Sayfa 383 / 492 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon
11,461 ile 11,490 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006

İngiltere şaşırılacak sonuçlar yaşanmadan başladı. Bolton ve Villa'dan galibiyet bekliyordum. Ama olmadı. M.City'de Tevez'in oynamaması şaşırttı beni.(tabii maçkolik bilgilerine göre.)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Everton evinde Arsenal'den 6 tane yedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Helal olsun Arsenal yüzümü kara çıkarmayın bu sene topçular.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şaşırtıcı bir skor..

Tuh bee Tahmin yarismasinda Everton`a vermistim

Cok sasirdim gercekten Arsenalden bu skoru beklemiyordum..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En azından şeref golünü atmış Everton.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

David Moyes büyük hatalar yaptı maçta...Uzun toplarla sonuca gitmeye calısması,Fellaini ve Cahill'in yerleri yanlıstı bana göre...
    ilk 3 gol ekstraydı.Bi uzun sut iki yan top daha sonra Everton oyundan düştü.Rezalet bir skor oldu ilk maclarında...

Hakan Ünsal Blackburn-Man City macında Ireland ve Barry'nin oyunu ileriye tasıyamadıklarından bahsetti...Bahsedilen isimler ise Ireland ve Barry... yorum yok...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arsenal çok şaşırttı beni.Bakalım devamı gelecek mi bu tür skorların

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default "Fabregas'a karşılık Messi"

"Fabregas'a karşılık Messi"

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in tecrübeli menajeri Arsene Wenger, İspanyol devi Barcelona'nın Cesc Fabregas ısrarını sürdürmesi üzerine, kendisinin de Lionel Messi'ye teklif yapacağını ifade etti.

Daily Mail'e açıklamalarda bulunan Wenger, İspanyol futbolcusu Fabregas'ın transferi için sorulan bir soru üzerine ilginç bir yanıt verdi. Wenger, "İnsanların Fabregas'ı satacağımızı düşünmesi çok entersean. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı; ama hala dedikodular bitmiyor" dedi.

Wenger; şakayla karışık Lionel Messi'ye transfer teklifi yaptıklarını ama kimsenin bu durumdan bahsetmediğini belirtti.

Yıldız futbolcunun da Arsenal'de kalmak istediğini belirten Fransız menajer, Fabregas'ın tek amacının Arsenal'de kupalar kazanmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu sezon Premier Lig'de en ufak hedef olarak ilk 4'te yer almak isteyen Arsene Wenger, taraftarların beklentilerini karşılamaya çalıştıklarını ve bu yolda da Fabregas ile devam edeceklerini söyledi.

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fabregas'ı da satarsa Wenger kredisinin biteceğini biliyor tabi...
    kesinliklikle kalacaktır takımda Cesc...

Eğlence lazım bugünlerde. Wenger favorimdir ama bu şekilde saçmalamamalı bence.

Seviyorum bu adami ya

Mantıklı davranış

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kısacası

"satılık değil"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İngiltere Championship'de M'Boro ikinci maçında deplasmanda Swansea'yı 3-0 mağlup etti.

Gollerden birini Oyuna 62.dakikada giren Tuncay Şanlı 82.Dakikada kaydetti.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Manu Birminghamı Rooney'in 1-0 golüyle yendi Alex Ferguson ne yapıp edip takımını sampiyon yapmaya calısacaktır...
    Tottenham-L'Pool macında ise Ekotto'nun harika golü vardı resmen 90a taktıikinci yarı baslamak üzere

Nesil
    2006

Arsenal'a tebrikler, galibiyeti bile pek bekelmezken böyle bir fark ile lige başlamaları beni sevindirdi. Bakalım ManU'nun üç yıl üst üste gösterdiği başarıyı kesebilecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok kötü oynarken beraberliği bulduk.Çok güzel oldu bu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yedik :/ Bu olmadı işte :/ TOT'HAM 2-1 L'POOL.
    Last edited by GodfatheR : 16.Ağustos.2009 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tok satıcı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Arsenal lige çok iyi bir başlangıç yaptı iyide oynadılar man city sonuca yıldızlarıyla gitti bu sene üst sıralarda olacaktır kesinlikle chelsea maçında drogba süperdi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fabregasıda yollarsa büyük tepki alır zaten ki kendiside yollamak istemiyor zaten fabregası

