ben de bi dakka bile izlemedim ama fragmanlarında ha bire birbirine bağırıyolar![]()
Büyük alTay özledik seni reyiz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Vay ozzy kardeşim benim (: Bende özledim sizi valla (:
Okul şu bu derken bir türlü göremedik seni,nerlerdesin reyizim.![]()
Hiç sorma kardeşim ya okulun ilk iki ayı biraz kabusu andırıyodu internete girmek sıkıntı oluyodu o yüzden pek yazamıyordum size (: artık internetim var çok şükür bol bol buralardayom (: Sende ne var ne yok (:
Bol bol ders çilesi reyizim ne olsun. MSN'e bile sık sık girmiyorum artık. FM 12'de çok sarmadı zaten. Ayrı eve çıkmışsın galiba hayırlı olsun reyiz.
Eyvallah kardeşim ya çok şükür kendi evime çıktım (:
Sensiz çok üşüdük reyiz, yeni evin hayırlı olsun.
Screw you guys, I'm goin' home
Ahaha (: sağolasın Özgürcüm teşekkür ediyorum (: Ne kadar çok sevenim varmış (: (:
Sensizlik başa bela reyizim.![]()
Hadi lan ordan![]()
Bulaşık yıkarken çekilmiş fotoğraf istiyoruz Faruk.
Ahaha (: Aga çekiniriz o sorun değilde evde bulaşık makinası varken niye elde yıkayayım (:
Vaaay pardon kardeşim öğrenci evinde zor bulunur diye şey ettik kusura kalma![]()
Ya olsun yinede öyle bi foto çektiririz nasılsa adettendir dimi (:
Aynen öyle kardeş![]()
Tamamdır (:
Nasıl özledik belli değil.
İran resmi devlet televizyonu, İran sınırlarında bir ABD insansız hava aracını düşürdüklerini açıkladı.
Yarın Aşure Günü
"Aşure günü oruç tutanın, bir yıllık günahları affolur." Hadis-i şerif
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şimdi halı saha maçından geliyorum. En son 4 yıl önce lisede maç yapmıştım. Bir insan bu kadar mı hamlar... Resmen nefesim kesildi ilk 20 dakika. Ayakta duramadım kalbim duracak sandımKondisyonsuzluk çok feci bir şey.
FM Gazetesi
bizim hiç makinemiz olmadı abi.
Vizelerim var ama aklım derbide. İçimden geldi yazayım dedim.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva