Tam Mourinho'luk adam her yerde oynuyo.![]()
Tam Mourinho'luk adam her yerde oynuyo.![]()
I'm back...
Arjantin futbolunun efsane isimlerinden Diego Armando Maradona, damadı olan Serigo Agüero'nun sezon sonunda Real Madrid'e gidebileceğini söyledi.
Diego Armando Maradona, torununun doğum gününde damadı olan Sergio Agüero'nun yaz transfer döneminde Real Madrid'e gidebileceğini söyledi.
Marca'nın verdiği habere göre damadı Agüero'nun geleceğini değerlendiren Maradona, 22 yaşındaki oyuncunun yaz aylarında Santiago Bernabeu'ya gitmesinin çok büyük bir sürpriz olmayacağını dile getirdi.
Jose Mourinho ile Pep Guardiola ikilisininden ilk tercihinin Jose Mourinho olduğunu söyleyen Maradona, Guardiola'nın kısa zamanda bu kadar başarılı olmasındaki nedeninin sanki bir sihirli değnek olduğunu belirtirken, Mourinho'nun Pep kadar İspanya'da yaşamış olsaydı işlerin daha farklı olacağını düşündüğünü de söyledi.
Maradona son olarak Real Madrid'de forma giyen sol bek oyuncusu Brezilyalı Marcelo'yu da çok beğendiğini ve İspanya'nın en iyi oyuncularından biri olduğunu sözlerine ekledi.
Barcelona'nın Fenerbahçe'de forma giyen Gökhan Gönül'ü yakın takibe aldığı ileri sürüldü...
Dani Alves ile sözleşme görüşmelerini sürdüren Barcelona, bir yandan da Brezilyalı yıldızına alternatif arayışlarına devam ediyor.
Sport.es'de yer alan haberde Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın bir süredir Fenerbahçe'de forma giyen başarılı sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül'ü yakın takibe aldığı ve Katalan ekibinin gözlemcilerinin birkaç kez İstanbul'a gelerek milli futbolcuyu izledikleri belirtildi.
Haberde Gökhan'dan 'Türkiye'nin en iyi sağ beki' olarak bahsedilirken, 26 yaşındaki yıldız futbolcu ile Barcelona'nın yanı sıra Milan ile Bayern Münih'in de ilgilendiği ileri sürüldü.
Gökhan'ın sarı-lacivertli ekiple olan sözleşmesi 2014 yılında sona erecek.
bence Agüero Barcelona'ya yakışır....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çok doğru bir haber gibi gelmedi bana. Üst düzey bir oyuncu alabilecekken neden Gökhan'ı alsınlar?
Dünyanın en iyi 5 sağ beki bana kalırsa dani alves-ramos-maicon-lahm-gökhan gönül.Yani eğer alves ile anlaşılamazsa barcelona bu transferi yapabilir gibi geldi bana
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Alın ulan, onu da siz alın! Satılmadık bir Gökhan'ımız kaldı, onu da siz alın; biz iki bitli Brezilyalı daha bulup getiririz bir yerlerden nasılsa. Olmadı, Galatasaray veya Beşiktaş'ta zamanında Fenerbahçe'ye en ağıza alınmayacak küfürler etmiş bir-iki oyuncuyla doldururuz yerini. Sonra kaptan yaparız onları. Hah, Sabri... Tamam, siz Gökhan'ı alın, Aziz başkan Sabri'yi bize kaptan yapsın!
Messi: "Her şeyi içgüdüme bırakıyorum"
La Liga'da Barcelona forması giyen süper yıldız Lionel Messi, oynadığı futbol hakkında yaptığı açıklamada "Gireğim pozisyonu önceden ne düşünüyorum ne de planlıyorum, her şeyi içgüdüme bırakıyorum" dedi.
FIFA Altın Top ödüllü Barcelonalı futbolcu Lionel Messi, ''Gireceğim pozisyonu önceden ne düşünüyorum ne de planlıyorum, herşeyi içgüdüme bırakıyorum'' dedi.
