Sayfa 381 / 1204 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
11,401 ile 11,430 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Sabah Gazetesiymiş. Oradan okumuşum.

Quote Originally Posted by Sabah Gazetesi
    Bosna Hersek'in hocası Safet Susiç: "Hagi'nin bizi zayıflatmak için Misimoviç'i oynatmadığına inanmıyorum. Ama neden oynatmadığını da anlayamıyorum.
    Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi'nin Zvjezdan Misimoviç'i Bosna Hersek ile 2012 Elemeleri'nde aynı grupta yer alan Romanya'ya avantaj sağlamak için oynatmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Haberi yayınlayan Oslobodjenje gazetesi konuyla ilgili olarak dün Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Safet Susiç'in de görüşlerini aldı. Susiç yaptığı açıklamada, "Hagi'nin Mart ve Haziran ayında karşılaşacağımız ülkesi Romanya'ya avantaj sağlamak için Misimoviç'i oynatmadığına inanmıyorum. Ama bir takımın kaderini değiştirebilecek kaliteye sahip böyle bir oyuncuyu neden kadro dışı bıraktığını da anlayamıyorum" dedi.

"ANCAK OYNATARAK SATABİLİRLER!"
    İstanbulspor' da birlikte çalıştığı G.Saray Sportif Direktörü Adnan Sezgin ile de görüştüğünü belirten deneyimli teknik adam, "Bu durumun bana böyle devam etmeyeceğini söyledi. Misimoviç sezon sonuna kadar G.Saray'da kalmak zorunda. Onu iyi fiyata satmaları için oynatmaktan başka çareleri yok" ifadesini kullandı. Misimoviç'in de kendisinden ne beklendiğini anlayamadığını kaydeden Susuç, "Konuyla ilgili olarak G.Saray ile ben de görüşeceğim. Misimoviç bizim için önemli, o formunu bulamazsa bu takımımızı ciddi şekilde zayıflatır" diye konuştu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hagi böyle bir şey yapmaz asla.Sabah saçmalamış her zaman ki gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bende sanmiyorum haginin böyle birsey yapacagini misimovic adam gibi top oynasa oynatirdi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Saffet Susic saçmalamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bende Hagi'nin böyle bir saçmalığı yapabileceğini düşünmüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hagi taraftarına hırsızlar diye bağırdı diye haber çıksaydı kimse onada inanmazdı. Ancak Hagi bunu yaptı. Kimine göre tribüne oynamayıp içinden geldiği gibi davrandı. Kimisine göre ise taraftarına nasıl bu etiketi vurabildi.

Misimovic Galatasaray'ı bilinçli olarak sabote ettiğinden kadro dışı kaldı. Yarın bu adamı kadroya alırsan o zaman bu haberlere inanma oranı artacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bir hatırlayın bakalım elvir baliç neden gönderildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hagi taraftarına hırsızlar diye bağırdı diye haber çıksaydı kimse onada inanmazdı. Ancak Hagi bunu yaptı. Kimine göre tribüne oynamayıp içinden geldiği gibi davrandı. Kimisine göre ise taraftarına nasıl bu etiketi vurabildi.

Misimovic Galatasaray'ı bilinçli olarak sabote ettiğinden kadro dışı kaldı. Yarın bu adamı kadroya alırsan o zaman bu haberlere inanma oranı artacaktır.
    ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. millet bir yazıyor ki, olayı bilmeyenler okusa Misimoviç'in sahada harikalar yarattığını ya da en azından gayret gösterdiğini falan zannedecek... Çıkıp adam gibi topunu oynasaydı kimin gücü yeterdiki kasıtlı olarak kadro dışı bırakma işine ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Madem Misimovic takimi sabote etti Servet'in Balta'nin Sarp'in Ali Turan'in ne isi var takimda. Insua'nin ne sucu var kimse savunma yapmiyo falan demesin gördük Caglar'la Balta'yi. Sol kanadimiza ray dösedi adamlar.

Yapilacak tek sey Arda dahil bütün gereksiz yerli oyunculardan kurtulmak adam gibi revizyon yapmak önümüzdeki 2-3 yilda da takim düzelemeyecegine göre rahat rahat revizyon yapilabilir.

