Bekleyeceğim bekleyeceğim geri dönmese bile
Alıştım kaderin zulmüne artık , bana gülmese bile..
Gelsene Olm MSN'e
Geleyim de , ben uzun zamandır girmediğim için millet beni silmiş heralde Kimse yok 4-5 kişi var Geldim neyse
Formdan düşmemişim.Fizik,kimya ve geoda hala berbatım
İnsanın kendini bilmesi güzel şey
İnanamıyorum geçen seneki pantolonum ve ceketim hala oluyor olacak iş değil
Adam aşmış
Olm dalga geçmiyorum ilk kez yaşadığım bir olay
Oğulcan olmaz öyle şey olm. Git pizzacıya sonra yeniden dene.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Daralttırcaz o zaman kaçış yok.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
vego burgerden yemeye devam edersen patates çuvalı gibi olursun:d tamam yiyeceksende çok hareket etmelisin yada sağlıklı şeyler yemeyi dene yağlı yemekler yeme burger sırf kilo değil kalbede zararlı damarları tıkıyo ilerde bypass olasılığnı yükselir he n olur ilerde göğsündede bi fermuarla dolaşırsın:d
bu yazdıklarım seni rencide etmek için yazmadım sadece genel olarak yazdım.
burger yiyebilirsin ama nadir olarak eğer bunu sürekli hale getirirsen o nadirler günlere iner artık.bir kere ben ne zaman burger yesem o gün tuvalette 2-3 saatimi harcıyorum,baya da zehirlenme vakaları oluyor.yenecekse de nadiren yensin eski hevesimiz kaçtı artık benim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Çok sık yediğim söylenemez ama çuval gibiyim zaten Tamam o kadar değilde baya şişmanım.
3 ayda 13 kilo verdim güzel bir duygu
:d o zaman normal besleniyosan senin yapman gereken hareket etmek sürekli hareket halinde ol çuval olmak yine yumurta gibi olmaktan bi derece iyidir:d
ben mümkün olabildiğince fazla yiyorum ama kilo almıyorum pek aşırı derece de hareket var çünkü. hatta zayıfım yani bırakın fazlayı
5 yıldır hernekadar zorunlu da olsa diyet yapıp formumu koruyorum beyler,örnek alın biraz
İnternet berbat durumda herkes de öyle galiba.
Aynen. Normalde en az 600-700'le çektiğim şeyi şuan 150 ile çekiyorum maksimum :/
benim internet zaten yavaş, şimdi iyice beter olmuş. forumlara ancak girebiliyorum
Aynen aynen. İnternetten Kill Zone oynuyorum. Adamın üstüne şarjor boşaltıyorum ölmüyor. Aradan 2-3 dk geçiyor "100 Adam öldürme Puanı" yazıyor Karşıdaki adam da şaşırıyordur heralde. Düz yolda yürürken ölüyor
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İnternet çöktü
Normale döndü sanki.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benim durum vahim speedtest'e hızıma bakmak için bile giremiyorum
edit : girdim sanki hala yavaşmış gibi geliyor bana ama speedtest böyle bir sonuç çıkardı
http://www.speedtest.net/result/1482474893.png
Yurtdışı çıkışlarıyla ilgili bir sorun var sanırım. Türk sitelerinde rahatça gezebilirken youtube dan 10 sn lik video izleyemiyorum.
Ne biçim iş ya net hızı yerlerdeydi