Jenas kesinlikle gelmez.Baptista ise yıllardır haberleri çıkıyor artık gelecekse gelsin bi zahmet.
Zaten Türkiye'ye Britanyalı oyuncuyu çok zor getirirsin Britanyalı oyuncuyu ülkesinden zor çıkarırsın hatta.
10-11 > 10
09-10 > 23
08-09 > 39
Son 3 yılda oynadığı toplam maç sayısı.Gittikçe azalıyor oynadığı maçlar.
nerazzuri en son Misimovic icin de gelmesi imkansiz adam Schalke'ye gitti demisti bu adamda da imkansiz dedi transferin olma olasiligi yüksek![]()
schalke'yi reddedip gelmişti, hatta öncesinde anlaşmışlardı bile.
birşeyi biliyoruz da söylüyoruz.
galatasaray'dan ayrılır ayrılmaz da schalke'ye gidecek.
ayrıca jenas hala kullanılıyor. fazla oynamasada hala önemli bir futbolcu, seçeneklerin çok olması hepimizin hoşuna gider.
ayrıca misimovic'i getirmek için çok çalıştı galatasaray. misimovic'ni aklının schalke'de kaldığını da hepiniz adınız gibi biliyorsunuz. bir sebepten dolayı gerçekleşmediği için galatasaray'ı seçti.yoksa size aşık olduğundan değil.
hepsini geçtim bir bosnalıyı böyle alabilrsiniz ama, bir ingilizi türkiyeye getirmeniz zor.
A2'den 3 takviye
A2 takımını yakından izleyen Gheorghe Hagi-Tugay Kerimoğlu ikilisi, Cem Sultan, Anıl Dilaver ve Berkin Aslan'ı A takıma almaya karar verdi.
Bu üç oyuncunun, devre arası kampına katılacakları ve büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında da A takımda yer alacakları öğrenildi. Özellikle, son haftalarda müthiş bir performans sergileyen golcü Cem Sultan ile orta sahada her iki kanatta da oynayabilen Berkin Aslan’dan beklentiler yüksek.
Oley Sonunda Cem i Görebilcez.
Gurbet Operasyonu!
Alman basını, Galatasaray'ın gurbetçi oyuncular Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak istediğini iddia etti. Sarı-Kırmızılılar'ın bu iki futbolcu için kesenin ağzını açtığı belirtildi.
Devre arasında, kadroda ciddi bir revizyon yapmayı planlayan Galatasaray’ın, gurbetçi oyuncular için Almanya’da girişimlere başladığı belirtildi. Alman basını, Sarı-Kırmızılılar’ın hedefinde Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan’ın olduğunu iddia etti. Bu sezon Nürnberg’e kiralanan ve orta sahada forma giyen Mehmet Ekici için Bayern Münih’in kapısını çalmaya hazırlanan Galatasaray’ın, genç yıldız için 3 milyon Euro’luk bir teklif yapacağı öğrenildi. A Milli Takım’da oynamayı seçen 20 yaşındaki futbolcunun, küçüklüğünden beri hayranlık duyduğu Hagi’yle çalışmak için, Sarı-Kırmızılı formayı giymeye hazır olduğu öğrenildi.
İlkay zor görünüyor
Galatasaray’ın, İlkay Gündoğan için de Nürnberg’le pazarlık masasına oturmayı planladığı ancak genç futbolcunun şu anda takımdan ayrılmak istemediği öğrenildi. İlkay’ın, kontrat bitim tarihi olan 2011-12 sezonunun sonuna kadar Nürnberg’de kalmayı planladığı, bu tarihten sonra geleceğiyle ilgili karar vermek istediği belirtildi. Sarı-Kırmızılılar’ın yine de genç orta saha oyuncusunu ikna etmek için girişimlerde bulunacağı ifade edildi.
Kaynaklar:fanatik.com.tr
olursa müthiş olur ancak 2side çok imkansız gibi duruyo![]()
Kazim ve Tekke haberleri dönüyor twitter'da yavastan yönetim sacmalamaya basladi.
Ben Kazım'in 5 büyüklerden biriyle anlaşacağını düşünüyorum tekrar. Büyük ihtimal Galatasaray olur bu takım.
Berkin, Anıl ve Cem oynasın daha fazla şey kaybetmeyiz, en azından kaybettiğimiz puanlara rağmen gelecekte izleyeceğimiz yeni futbolcular beklentisinde olabiliriz.
Bu arada, İlkay ve Mehmet Ekici'nin alınması düşünülüyorsa, ne pahasına olursa olsun, borç alıp bir şey yapıp edip alınmalı. Yeter ki gelsinler.
Tunay Torun ve Taner Taşçı haberleri de var.
Ne yapilip edilip kaliteli gurbetcileri almak sart ayrica bildigim kadariyla Erdal Keser milli takim icin gurbetcileri izliyor ondan faydalanmak lazim.
"ANCAK OYNATARAK SATABİLİRLER!"
İstanbulspor' da birlikte çalıştığı G.Saray Sportif Direktörü Adnan Sezgin ile de görüştüğünü belirten deneyimli teknik adam, "Bu durumun bana böyle devam etmeyeceğini söyledi. Misimoviç sezon sonuna kadar G.Saray'da kalmak zorunda. Onu iyi fiyata satmaları için oynatmaktan başka çareleri yok" ifadesini kullandı.