İspanyol gazetesi El Mundo'da yayımlanan demecinde Messi, ''Kişisel olarak hiçbir taktiğim yok, hatta final bile olsa maç öncesinde konsantre olma gibi bir derdim yok. Bunu sadece sahaya çıktığımda yapıyorum'' şeklinde konuştu.
"FUTBOLUN BİR OYUN OLDUĞUNU ASLA UNUTMADIM"
Futbolun bir oyun olduğunu ve bundan zevk almanın asla unutulmaması gerektiğini söyleyen Messi, ''Eğer futbol oynarsam bir çocuk gibi mutluyum, kendimi eve kapattığımda ise deliye dönüyorum. Futbol sahasında, kendimi sokakta oynayan bir çocukla aynı görüyorum. Hiç değişmedim. Şimdi profesyonel olduğumu ve başka türlü hareket etmem gerektiğini biliyorum, ama futbolun bir oyun olduğunu asla unutmadan'' açıklamasında bulundu.
"HAKKIMDA KONUŞULDUĞU İÇİN GURUR DUYUYORUM"
Barcelonalı futbolcu, ''Asla şimdi bulunduğum yere ulaşacağımı düşünmedim. Birinci ligde oynayacağımı ve profesyonel olarak hayatımı futboldan kazanacağımı hayal ederdim. Ama o zamanlar bunlar rüyadan öte değildi'' dedi. Top ayağına geldiği andan itibaren kendisini "dünyanın bir numaralı futbolcusu olarak düşünmediği" kaydeden Messi, ancak dünyanın her yerinde kendisinden konuşulmasından gururlandığını ifade etti.
BOŞ ZAMANLARINDA AİLESİYLE HASRET GİDERİYOR
23 yaşındaki Arjantinli futbolcu, 13 yaşında Barcelona'ya geldiğinden dolayı ailesinden çok ayrı kaldığını, bundan dolayı ağladığı günler olduğunu anlatarak, şu andaki boş zamanlarını sürekli ailesiyle geçirmeye özen gösterdiğini dile getirdi.
MESSI'NİN REAL MADRID'İ 6-2 YENDİKLERİ MAÇ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ
Bu arada, Barcelona'da 3'lü forvetin ortasında oynatıldığı durumlarla ilgili olarak, ''Bu yalancı bir pozisyon'' diyen Messi, 2009 Mayıs ayında deplasmanda Real Madrid'i 6-2 yendikleri maçtan örnek vererek, şöyle konuştu:
"O maç sanırım ilk değişiklikti. Guardiola bana forvetin ortasında oynamam halinde bunun rakip defansı şüpheye düşüreceğini söyledi. Madrid'in beni durdurmak için bir planı varsa da bu onları şaşırttı. Daha sonra Guardiola soyunma odasında da bana iyi iş çıkardığımı, başardığımızın ne anlama geldiğini anlattı.''
"RONALDO BİR GOL ADAMI"
Messi ayrıca, en büyük rakibi olarak gösterilen Real Madrid'den Cristiano Ronaldo'nun "bir gol adamı" olduğunu ve aralarında hiçbir zaman sorun olmadığını söyleyerek, ''Nerede olursa olsun hemen uyum sağlıyor ve gol atıyor'' dedi.
"MOURİNHO SONUÇTA KUPA KAZANIYOR"
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında ''hoşunuza gitsin ya da gitmesin sonuçta kupa kazanıyor'' diyen Messi, Mourinho'nun, Real Madrid için uygun bir teknik direktör olduğunu kaydetti.
"MARADONA TEKRARI OLMAYACAK BİR KİŞİLİK"
''Bir Maradona olmak istiyor musun'' sorusuna ise Messi, ''Arjantin, çok uzun zamandır Diego'nun (Maradona) halefini arıyor... Aimar, Saviola... Ama bir tane Diego oldu ve aynısını başka bir futbolcuda görmek bir hata olur. O, tekrarı olmayacak bir kişilik'' cevabını verdi.
NtvSpor
gökhan iyi bi oyuncu ancak barça da oynayabilcek düzeyde değil bana kalırsa ondan önce barçanın alabilceği bi ton sağ bek var
Bence Milana gitmesi mükemmel olur Hep ilk 11 oynar.
