Sayfa 380 / 476 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430 ... SonSon
11,371 ile 11,400 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Aman aman.. Yerli teknik direktör istemiyorum ben artık. Şöyle adam gibi kaliteli yabancı bir teknik direktör gelsin, yıllarca dursun.
    keske bielsa falan gelse ama bu butceyle istedigini gerceklestirmek cok zor. illa yabanci diyosan prosineckiyi verelim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Aman aman.. Yerli teknik direktör istemiyorum ben artık. Şöyle adam gibi kaliteli yabancı bir teknik direktör gelsin, yıllarca dursun.
    Yılmaz Hoca' nın Alman vatandaşlığını unutmayalım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Lig Tv istifa etti diyor Samet Aybaba için, Murat Özen diyor ki "BJK TV istifa yazısını kaldırdı". Anlamadım bu işi.

Edit: Net bilgi geldi, istifa etmiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Feda" sezonunu baska bir teknik adam bukadar iyi geciremezdi bana gore.

Yapabilecekleri sinirli bir teknik adam ama yinede iyi bir Besiktasliymis. Seneye daha buyuk hedefler koyabilecek bir Besiktasi ileri tasiyacak isim olmadigini biliyor ve istifasini veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi her şey ince elenip sık dokunmalı , doğru düzgün bir isim göreve getirilmeli. Sıfırdan başlıyoruz. Elimizde imkanlar da var geçen seneye oranla. Baş ağrıtan günü geçmiş borçlar yok , kapıda bekleyen bir ton dava yok. Planlı ve programlı her şey.

Hadi hayırlısı Kartalım.

Zico + Holmen + Sinan Bolat + Aykut Demir

bu 4lü gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendini başarılı sanıyormuş Samet Aybaba yaptığı açıklamaya göre. Kardeşim senin zihniyetine göre bu takım sene başında kümeye oynama potansiyeline sahipse bu senin kapasiteni gösterir zaten. Söz konusu Beşiktaş ise 2.lik bile başarısızlıktır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öyle ya da böyle, sonuçta ortada bir emek var, bu yüzden teşekkürler Samet Aybaba. Seninle olmadı bu iş, yapacak birşey yok. Evet, şimdi temelleri doğru atılan bir yapılanmayla güzel günler göreceğiz umarım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
    Canım FEDA olsun sana !

Beşiktaş bu sezon Fernandes ve Almeida'yı elden çıkarıp bonservisi elinde olan futbolculara yönelmeli (Holmen ve yanılmıyorsam Colman'ın da elinde). Bu şekilde kârlı bir sezon geçirebiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Colman gelmeli Almeida gitmeli , Umut Bulut gelmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colman yokları oynayan bir adam neden gelmeli diyorsunuz anlamıyorum. Hiç mi izlemiyorsunuz maçları acaba ? Ayrıca sizin de vizyonunuz o kadar dar mı. Hiç mi başka yabancı futbolcu kalmadı dünyada ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

colman kumasi iyi bir futbolcu, trabzonda selcukla birlikte neler yapabildigini gorduk. bu sene takim olarak kotuydu ts, bu sezona gore degerlendirmemek gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    colman kumasi iyi bir futbolcu, trabzonda selcukla birlikte neler yapabildigini gorduk. bu sene takim olarak kotuydu ts, bu sezona gore degerlendirmemek gerekir.
    Alakası bile yok. Takım olarak kötü falan değildi TS. Toparlandıktan sonra da yokları oynamaya devam etti. Eski günlerini mumla aratıyor. Kumaşı iyi olabilir fakat Beşiktaş gibi bir kulüp böyle riskler almamalı diye düşünüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Holmeni almali bence besiktas

bu arada mcgregorda yolcu galiba hull city istiyormus

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

colman kafa olarak cok koptu zaten trabzonda, fazla birsey beklemek hata olur. bursa macindaki mustafa yumlu ile girdigi munakasa aslinda herseyi ozetliyor. ama dedigin gibi riskli bir transfer olur BJK icin, ne cikacagi belli degil