Devre arasinda da sacma sapan sirf transfer yapmak icin transfer yapmaya gerek yok bu takim ligde kalmak icin yeterli bu sene.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Misimoviç yıldız oyuncu. Bu tarz oyuncuları yanlış yerde oynatırsanız, ters bir şey yaparsanız küserler ve performans gösteremezler, ama mutlu oldukları zaman da çok etkili olurlar(bkz. Lincoln). Bu oyuncuların nazı çekilmeyecekse böyle oyuncular alınmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Misimoviç yıldız oyuncu. Bu tarz oyuncuları yanlış yerde oynatırsanız, ters bir şey yaparsanız küserler ve performans gösteremezler, ama mutlu oldukları zaman da çok etkili olurlar(bkz. Lincoln). Bu oyuncuların nazı çekilmeyecekse böyle oyuncular alınmamalı.
    doğru bir noktaya değindin. ben de bir kaç cümle ilave etmek istiyorum bu konu hakkında.

avrupa'da büyük diye tabir ettiğimiz takımlar, takımındaki yıldız oyuncuları el üstünde tutuyorlar. hem de 10larcasını. tabiri caizse pohpohluyorlar. eğer yıldız oyuncun varsa - alacaksan - bunu yapacaksın.

sen daha bir tanesinin gönlünü hoş tutamıyorsan, çıkıpta ben büyük kulübüm demiyeceksin hiç kimse kusura bakmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    doğru bir noktaya değindin. ben de bir kaç cümle ilave etmek istiyorum bu konu hakkında.

avrupa'da büyük diye tabir ettiğimiz takımlar, takımındaki yıldız oyuncuları el üstünde tutuyorlar. hem de 10larcasını. tabiri caizse pohpohluyorlar. eğer yıldız oyuncun varsa - alacaksan - bunu yapacaksın.

sen daha bir tanesinin gönlünü hoş tutamıyorsan, çıkıpta ben büyük kulübüm demiyeceksin hiç kimse kusura bakmasın.
    Olur bundan sonra demeyiz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post

Sonuna kadar katılıyorum. Skibbe ve Rijkaard'ın en büyük olayı buydu zaten. Skibbe Lincoln gibi kazanılması çok zor bir oyuncuyu kazandı üzerine alınabilecek en büyük verimi aldı. Rijkaard Keita gibi fevri bir oyuncuyu öyle veya böyle disiplin altına alabildi. Bülent Korkmaz bunu başaramadı, çünkü futbolculuğundan süregelen yapısında bu pohpohlama olayı yok. Hagi de aynı şekilde bu tarz bir oyuncu değildi kendi içinde oldukça disiplinliydi bunun için de disiplinsiz oyunculara tahammülleri yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sonuna kadar katılıyorum. Skibbe ve Rijkaard'ın en büyük olayı buydu zaten. Skibbe Lincoln gibi kazanılması çok zor bir oyuncuyu kazandı üzerine alınabilecek en büyük verimi aldı. Rijkaard Keita gibi fevri bir oyuncuyu öyle veya böyle disiplin altına alabildi. Bülent Korkmaz bunu başaramadı, çünkü futbolculuğundan süregelen yapısında bu pohpohlama olayı yok. Hagi de aynı şekilde bu tarz bir oyuncu değildi kendi içinde oldukça disiplinliydi bunun için de disiplinsiz oyunculara tahammülleri yok...
    İsmi geçen isimlerden en büyükleri hangileri peki? Hagi ve Bülent Korkmaz değil mi?

Her işte olduğu gibi, futbolda da disiplin şarttır. Disiplinsiz hiçbir oyuncu bu takımın kapısından içeri girmemeli. Lincoln-Misimovic filan hikaye. İkisinin toplam futbol yeteneği Haginin sol ayak baş parmağındaki yeteneği kadar. Hagi bunca yeteneğinin üstüne disiplini koydu ve bu takımın efsanesi oldu.

Farklı bir örneğe bakarsak, Bülent Korkmaz mükemmel bir yeteneğe mi sahipti. Hayır. Ama mükemmel bir disipline sahipti, akşam 9da yatardı, antrenmanlarını asla aksatmaz, en ufak gecikmeler bile yaşamazdı. UEFA Kupasını da Kaptan olarak o kaldırdı.

Kısacası, ben yıldız oyuncu disiplinsiz olur görüşüne tamamen karşıyım. Disiplinli olanlar ayakta kalanlardır, her meslekte olduğu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    İsmi geçen isimlerden en büyükleri hangileri peki? Hagi ve Bülent Korkmaz değil mi?

Her işte olduğu gibi, futbolda da disiplin şarttır. Disiplinsiz hiçbir oyuncu bu takımın kapısından içeri girmemeli. Lincoln-Misimovic filan hikaye. İkisinin toplam futbol yeteneği Haginin sol ayak baş parmağındaki yeteneği kadar. Hagi bunca yeteneğinin üstüne disiplini koydu ve bu takımın efsanesi oldu.

Farklı bir örneğe bakarsak, Bülent Korkmaz mükemmel bir yeteneğe mi sahipti. Hayır. Ama mükemmel bir disipline sahipti, akşam 9da yatardı, antrenmanlarını asla aksatmaz, en ufak gecikmeler bile yaşamazdı. UEFA Kupasını da Kaptan olarak o kaldırdı.