Bence Milan'a gitsin orda daha rahat gollerini atar![]()
Ben de isterim tabi Milan'a gelmesini özellikle Balotellinin gelmesini çok isterim ama hücüm hattında yedek olurlar ancak bu sene =)
maradona diyorsa iş bitmiştir. artık ne kadar para verilecek onun konuşulması lazım![]()
Liverpool ' a gelsin.
Beşiktaşa Gelsin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sevilla kaçtı Atl. Madrid kovaladı
İspanya La Liga’da Atletico Madrid ile Sevilla, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta 2-2 berabere kaldı.
İspanya La Liga’nın 25. haftasında Sevilla, Vicente Calderon’da Atletico Madrid’e konuk oldu.
Karşılaşmaya iyi başlayan ve ilk devreyi 1-0 önde kapatan Sevilla, ikinci yarıda Merodio’nun golüne engel olamamasına rağmen; Rakitic ile birkez daha öne geçti. Ancak rakibine Reyes ile cevap veren Atlatico Madrid maçı 2-2 eşitlikle bitirerek sahadan 1 puanla ayrılmayı bildi.. Bu sonuçla Sevilla 35 puana yükselirken, Atletico Madrid de 34 puanda çıktı.
NTV Spor’dan canlı yayınlanan maça istediği başlangıcı yapamayan Atletico Madrid, 41. dakikada Negredo’nun kaydettiği golle 1-0 yenik duruma düştü. İlk yarıda başka gol olmazken, Sevilla soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.
İkinci yarıya hızlı giren taraf Atletico Madrid oldu. Sevilla kalesini baskı altına alan ev sahibi takım, 48. dakikada Merodio’nun topu rakip filelere göndermesiyle skora 1-1 eşitlik getirdi.
Sevilla’da karşılaşmanın 66. dakikasında sahneye çıkan Ivan Rakitic, kaydettiği şık golle takımını yeniden öne geçirdi: 1-2. Karşılaşmada son sözü söyleyen isim ise ev sahibi takımda 77. dakikada Reyes oldu: 2-2.
Kalan bölümde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.
NtvSpor
Bu Benzema ne kadar gereksiz, ne kadar yeteneksiz, ne kadar şişirilmiş bir adamdır yahu...
I'm back...
Deportivo Türk bayrağı asa asa "Çanakkale Geçilmez" taktiğiyle oynamayı başardı![]()
Barcelona zaten zor puan kaybediyor... Real Madrid intihar etti resmen.Benzema'ya söyleyecek söz yok zaten.
Mesut Özil'den baba ocağına yardım...
Real Madrid'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil, baba ocağı Zonguldak'ın Devrek İlçesi Hışıroğlu Köyü'ne 150 bin liralık yardım yaptı. Özil, dedesi ve babaannesinin mezarının da bulunduğu köy mezarlığının çevre düzenlemesini yaptırıp, camiye bir sosyal tesis kazandırdı.
İspanya'da oynadığı futbolla futbol otoritelerin beğenisini kazanan Mesut Özil, amcası Cevdet Özil'in yaşadığı baba ocağını unutmadı. 250 haneli Hışıroğlu Köyü'nün muhtarı Hasan Sarı, geçen yıl haziran ayında annesi Münvver Özil'in cenazesi için köye gelen Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'e, Uzunalioğlu Mahallesi Camii'ndeki sosyal tesis eksikliğinden söz etti. Babasının bu durumu anlattığı Mesut Özil, köy muhtarıyla temasa geçerek caminin sosyal tesisini ile dedesi Rıfat ve babaannesi Münevver Özil'in mezarlarının da bulunduğu köy mezarlığının çevre düzenlemesini yaptırmak istediğini söyledi. Bunun üzerine çalışmalar başladı. Yolu parke taşlarıyla döşenip, çevre temizliği yapılan mezarlıktaki düzenlemeler tamamlanırken, lojman, şadırvan ve yemek salonunu kapsayan sosyal tesis inşaatı ise sürüyor.
