Öztürk, Emenike, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Bülent Uygun, Mecnun Odyakmaz'ın da bulunduğu 26 kişi adliyeye sevk edildi. / sporx.com
    Peki Aziz Yıldırım hakkında ne bilgi var? Ameliyat nedeniyle dinleniyor muymuş?
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Peki Aziz Yıldırım hakkında ne bilgi var? Ameliyat nedeniyle dinleniyor muymuş?
    Hala hastanede diye biliyorum. Gördüğüm birşey olursa yazacağım.

Edit: Aziz Yıldırım hariç herkesin sorgulaması tamamlanmış ve adliyeye sevkedilmiş oldu.. / Mete Güçlü

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

İşte bi yerde okudum aziz yıldırım anjiyo olduğundan 72 saat dinlenmesi lazım bu süre içerisinde gözaltı süresi bitiyor. Sorgu olmadığından dolayı serbest kalacak denilmiş. Böyle bir şey mümkün mü?
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ellerinde delil olmasa Aziz Yıldırım da olsa Aziz Yılmaz da olda, Nuri Yıldırım da olsa alamazlar. İllaki delil varki alıyorlar.Yasalar önünde her vatandaş eşittir. Bir kulübün başkanı ile bir köylü aynı şekilde yargılanabilsin diye çıkıyor zaten yasalar. komik komik yorum yazmayın. koskoca aziz başkan nasıl alınır falan diyenler var Senin aziz başkanınla benim aramdaki fark nedir acaba?

bir de fenerbahçe açısından olayın ekonomik boyutu oluştu. 2 günde zararın 500 milyonlara ulaştığı yazılıyor borsadan dolayı. şimdi mantıklıca bir düşünün, milyonlarca taraftarın üzülüp kahrolacağını,kulübün şikeci damgası yiyeceğini, borsada milyonlarca zararların oluşacağını önceden bile bile elinde hiçbir kanıt olmadan böyle bir operasyon yapar mı sizce emniyet güçleri?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

İşte bi yerde okudum aziz yıldırım anjiyo olduğundan 72 saat dinlenmesi lazım bu süre içerisinde gözaltı süresi bitiyor. Sorgu olmadığından dolayı serbest kalacak denilmiş. Böyle bir şey mümkün mü?
    Aziz Yıldırım'ın sağlık durumu gayet iyi.Sadece dün anjiyo olduğu için Kardiyoloji Enstitüsünde kaldı.Bugün oradan çıkacaktır ve ifade vermeye gidecektir diye düşünüyorum.Gözaltına aldılarsa sorgusunu da alacaklardır bence.

Ayrıca şu "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" edebiyatı yaparak şikeci Fenerbahçe temennilerini buraya yansıtanlar,olur da aklanırsak o zaman ne diyecekler çok merak ediyorum

Sezer,Emenike,Korcan bunlar da serbest kalırsa klüp açısından biraz daha rahatlarım . . .

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın emniyette ifade vermeyeceği söylendi az önce bir kanalda. Savcıya konuşacakmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bugun dananın kuyruğu kopacak herşey bugun belli olucak

Del Piero_10 Misafir

Gerekirse gözaltı süresi donduralabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Ben adli makamlar tarafından suçludur şeklinde resmi bir açıklama yapılmadan kimsenin suçlu ilan edilmemesi gerektiğine inanıyorum. Bu sebeple ne kadar sevmesemde Aziz Yıldırım'da şu anda resmi bir açıklama olmadan suçsuzdur. Ve diğerleri basının yansıttığı gibi gözaltına alınmak demek potansiyel bir suçu olabilir anlamı taşır ama kesin bir suçludur demek değildir. Yapılan yayınları yanlış buluyorum.

Ek olarak Fenerbahçe'nin düşürülmesi marka değeri şişirilmiş bu ligin tamamen dibe vuracağıdır. Fenerbahçe olmazsa Galatasaray'ın tadı, Beşiktaş yada Galatasaray olmazsa Fenerbahçe'nin tadı, tat olmazsa Türkiye ligi çekilmez.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Del Piero_10 Misafir

‘5 maçı biliyorduk’

Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar, şike soruşturması savcısı Berk’i ziyaret etti; ‘F.Bahçe’nin son 5 maçının sonuçlarını oynanmadan biliyorduk’ bilgisiyle şoke oldu

Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, duydukları karşısında şaşkınlığa uğradı: “F.Bahçe’nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Kimse itiraz edemiyor. Deliller sağlam.”

Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon yönetimi dün hareketli bir gün geçirdi. Önce İstanbul Adliyesi’ne giderek Savcı Mehmet Berk ile yarım saatlik bir görüşme yapılarak bilgi alındı. Ardından İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile bir araya gelindi. Son olarak F.Bahçeli yöneticiler İstinye’deki TFF binasına gelip Aydınlar ve ekibiyle görüştü. TFF heyeti, özellikle Savcılıkta aktarılan bilgiler karşısında şoke oldu.

Savcılık, “Biz, F.Bahçe’nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Delillerimiz oldukça sağlam. Gözaltına aldığımız kişilerin önüne belgeleri koyuyoruz, kimse inkar edemiyor” dediler. Savcılık şu an belge veremeyeceklerini de belirtti.

AYDINLAR: DURUM VAHİM
    Mehmet Ali Aydınlar’ın, “Durum çok vahim gözüküyor. Bu kadarını beklemiyordum” dediği öğrenildi. Yapılan ziyaretlerde, “F.Bahçe’nin başta küme düşme olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği ve bazı isimleri ağır hapis cezası beklediği” kanaatinin oluştuğu kaydedildi.