Kısacası, ben yıldız oyuncu disiplinsiz olur görüşüne tamamen karşıyım. Disiplinli olanlar ayakta kalanlardır, her meslekte olduğu gibi.
    Ben size demek istediklerimi tam olarak anlatamamışım. Hagi ve Bülent Korkmaz çok farklı, efsane isimler dediğiniz gibi. Bu adamlar disiplinli olduğu için geldiler bu konuma Lincoln böyle bir oyuncu olmadığı için şimdi bu kulüpten içeri adımını atamıyor, bu konuda hemfikiriz.

Benim anlatmak istediğim Hagi ve Bülent Korkmaz gibi disiplinli, işine saygısı olan insanlar böyle oyuncuları sevmezler. Skibbe ve Rijkaard bu tip oyunculara bayılıyor filan mı sanıyordunuz? Ama elindeki malzeme bu ve bu malzemeden en iyi verimi alması lazımdır antrenörün. Bülent Korkmaz bunu yapmadı, Lincoln'ü kaybetti istese Lincoln'ü kazanır sene sonu postayı yine koyardı, yapmadı. Hagi daha bismillah geldi Misimovic'i kaybetti, Misimovic'ten maksimum verimi alıp devre arasında yollayabilirdi yine yapmadı kaybeden kim? Galatasaray.

Teknik adamlar -hele ki Galatasaray gibi ekonomik gücü çok yüksek olmayan takımlarda çalışanlar- ellerindeki malzemeyi sonuna kadar kullanmalıdırlar. En büyük örnek Insua gözümüzün önünde... Adam iyi niyetli, çalışkan, disiplinli birisi. Liverpool gibi bir kulüpten geliyor olması da bir göstergesi bunun aynı zamanda. Ama adam kazanılmaya mı çalışıyor yine? Hayır, kiralık diye gönderiliyor sadece kiralık diye!

4 transfer yapılacak. Hagi şimdi kendi kadrosunu kuracak, göreceksiniz 5.likten yukarı da çıkamayacak o takım.( Tahminim 7. bitiririz ) Sene sonu gönderilecek veya istifaya zorlanacak. Yeni bir antrenör gelecek Hagi'nin aldırdığı oyuncuları beğenmeyecek belki kendi kadrosunu kurmak isteyecek. Gelenleri tekrar gönderecek belki de. Yine yeni bir takım, yeni bir düzen, yeni bir disiplin, yeni bir anlayış. Takım istikrarı var mı? Yok. Başarı geliyor mu? Yok. Aynı tas aynı hamam anlayacağınız.

Yönetim anlayışımızın değişmesi lazım bu da bu yönetimle olacak gibi değil. Asıl revizyon sadece kadroda değil, yönetim ve anlayışında da şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben size demek istediklerimi tam olarak anlatamamışım. Hagi ve Bülent Korkmaz çok farklı, efsane isimler dediğiniz gibi. Bu adamlar disiplinli olduğu için geldiler bu konuma Lincoln böyle bir oyuncu olmadığı için şimdi bu kulüpten içeri adımını atamıyor, bu konuda hemfikiriz.

Benim anlatmak istediğim Hagi ve Bülent Korkmaz gibi disiplinli, işine saygısı olan insanlar böyle oyuncuları sevmezler. Skibbe ve Rijkaard bu tip oyunculara bayılıyor filan mı sanıyordunuz? Ama elindeki malzeme bu ve bu malzemeden en iyi verimi alması lazımdır antrenörün. Bülent Korkmaz bunu yapmadı, Lincoln'ü kaybetti istese Lincoln'ü kazanır sene sonu postayı yine koyardı, yapmadı. Hagi daha bismillah geldi Misimovic'i kaybetti, Misimovic'ten maksimum verimi alıp devre arasında yollayabilirdi yine yapmadı kaybeden kim? Galatasaray.

Teknik adamlar -hele ki Galatasaray gibi ekonomik gücü çok yüksek olmayan takımlarda çalışanlar- ellerindeki malzemeyi sonuna kadar kullanmalıdırlar. En büyük örnek Insua gözümüzün önünde... Adam iyi niyetli, çalışkan, disiplinli birisi. Liverpool gibi bir kulüpten geliyor olması da bir göstergesi bunun aynı zamanda. Ama adam kazanılmaya mı çalışıyor yine? Hayır, kiralık diye gönderiliyor sadece kiralık diye!

