Sayfa 381 / 492 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
11,401 ile 11,430 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi ki tam tersi bir durumla biz gol atmadık, utanç verici bir durum.

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

90+3 te attı rooney penaltılar
    aaaaKKKKoooo

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

ManU hele bi İngiltere'nin en çok kupa kazanan takımı olsunda ondan sonra en büyük olur.
    Ben kupaya bakmam.Kupa sayısının önemi yok benim için.Takım takım olsun yeter.ManU büyüklüğü bir başka büyüklük işte, adı konamaz diyeceğim ama konuluyor.3 senedir üst üste ligi kazanıp 2 senedir ŞL finalistiler daha ne yapsınlar

Bugün de kazanmaları gerek.Cech çok iyiydi.Ben Foster'ı kaleye almak bir hataydı bana göre topu bile doğru dürüst uzaklaştıramıyordu Foster.Ancak Ferguson onu adam eder ya

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

Giggs-Evra kaçırdı.Chelsea aldı.
    aaaaKKKKoooo

Maca super basladi ManU ilk golden sonra Cech'in mucizevi kurtarislari olmasa mac ilk yarida bitmisti.Ama olmadi ve Chelsea'nin ilk golu geldi tabii faul vardi ama hakem vermedi ve skor 1-1 oldu. 2. gol de fair-play yoksunu Chelsea yine faullu bir gol atti.Hakem kararlari tam skandaldi gercekten.

Son dakikada Giggs'in muthis pasiyla topla bulusan Rooney ustaca vurdu ve maci penaltilara tasidi.Penaltilarda kazanan Chelsea'de hak etmedigi kupayi aldi..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

penaltı ancak bu kadar kötü atılırdı evra naaptı öyle yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakem resmen uğraştı Chelsea'ye kupa vermek için. İlk golde faul vermeyecek hakem ancak kör olur. 2. goldede Ballack direk Evra'nın boğazına yapıştı. Onuda devam ettirdi oyuncu yerde hala devam ettiriyo. Ya Keita gibi olsaydı dili kaçsaydı boğazına ne olacaktı.

Cech olmasa ilk yarıda 3 olurdu zaten garanti. Neyse artık aldılar ama hakemle.

Nesil
    2006

Dün Chelsea yense 26 TL alacaktım. Son saniyede ofsayt olacak golü verdi, bütün gelirimi yıktı.

Chelsea'yı bu maçta çok beğendim. Ancelotti ile güzel bir hava yakalamışlar. Chelsea bu yıl Premier Lig'de zirveyi kapar diye düşünüyorum.

Valencia'yı beğendim. Man. Utd, Ronaldo'dan sonra o mevki için iyi bir isim bulmuş. Ama Owen Man. Utd'ın oyuncusu olamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Dün Chelsea yense 26 TL alacaktım. Son saniyede ofsayt olacak golü verdi, bütün gelirimi yıktı.

Chelsea'yı bu maçta çok beğendim. Ancelotti ile güzel bir hava yakalamışlar. Chelsea bu yıl Premier Lig'de zirveyi kapar diye düşünüyorum.

Valencia'yı beğendim. Man. Utd, Ronaldo'dan sonra o mevki için iyi bir isim bulmuş. Ama Owen Man. Utd'ın oyuncusu olamaz.
    Banada tam tersi gibi geldi. Valencia'yı Ronaldodan sonra o mevkii için çok düz buluyorum. Ki dünde girdikten sonra yararlı şeyler yaptığı söylenemez. Ben Foster & Hakem ikilisi kupayı verdi Chelsea'ye.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bencede Chelsea hiç bir şey oynamadı.Ben Foster'ın yerine Patrice Evra zaman zaman kaleye geçmeseydi defans bloğu daha da rahat oynardı United'ın.

Galiba farklı maçlar izledik abisi ya da son dakikada golü yiyip iddaayı kaybetmenin şaşkınlığına geldi Bu arada belirteyim gram United sevmem sadece Ferguson'a çok saygı duyarım . Benim ekol Arsenal.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu adamda ArsenaL e geLirken hiç sakatLık yüzü görmemiş. Prague ve Dortmund formaLarını defaLarca giymiş ama ArsenaL e geLince sakatLıktan kurtuLamamış bir oyuncu. BiLdiğiniz Linderoth hiç bir fark yok arada.

