Sayfa 380 / 447 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430 ... SonSon
11,371 ile 11,400 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ronaldo da oynayamaz o zaman. Adamın bir maçta ortalama uzaktan 20 şutu var çoğu tribunden toplanıyor
    ronaldo'nun şut dışındaki özellikleri stoch'a benziyor olsa o da şu an boavista'da oynuyor olurdu evet.

ha bu arada ben stoch'u severim mevcut kadroda da ben karar versem tutardım. Fakat mental eksiklikleri inanılmaz boyutta. Oynayarak gelişmez mental eksiklikler,yunanistan'da oturup düşünsün kendi kariyeri için olumlu olacaktır. Ben böyleyim derse yunan ligi gibi,ligimiz gibi 2. kalite liglerde ego tatminiyle uğrasır
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Stoch gibi bir oyuncuyu gönderip yerine abuk sabuk adamları oynatıyoruz ve Stoch bu takımda oynayamaz diyoruz. Stoch bu takımda banko oynar arkadaş. Sanırım herkes kadromuzu R.Madrid'in kadrosu gibi görüyor. Kimin nerede oynadığı belli değil. Kanatlarda kimler oynuyor biliyoruz. Yerine adam olsa tamam oynamasın diyecemde yerine kimi oynatıyoruz. Nasıl oynayamaz diyorsunuz onu anlamıyorum ben. Al yerine daha iyisini bende deyim xx i aldıktan sonra Stoch bu kafayla zor oynar. Yok ki... Son maçta gördük kanatların etkin kullanıldığında ne kadar tehlikeli olabileceğimizi. Birde Stoch oynayaydı ne olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kanatlara ah vah çekeceksek Dia'yı özlemeliyiz diyorum ben,Stoch kanat oyuncusu gibi değildi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Senegalli yıldız, dün gece konu ile ilgili Telegol programına bomba açıklamalar yaptı.

KOCAMAN HERKESİ ÇOK SEVİYORDU

Telegol'e yaptığı açıklamada "Bu sezona iyi başlayamadığım doğru" ifadesini kullanan sarı-lacivertli yıldız, "Hocayla neden kadroda olmadığımı konuşmadık. Kendisiyle konuşmak istedim ama o benimle konuşmak istemedi.Takımda neden olmadığımı soracaktım. Bence onun beni çağırması ve neden oynamadığımı bana açıklaması lazım. Şunu da söylemek istiyorum. Tabii ki benden daha önemli olan Fenerbahçe takımı. Ben de bu yüzden neden oynamadığımı bilmek istiyorum" dedi. Yanal ile Aykut Kocaman dönemini kıyaslayan Senegalli forvet, "Aykut Kocaman takımdaki herkesi çok seviyordu. Takımın başında o varken Avrupa'da çok iyi maçlar çıkarttık. Yeni hoca ve yeni programa adapte olmakta zorlanıyor olabiliriz" diye konuştu.

FENERBAHÇE'DEN ASLA AYRILMAM

Emenike'ye oranla Webo ile daha iyi anlaştığını çünkü Emenike'nin yeni geldiğini vurgulayan Sow, "1.5 senede F.Bahçe için her şeyi yaptım, formamı terlettim. İnşallah böyle devam edecek" dedi.

KİMSE BANA 'ORUÇ TUTMA' DİYEMEZ

Sow oruç tutması ile ilgili de şunları söyledi: Ben hayatım boyunca hep oruç tuttum ve bana kimse 'oruç tutamazsın' diyemez. Benim form düşüklüğüm ramazandan mı kaynaklanıyor bunu bilemem. Hakkımda bazı şeyler konuşuluyormuş. Benim çok koşmadığım gibi ifadeler kullanılıyormuş. Bana hep 'iyi antrenman yapılacak' dendi ben de bunu yapmaya çalıştım. Şimdi bana karşı bir şeyler söylüyorlar ama denecek bir şey yok. Bir problem varsa hocamız, profesyonelce beni odasına çağırır ve benimle konuşup sorunu tartışabilir.
    Paşamız kabul etmemiş konuşmayı eğer doğru ise ki Sow'un yalan söyleyeceğini düşünmüyorum Ersun Yanal'ın amacı nedir ?