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Liverpool bu sene de şampiyon olamayacağının ilk sinyalini verdi.Tebrik ediyorum Tottenham'ı..Duyduğuma göre ilk golleri çok güzelmiş.Geçen sene de 4-2 yenmişlerdi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tottenham'ın ilk gol dehşet ötesi, adam astı resmen.. Helal olsun Tottenham'a, Arsenal ile olan rekabetinden dolayı zaten sempatim vardı, daha da bir arttı şimdi.. xD

ManU yine ManU, giden oyuncular önemliydi ama bu takım daha oturacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Liverpool'dan cacık olmaz diyorumda kızıyorsunuz , Arsenal favorim sorunlu oyuncularından arındılar gencecik delikanlılar ile eserler umarım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tottenham 'ı şampiyonluk için favori yaptı İbrahim Altınsay...Tabi İngilitere'de yasamıs futbolu bildiğine inandığım bir kişi o...Fakat zor bu sene için.Sempati duyduğum bir takım Tottenham fakat cok cok zor...

L'Pool'u hiç beğenmedim Bassang'un attığı golde kademe hatası vardı...
    Rafa Benitez Xabi Alonso'nun gidişine sevindi neredeyse fakat o takımı öne tasıyan bir oyuncuydu.Bu işi Lucas'tan beklemek komik olur...

5 büyük takımında macını izledim...Chelsea ve Arsenal'i beğendim.Manu utd ve Cityde eh işteydi

Cok keyifli bir sezon olacak gerçekten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal belki bu sene değil ama kadrosunu muhafaza ettiği takdirde seneye ligi süpürür .. Jack Wilshere diyorum başka bir şey demiiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Benitez: "Hedefimiz ilk dört"

Benitez: "Hedefimiz ilk dört"

Liverpool Menajeri Rafael Benitez, bu sezon da şampiyonluk hayali kurmadıklarını ve hedeflerinin ilk dört olduğunu belirtti.

Liverpool'un İspanyol menajeri Rafael Benitez, bu sezon da şampiyonluktan emin olmadıklarını ve tek hedeflerinin ilk dört içersinde kalmak olduğunu dile getirdi.

Irish Independent'a konuşan Benitez, "Beklentileri karşılamalıyız. Ama gerçekçi de olmalıyız. Şampiyonluktan bahsettiğinizde herkes bu sezon şampiyon olmamız gerektiğini söylüyor. Ama ben öyle sanmıyorum. Bu sezon ekstra bir baskı hissetmiyoruz çünkü son üç senedir bir kupa kazanamadık. Gerçekçi olup ilk dördü hedeflemeliyiz. Aynı soruyu bana geçtiğimiz yıl da sordular. Ama ben Ocak ayında ligi iyi bir yerde olmak istediğimizi söyledim. Öyle de olduk. Sezon sonuna kadar ligin iyi bir noktasında bulunduk. Bu sezon da aynısını başarmak istiyoruz" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Doğruları söylemiş.Ben ve birçok kişi de Liverpool'un şampiyon olacağını sanmıyor zaten.Bunu kendisi de bilmesi güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aygün bence bilmiyor ters motivasyon uygulamaya çalışıyor ama karsısında Alex Ferguson gibi bu işin ustası var...Son yıllarda Arsene Wenger de bunlara basladı.Demeç savaşı sekline dönüşecek Premier Lig...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Alex Ferguson tam ters taktiği uyguluyor aslında. Geçen seneki 4-1 lik L'pool hezimetinden önce Rooney ile beraber Liverpool'u gaza getirici açıklamalarda bulunmuştu. Benitez'de üzerlerindeki baskıyı azaltmak için böyle konuşmuş.

Mesaj Yetkileri