Sayfa 380 / 1204 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
11,371 ile 11,400 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Artık gitmek istiyorum'

08.12.2010 1503 Galatasaray'ın başarılı futbolcusu, artık ülkesine dönmek istediğini söyledi.
    önceki haber sonraki haber
    diğer haberler

Fenerbahçe'ye çifte şok! G.Saray ve F.Bahçe onun içi... F.Bahçe'den Sissoko'ya servet! Misimovic'in derdi anlaşıldı Emenike'ye FIFA engeli! Es-Es'in 24 yıllık hasreti... Beşiktaş Asbaşkanı'na ödül! Kırık kolla Türkiye'den İsk... Sivasspor Chelsea'yi istiyor! R.Madrid, Barcelona derken...

Galatasaray'ın Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill, futbolu ülkesinde bırakmak istediğine dair açıklamalarda bulundu.
    Football Plus adlı dergiye açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki oyuncu, ülkesinin takımlarından Sydney Wanderers'ın kendisi ile ilgilenmesinden sonra ciddi olarak Avustralya'ya dönmeyi düşündüğünü itiraf etti.
    Neill, "Artık ülkeme dönmek ve A League'de forma giymek istiyorum. Her zaman Avustralya futboluna destek vereceğim ve futbolu da kendi ülkemde bırakmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
    Galatasaray forması ile 34 maça çıkan başarılı oyuncunun 1 golü bulunuyor.
    Kaynak: Goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sene sonunda o da gidecektir ve sonuna kadar da haklı. Giden gidene hayırlısı...

En sevdigim futbolcular arasina girdi kisa süre icerisinde ayrilirsa cok üzülürüm onun gibi geriden oyun kurabilen defans oyuncusunu zor buluruz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben basının olayı biraz abarttığını düşünüyorum. Bütün oyuncular mı ayrılmak istiyor yani ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Cimbom'dan 'Ocak' harekatı!09.12.2010 16:18:24
    Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, "devre arasında 4 transfer yapacağız" dedi.

Cimbom'un yapacağı trasferlerin hangi mevkilere olduğu netlik kazandı.

SOL BEK, STOPER, ORTA SAHA VE FORVET

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, yönetim, Hagi'ni talebi doğrultusunda bir forvet, bir stoper, bir oyun kurucu ve sol bek alacak.

Liverpool'dan kiralanan Insua gönderilecek. Hakan Balta'nın da sakatlıklar nedeniyle zaman zaman aksaması, Hagi'nin defansın soluna takviye istemesine neden oldu. Fakat öncelik forvet transferi...

Sercan Yıldırım için temaslar yoğunlaştırılırken, sarı kırmızılılar sürpriz bir ismi gündeme aldı.

BREZİLYALI GOLCÜ CESAR SANTIN GÜNDEMDE

Bu isim Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği başarıyla dikkat çeken Kopenhag'ın Brezilyalı golcüsü Cesar Santin.

Danimarka kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Santin'in bonservis bedeli 3 milyon Euro olarak gözüküyor.

Sportif Direktör Adnan Sezgin'le görüşen futbolcunun menajerinin bu rakamı, 2 buçuk milyon Euro'ya kadar çekebileceğini, Sezgin'in ise indirim yapılması durumunda bu futbolcuyu transfer etmek istediklerini söylediği öğrenildi.

KOPENHAG'TAN AYRILMAK İSTİYOR

Kopenhag formasıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 4 maç oynayan, 2'sinde 11'de yer alan Santin bu maçlarda gol atamadı. Ligde ise 16 maçta forma giydi, bir gol kaydetti. Geçen sezon ise 27 maçta forma giydiği Danimarka Süper Ligi'nde 11 gol kaydetti.

Porto Alegre doğumlu olan 29 yaşındaki futbolcu, 2008 yılında Kopenhag takımına geldi; ancak bu sezon kendisine çok fazla forma şansı verilmediği için ayrılmayı düşündüğü bildirildi.

Radyospor - Özgür Sancar

kaynak: http://spor.mynet.com/haber/cimbomda...me_spor_link_1

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Santin gerçekten gelicekse, yönetim istifasını versin
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kopenhag la Fifa da oynarken Santin ile coşardım cok seri bir oyuncu tam bu liglik ama daha kalitesi olmalı.