Çok yetenekLi bir oyuncu asLında ama işte...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Linderoth'un çek versiyonu Linderoth'la hemen hemen aynı yaşta demi Rosicky 2 yaş falan vark var yani demmeki bunlar belli bir yaştan sonra sakatlanıp futbolu bırakıyor o coğrafyadan oyuncu almamak lazım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cokta iyi oynuyordu aslında hazırlık maclarında, şanssızlık işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Ben kupaya bakmam.Kupa sayısının önemi yok benim için.Takım takım olsun yeter.ManU büyüklüğü bir başka büyüklük işte, adı konamaz diyeceğim ama konuluyor.3 senedir üst üste ligi kazanıp 2 senedir ŞL finalistiler daha ne yapsınlar
    Tamam madem kupalara bakmıyoruz 3 sene üst üste ligi kazanmış benim için hiç önemli yok, 2 senedir ŞL finalistiymiş kupalar önemli değil ama nasıl olsa dimi. Ne yapayım ben bunları?

Oynanan oyuna göre diyosan geçen sene zaten Barcelona'dan sonra en çok keyif veren takım Liverpool olmuştur. 4-0 Real Madrid,5-0 A.Villa,4-1 ManU,4-4 Chelsea,4-4 Arsenal. Daha başka bişey dememe gerek yok sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Yazık oldu sevdiğim bir oyuncuydu . kaç aydır oynayamıyor belli değil .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Linderoth No 2 .Yetenekli ama sakat deyimini futbol'a sokacak bu 2li uğraşları sürüyor hala .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Default Ronaldo dünyanın en iyisi değil

Benitez: "Ronaldo dünyanın en iyisi değil"

Liverpool Menajeri,dünyanın en iyi futbolcusunu kendi kadrosunda arıyor.

Bir önceki sezon attığı 42 golle takımı Manchester United'ı zirveye taşıyan Cristiano Ronaldo, FIFA Dünya'nın En İyi Oyuncusu ödülünü kazanmıştı.

Portekizli yıldız geçtiğimiz sezon da fena bir performans çizmedi, ancak Barcelona'nın yıldızı Messi, sergilediği performansla pek çok otariteye göre Ronaldo'yu geride bıraktı.

Liverpool Menajeri, AS gazetesine Cristiano Ronaldo ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "O çok iyi bir oyuncu, ancak dünyanın en iyisi değil. Kaka, Messi ve Rooney'de bana göre üst düzey oyuncular. Ayrıca bizim yıldızlarımız Torres ve Gerrard'ın da onlardan eksik kalır yanı yok. Özellikle ikisi bir arada oynadıklarında çok tehlikeli oluyorlar" dedi.

Liverpool'un efsane haline gelen ikilileriyle, Gerarrd-Torres ikilisini kıyaslayan Benitez, Toshack-Keegan veya Dalglish-Rush ikilisinin yaptıklarını Gerrard ile Torres'in de başarabileceğini düşünüğünü belirtti.

İspanyol teknik adam sözlerini, "Ben ne kadar takım oyununun galibiyeti getirdiğine inansam da, bazen yıldızlar tek başlarına maç alabiliyorlar" şeklinde bitirdi.

Goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

gerarrd ile torese iyi gaz vermiş

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Gaz vermek değil bence gerçekleri konuşmuş,ayrıca genel olarak yorumlarıda çok doğru ve yerinde tespitler..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne Ronaldo'ymuş arkadaş herkes Ronaldo'ya sallıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Liverpool Menajeri, AS gazetesine Cristiano Ronaldo ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "O çok iyi bir oyuncu, ancak dünyanın en iyisi değil.
    sallama yok burda..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çok boş konuşuyor bence.

