Hangi 3 maç yav, altına iyi hikaye uydurdum emeğe saygı beyler +rep lütfen falan yazsalarmış daha iyi olurmuş.
Hangi 3 maç yav, altına iyi hikaye uydurdum emeğe saygı beyler +rep lütfen falan yazsalarmış daha iyi olurmuş.
Allah rızası için transfer yapma yönetim. Allah rızası için.
Arda devre arası gidecek gibime geliyor..
Her zaman söylediğim gibi Arda bir an önce kendisini avrupaya atmalı.Artık geçti ondan Türkiye ve Galatasaray.Kariyerini düşünüyorsa,yükselmek ve belirli bir yerlere gelmek istiyorsa yeteneklerini farklı takımlarda göstermeli.
simao beşiktaşa geliyosa arda nın at. madrid e gitmesi çok yüksek bi olasılıktır bence
Simao eğer BJK'ye imzayı atarsa(-ki atacak büyük ihtimalle) Atletico mecburen o mevkiye birisini alacak.Bu isim Arda olabilir.Sezon başında istemişlerdi(tabi doğruysa) şimdi daha iyi bir fiyat gelirse yönetim bıraksın Arda'yı.
Bende görmüştüm onu resmi sitede.Simao büyük ihtimalle BJK'de zaten.Arda'yı isterlerse fiyatı 12+ Milyon olursa hemen versin yönetim.
Haberimiz olmadan heralde Uefa,Şampiyonlar ligi maçında falan da oynuyor heralde Arda.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat Abi resmi sitenin 3 mac demesine gönderme yapmis![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Acaba daha önceden yapılan bi açıklamayı copy/paste mi yaptılar![]()
Arda sakatken haftaiçi iki PS maçı yapmış gerçek saymışlar
Arda gidip kendini kurtarsın.Yoksa birkaç sene daha kalırsa Hasan Şaş'a benzeyebilir kariyeri.
At.Madrid Corinthians'tan Elias'ı aldı bildiğim kadarıyla arkadaşlar. Arda'yı alacaklarını sanmam. V'rreal alabilir ve gerçekten çok iyi olur bence. Ortada Cani-Senna kanatlarda Santi Cazorla ve Arda. İlerde Nilmar-Rossi. Bence V'rreal'e cuk oturur Arda. Ama yönetimin amacı ne onu da anlayabilmek mümkün değil. Taraftarın sabrını deniyorlar heralde. Ben Beşiktaşlı olarak çıldırıyorum GS'nin bu hallerine
Santi Cazorla'nın ayrılma ihtimali var bu arada. Arda'nın Villareal'e gitme olasılığı bir hayli yüksek.
Kaptanlar yol ayrımında hesabı o zaman. Dinamo maçında en son kaptandı Santi. Bence göndermekle büyük hata yaparlar mükemmel bir oyuncu.
Bence Arda gitmeli takimdaki gruplasmanin sorumlularindan biri kaptanligin getirdigi baskiyi da kaldiramadi medya da cok üstüne gidiyor su durumda en sagliklisi ayrilmasi.
Arda devre arasinda gitsin, sol acigimiz da bos kalsin ohh mis gibi ne ala memleket..
arda gitmek istese bu zamana kadar giderdi.. yurt disini büyük ihtimalle kafasinda bitirdi galatasarayda zaten rahati yerinde gidipte ne yapacak![]()
KanaKe iyi bi konuya değinmiş şimdi Arda,Sinem'i bırakıp gidemezkızın dizisi falan var vs. oda gelmek istemez yurt dışına
![]()
Aslinda biraz düsündükten sonra Arda bu sene de takimda kalmali. Gs'de Baskan ve yönetim planli bir sekilde calissa ve iyi yönetilse satilmasi dogru olabilir. Gelen parayla eksik bölgelere oyuncular alinir ama su an ki yönetimin ben bir plani programi oldugunu düsünmüyorum belki sene sonu Hagi bile gidecek.
Ayriyetten madem 4 transfer olacak ki büyük ihtimalle 2-3 yabanci birkac gurbetci oyuncu gelecek neden bu imkanlar Rijkaard'a taninmadi. Sene basinda adam liste vermis o listeden hic bir oyuncu yok. Yönetim sonra her oyuncu hocanin bilgisi dahilinde alindi diyor tamam hocanin bilgisi dahilinde ama hocanin istedigi degil yönetim demistir su su oyuncular var hangisini alalim adam secmistir.
Baskan demisti Arda'yi kupa kazandirmadan göndermem diye ama Rijkaard'la da kesinlikle devam edicez dedi bakalim yine verdigi sözü tutamayacak mi.
12 milyon € iyidir... Satılsın...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Arda yı kupa maçına saklıyolardır belki.Tek hedefimiz nasılsa.
tamamen duyumdan ibarettir bu yazdigimin
Simao --------> BJK
Arda ---------> Atl Madrid
insallah gerceklesir cocugun onu acilir
ekşi sözlük'te bir yazar, hatta bir kaç yazar;
ingiltere'de cok saglam kaynaklardan aldigim bir bilgiye gore 2.5 milyon euro bonservis bedeli karsiliginda premier league takimlarindan blackpool fc'ye transferi gerceklesmek uzere olan futbolcu.
bize hayirli olsun demek duser artik, yolun acik olsun kaptan.galatasaray'a 2,3 milyon bonservis bedeli, kendisine yıllık 450,000 £ net ücret verecek olan wigan'ı blackpool fc'ye tercih etmiş büyük kaptanımız. onu çok özleyeceğiz. yine de baktığımız zaman bir alex değildi.ilginç şeyler oluyor.kiz arkadasi sinem kobalt hanimefendi deniz kenarinda bir kente yerlesmek istedigi icin blackpool'u tercih eden futbolcudur.
ek olarak, gorusmeler sirasinda arda'nin "mandalina en cok sevdigim meyvadir, bu renkte forma giymekten onur duyarim" dedigi saglam kaynaklar tarafindan dogrulandi. turkcesi wigan avucunu yalar demis.
tekrar hayirli olsun kaptan, blackpool ile buyuk basarilara kosarsin insallah.
Dalga gecmisler yav ciddi degilen azindan ciddi degildir heralde
![]()
son alıntıyı tam okumadım, evet o dalga amaçlı.diğer iki alıntı gayet ciddi sanırım.