o zamn bir yabancı hakkımız daha oluyoki bu kadar kısa bir sürede yararlı bir şekilde doldurabileceğimizi sanmıyorum,elbette tomas ve carruscayı bize yararlılık açısından değerlendirsek tomas kalmalı ama süper bi r golcüden sonra yedek bekleyecek isim carrusca olursa çok daa mantıklı,stopere 3 yabancı biraz lüks gibi
hmm tamam Ozaman linderoth ve cisse de var maclar oynadıkca belli olur
sen eskılere göre konustun çünkü 2 ay sonra belli olur
Allahtan takım daki diger adamlar hızlı bunuda son macta gördük milli takım hep agır oldugu servet cok zorlandı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardes neden olmasın eylüle daha cok var sonra hatırlatırım 6+1 oldugu için gelen adam yedek olacak oyüzden genc bir adam gelebilir altrenatif olmak için
.
.
alıntı:
Kardes neden olmasın eylüle daha cok var sonra hatırlatırım 6+1 oldugu için gelen adam yedek olacak oyüzden genc bir adam gelebilir altrenatif olmak için[/quote]
DOĞRU SÖYLÜYOSUN,BENİM HAYALİM ŞÖLEYDİ MORİENTES VE BAPTİSTA,2'Sİ BİRDEN ALINIRSAYEDEK OTURACAK KİŞİNİN YAŞLI VE DEFANS OYUNCUSU TOMAS OLMASINDANSA,EN AZINDAN GELECEK VAADEDEN GENÇ BİR ARJANTİNLİ OLMASIYDI,TABİ BAŞKA GENÇ YETENEK GETİRCEKLERSE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
![]()
tomas'ın bölgesi çok dolu tomas gider
Forvet arayışlarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibimiz, Cenk İşler'in ardından 2005-2006 sezonunda Altay'da forma giyerken Lig A gol kralı olan Ufuk Ateş ile de büyük ölçüde anlaştı. 29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezona Konyaspor'da başlamış ve devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmuştu. Toplam 24 maçta forma giyen Ufuk, geçen sezonu 4 gol ile tamamladı. 22 kez genç milli takımlara çağrılan Ufuk, kariyerinde İstanbul Büyükşehir, Konyaspor ve Altay'ın yanı sıra Salihli, Çanakkale Dardenelspor, Malatyaspor, Yozgatspor ve Sivasspor takımlarında oynadı.
Kırmızı-beyazlı ekibimizin bugün büyük oranda netleşen transferleri Cenk ve Ufuk 2005-2006 sezonunun golcüleri olarak dikkat çekmişti. Cenk Süper Lig'i 20 gol ile tamamlarken aynı sezonda Ufuk'ta 21 gol attığı Lig A'da gol kralı olmuştu.
Tomas ın sözleşmesi var herhangi bir takımla anlaşmamış... Bu sene takımda kaılcak...
tomas gtmeye yanaşmyo ilgilenen takmlarda tomasa bizm verdgimz parayı veremyo tomas 2.kaptanlıga getrldi bu yıl kalcak görnşe göre
Mustafa bu kırmızı beyazlı kıulüp hangisi acaba.![]()
![]()
tam ben soracaktim benden önce davranmissin![]()
üstelik birde kaptan yapılmış,bldiğim kadar trabzon talipti ve 1 milyon euro teklif ediodu,yönetimde kabul etmiş ama tomas bizden aldığı parayı trabzon vermediği için kabul etmemiş,keşke gitse
Tomas'ı göndermenin tek yolu sanırım gideceği kulüpten alacağı paranın üstünü tamamlamak.
Antalya arkadasalr bu takım çünkü haberi baska yerde gördüm
işte sorun orda bizden aldıgı para yıllk 1.4 ama diger takmlar bu rakamı veremyo malesefkeşke gtse hem ona hem bze yazk olacak
geçen sene en iyiyabancınız diye sorsalar,2. bilemedin,3, gösterirdim toması,bu sene ise gitmesi için dua ediyoruz,kopardın bizi öc![]()
Bursaspor'a Kamerunlu golcü
Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Fransa'nın Strasbourg takımında forma giyen Kamerunlu golcü futbolcu Helve Germain Tum ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı.Geçtiğimiz sezon 26 maçta 7 gol atan 28 yaşındaki futbolcu 1.83 boyunda. Daha önce Basel ve Metz formaları da giyen oyuncu 1 yıllığına Bursaspor forması giyecek.
Bursaspor daha önce Mustafa Sarp'ı kadrosuna katmıştı.
ya arkadaşlar yardim ederseniz çok sevinirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu sitede takim falan almiyomusun online oyun degilmi burasi
Kardeş online oyunu sen kendi arkadaşınla oynican sitede değiL...
anlayamadım ki![]()
Arkadaşa yanlış yol tarif etmişler galiba.. Bugün bana da oldu..
Bu arada Zigiç'tense Kuranyi'yi isterim TSL'ye![]()
bende öyle isterim ama söz konusu 27 milyon €![]()
transferde son haberler ne yav? yoktum bir kaç saattir![]()
I'm back...
Kaynak Yako Igual. Kulübün Basın ve Operasyon Sorumlusu. Ayrıca "Galatasaray.org" haber editörlerinden de transferin bittiğini dair duyumlar aldım. Kaynaklı, ayan beyan transfer bitti. İnanması güç ama bitti. Salı günü büyük ihtimal imza dediğim gibi. Bugün ve yarın birşey olmaz resmi olarak açıklama, imza falan.
alintidir...( tekbuyuk.com sıtesı edıtoru)