4 transfer yapılacak. Hagi şimdi kendi kadrosunu kuracak, göreceksiniz 5.likten yukarı da çıkamayacak o takım.( Tahminim 7. bitiririz ) Sene sonu gönderilecek veya istifaya zorlanacak. Yeni bir antrenör gelecek Hagi'nin aldırdığı oyuncuları beğenmeyecek belki kendi kadrosunu kurmak isteyecek. Gelenleri tekrar gönderecek belki de. Yine yeni bir takım, yeni bir düzen, yeni bir disiplin, yeni bir anlayış. Takım istikrarı var mı? Yok. Başarı geliyor mu? Yok. Aynı tas aynı hamam anlayacağınız.

Yönetim anlayışımızın değişmesi lazım bu da bu yönetimle olacak gibi değil. Asıl revizyon sadece kadroda değil, yönetim ve anlayışında da şart.
    O konuda haklısınız. Eldeki malzeme en iyi şekilde kullanılmalıdır. Ama belli çerçeveler altında. Ben açıkçası Misimovic olayının altında bambaşka bir şey olduğu görüşündeyim.

Olayın baş kısmına gelirsek, bence bu tip oyunculara yatırım yapılması bile yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    O konuda haklısınız. Eldeki malzeme en iyi şekilde kullanılmalıdır. Ama belli çerçeveler altında. Ben açıkçası Misimovic olayının altında bambaşka bir şey olduğu görüşündeyim.

Olayın baş kısmına gelirsek, bence bu tip oyunculara yatırım yapılması bile yanlış.
    Size katılıyorum, bu transferlere bunca emek harcanıyor sonrası hüsran oluyor. Bir de yollamak için ayrı emek harcanıyor. Bu kadar saçma bir politika olamaz. Günü kurtarmak için yapılan her hareket fitil fitil çıkıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene Türkiye Kupası'nı alalım da sene sonu Hagi yolcu zaten..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ocak ayında açıkcası bir revizyon yapacağını sanmıyorum yönetimin.Anca adam alırlar Barış'la Ayhan'la kanka yaparlar onları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yönetimle futbolda bir yere geleceğimiz yok zaten abi..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu genç Adnan'ın gelmediğine üzülüyorum şimdi adamın elinde 2 tane dünya çapında yönetici vardı hiç yoktan transferlerimiz kaliteli olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence revizyonu yeni yönetime bıraksınlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bence revizyonu yeni yönetime bıraksınlar..
    Ah keşke o karakter olsa abicim keşke...

Bu kulübün her yerine revizyon şart; taraftar grubundan yönetimine takımına teknik ekibine antrenörüne sağlıkçısına herşeyine. Rantçı "reis" diye geçinen adamlar sorsanız Galatasaray aşkıyla yanıp tutuşurlar. Başkanımız belki elinden geçeni yapıyor ama olmuyor işte iyi yönetemiyor futbol takımını. Başkanın bunu da farkedip gerekeni yapması lazımdır. Daha fazla zarar vermemesi gerekir. Bizim tam olarak toparlanmamız çok yıl kaybettirir bize karaktersiz insanlar olduğu sürece. Yeni bir taraftar oluşumu da şart; ama serseri değil, gerçek Galatasaraylı.

Kusura bakmayın transfer haberinden çıktı son yazdıklarım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray'daki sorunlar tek bir başlığa sığmaz. Çok başlıklı çünkü. Ana başlıklar şöyle ki,
    -Beceriksiz yönetim
    -Ruhsuz oyuncular
    -Ne istediğini bilmeyen taraftar
    -Yetersiz teknik direktör

vesaire vesaire.

Fakat malesef bunun yeri burası değil. Fakat revizyon şart. "Her yerde."

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

baptista ve Jenas'ın lig bitiminde imzalayacağını konuşuluyor.bir kaç transferi daha çok önceden tahmin etmiştik.bir kaç haftaya yayılır haber.jenas tam oturur,baptista'dan şüpheliyim..
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Baptista kagit üstünde iyi duruyor ama ben fayda saglayacagindan süpheliyim ki gelmez bence bu saatten sonra takima gelecek yildiz oyuncu bulamayiz ki gelenlerde para kazanmak icin yatmak icin gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

jenas hangi jenas?

tottenham'daki ise imkansız.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

jenas hangi jenas?

tottenham'daki ise imkansız.
    tottenham'daki jermanie jenas.neden imkansız olduğunu bilmiyorum ama sandro'dan sonra satılması gündemdeydi uzun zamandır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    tottenham'daki jermanie jenas.neden imkansız olduğunu bilmiyorum ama sandro'dan sonra satılması gündemdeydi uzun zamandır.
    jenas tottenham için çok önemli bir futbolcu, hele de ligde şampiyonluk yarışı, avrupada şampiyonlar liginde mücadele ederken satmaları imkansız.

Mesaj Yetkileri