Ben oyuncunun adini ilk defa duydum ama istatistikleri fena degil gerci oynadigi takimlar iyi degil. Devre arasinda cok iyi oyuncu beklemek mantiksiz bi cok takim iyi oyuncularini devre arasinda göndermez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Danimarka Ligi'nde 16 maçta bir gol...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.Saray Başkanı Adnan Polat eleştirelerin önünü kesebilmek için müthiş bir strateji belirledi... Üstünel dönüyor hem de flaş bir tranfserle...
    G.Saray'da muhalefetin yoğun eleştirisine göğüs germeye kararlı olan başkan Adnan Polat, sürpriz bir manevra yaparak hem çok önemli bir ismi kulübe yeniden kazandıracak hem de transferde müthiş bir atağa kalkacak.

Edinilen bilgiye göre Polat, "transfer sihirbazı" diye adlandırılan ve 3 Temmuz'da istifa eden Haldun Üstünel'i tekrar göreve dönmesi için ikna etti.
    Adnan Polat ile Üstünel'in geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmede ikili arasındaki buzlar tamamen erirken izlenecek transfer stratejisi de belirlendi.
    Yönetime yönelik tepkileri bitirmeye kararlı olan Polat'ın, "Yetenekli ve genç isimlerin yanı sıra mutlaka flaş transferler de yapmalıyız" dediği, bunun üzerine Üstünel'in ilk önce Tottenham'ın forveti Robbie Keane'i önerdiği öğrenildi.
    Polat'ın Hagi ile de görüştükten sonra bu ismi onayladığı kaydedildi. İngiltere'de iyi ilişkileri olan Üstünel'in yakında kolları sıvayıp transfer harekatına başlaması bekleniyor.
    Tottenham'ın devre arasında satmaya kararlı olduğu 30 yaşındaki Keane bu sezon lig 5 maçta oynadı, gol atamadı. Kaynak:http://www.haber365.com/HaberProgram..._Geri_Donuyor/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Haldun üstünel ve transferlerinin bu takıma zarar verdiğini hala anlamamışlar sanırım..

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Danimarka Ligi'nde 16 maçta bir gol...
    2004–2008 Kalmar 132 (42)
    2008– Copenhagen 74 (34)

Wikipediadan baktim bu sezonki performansini bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Haldun üstünel ve transferlerinin bu takıma zarar verdiğini hala anlamamışlar sanırım..
    Abi bari sen yapma lütfen ya.. Haldun Üstünel'in ne zararı oldu şu ana kadar kulübe? Ya da Haldun Üstünel kafasına göre transfer filan yapıyor da bizim haberimiz mi yok? Galatasaray'a gelmez denen adamları getirdi. Kader Keita en iyi oyuncumuzdu. Elano getirilebilecek en iyi oyun kuruculardan biriydi o fiyata ve onu biz kendimiz kaybettik öyle veya böyle. Lucas Neill defansın tek iyi oyuncusu. Giovani dos Santos, potansiyeli olan hücumun her alanında oynayabilen tek joker oyuncumuzdu. Jo'ysa tek çürük yumurtaydı bunların arasında. Allah aşkına biri bana söylesin Jo'yu aleme Haldun Üstünel mi götürdü, Elano'yu ön libero oynat diye Haldun Üstünel mi söyledi hepsini geçtim Stoch'u almak üzereyken Haldun Üstünel kendi kendine transferi gerçekleştirme diye talimat mı verdi, hadi bunu da geçtim kafasına göre mi yapıyor sayın Üstünel bu transferleri ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Haldun Üstünel işini gayet iyi yapıyordu aldığı oyunculardan Elano,Jo güzel top oynamadılar.Haldun Üstünel ne yapabilirki çıkıp kendisimi oynasın yani.Suç onlarda Haldun Üstünel'in hiç bir suçu yok o sadece işini yaptı kaliteli adamlar getirdi ama aldığı bazı oyuncular güzel top oynamadılar ve yollandılar.Haldun Üstünel geri dönerse çok iyi olabilir o olmadan Keita ayarında kaliteli futbolcu zor buluruz.Haldun Üstünel'in görevi zaten istenilen isimlerle görüşmek sadece.Kendi kafasına göre oyuncu seçip görüşmüyorki..Yönetimin verdiği talimatı yerine getiriyor yoksa bizmi yanlış biliyoruz kafasına göre adam seçiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya tamam ben tek suçlu o demiyorum, ancak Türkiye'de bu tür transferler tutmuyo işte.. biz de getirdik anelkayı falan ama çok zor iş onları kadroya monte edebilmek... Ki Rijkaard bile yapamadı bunu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unutma ki Baros ve Kewell da o varken geldi. Yorum yapmadan, hele ki Haldun Üstünel hakkında yorum yapmadan önce 2 kere düşünün.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Haldun Üstünel takıma zarar vermiştir bence.Müzmin sakat olduğu bilinen iki adamı takıma getirdi,senelerdir cefasını çekiyoruz.Getirdiği Jo alemlerdeydi.Haldun Üstünel'in transfer sorumlusu olduğu hangi sene başarılı olduk ? 1 mi yoksa 1'den fazla mı ?

