Sayfa 384 / 1204 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
11,491 ile 11,520 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hangi 3 maç yav, altına iyi hikaye uydurdum emeğe saygı beyler +rep lütfen falan yazsalarmış daha iyi olurmuş.

Allah rızası için transfer yapma yönetim. Allah rızası için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Arda devre arası gidecek gibime geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her zaman söylediğim gibi Arda bir an önce kendisini avrupaya atmalı.Artık geçti ondan Türkiye ve Galatasaray.Kariyerini düşünüyorsa,yükselmek ve belirli bir yerlere gelmek istiyorsa yeteneklerini farklı takımlarda göstermeli.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

simao beşiktaşa geliyosa arda nın at. madrid e gitmesi çok yüksek bi olasılıktır bence

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Simao eğer BJK'ye imzayı atarsa(-ki atacak büyük ihtimalle) Atletico mecburen o mevkiye birisini alacak.Bu isim Arda olabilir.Sezon başında istemişlerdi(tabi doğruysa) şimdi daha iyi bir fiyat gelirse yönetim bıraksın Arda'yı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Simao eğer BJK'ye imzayı atarsa(-ki atacak büyük ihtimalle) Atletico mecburen o mevkiye birisini alacak.Bu isim Arda olabilir.Sezon başında istemişlerdi(tabi doğruysa) şimdi daha iyi bir fiyat gelirse yönetim bıraksın Arda'yı.
    Evet, istemişlerdi. Hatta forumda o istediklerine dair resmi faks fotokopisinin resmi bile vardı. Faks, Mr. Delnan Polat diye başlıyordu hatta Baya bir dalga geçmiştik

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bende görmüştüm onu resmi sitede.Simao büyük ihtimalle BJK'de zaten.Arda'yı isterlerse fiyatı 12+ Milyon olursa hemen versin yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Haberimiz olmadan heralde Uefa,Şampiyonlar ligi maçında falan da oynuyor heralde Arda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Haberimiz olmadan heralde Uefa,Şampiyonlar ligi maçında falan da oynuyor heralde Arda.
    3. tur ve Play-off turu oynadı ama şuanki aşamalarda olan takımlarda oynayabilir sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    3. tur ve Play-off turu oynadı ama şuanki aşamalarda olan takımlarda oynayabilir sanırım.
    Ben de öyle biliyorum.

Murat Abi resmi sitenin 3 mac demesine gönderme yapmis

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O kısmı tam olarak bende anlamadım, G. birliği maçında sonradan oyuna girdi diye hatırlıyorum, diğer iki maçtan kasıt antreman maçları herhalde. Bizim resmi site de sapıtmaya başladı..
    Gençlerbirliği maçı geçen hafta değil miydi? (11 Aralık, bugün 19 Aralık, 19 - 11 = 7)
    Yine 3 maç olmuyor, hangi 3 maç? Neye göre yazdılar, yazarken ne düşündüler ne yaptılar çok merak ediyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Acaba daha önceden yapılan bi açıklamayı copy/paste mi yaptılar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arda sakatken haftaiçi iki PS maçı yapmış gerçek saymışlar

Arda gidip kendini kurtarsın.Yoksa birkaç sene daha kalırsa Hasan Şaş'a benzeyebilir kariyeri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

At.Madrid Corinthians'tan Elias'ı aldı bildiğim kadarıyla arkadaşlar. Arda'yı alacaklarını sanmam. V'rreal alabilir ve gerçekten çok iyi olur bence. Ortada Cani-Senna kanatlarda Santi Cazorla ve Arda. İlerde Nilmar-Rossi. Bence V'rreal'e cuk oturur Arda. Ama yönetimin amacı ne onu da anlayabilmek mümkün değil. Taraftarın sabrını deniyorlar heralde. Ben Beşiktaşlı olarak çıldırıyorum GS'nin bu hallerine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Santi Cazorla'nın ayrılma ihtimali var bu arada. Arda'nın Villareal'e gitme olasılığı bir hayli yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaptanlar yol ayrımında hesabı o zaman. Dinamo maçında en son kaptandı Santi. Bence göndermekle büyük hata yaparlar mükemmel bir oyuncu.