LİGLER ERTELENEBİLİR
    UEFA’nın, 15 Temmuz’daki Devler Ligi ön eleme kuraları nedeniyle federasyondan bilgi istediği ancak TFF’nin savcılıktan raporlar gelmediği için eli kolu bağlandığı bildirildi. Eğer sürecin uzaması halinde 5 Ağustos’ta başlayacak liglerin ertelenmesinin düşünüldüğü ifade edildi.

PAZARTESİ KARAR YOK
    TFF yönetimi, 11 Temmuz’da saat 14.00’te Süper Lig başkanlarını toplantıya çağırdı. Ancak toplantının bilgi verme amacı taşıdığı ve karar alınmayacağı kaydedildi. Aydınlar ise gün içinde önce “15 Temmuz’a kadar karar vermeye çalışacağız”, sonra “Soruşturmanın bitmesini bekleyeceğiz” diyerek kafa karıştırdı.

EMRE BELÖZOĞLU AYDINLAR'LA GÖRÜŞTÜ
    Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, dün Sarı-Lacivertli kulübün yöneticilerinin ardından sürpriz bir şekilde TFF’nin İstinye’deki merkezine geldi. Emre, basına görüntü vermemek için binadan çıkmazken, Başkan Aydınlar, “Evet, Emre ile görüştük, konuştuk. Bununla ilgili bir şey yok. Ziyarete gelmiş” dedi. Emre’nin yeğeni Volkan Bahçekapılı dün tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

TRABZON TEŞVİK DENEMİŞ
    Bordo-Mavili kulübün, emniyetten sızan bilgilere göre Fenerbahçe’nin oynadığı Sivasspor ve Eskişehir maçları öncesi teşvik primi göndermek için devreye girdiği, ancak başarılı olamadığı ileri sürüldü. İki karşılaşma da F.Bahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

HTSPOR

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

basın bu kadar detayı nasıl öğrenebiliyor çok merak ediyorum, az önce milliyet'te bir haber okudum federasyon yetkilileri ile fenerbahçe yöneticileri toplantıya girmişler bla bla toplantıda geçenleri yazmışlar, sanırsın gazeticilerde yanlarında.. Demekki içeriden birileri toplantıda geçenleri basına sızdırıyor veya gazeticilerde ortam dinlemesi yapıyor : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu olaylarin altindan birsey cikmazsa zaten Ergenekon'da yipranmis Turk emniyeti ve cumhuriyeti bu rezilligi nasil ortecek? Elinde sonuca gidecek delil yokken 50 kisiyi pazar sabahi terorist alir gibi goz altina alip serbest birakmak neyin nesidir? Tam bir rezalet olur, sadece Turkiye icinde degil tum dunyaya rezil oluruz. Bir Italya kadar olamadik....

Şu dediği öğrenildi ile biten haberler nasıl öğreniliyor bir türlü anlayamadım gitti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    basın bu kadar detayı nasıl öğrenebiliyor çok merak ediyorum, az önce milliyet'te bir haber okudum federasyon yetkilileri ile fenerbahçe yöneticileri toplantıya girmişler bla bla toplantıda geçenleri yazmışlar, sanırsın gazeticilerde yanlarında.. Demekki içeriden birileri toplantıda geçenleri basına sızdırıyor veya gazeticilerde ortam dinlemesi yapıyor : )
    Bu tür haberlerin çıktığı medya organları büyük çoğunlukla aynı kaynaklı. Doğan Grubu ve hükümet yanlısı medya organları takip edilirse diğer yayıncılarla aradaki fark görülebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Demek Fenerbahçe'nin Buca'yı 5-3 yeneceğini biliyorlardı. Hatta Guiza'nın da gol atacağını. Yalnız bu senaryo kim hazırladıysa oskarlık bir senaryo bence. Ya da Karabük maçını da mı? Ankaragücü'nü 6-0 yeneceğimizi de mi?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Emre Belözoğlu'na niye kimse birşey sormuyor? Çok merak ettim. Kuyuya taşı atan o. Bu dokunulmazlık nereden? Aklıma kötü şeyler geliyor.

Artık takım içinde de bir temizlik şart. Eğer bütünüyle ele geçirmezlerse; kulübü bütünüyle onlara teslim etmezsek... Hem yönetim, hem futbolcular arasında bu operasyonun kaynağı olan grupla ilişkisi olan kişileri ve sponsorları bütünüyle uzaklaştırmak şart. Ya bütünüyle teslim alacaklar; ya bütünüyle onlardan arınacağız. Bu bir yol ayrımıdır.

Valla ben düşceğimize inanıyorum ligden kurtuluş yok gibi

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu tür haberlerin çıktığı medya organları büyük çoğunlukla aynı kaynaklı. Doğan Grubu ve hükümet yanlısı medya organları takip edilirse diğer yayıncılarla aradaki fark görülebilir.
    Bu tür haberlerin çıktığı kaynaklar; Habertürk, Doğan medya, Samanyoluhaber, Sabah, Akşam... Neredeyse medyanın tamamı. Normalde hiçbir zaman birbirlerini tasdik etmeyen medya organları.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Doğan Holding en büyük rakibi olan Digitürk'ü batırma derdinde... Bu sebeple körüklüyor. yayın ihalesinden kalma hesabı var.

Yalnız ben bu Emre meselesine fena takıldım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bu tür haberlerin çıktığı kaynaklar; Habertürk, Doğan medya, Samanyoluhaber, Sabah, Akşam... Neredeyse medyanın tamamı. Normalde hiçbir zaman birbirlerini tasdik etmeyen medya organları.
    Eksik yazmış olabilirim. Bu operasyonla ilgili olasılıklardan ziyade hüküm verici nitelikte haberler yapan ve yayan yayın organları diye açarsam daha net olur sanırım.

Mesaj Yetkileri