Ama hakkını yiyemem.Türkiye'deki en iyi transferleri yaptı,çok başarılı ve adam gibi adam ama olmadı işte.Takımı zarar verdi hepsi sonunda.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Unutma ki Baros ve Kewell da o varken geldi. Yorum yapmadan, hele ki Haldun Üstünel hakkında yorum yapmadan önce 2 kere düşünün.
    Baros ve Kewell son 2 sezonda kaç resmi maça ilk 11 de çıktı önce bunu düşünmek lazım..

Ayrıca sadece Haldun Üstünel için değil, ben zaten yorum yaparken en az 2 kez düşünürüm.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Baros ve Kewell son 2 sezonda kaç resmi maça ilk 11 de çıktı önce bunu düşünmek lazım..

Ayrıca sadece Haldun Üstünel için değil, ben zaten yorum yaparken en az 2 kez düşünürüm.

o mu sakatladı adamları ? baros un ve kewell ın ilk sezonunda kaç maça çıktıklarınada bak sakatlanana kadar kaç maçta ne kadar verimli olduklarınada bak sanırsam sen bu takıma zararı var derken kendi takımından söz ediyodun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mustafa Sarp'ın, Servet'in, Adnan Sezgin'in verdikleri zararı düşünürsek Haldun Üstünel'e sonsuz zarar hakkı tanırım ben
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haldun Üstünel'in görevi oyuncu ikna etmek, oyuncu seçmek değil. Haldun Üstünel çok üst seviyedeki oyuncuları getirdi, eğer transferler başarısız ise bu bu transferi isteyenlerin suçudur. Ayrıca Galatasaray düüzelcekse bu bir yıldızla olmaz, Cana, Emre Çolak, Milan Baroş, Sabri ve Pino dışındaki bütün oyuncuların satıp yerini altyapıdan gençler ve altyapıdan çıkmaz ise transfer yoluyla alınacak gençlerle doldurmalı ve yeni bir takım kurmalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir teknik direktörün sözü vardı (kimin söylediğini unuttum) Transfer zor iştir sonuçta insana yatırım yapıyorsunuz diye. Haldun Üstünel'in transferleride öyle oyuncular iyi oyuncular yetenekleri var ama olmadı. Adnan Sezgin'in transferleri öyle değil belli bir kapasitesi olan oyuncuları alıyor e tabi bunlar da o kadar oynuyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler hala Haldun Üstünel'in transferleri diyorsunuz Haldun Üstünel sadece oyuncularla görüşüyor yani şu oyuncuyla görüş talimatını veriyorlar ona o ikna edip takıma kazandırıyor oyuncuyu sadece.Bu da onun transferi sayılmıyor kısacası.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