Bence Arda gitmeli takimdaki gruplasmanin sorumlularindan biri kaptanligin getirdigi baskiyi da kaldiramadi medya da cok üstüne gidiyor su durumda en sagliklisi ayrilmasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda devre arasinda gitsin, sol acigimiz da bos kalsin ohh mis gibi ne ala memleket..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

arda gitmek istese bu zamana kadar giderdi.. yurt disini büyük ihtimalle kafasinda bitirdi galatasarayda zaten rahati yerinde gidipte ne yapacak

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

KanaKe iyi bi konuya değinmiş şimdi Arda,Sinem'i bırakıp gidemez kızın dizisi falan var vs. oda gelmek istemez yurt dışına

Aslinda biraz düsündükten sonra Arda bu sene de takimda kalmali. Gs'de Baskan ve yönetim planli bir sekilde calissa ve iyi yönetilse satilmasi dogru olabilir. Gelen parayla eksik bölgelere oyuncular alinir ama su an ki yönetimin ben bir plani programi oldugunu düsünmüyorum belki sene sonu Hagi bile gidecek.

Ayriyetten madem 4 transfer olacak ki büyük ihtimalle 2-3 yabanci birkac gurbetci oyuncu gelecek neden bu imkanlar Rijkaard'a taninmadi. Sene basinda adam liste vermis o listeden hic bir oyuncu yok. Yönetim sonra her oyuncu hocanin bilgisi dahilinde alindi diyor tamam hocanin bilgisi dahilinde ama hocanin istedigi degil yönetim demistir su su oyuncular var hangisini alalim adam secmistir.

Baskan demisti Arda'yi kupa kazandirmadan göndermem diye ama Rijkaard'la da kesinlikle devam edicez dedi bakalim yine verdigi sözü tutamayacak mi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

12 milyon € iyidir... Satılsın...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda yı kupa maçına saklıyolardır belki.Tek hedefimiz nasılsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

tamamen duyumdan ibarettir bu yazdigimin

Simao --------> BJK
    Arda ---------> Atl Madrid

insallah gerceklesir cocugun onu acilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Arda yı kupa maçına saklıyolardır belki.Tek hedefimiz nasılsa.
    Güzel yaklaşım
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ekşi sözlük'te bir yazar, hatta bir kaç yazar;

ingiltere'de cok saglam kaynaklardan aldigim bir bilgiye gore 2.5 milyon euro bonservis bedeli karsiliginda premier league takimlarindan blackpool fc'ye transferi gerceklesmek uzere olan futbolcu.

bize hayirli olsun demek duser artik, yolun acik olsun kaptan.
    galatasaray'a 2,3 milyon bonservis bedeli, kendisine yıllık 450,000 £ net ücret verecek olan wigan'ı blackpool fc'ye tercih etmiş büyük kaptanımız. onu çok özleyeceğiz. yine de baktığımız zaman bir alex değildi.
    kiz arkadasi sinem kobalt hanimefendi deniz kenarinda bir kente yerlesmek istedigi icin blackpool'u tercih eden futbolcudur.

ek olarak, gorusmeler sirasinda arda'nin "mandalina en cok sevdigim meyvadir, bu renkte forma giymekten onur duyarim" dedigi saglam kaynaklar tarafindan dogrulandi. turkcesi wigan avucunu yalar demis.

tekrar hayirli olsun kaptan, blackpool ile buyuk basarilara kosarsin insallah.
    ilginç şeyler oluyor.

Dalga gecmisler yav ciddi degil en azindan ciddi degildir heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

son alıntıyı tam okumadım, evet o dalga amaçlı. diğer iki alıntı gayet ciddi sanırım.

Mesaj Yetkileri