Eskişehirspor da kaldı sanırım aklı Sow'un nasıl bir oyuncu olduğunu anlamadı daha. Yemin ederim bizim ligimizdeki çoğu Türk teknik adam sadece lafta ''Teknik Direktör'' şu ünvanlarının anlamını bilseler keşke.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

masa başı bir habere benziyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dr. gurkanin deyisine gorede sow antremanlarda fazla calismiyormus o yuzden kesik yemis

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch Fenerbahçe kadrosundaki en kaliteli gol ayaklarından biriydi tartışılmaz. Ben bazen gülüyorum, şu eksiği var bu eksiği var diye yazılıp çizilenlere. Sanırsın kadromuzda Ribery'ler Robben'ler Ronaldo'lar falan var da bir Stoch eksik kalıyor : ) 32 yaşına gelmiş, hala ceza alanı çevresine yaklaşırken geriye dönüp 50 metre gerideki savunma oyuncusuna pas atan Selçuk Şahin'in 11 oynadığı takımda hele.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Stoch Fenerbahçe kadrosundaki en kaliteli gol ayaklarından biriydi tartışılmaz. Ben bazen gülüyorum, şu eksiği var bu eksiği var diye yazılıp çizilenlere. Sanırsın kadromuzda Ribery'ler Robben'ler Ronaldo'lar falan var da bir Stoch eksik kalıyor : ) 32 yaşına gelmiş, hala ceza alanı çevresine yaklaşırken geriye dönüp 50 metre gerideki savunma oyuncusuna pas atan Selçuk Şahin'in 11 oynadığı takımda hele.
    Her şeyi Selçuğa yıkmak çok olmuyor mu ?

Stoch oynamaz - Selçuk suçlu, Salih oynamaz - yine Selçuk suçlu. Sow da bence Selçuk yüzünden oynamıyor..

Selçuğa gelene kadar daha bir çok adam var o formayı üzerinde taşımaması gereken, buraya gelince şımaran. Selçuk en azından forma şansı verilince bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Kaka Leite

Stoch'un kadroda düşünülmemesini gerektiren kalite ölçüsünü göstermek için örnek sundum, yoksa mental eksikmiş, savunma yapmıyormuş, gözü üstünde kaşı varmış hikaye. Fenerbahçe kadrosundaki oyuncularda ne ne eksikler var ama mevzu Stoch olunca eksiklik abidesi dikiliyor.

Selçuk için ise tartışmaya bile gerek yok, zamanında Semih için de aynı şeyi söylerdim. Serbest bırak, kendine Fenerbahçe şartlarının yarısını bile sunacak kulüp bulamaz. Semih'in akıbetini görüyoruz, Selçuk'un da farklı olmayacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Stoch ve Krasic konusunda çok büyük hatalar yaptık, takımda ne kazmalara inanılmaz şanslar verilirken bu 2 oyuncuya düzgün şans verilmedi ve hep ilk çıktıkları maçta gol asist gibi işler beklendi. Bu adamlara takımın gerçekten parçası oldukları hissettirilseydi bence her türlü oynarlardı. Şu takıma bir tane ofansif orta saha alıp kanatlara Stoch ve Krasic'i koysaydık o zaman gerçek futbolu görürdük. Gerçekten ciddi hatalar yaptık, umarım yeni gelen yönetim oyuncuyu ikna eder de seneye satmayız ve takımda gerçek bir kanat görürüz.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Şu takıma bir tane ofansif orta saha alıp kanatlara Stoch ve Krasic'i koysaydık o zaman gerçek futbolu görürdük. .
    Nokta tespit imzamı atarım.