inşallah günü kurtarmak için transfer yapmazlar..Busene zaten bitti..Gelecek sene düşünülmesi lazım.ocak ayında gelen yıldız oyuncudan bir cacık olmaz..Adam gibi topunu oynayan,Takıma katkı sağlayan oyuncular gelirse daha iyi olabilir..Ama malesef bizim yönetim yine göz boyamak için trasnfer yapar..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonspor gibi olmamız lazım takımı komple değişip 2-3 sene sonra aynı şimdiki TS gibi olacağımızdan adım gibi eminim.Revizyon yapıp sabretmek lazım sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Altyapıdan 3-4 tane sağlam oyuncu çıkarmadıktan sonra bizimkiler revizyon filan yapmazlar, o vizyon yok yönetimde. Her mevkiide sıkıntımız var istisnasız her mevkiide biz yine bu sene sonu kontratı biten vasat yerlileri doldururuz takıma sonra kalkıp bunları transferden saymıyor musunuz deriz. Kiralık oyuncu karşıtlığı gibi saçma bir mantıkla Insua gibi defansın nadir iyi oyuncularından birini harcıyoruz şuanda yanında da Misimovic gibi bir futbolcuyu kazanmaya çalışacağımıza kaybetmek için herşeyi yapıyoruz. Kim gelecek bu oyunculardan iyi Fabio Aurelio'yla Arteta filan mı geliyor da haberimiz yok. Bu sene başından yanlış hamleler yaptık. Giovani'yle başladık bu yanlışa, takımın en iyi oyuncusu Keita'yı satarak devam ettik. Taraftarın gönlü alınsın diye Kewell'la sözleşme yenilendi(tek iyi hareket aslında) daha sonra da 3-4 Milyon'un lafı yapılarak Kallström alınmadı. Misimovic getirildi, kullanılmadı. Elano 2 ay kadro dışı gibiydi satılmak için bekleniyordu 7ler 8ler beğenilmedi 12'ye çıkılmak istendi sonra da 3'e satıp dahiyane bir matematikle kar edilmiş gibi gösterildi. Şuursuzca bir takım hamleler yapılıyor. Hagi 4 tane transfer istemiş bakalım zamanında gerçekleştirilebilecek mi bu transferler? Türk Telekom Arena'ya 10. sırada gidiyor bu takım. Herşey stada bağlandı şu ana kadar stadımız yapılıyor ona emek harcıyoruz dendi futbolu stad mı oynuyor oyuncular mı görecekler umarım sayın başkanımız. Futbol şubesinde önemli bir düşünce değişikliği lazım yoksa günü kurtarmak için yapılan hamleler devam eder biz yükselmeyi beklerken orta sıraya iyice demir atarız. Maalesef diğer tüm alanlarda gösterilen yönetim başarısını futbolda göremiyoruz Adnan Polat yönetiminden. Kan değişikliği şart yönetim ve futbol yöneticisi anlamında. Gerçi Hagi'nin gelecek sezonu görebileceğini de düşünmüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Trabzonspor gibi olmamız lazım takımı komple değişip 2-3 sene sonra aynı şimdiki TS gibi olacağımızdan adım gibi eminim.Revizyon yapıp sabretmek lazım sadece.
    Harfiyen katılıyorum başka türlü bu Galatasaray adam olmaz

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yalnız benim anlamadığım bişey var.Biz Ayhan gibi Servet gibi oyunculara bu kadar sabrederken neden Misimovic hemen kadro dışı bırakılıyo.Bu kadar para verip oynatılmayan Misimovic mi tek suçlu.Barış Özbek Ayhan Servet ve dahası madem Misimovic kadro dışı bırakıldı Hagi tarafından oynamıyo diye.Bu adamların ne işi var her maç as kadroda biri bana açıklasın şu işi yahu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Bir açıklama okumuştum. Saffet Susiç demişti ki "Misimovic gibi önemli bir oyuncu neden kadro dışı bırakılır. Tek sebebi olduğunu düşünüyorum. Romanya ile aynı gruptayız. Hagi kendi ülkesine yarar sağlamak istiyordur" böyle bişeydi galiba.

Zamanında Ümit Karan'ıda böyle göndermişti Hagi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyiden iyiye saçmalamış.... Hagi onu yapacak karakterde biri olsa ona bu kadar gönül vermezdik.Bu akdar kolay adam harcanmaz diye bağırıyor herkes ama Misimoviç'in yaptığı işe saygısı belki Almanya'da vardır fakat Türkiye'de izlediğim hiçbir maçta o mesleğe saygıyı hissetmedim ben. "Ben paramı da alırım, yan gelir yatarım, sakızla çıkar ,laubali laubali topumu oynar, aldığım topları rakibe verir, birileri birşey dediğinde de "yanımda yıldız oyuncu yokken oynayamıyorum" diyip kenara çekilirim" diyen adamı neden bu kadar çok kolluyorsunuz ben de onu anlamış değilim. Elano her maç nerde oynarsa oynasın canını dişine takıyordu. İşte bu meslek saygısı ve aldığın parayı alın terine dönüştürmektir. Bugün Barış,Ayhan ve Servet gibi isimler Galatasaray'a çok zarar veriyor...Doğrudur... Fakat kim çıkıp diyebilir "Bu 3'lü alın teri dökmüyor, maçlarda yeterince gayret göstermiyor " diye ?Ahlaklı oyuncu olmak ayrı, Yıldız ya da yetenekli oyuncu olmak ayrı. Kim ne derse dedin, benim şu ana kadarki sürede Galatasaray'da izlediğim Misimoviç yeteneklerini sahaya yansıtamadığı için yetenek kısmını bilemem ama futbol ahlakı konusunda sonuç açık ve net....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri