Sayfa 381 / 578 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
11,401 ile 11,430 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Olamazlardı ve asla da olamayacaklar,çünki bu futbolu onlar yönetmiyor..

Gokhan "Terry" Zan

OKU

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Gokhan "Terry" Zan

OKU
    Şaka olsa gerek

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adamın hasıdır ! Adamsın Drogba !

http://instagram.com/p/YANed9OjOs/#

antrenman sahasının bahçıvanları adamın dibidir. bu adamlar her zaman saygımı kazanır...
    Tarzı bir şey yazmış.Ekşi'de gördüm
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Hakkaten şu Drogba inanılmaz adam ya.
    Yıllarca abzürt yabancılara ne paralar verdik
    Şimdi bu adam yıllık 20 milyon euro alsa ne olur yani. Helali hoş olsun.
    Tek bu foto için değil. Saha içi/dışı süper örnek bir insan.

Unal baskan yeni sezonda da bunlardan istiyoruz !!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yanılmıyorsam "Antrenman sahamızda bahçıvanlarla foto, bu adamlara her zaman saygım var" demiş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla Ekşi'de gördüm diye belirttim ben Orada ki kişi böyle çevirmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla Ekşi'de gördüm diye belirttim ben Orada ki kişi böyle çevirmiş.
    Yok yahu onu anladım ben zaten, Ekşi'deki de iyi yardırmış zaten Ben sadece eli yüzü düzgün bi çeviri yapmak istedim.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yok yahu onu anladım ben zaten, Ekşi'deki de iyi yardırmış zaten Ben sadece eli yüzü düzgün bi çeviri yapmak istedim.
    Shoot out diyor. Belki penaltı çektim bizim bahcıvanlara diyor nereden biliyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Shoot out diyor. Belki penaltı çektim bizim bahcıvanlara diyor nereden biliyorsun
    yapmamıştır onu heralde

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="G8F-s89jL0s"]Sneijder[/YOUTUBE]

Bu adamı iyice kendimizden biri yaptık 2,5 ayda

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Acı seviyorum ÇOK ÇOK ÇOK seviyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adanalı Sneijder
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Böyle karakterli içten futbolcular görmeyi istiyoruz artık takımda adam gibi adamlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ultrAslan'ın protesto yürüyüşü için bestesi çok güzel ve anlamlı.

ultraslan.com

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

"Teknik Direktörümüz Fatih Terim ile ilgili olarak T.F.F. Disiplin Kurulu tarafından açıklanan cezada; Disiplin Kurulu’nun bir kez daha tek taraflı davrandığı görülmüş ve Hocamıza yapılan ağır tahrikler göz önüne alınmadan cezalandırma en basit ve ağır şekilde uygulanmıştır.

Tahkim Kurulu'na gerekli başvurular gerekçe ile beraber en kısa zamanda yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü"
    Bence Fatih Terim tahkime gidilmesine karşı çıkar çünkü maç sonunda gitmeyeceğim demişti.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben ifade vermeyeceğim dediğini hatırlıyorum öyle demedi mi yoksa

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Tahkime gitmeyeceğim dedi giderse şaşırmam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tahkime gitmicem dedi hoca , kisiler ve kurumlari bir tutmayin arkadaslar

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fatih Terim, PFDK’dan çıkan ceza için Tahkim’e gitmek isteyen yönetime karşı çıktı.

Mersin maçında hakem Süleyman Abay ile tartışan ve ardından da tribüne gönderilmesiyle çileden çıkan Fatih Terim’e toplam 9 maç ceza gelince yönetim de harekete geçme kararı aldı. Mersin karşısındaki hareketleri nedeniyle kurt hocaya 7 maç ceza gelirken geçen sezon ertelenen 2 maçlık men cezası da ertelenince Terim sadece sezonu kapatmakla kalmadı, aynı zamanda gelecek sezon ligdeki ilk 3 maçta da takımından ayrı kaldı.

Sarı-kırmızılı yönetim, önceki gün PFDK’dan çıkan kararın ardından kolları sıvarken TFF Tahkim Kurulu’na başvurup cezanın indirilmesini talep etme kararı aldı... Ancak burada devreye giren G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, buna karşı çıkıp itirazda bulunulmamasını istedi.

Süleyman Abay’ın yanı sıra TFF temsilcisine de hakarette bulunan Terim, karşılaşmanın ardından stat çıkışında yaptığı açıklamalarda da hakemin kendisini tribüne göndermesinin ardından yaptığı her şeyin arkasında olduğunu vurgulamıştı.

TOPLANACAKLAR!

Yönetim özellikle ligin son iki haftasındaki F.Bahçe deplasmanı ile Arena’daki Trabzon maçlarında Terim’in takımın başında olması için itiraz etmek istediği öğrenildi. Ancak deneyimli hocanın verilen cezanın tamamını çekmek istediği ve de bu yüzden yönetimin Tahkim Kurulu’na yapmayı planladığı itirazın önüne geçerek 9 maç takımından ayrı kalmayı kabul ettiği belirtildi. Terim ile yönetimin Karabük maçı sonrasında bir toplantı yapması bekleniyor.
    http://spor.gazetevatan.com/9-maca-i...529632/5/haber

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe-Eskişehir maçının olduğu hafta,Galatasaray'ın maçının olduğu gün 'Alper Potuk Gs ile söz kesti' diye haberin çıkması ne kadar tesadüf değil mi? Hiç kimsenin aklına Emenike haberi gelmemiştir herhalde ? İyi oynarsa Alper söylenicekler belli 'Zaten Gs ile maçtan önce anlaşmıştı' vıdı vıdı.Ah ah medya ne güzel yönlendiriyor insanları.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray AŞ'nin 9 aylık mali tabloları açıklandı. İlk 9 ayda 222 m TL gelir, 59 m TL net zarar açıklandı.