sağlam bir 11 kuramadıktan sonra premer lig kazanması çok zor.gerrard ve torresle olacak iş değil.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

owen kalitesi belli bir oyuncu hazırlık maçlarında denemeye gerek yok ihtiyacın olursa koy ilk 11e atsın golleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldo'nun Messi'den fizik olarak açık üstünlüğü var.
    Artı bacakları daha güçlü.
    Şut, Frikik, Kafa özelliği var artısı..
    Messi biraz daha çabuk bir futbolcu Ronaldo'ya nazaran..
    Ama Ronaldo dünyanın en iyisidir, her ne kadar Messi'nin saç teli kadar bile sevmesem de

Default Honda'dan Liverpool itirafı

Bir dönem adı Galatasaray ile de geçen Hollanda Ligi takımlarından Venlo'nun orta saha oyuncusu Keisuke Honda, Liverpool'un kendisi ile ilgilendiğini ifade etti.
    Websitesinde pazar günü açıklamalar yapan Japon orta saha, İngiliz ekibin kendisini transfer etmek istediğini belirtti.

Venlo'nun başkanı Hai Berden ise Honda'yı almak isteyen çok fazla kulüp olduğunu ve 5 tane İngiliz kulübün de 23 yaşındaki oyuncuya talip olduğunu söyledi.
    2008 yılında VVV'ye transfer olan sol kanat oyuncusu Honda, Hollanda Ligi'ni bu sezon kasıp kavurdu. 36 maçta görev alan Honda tam 16 gole imza atarken yaptığı asistlerle de takımını üst sıralara taşımayı başardı. Yeni sezona da fırtına gibi başlayan Honda, iki maçta üç gol atma başarısı gösterdi. Den Haag ile 2-2 berabere kaldıkları maçta ise takımının 2 golüne de imza atan oyuncu oldu.

Sporx

Default Portsmouth'ta hedef bu sefer Mensah

Lyon'da forma şansı bulması zor gözülen Ganalı oyuncunun İngiltere'ye gitmesi bekleniyor.

Lyon'da forma giyen golcü oyuncu Frederic Piquionne'yi kadrosuna katan Portsmouth, şimdi de Fransız ekibin savunmasında görev yapan John Mensah'ı transfer etmek istiyor.

Genelde savunmanın göbeğinde görev alan oyuncu, gerektiği takdirde sağ bek olarak da forma giyebiliyor. Geçtiğimiz sezon sakatlık yüzünden fazla oynamayan Mensah, Lyon'da istikrarlı bir form grafiği sergileyememişti.

Savunmanın ortasında görev yapan Cris ve Jean-Alain Boumsong'a alternatif olarak Mathieu Bodmer'in de bulunması üzerine Mensah ile yollarını ayırmak isteyen Lyon, 26 yaşındaki oyuncunun kendisine bir kulüp bulmasını bekliyor.

Bu oyuncuyu kadrosuna katmayı isteyen Portsmouth'un, Mensah'ı öncelikle kiralamaya çalışacağı öğrenildi. Ancak Lyon'un buna yanaşmaması durumumunda, Mensah'ın bonservis ücretinin 7 milyon avro civarında olabileceği konuşuluyor.

Goal

Default Messi'ye açık çek

Barcelona’nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi’yi transfer etmek isteyen Manchester City’nin, çılgın bir teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

Marca’nın haberine göre, Manchester City’nin, Barcelona’nın yıldız orta saha oyuncusu Lionel Messi'ye açık çek vermeye hazırlandığı ifade edildi.

Barcelona ile sözleşmesini yenilemeye hazırlanan yıldız oyuncunun, City’nin teklifine vereceği cevap merakla bekleniyor. Manchester City’nin Messi için 150 milyon avro gibi bir miktarı gözden çıkardığı söyleniyor. 22 yaşındaki oyuncuya ise, senelik 12 milyon avro teklif edileceği ifade ediliyor.

Manchester City, daha önce de Kaka için astronomik bir teklif yapsa da transferi gerçekleştirememişti. Mavi beyazlıların Messi’den de ret cevabı alacağına inanılıyor.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçenlerde Laporta, Messi'nin bonservisini 300 milyon € olarak açıklamıştı...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Messi Diyor Ömrümün Sonuna Kadar Barçada Kalmak İstiyorum Bunlar Teklif Veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Offf paraya bak.Bu para Barcelona camiasının 7 sülalesine yeter.

Mesaj Yetkileri