Turk insanında garipçe bir moda başladı kanatsız oynayalım modası. Yahu hem kanatsız oynayacaksın ortasahanın ortasını kalabalıklarla kuşatacaksın hem de rakibini hapsederek oynamasını isteyeceksin futbolda yok böyle bir şey. İtalyanlar yapar bunu genelde ortasahanın ortasını 4-5 oyuncuyla doldururlar ki rakip rahat pas yapamasın ve kazanılan toplarla hızlı hucuma cıkarlar e bunun adı da kontra atak zaten. Biz(FB-GS) hem istiyoruz ki takım önde oynasın baskı yapsın top dolaştırsın rakibi cıkarmasın hem de diyoruz ki kanat oyuncusu oynamasın yahu nasıl olacak bu iş. Takım enini genişletmeden nasıl rakip sahada top cevirebilirsin. Cizgilere inmeden rakibini nasıl hapsedebilirsin.

Mesela Fb zamanında Sneijder'i alacaktı o zaman onlar için demiştim FB için nokta transfer olur diye.
    Öyle olmuş olsaydı şimdi bir düşünün; topal meireles - stoch sneijder krasic - sow

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu krasiç sevdanızı anlamıyorum,adam oynadığı maçlarda bana hiç umut vermemişti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adam Juvede 2 sene kaldı bize gelmeden. İlk sezon 30 üzerinde maçta oynadı yani iyiydi, ikinci sezonda 7 maçta forma giydi. Yani 1 sezonda hiç oynamadı. Biz aldık. CSKA'daki formundan dolayı hayranlığımız vardı zaten Krasic'e. Yönetiminde böyle bir içinde kalan bir nukteydi adeta. Aldılar. Galatasaray'da Sneijder'i bu şekilde aldı. Herkes bitmiş, oynamamış, Inter bilmiyor muydu iyi adamı yoksa bırakır mıydı, 1 yıldır top oynamamış adamı aldılar gibi yorumlar yapıldı. İlk geldiğinde Sneijder nasıl oynuyordu? Herkes hatırlamıştır. NE yaptı Galatasaray, oynattı, sabretti ve şimdi nasıl etkili bir koza dönüştü görüyoruz. Biz ise tam tersini yaptık. Çok az sabrettik, hemen idam ettik. Krasic yetenekli bir oyuncu. Krasic'e milyon euro verdiysek elbet adama şans verilmesini isteriz. Krasic belki Bastia'da düzenli olarak giyerse çok süper performans gösteremeyebilir. Çünkü o adamın toparlanması için 1 yıl düzenli oynaması lazım. Anca sezon sonuna doğru toparlayabilir. Belki daha erkende forma girer. O zaman daha net fikir sahibi olabiliriz. Dediğim gibi oynarsa eğer seneye hazır şekilde gelir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yalnız harbiden Sivasspor maçındaki oyunumuz benim çok hoşuma gitti.

Emenike kanatta çürüyor ama yapacak bir şey yok, buna da şükür diyelim kendine has bir çalım yeteneği de var. Topu önüne alırken hızı ile geçiyor rakiplerini ve bu asist yaptırdı ona.

Bir kaç kez de tehlike yaşattı ceza sahasında, Holmen'e gelirsek çok beğendim ben kendisini böyle bir şey beklemiyordum. Pres yapıyor (Baroni gibi göstermelik pres değil), nerede olduğunu ve verilen şansı farkında..

Selçuk da benim hoşuma gitti kim ne derse desin, en azından bazen olmadık işler yapıyor. Bir çalım şov da yaptı maç içinde

Keşke Sow'da kendine yer bulabilse şu kadroda, azıcık toparlansa Webo direk silinir o kadrodan ancak toparlanması gerek kesinlikle..

Çekingen oynamadık, rakibin bizi ezmesine izin vermedik. Tek bir sorun var o da kalecimiz Volkan böyle geleni geçeni içeri tokatlayacaksa işimiz var..

İlk gol yenecek gol değil kusura bakmasın, hadi 2. golü geçtim. Mert biraz daha şans bulmalı diyeceğim ama zor, Volkan emekli olana kadar o formayı alamaz Mert ne yaparsa yapsın.

Baroni'yi neden satmadığımız anlamıyorum, böyle bir yetenek 2 sene Avrupaya gitmeyecek bir takıma fazla bence satalım da gitsin. Kariyerini zedeliyor garibim boşuna..

