Sayfa 380 / 436 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430 ... SonSon
11,371 ile 11,400 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bruno, bir Meksika mafya babasının sağ kolu gibi duruyor :d

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eurosport.com TR ‏@EurosportCom_TR 24 sn
    SON DAKİKA: PFDK, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi!
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Meireles'e de 2 maç verilmiş.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'ye 1 maç ceza !
    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye, Beşiktaş maçında taraftarın yaptığı kötü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Fenerbahçe, daha önce taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle PFDK tarafından 3 kez uyarılmıştı. 4. kez taraftarların neden olabileceği bir olayda sarı-lacivertli kulübe seyircisiz oynama cezası verilecekti. Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynadığı Beşiktaş derbisinde de taraftarlar kötü ve çirkin tezahüratlarda bulundu. Bunun üzerine gündem Fenerbahçe'nin seyircisiz ceza alacağına çevrilmişti. Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilen Kanarya'nın cezası açıklandı. PFDK, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezasına karar verdi. Sarı-lacivertliler, bu kararla birlikte 15. haftada konuk edeceği Akhisar Belediyespor maçını seyircisiz oynayacak.

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fenerbahce youtube kanali acilmis güzel bir olay uzun zamandir bekliyordum böyle birseyi

Caner'in yokluğundan HAK nasıl faydalanacak bakalım yarın akşam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bucaspor recepin golüyle karşıyakayı 1-0 yendi
    http://santrafor.org/bucaspor-karsiy...-12-2013.html/

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bucaspor recepin golüyle karşıyakayı 1-0 yendi
    http://santrafor.org/bucaspor-karsiy...-12-2013.html/
    Ortayı kesen de Okan Alkan. O da bizim altyapımızın ürünü. Biz Okan'ı daha da geliştirip takıma monte etme yerine ne yaptık? 3.5 milyon €'ya Orhan Şam'ı transfer ettik. 2 sezon kadroda tatil niyetine durdu ve 2 milyon € maaş kazandı. Okan Alkan'ın vereceğinden ne fazlasını ne de eksiğini verdi ancak Genç oyunculara karşı takındığımız anlamsız tavır yüzünden bu kulübün şu gereksiz transferden kaybı, 5.5 milyon € yani 15.4 milyon TL oldu. Bir hatanın bedeli 15.4 milyon TL. Bu paraya Gençlik Geliştirme Merkezi kurulur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yalnız Okan'ın durumu istisna. 2 asist yaptığı Manisa maçından sonra ki artistik tavırları yüzünden Aykut Kocaman tarafından istenmedi kadroda ki doğruda bir karardı. Tüm suçu yönetime atmayıp oyuncuya da baksanız biraz tamam ben de teknik kadro ve yönetimin tamamen haklı olduğunu savunmuyorum ama körü körüne saldırmak anlamsız.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@furkan58

Öyle bir haber çıkmıştı hatırlıyorum, varsaylım doğru olsun. Bana Fenerbahçe kadrosunda artistlik tavır takınmayan tek oyuncu göster -Özellikle yabancılardan- o zaman hak veririm. Ayrımcılık Yabancı>Türk>Genç şeklinde had saffada. Futbolcu harcamak bu kadar kolay olmamalı.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ünlü oyuncuların artistliginden gecilmiyor ama genc bir oyuncu yapınca hemen kes bileti.Daum zamanında yanlış hatırlamıyorsam Furkan diye bir genc vardı hazırlık maçında gol attı normal olarak sevindi çocuk "Furkan'ın golden sonraki hareketi hiç hoşuma gitmedi. Basit bir gol attıktan sonra aşırı derecede sevinmesi benim hoşuma gitmedi. Gençlerin şov yapmasını istemiyorum.'' dedi.Böyle saçma birşey olur mu genc oyuncu sevinmeyecekse kim sevinecek ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sevinmesi haklı da, bütün stadı dolaşıp tüm taraftarla "çak bi beşlik yapması" sinirlendirdi Daum'u. Ben bile dedim napıyo bu diye. Bazen iş oyuncuda bitiyor. Özellikle Türk oyuncularda var bu sıkıntı, "Ben oldum" demek.

Fenerbahçe'den sonra 2 sene Kayserispor'da oynadı Okan. Eğer kafası yerinde olsaydı Kayseriden de düşüp bir lig aşağıya Bucaya değil Trabzonspor'a veya Beşiktaşa giderdi ki örneği var. En günceli Olcan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@barahir

Okan Kayseride sağlam oyuncuların arkasında bekledi. Zaten oynama ihtimali zor bir takımdaydı. Burda tartışmaya açtığım Okan'ın kalitesi ve süper oluşu değil Yedek olacağını bile bile bir oyuncuya 15 milyon liranın üstünde para vermek. Elinde Gökhan'ın arkasında durabilecek bir Okan varken gidip bu parayı saçmak, saçmaydı. Genç oyunculara zerre güvenmediğimiz gibi bu gibi konulardaki hatalarımız ekonomik yönden kulübü inanılmaz baltalıyor. Madem alt yapıdan oyuncu çıkarmayı hedeflemiyorsun, böyle bir niyetin yok, kapat gitsin. Son Karabük maçına 18. tercih olan genç oyuncuyu götürmedik bile. Neymiş "Gençlere yetersiz mesajı vermişmiş" Sanki kadrodaki herkes Pele, gençler yetersiz. Benim ordan tek algıladığım mesaj "Ağzınızda kuş tutsanız bir genç oyuncu olarak -Fenerbahçe altyapısından çıktıysanız bir de- bu takımda işiniz yok" açık ve net.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @barahir