-
Misimovic bonservisi ile gelmedi ki satılmaya çalışılsın, o kadar mantıksız olmuş ki Saffet Susic'in bunu söyleme lüksü yok, yalan haber belli ki.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Misimoviç bonservisiyle geldi diye biliyorum ben arkadaşlar, kiralık mı geldi?
Ayrıca gurbetçiler için kesinlikle maddi konuda çekinilmemeli ne gerekiyorsa yapılmalı. Türk asıllı o kadar kaliteli oyuncu bulmak zor. Önce Türk oyuncular iyi olsun, yabancı her şekilde bulunur. 21.45 miydi neydi, o şampiyonluğumuzdaki sezona bakın mesela.
Yönetim 2 milyon euro gibi para vermis ilk taksit icin geri kalani da performansi begenilirse verilcekmis verilmezse Wolfsburg'a geri döncek deniyordu. Bu durumda 2 milyon euroya adam kiralayip kadro disi birakmis oluyoruz. Sonrada 2012 kriterlerinden ekonomiden dem vuruyoruz.
Şuan ki duruma bakıldığında dışardan yabancı oyuncu almak yerine iyi yerli oyuncularla beraber ligimizdeki oyuncuları almakta fayda var.
Hasagiç ve Orhan Şam transferini ben olsam hemen bitirmeye çalışırım.
Ben Orhan Sam'in bize fayda saglayacagini düsünmüyorum bildigim kadariyla stoperden cakma sagbek ki bize böyle bi bek lazim degil bu tip adamlar büyük takimlara geldiklerinde is yapamiyorlar teknik kapasiteleri yetmiyor.
Hasagic'in yerine Antep'in kalecisi alinsa daha iyi olur ama onu birakacaklarini sanmam.Sinan Bolat veya Serdar'dan birini almak en dogrusu olur.
Baros: Galatasaray benim için son duraktır
Baros ayrılmak istedi mi?
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros'un menajeri Pavel Paska'dan önemli açıklamalar.
Galatasaraylı futbolcu Milan Baros'un menajeri Pavel Paska, Çek futbolcu hakkında basında yer alan haberlere Galatasaray Televizyonu aracılığıyla tepki gösterdi.
Paska, Baros'un Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ve futbolu sarı kırmızılı forma
altında bırakmak istediğini belirterek şöyle konuştu:
"Bazı medya organlarında Milan Baros için ağzımdan yazılmış haberler doğru değil. Ben hiç kimseyle böyle bir şey konuşmadım. Türkiye veya başka bir ülkede böyle bir açıklamada bulunmadım. Şu an şoktayım. İnanın bu benim için kesinlikle bir saçmalık.
Bu bir manipülasyon. Bu bilinçli yapılan bir haber. Ben Galatasaray gibi başka büyük kulüplerle de çalışıyorum. 20 yıldır bu işi profesyonel düzeyde yapıyorum. Bugüne kadar böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Bana göre böyle bir durumda bunu yazanlara büyük bir ceza vermek gerekiyor. Sizin hakkınızda böyle bir haber yapılsa, benim yerimde olsanız ne yaparsınız, nasıl bir tepki verirsiniz?
İki gün önce Milan Baros'la görüştüm. Kendisi bana 'Galatasaray'da çok mutluyum. Galatasaray benim için son duraktır. Futbol kariyerimi burada bitirmek istiyorum. Başka bir kulüpte oynamayacağım. Bu ülkede yaşamayı seviyorum. Ailem de benimle aynı görüşte ki bu benim için çok önemlidir' dedi.
20 yıldır üst seviyede profesyonel menajerlik yapıyorum ama böyle bir iftira ve yalanla hiç karşılaşmadım. Yine de böylesi haberler benim ve Milan Baros için inanın önemli değil. Çünkü Baros Galatasaray'ı çok seviyor ve Galatasaray camiası da onu çok seviyor. Bu durumu bu tür haberler değiştirmeyecektir.
Galatasaray'ın şu andaki durumundan bir an önce kurtulmasını, takımın Türk Telekom Arena'da iyi bir başlangıç yakalamasını diliyorum. Umarım Galatasaray'a ileride başka süperstarlar getirebilirim."
Kaynak: Webaslan.com
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
şaka gibi bir haber.
Yaklaşan ara transfer dönemi adına hem yurtiçi hem de yurtdışında transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Beşiktaş'tan Fatih Tekke ve Fenerbahçe'den Kazım Kazım ile anlaştı.
Habertürk'ün verdiği habere göre, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Kazım ile bir süredir temas halinde olan Galatasaray, kulübünden sonra futbolcuyla da anlaştı.
Milan Baros'un yokluğunda forvet hattında sürekli sorun yaşayan Galatasaray aynı zamanda Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in istemediği Fatih Tekke'yi de büyük ölçüde bitirdi.
Galatasaray iki ezeli rakibinden aldığı bu oyuncular için herhangi bir bedel ödemeyecek.
goal.com
Baros ve Kazım'ın aynı takımda olma ihtimalini düşünemiyorumKüfürden geçilmez ortalık
![]()
Bu adamlar gelirse ertesi gün kulüp binası taşlanır.Florya ateşe verilir.
Kazim büyük ihtimalle Ingiltere gidecek deniyor.
Adnan Sezgin Bradley'i izliyormus su an ve adam bu sezon ilk defa iyi oynuyormus benim de begendigim bir oyuncu umarim takima katariz.