Krasic gitti, Stoch gitti arkalarından ağlamanın bir mantığı kalmadı, elimizdekinin değerini bilemiyor ve bilmeyeceğiz maalesef. Öyle ya da böyle biz Fenerbahçe'liyiz
    Last edited by Kaka Leite : 04.Eylül.2013 at 01:40

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim takımda maalesef genç oyunculara sen şöyle kenarcıkta bekle biraz diye bir anlayış var. Lobicilik var. Başkanın yalakası sağ kolu olan adamlar ne olursa olsun formasını kaptırmıyor. Teknik direktör kesse bile başkan tekrar koyuyor onu. Bu sistem değişmedikçe nice Mertleri, Salihleri kaybederiz. Bende hiç umutlu değilim Mert gibi bir yetenekli kalecinin formayı alabileceğinden. Mert'in 20 yaşından beri oynaması lazımmış meğersem. Oynamadığı halde bu kadar yeteneği varsa oynasaydı nasıl olurdu kimbilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bizim takımda maalesef genç oyunculara sen şöyle kenarcıkta bekle biraz diye bir anlayış var. Lobicilik var. Başkanın yalakası sağ kolu olan adamlar ne olursa olsun formasını kaptırmıyor. Teknik direktör kesse bile başkan tekrar koyuyor onu. Bu sistem değişmedikçe nice Mertleri, Salihleri kaybederiz. Bende hiç umutlu değilim Mert gibi bir yetenekli kalecinin formayı alabileceğinden. Mert'in 20 yaşından beri oynaması lazımmış meğersem. Oynamadığı halde bu kadar yeteneği varsa oynasaydı nasıl olurdu kimbilir.
    Maalesef öyle.

Volkan ölmüş, helvasını kavuran yok ancak bunu Ersun hoca görmüyor. Görüyordur da Volkan gerçek ''Fenerbahçe''li unuttum ben onu.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Krasic iddialı konuştu!
    Fenerbahçe'den Fransız ekibi SC Bastia'ya 1 senelik kiralık giden Milos Krasic iddialı konuştu.

Fransa’nın Bastia takımına bir yıllığına kiralanan Milos Krasic, Fenerbahçeli taraftarlara kalitesini gösteremediği için üzgün olduğunu dile getirdi.

Milliyet’e konuşan Sırp futbolcu, “Şu an tek hedefim oynamak ve tekrar kendimi göstermek. Kalitemi ve yapabileceklerimi çok iyi biliyorum. Bunu Fenerbahçe taraftarına gösteremediğim için gerçekten üzgünüm. Ama geri dönmeyi istiyorum. Uzun süre sonra sezon başı kampı yaptım ve fizik olarak hazırım. Maç ritmi yakalayıp kendimi kanıtlayacağım." dedi.

Krasic; "Fenerbahçe formasını mutlaka yeniden giyeceğim ve gerçek Krasic’i herkese göstereceğim” ifadelerini kullandı.

http://www.ajansspor.com/futbol/supe..._konustu_.html

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yahu bu takım Emenike'yi kanat oynatacaktı madem neden aldı? O kadar parayı verdikten sonra orjin bir kanat oyuncusu alınamazmıydı ? Hadi onu geçtim Emenike'nin kanatta yaptığı etkiyi ve patlayıcılığı gördükten sonra en azından 1 tane daha hızlı ve çalım atabilecek bir oyuncuyu neden almıyoruz ? Kerim Frei gibi hem türk hem yetenekli hemde genç bir oyuncuyu almayı Beşiktaş düşünürken , bizim bu kadar ihtiyacımız olduğu halde düşünmememiz gerçekten çok trajik.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Abi bizim transfer politikamızı anlayamıyorum. Gövde gösterisi yapmak asıl amacımız sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Abi bizim transfer politikamızı anlayamıyorum. Gövde gösterisi yapmak asıl amacımız sanırım.
    Çok az kaldı sabredin.