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşitaş'ın iyi bir kaleci alması için iyi bir bonservis bedelini de gözden çıkarması lazım,malum iyi kaleciler günümüzde kolay bulunmuyor.Mondragon'dan sonra doğru düzgün bir kaleci bulmamız için tam 6 tane kaleci değiştirmemiz gerekti.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beşitaş'ın iyi bir kaleci alması için iyi bir bonservis bedelini de gözden çıkarması lazım,malum iyi kaleciler günümüzde kolay bulunmuyor.Mondragon'dan sonra doğru düzgün bir kaleci bulmamız için tam 6 tane kaleci değiştirmemiz gerekti.
    en iyisi de romanyadan gelen kaleciydi, cluj takimindandi galiba. ismini unuttum bak simdi
    deneme yanilma ile kaleci ariyor bjk, bakalim bu sene kimi getirecekler. ochoa gelsin, cok merak ediyorum FMnin efsane kalecisini...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    en iyisi de romanyadan gelen kaleciydi, cluj takimindandi galiba. ismini unuttum bak simdi
    deneme yanilma ile kaleci ariyor bjk, bakalim bu sene kimi getirecekler. ochoa gelsin, cok merak ediyorum FMnin efsane kalecisini...
    Robinson Zapata,S.Bükreş'ten gelmişti
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Robinson Zapata,S.Bükreş'ten gelmişti
    adam kariyerini bitirdi turkiyeye gelerek, romanyada stardi halbuki

Ochoa Fransa Liginde Bir Kaç Maçını İzledim Aslında Çok Konsantre Bir Kaleci Ama Yan Toplarda Çok Zaafı Var

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ochoa Fransa Liginde Bir Kaç Maçını İzledim Aslında Çok Konsantre Bir Kaleci Ama Yan Toplarda Çok Zaafı Var
    bosver bagam, turkiyede yan top mu oluyor. butun takimlar ortadan hucum ediyor. kornerleri de idare eder artik. A kalite kaleci, kelepirse kacirmamak lazim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kaleci; McGregor gitsin, ki sanırım gidiyor. Hull City, 1 milyon 250 bin pound veriyormuş. Onun yerine yerli bir kaleci alınsın ve Cenk yedek kaleci olarak kadroda tutulsun. 2 kaleci birden alınacağını sanmıyorum.

Sağ bek; Hilbert gidici, oraya da yerli bir isim düşünülüyor. 1 değil, 2 sağ bek birden lazım bence. M.Akgün'ün de gönderileceğini varsayarsak, alternatif bir bek lazım olacak.

Stoper; Escude gönderilip yerine direk 11'e girecek sağlam bir stoper şart. Sivokla ikisi götürür o bölgeyi. Ersan da alternatif olarak bulunur. Atınç da kiraya verilebilir eğer düşünülmüyorsa.

Sol bek; Bu sezon o bölgeye kim geçse, dikiş tutturamadı. İsmail seneye banko oynar orada. Alternatifi de, ya Emre Özkan ya da Gökhan Süzen olur. Emre'nin sözleşmesi biteceği için, Gökhan bir adım önde görünüyor bu konuda. Uğur Boral, sakatlığı ve yaşı da göz önüne alınarak gönderilmeli. Zaten bek oyuncusu da değil.

Orta saha (defansif); Toraman ve Veli o bölgede bu sene idare ettiler; ama bize ikisini de yedekleyecek çok sağlam, diri ve taş gibi bir orta saha lazım. Kesici, savaşçı, mücadeleci ve geriden ileriye oyunu yönlendirebilecek. Hasan Türk'ü de kiraya göndermeliyiz şans verilmeyecekse.

Orta saha (ofansif); Necip, Fernandes ve Oğuzhan yeterli gibi geliyor bana. Fernandes satılırsa, Holmenle değil; çok daha iyi bir orta saha ile doldurmalıyız o bölgeyi; fakat o da az para etmez. Fernandes'in kalması şart yani. Muhammed de artık ya oynasın ya da kiraya verilsin.

Sağ açık; Holosko, bu sezon ilk yarıda çok iyiydi; 2. yarıda ise, bildiğimiz Holosko'ya dönüş yaptı. Oraya da bir transfer şart. Olcay'ın her iki kanatta da oynama özelliği olduğu için, oranın bir alternatifi olarak o da görev alabilir.

