Valla zaten İstanbul'dan kalkıp hiç Isparta'ya gitmeyecektim.Baştan hata yaptım.Hayırlısı olsun diyorum.İçimde okuma hissi yok.Zoraki geçiyordu günler.En sonunda dönüyom İstanbul'a.
Valla zaten İstanbul'dan kalkıp hiç Isparta'ya gitmeyecektim.Baştan hata yaptım.Hayırlısı olsun diyorum.İçimde okuma hissi yok.Zoraki geçiyordu günler.En sonunda dönüyom İstanbul'a.
Hollanda sağolsun günümün içine etti . Milli takımda yenilince berbat bir gece ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Electro World'un fırsatlarını takip eden varmı![]()
FM Gazetesi
Selamun Aleyküm uşaklar (:
Aleyküm selam reyizlerin reyizi. Ah deneme sınavı olmasa da muhabbet edebilsek.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Allah belasını versin böyle gripin ya. Burnumu silmekten helak oldum. 2 gündür burnumu siliyorum. Geç artık lanet olası ya. 1000 miligramlık haplar içiyoruz. Mideyi delecez nerdeyse ama halen geçmedi burun akıntısı.
Hayır okul gibi dershane gibi ortamlardada habire burun çekip, burnu silmek hoş olmuyo. Burnumda kızardı iyice. Başlayacam bu üniversite sınavınada. İyice kıl olmaya başladım. Yani 13 senedir eğitim görüyoruz. Bunun sonucu sadece bir sınav ile belirlenecekse böyle sisteme başlarım ya.
Tolga'nın şuraya bir gün isyan dışında birşey yazdığını görebilecekmiyiz merak ediyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
O isyanı bırakırsa o bayrağı ben devralacağım Oezgur.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Yarın UDS sınavım var. Tek bildiğim İngilizce olduğuDaha önce bu sınava giren oldu mu forumda bi kaç tiyo verse fena olmaz
![]()
eto'o bitmiş.
Beyler forum ingilizce oldu, türkçe karakterler falan da çıkmıyor.. Sizde de var mı bu problem?
şçğ .
Çıktı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende problem var neden acaba. New Post diyorum mesela, Post Quick Reply falan, her şey ingilizce olmuş.
Onlar da düzgün.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende de normal. İngilizce değil.
İstanbulda sağlam bi yağmur yağışı var . 3-4 Saattir aralıksız yağdı halada yağıyo![]()
Selamun Aleyküm herkese hayırlı pazarlar![]()
Aleykum selam hayırlı pazarlar![]()
selam beyler hayirli pazarlar
su resimde cok komigime gitti
![]()
sadece benim internetim de mi sorun var yoksa genel bir sorun mu bu acaba ?
Steam den Demoyu indiriyorum 200 kb ile indiriyor normalde 700 ile falan indirirdi.