ZONGULDAK / DHA
Vaybe Helal Olsun![]()
150 bin lira az değil mi?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Miktarın önemli olduğunu çok düşünmüyorum şahsen. Hane başı 6.000 lira para düşüyor. Yaptırdığı düzenlemeler de cabası. Helal olsun Mesut'a..
Yiğidi öldür hakkını yeme... Yapması gereken bir yardım aslında herkesin. Nereden geldiğini unutmamak önemli. Tebrik ederim bu davranışından ötürü...
Hıh böyle yapacaksa her zaman arkasında oluruz. Aferin.
Perşembe günü oynanacak maç öncesi Real Madrid teknik direktörü Mourinho ve Malaga teknik direktörü eski Real Madridli Pellegrini arasında söz düellosu dikkatleri çekiyor.
İspanya'nın Real Madrid takımının teknik direktörü Jose Mourinho ile şu anda Malaga takımını çalıştıran eski Real Madrid Teknik Direktörü Manuel Pellegrini arasında yaşanan söz düellosu, perşembe günü oynanacak Real Madrid-Malaga maçının önüne geçti.
Geçen sezon Real Madrid ile rekorlar kırdığını hatırlatan Pellegrini'ye cevap veren Mourinho, "Pellegrini'nin sözlerinde gerçek payı var. Ama en iyi olmak için Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalması veya Kral Kupası'nda ilk turda elenmemesi yeterliydi. Biz Kral Kupası'nda daha iyisini yaptık ve Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene Real Madrid'i eleyen aynı takıma karşı evimizde yenilme riski olsa da şu anda daha iyi durumdayız. Benim ligde kendi felsefem var. İkinci olmak birincinin sonuncusu demektir. 2 veya 10 puan farkla ikinci olmak ya da 500 veya 200 gol atmak fark etmez. Eğer şampiyon değilsek benim için önemi yok. Ama Pellegrini'nin geçen sezon iyi işler yaptığı konusunda ben de hem fikirim. Umarım Santiago Bernabeu taraftarı onu iyi karşılar. Eğer futbolcuları selamlamak isterse, soyunma odasının kapısı ona açık olacaktır" ifadelerini kullandı.
Bir gazetecinin "Real Madrid'de Pellegrini'ye olan sizin de başınıza gelebilir mi?" sorusuna ise Portekizli teknik adam, "Aynısı olmaz. Neden biliyor musun? Çünkü Madrid beni kovarsa ben Malaga'yı çalıştırmam! İngiltere veya İtalya'daki büyük bir kulübe giderim, Malaga'ya değil. Madrid geçen sezon ligde daha fazla puana sahipti derlerse evet doğru ama Lyon'u Şampiyonlar Ligi'nde mağlup edemediler ve Kral Kupası'nda finale kalamadılar" cevabını verdi.
Mourinho'nun sözleri üzerine polemiğe girmekten kaçınan Malaga Teknik Direktörü Pellegrini ise "Bir meslektaşımın görüşleri üzerine bir yorumum yok. Malaga'nın teknik direktörü olmaktan dolayı herhangi bir sorunum yok, tam tersine gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.
2009-2010 sezonunda Real Madrid'i çalıştıran Pellegrini, 96 puan toplayarak Real Madrid'in tarihinde en fazla lig puanı toplayan, sahasında (18) ve deplasmanda (13) en fazla galibiyet almayı başaran teknik adamı olmasına rağmen sezonu kupasız kapatmasından dolayı görevinden alınmış ve yerine Mourinho getirilmişti. Pellegrini, 4 Kasım 2010 tarihinden bu yana Malaga'yı çalıştıryor.
---
Bir gazetecinin "Real Madrid'de Pellegrini'ye olan sizin de başınıza gelebilir mi?" sorusuna ise Portekizli teknik adam, "Aynısı olmaz. Neden biliyor musun? Çünkü Madrid beni kovarsa ben Malaga'yı çalıştırmam! Mourinho'yu pek tutmasamda yine feci yapıştırmış.