Sol açık; bence, bu bölgeye de bir transfer şart. Olcay'ı yedekleyecek iyi bir kanat oyuncusu lazım. Kerim Frei olabilir mesela veya sözleşmesi bitenlerin arasından iyi bir yabancı futbolcu tercihi de olabilir bana göre. Erkan ile de sözleşme yenileyip alternatif olarak tutabiliriz kadroda. Ayrıca Dentinho'nun, en azından kiralık sözleşmesi sona ermeden gönderilmemesi taraftarıyım. Gelir gelmez sakatlandı ve iyileştikten sonra şans bulamadı pek. Sezon öncesi hazırlık kampında bakılıp öylece karar verilmeli.

Forvet; Almeida satılırsa, Niang da gideceği için 1 değil, 2 forvet gerekebilir. Mustafa Pektemek de, forvet için önemli bir alternatif. Çok ihtiyacımız olacak ona sezon içerisinde. Mehmet Akyüz, mutlaka gönderilmeli. 2 sene haybeye maaş verildi adama, yazık! Sinan Kurumuş da, seneye kiraya verilmeli. 1-2 sezon sürekli şans bulacağı bir takımda oynaması hem bizim için hem de onun gelişimi için önemli.

Kısaca, yapılması gereken transferler; kaleci, stoper, sağ bek ( 2 ), defansif orta saha, sağ ve sol açık, forvet ( 2 ). Bu isimlerin de direk 11'e girebilecek kalitede oyuncular olması şart.

Gönderilecek futbolcular ise muhtemelen; McGregor, Hilbert, Escude, Emre Özkan, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Mehmet Akyüz, Almeida ve Niang olacak. 1-2 isimde yanılma payı olabilir ya da bu listede olmayan bir futbolcu da gönderilebilir. Bu, yeni gelecek hocaya bağlı.

Atınç, Hasan Türk, Muhammed ve Sinan gibi şans bulmayacak gençler kiralık gönderilmeli. Kiradan dönecek futbolculara da (Tanju ve Burak gibi) bence, sezon başı kampında şans verilmeli, durumları görülmeli ve performanslarına göre karar verilmeli.

En önemli mevzu ise, yeni hocamız kim olacak?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaleci, sağ bek, stoper, ön libero, sağ kanat ve forvet bölgelerine nokta transferler lazım. Ayrıca Almeida ve Fernandes kesinlikle satılmamalı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colman , Holmen falan bunlar hikaye yapmayın etmeyin. Beşiktaş artık bu devirleri geçti vasat takımın göze batan futbolcularını toplamak vs. (daha çok holmen için geçerli bu söylediğim).

Hazır Önder Özen gibi bir futbol bilgini ile anlaşmışken bunu kullanmak lazım. Bulsun cevherleri getirsin başarısız olacaksak dahi öyle olalım. 30una merdiven dayamış Holmen ile Colman ile değil.

Yıllardır bu takıma Tabatalar, Veyseller, Youlalar geldi de ne oldu? Anadolu takımında istim üstünde olurlar büyük takımı kaldıramazlar bu kadar basit. Bu düşünceden kurtulmamız lazım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Colman kafasini toplayana kadar zaten bi ise yaramaz onunda ne kadar surecegi belli degil. Besiktasa hazir adam lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

1 tane bomba gibi 1 tane de sıradan forvet almalıyız

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    1 tane bomba gibi 1 tane de sıradan forvet almalıyız
    Bomba gibi forvet Wilfried Bony olsa keşke. O zaman, sıradan forvete de gerek kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bomba gibi forvet Wilfried Bony olsa keşke. O zaman, sıradan forvete de gerek kalmaz.
    Niye gerek kalmasın, diyelim ki Bony-Pektemek var takımda. Almeida'dan umudu kestim ben, Niang zaten gitti. Ee kim oynayacak başka. Sinan veya Mehmet'i mi izleyeceğiz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Niye gerek kalmasın, diyelim ki Bony-Pektemek var takımda. Almeida'dan umudu kestim ben, Niang zaten gitti. Ee kim oynayacak başka. Sinan veya Mehmet'i mi izleyeceğiz
    Bony ve Pektemek'in etkileyici performansları sayesinde 3. forvetin oynamasına gerek kalmaz anlamındaydı. Biraz düşük bir cümle oldu. Tabii, sakatlık illeti de başımızdayken mutlaka gerekli oluyor bir forvet daha.

Mesaj Yetkileri