Okan Kayseride sağlam oyuncuların arkasında bekledi. Zaten oynama ihtimali zor bir takımdaydı. Burda tartışmaya açtığım Okan'ın kalitesi ve süper oluşu değil Yedek olacağını bile bile bir oyuncuya 15 milyon liranın üstünde para vermek. Elinde Gökhan'ın arkasında durabilecek bir Okan varken gidip bu parayı saçmak, saçmaydı. Genç oyunculara zerre güvenmediğimiz gibi bu gibi konulardaki hatalarımız ekonomik yönden kulübü inanılmaz baltalıyor. Madem alt yapıdan oyuncu çıkarmayı hedeflemiyorsun, böyle bir niyetin yok, kapat gitsin. Son Karabük maçına 18. tercih olan genç oyuncuyu götürmedik bile. Neymiş "Gençlere yetersiz mesajı vermişmiş" Sanki kadrodaki herkes Pele, gençler yetersiz. Benim ordan tek algıladığım mesaj "Ağzınızda kuş tutsanız bir genç oyuncu olarak -Fenerbahçe altyapısından çıktıysanız bir de- bu takımda işiniz yok" açık ve net.
    O konuda haklısın, Orhan ölü yatırımdı zaten. yalnız diyorum ya, neden Türkiye'den yeterince oyuncu yetişmiyor'un cevabı sadece yçnetici kısım değil. Futbolcu adaylarının zihinsel yapısı da önemli. Okan aşamadı bunu ve kaldı sınıfta. Ancak diğer dediklerine katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bizim genç oyuncular için izlediğimiz strateji, "kaybetmek kazanmaktan daha kolay"...

o dönem okan için çıkan haberler az çok doğru olabilir. olay tamamiyle aykut kocaman'ın üşengeçliğine gelmiş. 3 bağırıp 2 konuşmak 1 gülmek yetmiyor ama 3.5 milyon euro vermek daha kolayına geliyor. bu yüzden başarısız oldu.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kap'a açıklama yapıldı, stadın isim hakkı için görüşmelere başlanacakmış.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

feneriumda halka acilcak bence

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım: "Her şey para değildir. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ismi böyle kalacaktır. Sponsorluk çalışması yapmayacağım."

Nakit lazım oldu herhalde.

Adaylar kimlermiş var mı bilen?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@uAburak89

12 Numaranın forum sitesinde "Aziz Yıldırım: Verdiği sözleri tutmasıyla tanınıyor." diye bir başlık var. Orada bu ve bunun gibi bir çok sözü derlenmiş, verdiği bir çok sözü tutmasıyla tanınan ünlü bir başkanımızdır kendisi : ) Şuan sadece listeliyoruz, ileride roman olacak.
    Last edited by ReaList : 25.Aralık.2013 at 15:05
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ocak 1'den itibaren belli olur isimler.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

paraya ihtiyaç duymamız doğal karşılanmalı.

günümüz ekonomisi git gide borca sürüklüyor klüpleri. barcelona bile ne kadar direnebildi forma reklamı için?

3 temmuzdan sonra ekonomik anlamda belimizi doğrultamadığımız apaçık ortada sanırım. ben doğal karşılıyorum bu durumu bir taraftar olarakta benim açımdan hiç bir sorun yok. günümüz koşulları bunu gerektiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@balde_mir_07

İyiymiş.

@goosfraba

Emirates muhabbeti dönüyor twitter'da, bir ara sanki gazetelere de çıkmıştı buna benzer haberler.

@nerazzuri

Bence de doğal, hatta geç bile kaldı Fenerbahçe bence bu konuda. Aziz Yıldırım'ın büyük konuşup, çark etmesi ilgimi çekti sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

çok boş olsa da,

Gökhan Güçkaya @gokhanguckaya
    Qatar Airways Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadı ismine ve e Göğüs reklamına İki sponsorluk anlaşması için 5 yıllık 250 milyon euro verecek.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    çok boş olsa da,

Qatar Airways Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadı ismine ve e Göğüs reklamına İki sponsorluk anlaşması için 5 yıllık 250 milyon euro verecek.
    öh o nasıl rakammış öyle.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    çok boş olsa da,

2 sene avrupada oynamayacak olan bir takima bu kadar para vermez hicbir sirket...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yapılması gereken bir hamleydi bedavadan dolu para kazanacagız stadın isminin önünde reklam olsa ne olur olmasa ne olur zaten stadın her yeri reklam.

Araplar gelsin

Para gelsin

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İsmi Şükrü Saracoğlu iken sponsor olsun, koymaz. Benim istediğim ise isminin değiştirilmesi. Tarihimizde önemli bir kişinin ismi verilmeli. Birçok kişinin istediği Lefter Küçükandonyadis, Zeki Rıza Sporel gibi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kulübün borç yükü bu kadar yüksekken, Avrupa'dan ceza almışken, takımda çok fazla maliyetli oyuncu varken yapılması mecbur hatta geç kalınmış bir hareket. Senelik 12-13 milyon Euro civarı bir anlaşma harika olur, 5 yıllık ta anlaştığımız zaman tadından yenmez.

@goosfraba

abi o rakam da aşırı uçuk. Abartı bir rakam olmuş, bari 150 deseydiler belki derdik(o bile çok fazla).

Mesaj Yetkileri