Abooo ben sormasam kimse bilmiyomuş bitirdiğini![]()
Ofiste yazmıştım geldiğimi ama forumda yazamadım, şimdi öğrenmiş oldu işte herkes.![]()
Biz biliyoruz Serkan abimin döndüğünü yahu.Abim nasıl keyifler, düzeldi mi biraz?
Eh işte, idare eder durumdayım, bayram tatilinde hem bayramı hm dönüşümü kutlayabilirdik toplanıp ama olmadı, ilerleyen günlerde bir buluşsak mı ne?
Muhakkak, çok özledik abilerin abisini![]()
Bir haftasonu ayarlayalım o zaman. Ben de özledim sizleri.![]()
Gelin istanbula o zaman, hep izmir hep izmir olmaz ki
İstanbul'a geleceğim, geçenlerde geldim ama 2 gün kaldığımdan haber veremedim kimseye, iş bulmadan geleceğim İstanbul'a nasip olursa.
Güne kötü başladım.Banka kartım yok piyasada :S acaba parayı çektikten sonra kartı almadan mı gittim.Aldığımı hatırlıyor gibiyim.Ama cüzdanda yok.Kafayı yiyeceğim.Tam da vizelerin başladığı zamana denk geldi.Bankaya git kartı iptal ettir yeni kart iste.Ben nasıl bir salağım ya.İnsan parayı çektikten sonra kartı unutur mu hiç.ama almış olmam lazım ya.Nasıl bir iştir bu arkadaş.
Bankayı ara kaybettim diye çalıntı olarak geçsinler. En azından birinin elindeyse kötü amaçlı kullanamaz. Geçmiş olsun. İnş. bulursun.
Benim Balcalı'da Nasıl Olduğunu Hala Anlamadığım 3310'un Kaybolması Gibi OlmuşHala Anlamadım Nasıl Kaybettiğimi Nerde Kaybettiğimi İçimde Bir Ukte Oldu 5 Sene Oldu Hala Çözemedim
Valla Sen Ne Olur Ne Olmaz Bir An Önce İptal Ettir Kartını Yeni Kart İste. Sonra Paraya İhtiyacın Olduğunda Gşeden Hesabından Çekebilirsin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
pazar günü çağrı merkezleri açık mıdır?yoksa yarını mı beklemeliyim?
Bi denemelisin bence. Geçenlerde babam da kaybetti kredi kartını,anında iptal ettiler ve daha sonra bulundu.
Akşam şerifleriniz hayrola şekerler
Merhabalar arkadaşlar, iyi sayılabilecek derecede ingilizce bilen varsa bana acilen yazabilir mi 5 dakikalık bir işimiz var![]()
Askerlik yenmek içindir ha, çok sıkıntılı geçse de, şimdi mazide gülerek hatırladığım şekliyle kalacak.
10 saniye boyunca kırmızı noktaya odaklanın.Sonra gözlerini hızlıca beyaz bir duvara bakarak sürekli kırpın.Bağımlılık yaptı vallahi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bende bişi olmadı, beyaz duvar yok gerçi burda![]()
Vuhuuuu harika bişeymiş bu yaptım![]()
Bunu yazıcıdan çıktı alıp denesek olur mu acaba yanımda taşırım![]()
Aynen bende taşırım, kız çok güzel.. Bu mesajı yerimi yapıcam![]()
Çiğnemeden yutarım![]()