Bitiyor bu sıkıntılı dönem de başkanlık seçimi sonrası umuyorum artık aklı başında birisi gelecek başımıza.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yargıtay şike dosyasını geri göndermiş. Aziz Yıldırım yeniden aday olur garanti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Basit bir işlem bu. Bozma kararı değil yani. bu işlem gönderme olmuyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tape olayı olabilir. Çünkü mahkeme dosyayı verdiğinde yargıtaya deliller kısmı var. Olmak zorunda her mahkemenin. Temyize gittiğinde yargıtay zaten tape falan kabul etmez. Yani ben şike yapıyorum desen bile bırak 3 tarla sürdük falan, ben şike yapacağım diye telf. konuşman olsa bile bunu delillendirmen lazım. Maddi delil hiç yok bu davada. At falan diyorlardı ya hani Serdal adalı ibrahim akın falan, ortada at yok

Tabi biz normal tarafsız yargıtaydan bahsediyoruz. Hep unutuyoruz ki şu an ki gerçek mahkeme değil.
    FM Gazetesi

Abi atı geçtim ortada topçu yok

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mahkemeye delil olarak at götürseler hayli ilginç olurdu aslında

Şakayı sağ yanıma bırakırsam, zaten baştan beri dediğim bir şey, mahkeme bu kararı bozsa bile benim için hiç bir şey değişmez. Ben bu yargı sistemine öyle ya da böyle güvenmiyorum. Neyse ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri söylemeyim yine.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Mahkemeye delil olarak at götürseler hayli ilginç olurdu aslında

Şakayı sağ yanıma bırakırsam, zaten baştan beri dediğim bir şey, mahkeme bu kararı bozsa bile benim için hiç bir şey değişmez. Ben bu yargı sistemine öyle ya da böyle güvenmiyorum. Neyse ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri söylemeyim yine.
    Niye ki, hakimler Leyla ile Mecnun mu izliyorlarmış?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başa gelen her hoca bize bir zarar vermek zorunda mı ?

Alex'den sonra Sow'u da küstürün, gitmeden yaptığı tek doğru hamleleri de almak istiyor geri Aziz Yıldırım ve ekibi sanırım.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Ben Sow'un formsuzluğu sebebiyle kesilmesini doğru buluyorum, yaptığı açıklamaları da gereksiz buluyorum. Bir problemin varsa gide hocanla konuşursun tweete mweete gerek yok, basınla kanka olmaya gerek yok. Ersun Yanal'dan çok hoşnut olmasamda bu duruşunu doğru buıluyorum, Fatih Terim'e bunu yapamazsın işte, Ersun Yanal'a da yapmayacaksın.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Sow ayrılmak istiyordur belki de. Önünde Alex örneği de varken en iyi yolu böyle görmüş olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Sow Sivas maçının kadrosun alınmayınca binlerce taraftar Twitter üzerinden Sow'a hakaretler salladı. Herkes onun ayrılmak istediği için kadroya alınmadığını zannetti. Bir çok twit atıldı kendisine küfürlere varan.
    Sow da bunun üzerinde ayrılmak gibi düşüncesi olmadığı ve Fenerbahçeyi sevdiğini söyledi. Neden alınmadığımı bilmiyorum diyerek hocayı eleştirmiş mi oldu?

Ortada bir sorun varsa bunun bir numaralı sebebi her konuda fevri davranmaya başlayan taraftardır. Herkes onun da gideceğini düşünerek bir şeyler yazdı bu bir.

İkinci suç ise bu tepkiyi neden verdiğini anlamayan ve iletişim kurmada problemi olduğunu hissettiğim Ersun Yanal. Ne olduğunu, neden yazdığını bilmeden medya önünde Sow'u eleştirdi. Şu anki durumda en masum kişi Sow'dur.

Basın da her an bunu sorun gibi gösteriyor ki çok normal, daha önce de yapıldı.
    Bunun tek çıkış yolu Sow ile birlikte bir basın toplantısı düzenlemektir. Bu yapılmadığı sürece, hem taraftarlar hemde medya bu olayın iç yüzünü net olarak bilmeden bu tür yorumlar yapacaktır. Eğer bunu engellemek istiyorsa Ersun Yanal dediğim gibi bir basın toplantısı düzenler ve oyuncusunun yanında olduğunu söyler.

Aksi halde bu durum böyle sürerse, şahsen ben sürekli aralarında hep bi soğukluk olduğunu düşünmeye devam ederim.

Mesaj Yetkileri