GS AŞ'nin geçen sene ilk 9 ayda geliri 141 m TL iken bu sezonun ilk 9 ayında gelir 222 m TL'ye yükseldi.

Galatasaray AŞ geçen sezon ilk 9 ayı 20,4 m TL zarar ile kapatmıştı bu sezon ilk 9 ayda zarar %188 artarak 58,9 m TL oldu.

Galatasaray AŞ'nin geçen seneye göre geliri ilk 9 ayda %57 artarak 222 M TL'ye ulaştı.

Galatasaray Futbol Faaliyetlerinden (Faiz Hariç) 30,3 M TL zarar ederken, lisanlı ürün satışlarından 5 m TL kar elde etti.

Galatasaray AŞ'nin sezon başında 171m TL olan banka borçları 9 ay sonunda 197 m TL oldu. Ticari borçlar ise 59,8mTL'den 108,2mTL'ye çıktı.

Galatasaray AŞ'nin ticari borçlarının 44,3mTL'lik kısmı diğer kulüplere bonservis borçları.

Galatasaray AŞ'nin alacakları ise 47mTL.

GS AŞ'nin en yüksek geliri 18,5mTL'den 49,8mTL'ye çıkan Store gelirleri.Onu 48mTL ile CL gelirleri ve 42mTL ile STSL yayın gelirleri izliyor

GS AŞ'nin 222mTL geliri içinde kombine ve loca gelirleri yok.

Galatasaray sezonun ilk 9 ayında futbolcular teknik ekip ve futbol idari personeline 148mTL maaş ödedi, geçen sene rakam 110mTL'ydi.

GS AŞ ve Denizbank arasında 2013-14 ikinci yarısından 2016-17 ilk yarısı sonuna kadar 4.2m$ değerinde sponsorluk anlaşması imzaladı.

https://twitter.com/kakbas

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

galatasaray zarar etmeye devam ediyor finansal rakamlardan anladığım o. geçen sene 70 milyonmuş zarar bu yıl 59, yeni bir sermaye arttırımı olabilir..
    gerçi özkaynaklar da -29 milyona inmiş..

Neredeyse bütün borsacı ve finansdan anlayan kişiler batma yakın diyorlar bakalım görelim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben mali tabloda bir gerileme göremiyorum. Sanırım benim bilgim yetmiyor. Gider artmış tamam kabul ancak gelirler daha fazla artmış. Bu durumda batma yakın diye birşey söz konusu olamaz gibi geliyor bana. Bunlara ek olarak bu gelirlere loca ve bilet gelirleri eklenmemiş.

Ünal Başgan işini bilir
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

çok anlamamak ile birlikte net anladığım birşey var, galatasaray şuan teknik iflas konumunda.
    dün gece kapa gönderdiği 2030 yılına kadar tahmini yayın geliri, uefa gelirleri, ve sponsorluk tarzı tüm gelirlerini spkya kabul ettirebilirse ancak öyle kurtulacak iflastan.
    spk nasıl cevap verecek bakalım son bir saattir dikkatimi çekti bu konu..

ünal aysal müthiş bir yönetim ve finansal manevra kabiliyetine sahip, neredeyse hiç bir garantisi olmayan uefa gelirlerini 2030 kadar spk ya kabul ettirebilirse efsaneliği kesinleşir

bu da kapa gönderdiği bildiri
    http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=274108

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

“Galatasaray’ın mali durumunu bilmeseydim başkanlığa soyunmazdım”

Ünal Aysal

2009 yılında borcumuz 570 milyon liraya kadar çıktı.O zaman batmadık şimdi mi batacağız ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ben mali tabloda bir gerileme göremiyorum. Sanırım benim bilgim yetmiyor. Gider artmış tamam kabul ancak gelirler daha fazla artmış. Bu durumda batma yakın diye birşey söz konusu olamaz gibi geliyor bana. Bunlara ek olarak bu gelirlere loca ve bilet gelirleri eklenmemiş.

Ünal Başgan işini bilir
    galatasarayın öz kaynağı -29.7 milyon tl konumunda.
    klup şuan borçla dönüyor halde
    spkya göre elindeki sermayenin en az yarısını karşılayacak kadar öz kaynağın olması lazım, iflas etmemen için
    galatasarayın açıkladığı eldeki sermaye 13 milyon tl civarında.

eger dün gece kapa gönderdiği bildiri spk tarafından kabul edilirse o zaman sorun yaşamazlar.2030 yılına kadar gelirlerini tahaüüt ediyor ve diyor ki 2030 yılında benim öz kaynağım 780 milyon tl olacak

güzel planlama ancak bu kadar sonucu kestirelemeyen bir spor dalına bu kadar uzun vadeli plan yapıp her sene başarılı olma garantisini spk kabul edicek mi ? bence etmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Batalım da bazıları rahatlasın.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu arada Galatasarayın bu gelirlerini araştıran derleyen denizbank.
    Denizbank ruslara geçince de Yönetim kurulunun başına kim atanmış dersiniz ?
    Deniz Ülke ARIBOĞAN

İşin içine baktıkça vay anasını diyorum.Bence kesin ve kesin birşeyler dönüyor; usüllü ama etik dışı yada hem usulsüz hem etik dışı

iş ekonomistlere ve devletin maliyecilerine düşüyor eğer bir dolap varsa çıkar umarım ortaya.

Mesaj Yetkileri