Ilgauskas Basketbolu bıraktığını açıkladı. Üzüldüm be :/
Ilgauskas Basketbolu bıraktığını açıkladı. Üzüldüm be :/
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=78
yardım edin ama![]()
Parfüm al Hakan. Ama ucuz bişey olmasın yani. Ben geçen yıl kıza parfüm almıştım,oldukça da mutlu olmuştu. Ondan sonra hergün o parfüm kokusuyla geldi okula
bu aralar son bir kaç gündür facebooka sorunsuz giren var mı, bende site açılmıyor, daha dogrusu yüklenmiyor, çok uzun sürüyor, problem ben de mi acaba?
Pes 2012 mi alayım Fifa 2012 mi ?
eto'o bitmiş.
FIFA 12 al![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Fifa kesinlikle... Net.
Ya arkadaş İtalya Ligi'ni hala almadı mı bi kanal ? :/ Zorlaya zorlaya izliyoruz.
Selam baylar.
Keyifler nasıl?
Selam Emre abi.
Keyifler fena değil biri gelip akşam yemeğini hallederse tam olacak![]()
Seni sormalı ?
Hain Munzur...
O kadar yükseksin ki...
Ayırdın beni sevdiğim her şeyden...
Zalimsin Munzur...
Öyle yükseksin ki...
Kafamı kaldırıyorum...
Tek gördüğüm sensin...
Göremiyorum onu...
Onu da ayırıyorsun benden...
Çok heybetlisin be Munzur...
Ama gün gelecek, ben de aşacağım seni...
O gün, benim yeni hayatımın ilk günü olacak...
Erzincan'dan selamlar ey dostlar!
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hüzünlendirdin abi
Arada hüzünlenelim ki, hayatımızın kıymetini bilelim.
Askerliğin manası da buymuş demek ki.
Kıymetini unuttuğun herkesi kafana vuruyor askerlik.
Mutlaka gidilmeli.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Allah hayırlı tezkereler nasip etsin İlhan abi..
Dediklerin sonuna kadar doğru , insanoğlu kıymet bilmez varlık. Ama yeri geliyor bildiren oluyor böyle işte ..
Sağ ol Anıl.
İnanın arkadaşlar, hayatta insanın kıymetini daha iyi bilmesi için bile gerekli bu askerlik...
Boşmu kaldı buralar![]()
Bu Steam'in yavaşlığı kanser edecek beni yeminle. Şimdi IDM ile indirmiş olsam çoktan oyunu oynuyordum ya
Sende sıkıntı var Nedoğ. Ben 750-800 ortalamayla çektim oyunu.
1-2 saat oldu.
Tövbe tövbe konuşmalara bak![]()
Ne fesat adamsın ya![]()
Okumak bana göre değilmiş bıraktım üniyi.Sildirdim bugün kaydımı.Normal hayata dönüyorum.Ailem ve arkadaşlardan sonra valla en çok Tsi'ye girmeyi özledimKaç gündür giremiyordum.Özlemişim bu sayfaları valla.
sahsen uzuldum sildirdigine kayidini ben su an cok pismanim keske okusaydim diye.. nese aramiza tekrar hos geldin